Έκθεση Γάτας στον Αστέρα Βουλιαγμένης!!!

Σου μενουν 24 ωρες για να δηλωσεις συμμετοχη:(
σε ευχαριστουμε πολυ νεκταρια μου...:)αλλα φετος δεν θα συμμετασχουμε...:(ισως καταφερω να ερθω μονο εγω για να καμαρώσω τις γατούλες σας και να γνωριστουμε.....:up:
δεν ξερω απολυτως τιποτα για εκθεσεις....:(τιποτα....:(οποτε θα ηθελα να μαθω καποια πραγματα πρωτα(τα παντα βασικά:cool:)...πχ πλυσιμο,νυχια,τριχωμα....και του χρονου θα συμμετασχουμε σίγουρα!!:up:θα μιλησω και με τη νικολετα εν τω μεταξυ ωστε να έχουμε και το πεντιγκρι μας:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ισως καταφερω να ερθω μονο εγω για να καμαρώσω τις γατούλες σας και να γνωριστουμε.....:up:
δεν ξερω απολυτως τιποτα για εκθεσεις....:(τιποτα....:(
Κι εγώ θέλω να σας γνωρίσω όλες!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μην στενοχωριέσαι Ειρήνη μου. :(Πάντα θα υπάρχουν κάποιοι καχεντρεχείς, αντιδραστικοί σε όλα, και κακοήθεις. Θα κάνουν τα σχόλιά τους και κανείς δεν μπορει να τους το απαγορέψει αυτο... ΑΝ ήταν να δίνουμε σε όλα σημασία.... τότε θα έπρεπε να είμαστε με ψυχοφάρμακα. :hmm::hmm::hmm:Και αφου ξέρουμε πως κανέναν δεν βλάπτουμε με αυτή μας την κίνηση (μάλλον και έχουμε και σκοπό να βοηθήσουμε συγχρόνως και τα αδεσποτάκια με ό,τι έχει ο καθείς διάθεση να προσφέρει), το καλλίτερο είναι να αδιαφορήσουμε.:):)

To Οτι ειναι καθυστερημενοι(ευτυχως οχι ολοι)σαν λαος το ηξερα αλλα να φτασουν σε αυτο το σημειο επιδειξης του μυαλου τους δεν το περιμενα.Τους χρειαζεται μια επιστολη στην τοπικη και στην ηλεκτονικη εφημεριδα και σαιτ που θα τα πω ΟΛΑ εξω απο τα δοντια.
Τους την εχω στημενη εδω και καιρο και δεν θα το αφησω ετσι,μονο να περασει η εκθεση και θα σας ενημερωσω για τις εξελιξεις.
Αν θελει κανεις να παρεμβει στο αισχρο εκεινο blog ελευθερα να το κανει.

Πάντως ο συγκεκριμένος που έγραψε το πρώτο σχόλιο (κ ο οποίος δεν είχε ούτε το θάρρος να γράψει το όνομά του ή έστω ένα νικ) αν ξόδευε το χρόνο του πιο δημιουργικά (πχ να μάθει ορθογραφία) αντί να ασχολείται με σανίδες θα ήταν καλύτερα κ γι αυτόν αλλά κ για τα μάτια μας.

Φανταζομαι οτι ολοι οσοι εγραψαν αυτα τα σχολια δραστηριοποιονται περισσοτερο απο τους συμμετεχοντες οσον αφορα τα αδεσποτα,τον δημο τους,γνωριζουν οτι θα δοθουν χρηματα για τα αδεσποτα μεσω της εκδηλωσης,οτι θα συμμετεχουν αδεσποτα που δινονται για υιοθεσια,και,φυσικα,το μονο που μενει ειναι να "δρασουν" απο το πληκτρολογιο τους.

To Οτι ειναι καθυστερημενοι(ευτυχως οχι ολοι)σαν λαος το ηξερα αλλα να φτασουν σε αυτο το σημειο επιδειξης του μυαλου τους δεν το περιμενα.Τους χρειαζεται μια επιστολη στην τοπικη και στην ηλεκτονικη εφημεριδα και σαιτ που θα τα πω ΟΛΑ εξω απο τα δοντια.
Τους την εχω στημενη εδω και καιρο και δεν θα το αφησω ετσι,μονο να περασει η εκθεση και θα σας ενημερωσω για τις εξελιξεις.
Αν θελει κανεις να παρεμβει στο αισχρο εκεινο blog ελευθερα να το κανει.

Ωχ! Έκανα γκάφα...:redface: Δεν γνώριζα ότι δεν το ήξερες Νεκταρία.:redface::(

Σου ζητώ χίλια συγγνώμη, που σε στενοχώρησα.:(
Το έβαλα για να το δουν τα παιδιά.

