Έκθεση Γάτας στον Αστέρα Βουλιαγμένης!!!

Κοιτα η αληθεια ειναι οτι ειχε ταλαιπωρηθει πολυ τα Χριστουγεννα,μετα απο 21 ωρες ταξιδι με τοσα μποφωρ...Αλλα και παλι αν εξαιρεσεις τα χου που εκανε στης Ρανιας και σε σενα,που υπηρχαν και αστειρωτα γατακια ομως και αλλαξε τρια διαφορετικα περιβαλλοντα σε τοσο λιγο χρονο,γενικα ηταν νορμαλ.
Γιουλη εσυ που τον ειχες παραλαβει για το ταξιδι του στην Καλυμνο και δεν σε ειχε ξαναδει,πως ηταν μαζι σου και με τη Σταυρουλα;:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κοιτα η αληθεια ειναι οτι ειχε ταλαιπωρηθει πολυ τα Χριστουγεννα,μετα απο 21 ωρες ταξιδι με τοσα μποφωρ...Αλλα και παλι αν εξαιρεσεις τα χου που εκανε στης Ρανιας και σε σενα,που υπηρχαν και αστειρωτα γατακια ομως και αλλαξε τρια διαφορετικα περιβαλλοντα σε τοσο λιγο χρονο,γενικα ηταν νορμαλ.
Γιουλη εσυ που τον ειχες παραλαβει για το ταξιδι του στην Καλυμνο και δεν σε ειχε ξαναδει,πως ηταν μαζι σου και με τη Σταυρουλα;:hmm:
Οπως σου ειχα πει! Ησυχος σαν το προβατακι...:up:αλλα σιγουρα μεσα του φοβισμενος...:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χτες ειχαμε επισκεψεις και δεν φοβηθηκε καθολου,ηταν πολυ κοινωνικος και καθισε και στην αγκαλια μιας κυριας με το ετσι θελω(δε μπορω να σου περιγραψω το βλεμμα της κυριας βεβαια:lol:).Η αληθεια ειναι οτι αν εξοικειωθει με το χωρο ειναι τολμηρος σαν χαρακτηρας.Σιγουρα δεν ειναι το τρομαγμενο γατακι που ειναι η Μόιρα.:hmm:

Χτες ειχαμε επισκεψεις και δεν φοβηθηκε καθολου,ηταν πολυ κοινωνικος και καθισε και στην αγκαλια μιας κυριας με το ετσι θελω(δε μπορω να σου περιγραψω το βλεμμα της κυριας βεβαια:lol:).Η αληθεια ειναι οτι αν εξοικειωθει με το χωρο ειναι τολμηρος σαν χαρακτηρας.Σιγουρα δεν ειναι το τρομαγμενο γατακι που ειναι η Μόιρα.:hmm:
Κοιτα Δωρα...το περιβαλλον της Εκθεσης ειναι περιεργο...δεν μπορω να σου πω με σιγουρια για το πως θα αντιδρασει...ουτε και για τη Σεμελη δε μπορω να πω το 100% που ειναι δικο μου γατι...
Θα βρεθει καποια στιγμη σε ανοιχτο χωρο και με αλλες γατες στην αγκαλια σου βεβαια αλλα και στα χερια του κριτη...(καλα αυτους μη τους φοβασαι εχουν κατι μαγικο κι οι γατες υπνωτιζονται στα χερια τους:P)...Σκεψου το και κανε αυτο που πιστευεις!
θα ειναι ωραιο να εχουμε τον ομορφο μπλε γατο κοντα μας:up:...αλλα προεχει ο,τι ειναι καλυτερο γι'άυτον κι εσυ σα μαμα του το ξερεις καλυτερα:)

Κοιτα δεν ξερω πως θα ειναι,και σιγουρα κανεις δεν ξερει αν δεν εχει βρεθει το γατακι του σε τετοιο χωρο.Απλα ρωταω εσας που εχετε βρεθει ξανα σε παρομοια εκδηλωση και ειστε εμπειρες.

