Έκθεση Γάτας στον Αστέρα Βουλιαγμένης!!!

Τι να κανει καλε Αναστασια ο Σειριος στην εκθεση;:confused:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Στις 22 στη Σαλαμίνα!!! Τρέμετε όλοι, θα σαρώσει τα βραβεία η Μπάσσυ: Πρώτο βραβείο αφασίας, Πρώτο βραβείο του πιο ακανόνιστου τριχώματος, Πρώτο κεραμιδοβραβείο γενικώς:lol::lol::lol::lol:
Θα έρθουμε να σας καμαρώσουμε, Θεού θέλοντος!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

να ρωτησω γιατι δεν καταλαβα..μόνο στις 22 θα ειναι η εκθεση?:hmm:

Η Νεκταρία είπε ότι θα υπάρχει κ section για κεραμυδάκια;)
Ελενα τι σκεφτεσαι την αποσταση,εδω κανονιζω εγω να παω!:P

καλα σου λεει;)...ηδη της εχουμε αναθεσει κι εργασιες της Δωρας:P
Την απόσταση την σκεφτόμουν για τα γατάκια όχι για μένα, εγώ λέω αν μπορέσω να έρθω από θέμα δουλειάς. Αλήθεια; τι εργασίες θα κάνει;
Είμαι κουτσομπόλα κ περίεργή τελικά το παραδέχομαι :redface:
Ελενά μου το περιμένω πώς και πώς πρώτα ο Θεός. Και να φανταστείς στην προηγουμενη έκθεση που δεν ήξερα κανέναν παρα μονον την εκτροφέα του Πέρση κ μάλιστα όχι ιδιαίτερες σχέσεις μαζί της, όπως εμεις τώρα, ΤΩΡΑ που είμαστε όλοι μας παρεάκι θα περάσουμε τέλεια παιδια. Και βεβαια θα πάρουμε γατάκια που δεν στρεσσάρονται. Ας πουμε εγώ δεν θα έπαιρνα ποτέ τον Τίμυ μου γιατι θα στρεσαριστει παρόλο που είναι ομορφουλης, ούτε τη Νάλα μου γιατι δεν ανεχεται να την πολυ πιάνουν και είναι και τσαντίλα. Αλλα ο Πέρσης δεν ειχε κανένα πρόβλημα αντιθέτως μάλιστα. Ουτε και ο Μπατ της Ελενας απ ότι θυμάμαι γιατι γύριζα όλη την έκθεση και χάζευα τα γατόνια. Κι ούτε φυσικά της Νεκταρίας τα γατιά. Πιστεύω πως κι ο Σεβάχ επειδή είναι εξαιρετικά ήρεμο γατί δεν θα έχει κανένα πρόβλημα!!!
Αχ! παραγματικά θα ειναι πολύ ωραία να βρεθούμε ολες μαζί κ να θαυμάσουμε ένα σωρό γατάκια, κ να έχουμε κ ένα μεγάλο τσουβάλι κ ότι μας αρέσει να το βάζουμε μέσα;). Ναι εξαρτάται από τον χαρακτήρα του κάθε γατιού πραγματικά ο Μπατ είναι τόσο καλόψυχο γατάκι αλλά τον εχει εκπαιδεύσει κ η εκτροφέας σωστά κ πιστεύω ότι αυτό κάνει κ τη διαφορά, ενώ η Κάντυ που την έχουμε κακομάθει δεν θα ανεχόταν ούτε να την κοιτάξουν όχι να την ακουμπήσουν:lol:
Όπως διάβασα πιο πάνω η Γιούλη έλεγε ότι είναι 1 μέρα η έκθεση δυστυχώς:(