ΥΓ. Αν θέλεις μου απαντάς στο πιο κάτω. Εσένα δείχνει η φωτογραφία που έβαλαν με τα βραβεία; :hmm:

Επισης,πανω πανω εχει ενα κοκκινο σημαιακι,φανταζομαι πολλοι απο εσας θα θελατε να το πατησετε κι ας μην αφησετε καποιο σχολιο (εγω η κακιστρω ηθελα να σουρω τα εξ'αμαξης αλλα αφου θα τους τα σουρει η Νεκταρια μετα την Εκθεση πατησα σεμνα και ταπεινα το σημαιακι μου,χι χι)

Επισης,πανω πανω εχει ενα κοκκινο σημαιακι,φανταζομαι πολλοι απο εσας θα θελατε να το πατησετε κι ας μην αφησετε καποιο σχολιο (εγω η κακιστρω ηθελα να σουρω τα εξ'αμαξης αλλα αφου θα τους τα σουρει η Νεκταρια μετα την Εκθεση πατησα σεμνα και ταπεινα το σημαιακι μου,χι χι)

Εγώ γιατί δεν βλέπω σημαιάκι; :blink::hmm:

ρος το παρον τους εγραψα αυτα https://www.blogger.com/comment.g?b...ostID=2925665922343160165&page=1&isPopup=true

Θα εχει και συνεχεια......

δεν ειμαι εγω στη φωτο,ειναι η κοπελλα που ειχε τα ρωσικα μπλε

δεν ειμαι εγω στη φωτο,ειναι η κοπελλα που ειχε τα ρωσικα μπλε

Ρώτησα για να καταλάβω μήπως θέλαν να χτυπήσουν για κάποιο λόγο, προσωπικά εσένα.:/:
Και πάλι συγνώμη, για την στενοχώρια που σου προκάλεσα, μην γνωρίζοντας ότι είχες άγνοια.:redface::(
Το βρήκα τυχαία, πατώντας: έκθεση γάτας στο γκουγκλ, για να δω φωτογραφίες από παλαιότερες εκθέσεις και να πάρω μια ιδέα.

Ρώτησα για να καταλάβω μήπως θέλαν να χτυπήσουν για κάποιο λόγο, προσωπικά εσένα.:/:
Και πάλι συγνώμη, για την στενοχώρια που σου προκάλεσα, μην γνωρίζοντας ότι είχες άγνοια.:redface::(
Το βρήκα τυχαία, πατώντας: έκθεση γάτας στο γκουγκλ, για να δω φωτογραφίες από παλαιότερες εκθέσεις και να πάρω μια ιδέα.

Δεν πειραζει κοριτσι μου,τωρα εγινε,απλα εχω τοσα στο μυαλο μου ηρθε κι αυτο.Αυτο που με καιει αυτη τη στιγμη ειναι η μεταβαση μου στην εκθεση.

Εγώ γιατί δεν βλέπω σημαιάκι; :blink::hmm:
Επανω δεξια,στον τιτλο του ιστολογιου κοντα,πρεπει να λεει "επισημανση" 'η κάτι παρόμοιο.

Δεν το πιστεύω αυτό το πράγμα τώρα βρήκαν κ αυτοί να κάνουν αποκλεισμό;:mad::mad::mad: Δεν υπάρχει άλλη διαδρομή Νεκταρία;

Δεν το πιστεύω αυτό το πράγμα τώρα βρήκαν κ αυτοί να κάνουν αποκλεισμό;:mad::mad::mad: Δεν υπάρχει άλλη διαδρομή Νεκταρία;
Υπαρχει, αλλα ποση ουρα θα υπαρχει Ελενακι μου:(:(:(

Καλημερα! :)
Οποιος τυχερος αυτο το πρωινο ειναι σπιτι του, θα μας πει εντυπωσεις απο τη Νεκταρ στο πρωινο καφε? Αντε να δουμε αν θα τα πει οπως της ειπαμε οι μανατζερ:P:lol::lol:

καλημέρα... Νεκταρία μου βρήκες τρόπο να βγείς από το νησί; δεν πίστευα σε αυτό που διάβασα... δεν υπάρχουν σχόλια να γράψω..... και να σκεφτεί κανείς ότι είναι νησί η σαλαμίνα....βάζουμε τα χεράκια μας και βγάζουμε τα ματάκια μας τελικά με τις απεργίες.... τι να πώ...

άντε να έρθει η κυριακή να σας δώ όλες και όλους... :):)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back