Κοιτα δεν ξερω πως θα ειναι,και σιγουρα κανεις δεν ξερει αν δεν εχει βρεθει το γατακι του σε τετοιο χωρο.Απλα ρωταω εσας που εχετε βρεθει ξανα σε παρομοια εκδηλωση και ειστε εμπειρες.
το καταλαβαινω μωρε..γι'αυτο σου περιγραφω το περιβαλλον της Εκθεσης...;)
Παντως στη Σοφια, οι γατες εκτος απ'τα βεγγαλικα:Pμια χαρα μου φαινονταν...ηρεμες και χαλαρες...
Και τα Κουνακια που τα κρατουσαμε στους κριτες μια χαρα ηταν! :up:

Παντως αν το αποφασισεις...μιλα με τη Νεκταρια...στο ξενοδοχειο που θα κλεισει για τους κριτες νομιζω επιτρεπονται ζωα και θα μεινουν και καποιοι που θα ερθουν απο επαρχια με γατακια οπως εσυ;)

ΟΚ,θα το σκεφτουμε (με τον Σειριο και το μπαμπα του,αν και αυτος θα επιμενει να φερουμε την κορη...:P) και θα ενημερωσουμε!Ευχαριστω για τις συμβουλες!:)

It's up to Dora then;):P:lol::lol:
Απλα εμεις με μια φωνη λεμε
ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΣΕΙΡΙΟ:up:
Ποια Dora την μικρή εξερευνήτρια;
Δώρα μου δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα στη ζωή κ στριμμένο χαρακτήρα κ εκθέσεις από τα 2 προτιμούμε το πρώτο:cool:
pimp-pimp-123374828617630.gif

Γιατι νομιζεις δεν φερνω εγω το Μορφεα?
Αυτος ειναι για να φυλαει το σπιτι μας:cool:...οχι για εκθεσεις και φρου φρου...:P
Αντε μη τον φερω και τα σαρωσει ολα:P:lol:

:lol::lol::lol::lol::lol:

Γιατι νομιζεις δεν φερνω εγω το Μορφεα?
Αυτος ειναι για να φυλαει το σπιτι μας:cool:...οχι για εκθεσεις και φρου φρου...:P
Αντε μη τον φερω και τα σαρωσει ολα:P:lol:
Νομιζα ότι ο Μορφεας εχει μεγαλα γαντακια για show.:hmm:

θα σαρωσει παιδι μου οχι τα βραβεια...τις γατες, τους κριτες τα κλουβια ΟΛΑ:P:lol:

α...ακου κι αυτο...στη Σοφια...πηγα την ωρα της κρισης ενος Βιρμανικου...Σε πληροφορω οτι ημουν ακριβως διπλα στο κριτη και τον ακουγα...δεν σχολιασε ουτε επεσε καν το βλεμμα του πανω στα γαντακια και καλτσακια!
Κοιταξε τα παντα εκτος απο αυτα:blink::P

Γι αυτό έχει μεγάλα γαντάκια για να ρίχνει μεγάλες μπουνιές:lol:

Γι αυτό έχει μεγάλα γαντάκια για να ρίχνει μεγάλες μπουνιές:lol:
Αυτο ακριβως:lol::lol:

Αφιερωμένο στον Μορφέα με πολύ αγάπη

Υπογραφή: Rocky
:up:

Αφιερωμένο στον Μορφέα με πολύ αγάπη

Υπογραφή: Rocky:up:
Σε ευχαριστω Ελενα μου!

Κι εγω σου αφιερωνω αυτη τη φωτο και σε ολους τους συμμετεχοντες στην Εκθεση! :P:lol:
Τρεμετε παιδια!:lol::lol:

CIMG0522.JPG

Καλα, τωρα ειδα το thread.
Θα 'μαι και εγω εκει, οχι σαν διαγωνιζομενος ομως. Αν και πιο εξυπνος γατος απο μενα δεν υπαρχει. :lol:

Καλα, τωρα ειδα το thread.
Θα 'μαι και εγω εκει, οχι σαν διαγωνιζομενος ομως. Αν και ποιο εξυπνος γατος απο μενα δεν υπαρχει. :lol:
Σε καλω στο περιπτερο μου:P για καφε:redface::D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back