Έκθεση Γάτας στον Αστέρα Βουλιαγμένης!!!

Φιλεναδα, θα παρεις και το Σεβαχ σωστα? :)
Ναι φυσικά θα τον πάρω τον ζουζουνάκο μου!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχ τι ωραία ζηλεύω πολύ που θα πάτε μπορεί να μπορέσω να έρθω κ εγώ να δω τον Πέρση να σαρώνει τα βραβεία;) :up::up:
οχι μπορει, οχι μπορει!! Να ερθεις Ελενα!!! :up:
Αν και προβλεπεται να σου'ρθω εγω πιο πριν ;):D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχου...θα ειναι εκει ο αγαπημενος μου Περσης...
Νεκταρια...οι Birmaniacs θελουμε να ειμαστε κοντα γινεται αυτο? Και θελουμε κι αμεσως διπλα μας την Αναστασια...την οποια δεν ρωταμε αν θελει ή οχι:P:lol:
Δημοκρατικα πραγματα...:lol:
Ναιιιι και εγώ το θέλω αυτο!!! Αλλα θα μας λείπουν η Ραϊσα και η Λουνίτσα. Δεν πειράζει την επόμενη φορά!!!:)

Αναστασια εσυ ξεκινα προς το παρον με μπανια και βουρτσισμα κι ασε ταλλα σε μενα.
οποιος δεν εχει pedigree δεν συμμετεχει.Δεχομαστε και αδεσποτακια που θα διαγωνιστουν σε δικια τους κατηγορια.
Για να δοθει μια συμμετοχη χρειαζομαστε ολα τα στοιχεια της γατας.Καλο θα ηταν να γινεται μεσω μειλ.
Εχουμε πολυ δρομο και δουλεια μπροστα μας.Καλο κουραγιο σε ολους μας.:)
Ωραία θα μας πεις πώς θα στείλουμε τα στοιχεία. Και να σε ρωτήσω και με τα εμβόλια τι γίνεται῎ Να σου δείξω και τα βιβλιάρια τους να μου πεις αν χρειάζεται κάτι άλλο. Οσο για το μπάνιο τους, ήδη κάθε ενάμισυ μήνα τον Πέρση τον κάνω μπάνιο. Κ τον Σεβάχ ήδη τον έχω κάνει ένα. Πιστεύω πως το επόμενο θα είναι πριν την έκθεση για τον Σεβάχ. Δεν είναι μακρύτριχος. Αν κ τις τελευταίες μέρες που τον χτενίζω καθημερινώς, βγάζει πράμα....

Αχ τι ωραία ζηλεύω πολύ που θα πάτε μπορεί να μπορέσω να έρθω κ εγώ να δω τον Πέρση να σαρώνει τα βραβεία;) :up::up:
Ελενάκι καλησπέρα!!! Το ξέρω πως του έχεις αδυναμία αλλα σίγουρα θα υπάρχουν και άλλα ίσως καλλίτερα από αυτον!! Είδωμεν.
Κι οσο για την έκθεση ΕΓΩ ΤΟ ΕΧΩ ΣΙΓΟΥΡΟ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΗΔΗ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ή και Παρασκ. βράδυ καλη μου και θα πάμε μαζί. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!!!! ΠΩΣ θα έρθεις μαζί μας!!! μήπως να φέρεις και τον Μπατ ή σκέφτεσαι την απόσταση και το ταξίδι?:)

Ναιιιι και εγώ το θέλω αυτο!!! Αλλα θα μας λείπουν η Ραϊσα και η Λουνίτσα. Δεν πειράζει την επόμενη φορά!!!:)