Ελενα τι σκεφτεσαι την αποσταση,εδω κανονιζω εγω να παω!:P

καλα σου λεει;)...ηδη της εχουμε αναθεσει κι εργασιες της Δωρας:P
Την απόσταση την σκεφτόμουν για τα γατάκια όχι για μένα, εγώ λέω αν μπορέσω να έρθω από θέμα δουλειάς. Αλήθεια; τι εργασίες θα κάνει;
Ελενά μου το περιμένω πώς και πώς πρώτα ο Θεός. Και να φανταστείς στην προηγουμενη έκθεση που δεν ήξερα κανέναν παρα μονον την εκτροφέα του Πέρση κ μάλιστα όχι ιδιαίτερες σχέσεις μαζί της, όπως εμεις τώρα, ΤΩΡΑ που είμαστε όλοι μας παρεάκι θα περάσουμε τέλεια παιδια. Και βεβαια θα πάρουμε γατάκια που δεν στρεσσάρονται. Ας πουμε εγώ δεν θα έπαιρνα ποτέ τον Τίμυ μου γιατι θα στρεσαριστει παρόλο που είναι ομορφουλης, ούτε τη Νάλα μου γιατι δεν ανεχεται να την πολυ πιάνουν και είναι και τσαντίλα. Αλλα ο Πέρσης δεν ειχε κανένα πρόβλημα αντιθέτως μάλιστα. Ουτε και ο Μπατ της Ελενας απ ότι θυμάμαι γιατι γύριζα όλη την έκθεση και χάζευα τα γατόνια. Κι ούτε φυσικά της Νεκταρίας τα γατιά. Πιστεύω πως κι ο Σεβάχ επειδή είναι εξαιρετικά ήρεμο γατί δεν θα έχει κανένα πρόβλημα!!!
Αχ! παραγματικά θα ειναι πολύ ωραία να βρεθούμε ολες μαζί κ να θαυμάσουμε ένα σωρό γατάκια, κ να έχουμε κ ένα μεγάλο τσουβάλι κ ότι μας αρέσει να το βάζουμε μέσα;). Ναι εξαρτάται από τον χαρακτήρα του κάθε γατιού πραγματικά ο Μπατ είναι τόσο καλόψυχο γατάκι αλλά τον εχει εκπαιδεύσει κ η εκτροφέας σωστά κ πιστεύω ότι αυτό κάνει κ τη διαφορά, ενώ η Κάντυ που την έχουμε κακομάθει δεν θα ανεχόταν ούτε να την κοιτάξουν όχι να την ακουμπήσουν:lol:
Οπως διάβ ασα πιο πάνω η Γιούλη έλεγε ότι είναι 1 μέρα η έκθεση δυστηχώς:(

Ο Σειριος ομως ειναι αναλογα τη λοξα του,δηλαδη μπορει να κατσει σε αγνωστο κοσμο και να του κανει οτι θελει,μπορει και να νευριασει απο το πουθενα και να αρχισει τα χου...:hmm:

Στις 22 στη Σαλαμίνα!!! Τρέμετε όλοι, θα σαρώσει τα βραβεία η Μπάσσυ: Πρώτο βραβείο αφασίας, Πρώτο βραβείο του πιο ακανόνιστου τριχώματος, Πρώτο κεραμιδοβραβείο γενικώς:lol::lol::lol::lol:
Θα έρθουμε να σας καμαρώσουμε, Θεού θέλοντος!
:lol:
Καλημερα!
Ελενη μου εφτιαξες τη μερα:lol::lol:

Καλημέρα παιδιά!!!!
Καλε Δώρα ο Σείριος ρωτάς τι να κάνει στην έκθεση???
Τι να πω. Είσαι τελικά μετριόφρων!!!
:P:up::up:

Οπως διάβ ασα πιο πάνω η Γιούλη έλεγε ότι είναι 1 μέρα η έκθεση δυστηχώς:(
:lol::lol:Καλή ιδέα Ελενα. Δεν το είχα σκεφτει!

Ναι και η Ναλα είναι περίπου σαν την Κάντυ. Δεν δέχεται πασπατέματα κι ούτε βεβαια χτενισμα εκει στην έκθεση θα ανεχόταν!!! Τι να κάνουμε:blink:

Ναι η έκθεση είναι μόνο μια μέρα. Στην Ελλάδα απ όσο ξέρω δεν κράτησε ποτέ πάνω από μια μέρα.

Δεν ειμαι μετριοφρων,θελω να με πεισετε.:P:P:P:lol:

Δεν ειμαι μετριοφρων,θελω να με πεισετε.:P:P:P:lol:
ΑΑΑΑ μάλιστα. Χρειάζεται να σε πείσουμε ότι ειναι ένας κούκλαρος λεβέντης τσολιάς βρε το παιδί σου???Για ..να σοβαρευτουμε κ να παρουσιαστεί παραυτα ο Σειριος στην έκθεση!!:up:

ΑΑΑΑ μάλιστα. Χρειάζεται να σε πείσουμε ότι ειναι ένας κούκλαρος λεβέντης τσολιάς βρε το παιδί σου???Για ..να σοβαρευτουμε κ να παρουσιαστεί παραυτα ο Σειριος στην έκθεση!!:up:
Παρακαλια θελει Αναστασια μου;)

Αναστασια αμα σφαλιαρισει τους κριτες θα αναλαβεις εσυ την ευθυνη;:lol:

Βεβαιως και θελω παρακαλια.:P:P:P:lol:
Απλα βρε κοριτσια δεν εχω καθολου πειρα απο αυτα,και φοβαμαι μην τα θαλασσωσουμε.Και πρεπει να βρουμε ξενοδοχειο να δεχεται ζωακια,και να τον ετοιμασω...Αγχωνομαι και μονο που το σκεφτομαι.:redface:

Απλα βρε κοριτσια δεν εχω καθολου πειρα απο αυτα,και φοβαμαι μην τα θαλασσωσουμε.Και πρεπει να βρουμε ξενοδοχειο να δεχεται ζωακια,και να τον ετοιμασω...Αγχωνομαι και μονο που το σκεφτομαι.:redface:
Αστο Δωρα...Μη τον φερεις....

Καλημέρα Νεκταρία μου!!!!
Χμμμ σαν να έχεις δίκιο. Καλέ λέω να της τον κλέψουμε και να τον πάρουμε εμεις μαζί μας. ΑΛλα πάλι θα μας κάνει μπλε μαρέν από τις δαγκωνιές και τις γρατζουνιές :lol::lol::lol:

Σιγά που αγχώνεσαι και θα τα θαλασσώσουμε!! Καλέ έχεις τη Νεκταρία που θα σε καθοδηγήσει για όλα και το σκέφτεσαι?Εγώ τουλάχιστον σε ό,τι αφορά την έκθεση δεν έχω καθόλου άγχος. Εχω αφεθει στις γνώσεις της Νεκταρίας μας. :up::up::up:Και ξενοδοχείο θα βρεις και όλα παρακαλώ!

Λες ε Γιουλη;

Λες ε Γιουλη;
Ναι ναι παιδι μου μην τον φερεις...
(την πιανω στο φιλοτιμο παιδια):lol:

Λοιπον χωρις πλακα...οπως εχω ξαναπει για τις Εκθεσεις, αν ο Σειριουλης γενικα ειναι δυσκολος στη προσαρμογη και με τα ταξειδια και με την αλλαγη περιβαλλοντος κλπ...δεν χρειαζεται να τον ταλαιπωρησεις...

Ναι ναι παιδι μου μην τον φερεις...
(την πιανω στο φιλοτιμο παιδια):lol:

Λοιπον χωρις πλακα...οπως εχω ξαναπει για τις Εκθεσεις, αν ο Σειριουλης γενικα ειναι δυσκολος στη προσαρμογη και με τα ταξειδια και με την αλλαγη περιβαλλοντος κλπ...δεν χρειαζεται να τον ταλαιπωρησεις...
Καλε εννοείται πως άν το Σειριάκι έχει τέτοια προβλήματα δεν πρέπει να τον ταλαιπωρήσει. Το είπα και πιο πάνω άλλωστε εγω για όλα τα γατάκια γενικώς.
Αλλα Γιουλη μου ξέρω (τουλάχιστον από το τελευταίο του ταξίδι που είχε και ταλαιπωρία τα Χριστουγεννα από Κάλυμνο) πως ο Σείριος ειδικά, δεν ειχε προβλημα. Ετσι θυμάμαι αν δεν κάνω λάθος .Ας με διορθώσει η Δώρα.
:hmm:

Καλε εννοείται πως άν το Σειριάκι έχει τέτοια προβλήματα δεν πρέπει να τον ταλαιπωρήσει. Το είπα και πιο πάνω άλλωστε εγω για όλα τα γατάκια γενικώς.
Αλλα Γιουλη μου ξέρω (τουλάχιστον από το τελευταίο του ταξίδι που είχε και ταλαιπωρία τα Χριστουγεννα από Κάλυμνο) πως ο Σείριος ειδικά, δεν ειχε προβλημα. Ετσι θυμάμαι αν δεν κάνω λάθος .Ας με διορθώσει η Δώρα.:hmm:
It's up to Dora then;):P:lol::lol:
Απλα εμεις με μια φωνη λεμε
ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΣΕΙΡΙΟ:up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back