Ωραία θα μας πεις πώς θα στείλουμε τα στοιχεία. Και να σε ρωτήσω και με τα εμβόλια τι γίνεται῎ Να σου δείξω και τα βιβλιάρια τους να μου πεις αν χρειάζεται κάτι άλλο. Οσο για το μπάνιο τους, ήδη κάθε ενάμισυ μήνα τον Πέρση τον κάνω μπάνιο. Κ τον Σεβάχ ήδη τον έχω κάνει ένα. Πιστεύω πως το επόμενο θα είναι πριν την έκθεση για τον Σεβάχ. Δεν είναι μακρύτριχος. Αν κ τις τελευταίες μέρες που τον χτενίζω καθημερινώς, βγάζει πράμα....[/quote]

Αναστασια, δες το Link στο Pm που σου εστειλα! ;);)

Ελενάκι καλησπέρα!!! Το ξέρω πως του έχεις αδυναμία αλλα σίγουρα θα υπάρχουν και άλλα ίσως καλλίτερα από αυτον!! Είδωμεν.
Κι οσο για την έκθεση ΕΓΩ ΤΟ ΕΧΩ ΣΙΓΟΥΡΟ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΗΔΗ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ή και Παρασκ. βράδυ καλη μου και θα πάμε μαζί. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!!!! ΠΩΣ θα έρθεις μαζί μας!!! μήπως να φέρεις και τον Μπατ ή σκέφτεσαι την απόσταση και το ταξίδι?:)
Μακάρι να μπορέσω θέλω κ εγώ να τον δω στα μεγαλεία του:cool: Και την απόσταση σκέπτομαι Αναστασία μου αλλά το βασικότερο είναι ότι είναι ακόμα κουρεμένος οπότε δεν μπορεί να πάρει μέρος με τα υπολοιπα εκτός αν υπάρχει ειδική κατηγορία φαντάρων:lol:

Μακάρι να μπορέσω θέλω κ εγώ να τον δω στα μεγαλεία του:cool: Και την απόσταση σκέπτομαι Αναστασία μου αλλά το βασικότερο είναι ότι είναι ακόμα κουρεμένος οπότε δεν μπορεί να πάρει μέρος με τα υπολοιπα εκτός αν υπάρχει ειδική κατηγορία φαντάρων:lol:
:lol::up::lol::up::lol:

Νικολετα και Γιαννα θα μας λειψετε...:(
Αλλα δε πειραζει εκτελειτε ιερο σκοπο! :D
Σαν επισκεπτριες ομως εστω σας περιμενουμε:up::up:

:lol::lol::lol:
Ναι μωρέ .... δεν το είχα σκεφτει. Οπότε θα έρθεις μαζί μας για την παρεουλα ναί????:up::up::up:Εεεε είσαι κι η νονά του! Αν δεν βρεθεις εσύ κοντά του ποιος άλλος θα βρεθει με τοση χαρα να τον καμαρώνει.!:D

Ναι θα μας λείψετε αλλα ο σκοπος είναι βέβαια ιερός.
Αλλα θα μας έρθετε για ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ εμ πώς?
:)

Μπορεί να λείπει η μαμά Ραίσα όμως θα έχει άξιο εκπρόσωπο, πρέπει να κατέβουν κ άλλα Ραϊσόπουλα νομίζω για την έκθεση.

:lol::lol::lol:
Ναι μωρέ .... δεν το είχα σκεφτει. Οπότε θα έρθεις μαζί μας για την παρεουλα ναί????:up::up::up:Εεεε είσαι κι η νονά του! Αν δεν βρεθεις εσύ κοντά του ποιος άλλος θα βρεθει με τοση χαρα να τον καμαρώνει.!:D
Θα προσπαθήσω Αναστασία μου γιατί πραγματικά θέλω πολύ να βρίσκομαι εκεί ειδικά που ο βαφτισιμιός μου θα κάνει κ πασαρέλα:lol: Μακάρι να μπορέσω θα είναι καταπληκτικά να είμαστε όλες μαζί

Μπορεί να λείπει η μαμά Ραίσα όμως θα έχει άξιο εκπρόσωπο, πρέπει να κατέβουν κ άλλα Ραϊσόπουλα νομίζω για την έκθεση.
ΝΑΙΙΙΙΙ ΝΑΙΙΙΙ Πού είναι η Αντωνία μας ακούει?
Και οι αλλοι που είναι βρε????:up::up::up::up:

Ελενα τι σκεφτεσαι την αποσταση,εδω κανονιζω εγω να παω!:P

καλα σου λεει;)...ηδη της εχουμε αναθεσει κι εργασιες της Δωρας:P

ΝΑΙΙΙΙΙ ΝΑΙΙΙΙ Πού είναι η Αντωνία μας ακούει?
Και οι αλλοι που είναι βρε????:up::up::up::up:

Ακουει η Αντωνια αλλα η Καρμεν δεν εχει το πεντιγκρι της!!:/: Πρεπει να κανονισω με τη Νικολετα να μου το στειλει καποια στιγμη αν γινεται τωρα..:hmm:

Και βρετανακια!
Γιουλη μη μου αγχωνεσαι,θα φερω και το τριποδο αν δεν ειναι καλος ο φωτισμος,ηδη σημερα το δοκιμαζα!:D

Ναιιι Δωράκι μου σε περιμένουμε με πολλή χαρά!!! Καλά θα είναι τέλεια να είμαστε όλοι μαζί!!:up:

Ακουει η Αντωνια αλλα η Καρμεν δεν εχει το πεντιγκρι της!!:/: Πρεπει να κανονισω με τη Νικολετα να μου το στειλει καποια στιγμη αν γινεται τωρα..:hmm:
Και φυσικά νομίζω πως γίνεται. Μίλα αμέσως με τη Νικολέτα να σου πει. Εγώ το έβγαλα του Σεβάχ αμέσως μετά που τον πήρα. Νομίζω δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα. Αντε άντε τα αδερφάκια να ΄ναι μαζί!!!!!:up:

Θα προσπαθήσω Αναστασία μου γιατί πραγματικά θέλω πολύ να βρίσκομαι εκεί ειδικά που ο βαφτισιμιός μου θα κάνει κ πασαρέλα:lol: Μακάρι να μπορέσω θα είναι καταπληκτικά να είμαστε όλες μαζί
Ελενά μου το περιμένω πώς και πώς πρώτα ο Θεός. Και να φανταστείς στην προηγουμενη έκθεση που δεν ήξερα κανέναν παρα μονον την εκτροφέα του Πέρση κ μάλιστα όχι ιδιαίτερες σχέσεις μαζί της, όπως εμεις τώρα, ΤΩΡΑ που είμαστε όλοι μας παρεάκι θα περάσουμε τέλεια παιδια. Και βεβαια θα πάρουμε γατάκια που δεν στρεσσάρονται. Ας πουμε εγώ δεν θα έπαιρνα ποτέ τον Τίμυ μου γιατι θα στρεσαριστει παρόλο που είναι ομορφουλης, ούτε τη Νάλα μου γιατι δεν ανεχεται να την πολυ πιάνουν και είναι και τσαντίλα. Αλλα ο Πέρσης δεν ειχε κανένα πρόβλημα αντιθέτως μάλιστα. Ουτε και ο Μπατ της Ελενας απ ότι θυμάμαι γιατι γύριζα όλη την έκθεση και χάζευα τα γατόνια. Κι ούτε φυσικά της Νεκταρίας τα γατιά. Πιστεύω πως κι ο Σεβάχ επειδή είναι εξαιρετικά ήρεμο γατί δεν θα έχει κανένα πρόβλημα!!!

Αναστασια εγω ειπα και στη Γιουλη,μια και δεχονται και ημιαιμα,να παρω τον Σειριο να αρχισει στις σφαλιαρες ολους τους κριτες;:lol:

Αναστασια εγω ειπα και στη Γιουλη,μια και δεχονται και ημιαιμα,να παρω τον Σειριο να αρχισει στις σφαλιαρες ολους τους κριτες;:lol:
Μα φυσικά θα τον πάρεις έτσι δεν είναι??? Εγώ τώρα μιλάω σοβαρά. Είναι ένας κούκλος!!!:up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back