ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Ο Πρωινός Καφές είναι στον Αντέννα.Η Μενεγάκη είναι στον Αλφα και η εκπομπή της λέγεται Καφές με την Ελένη!!Μπερδέψαμε τους καφέδες!!
![]()

Παω να πιω το σκετο γαλλικο μου τωρα

Καλε Στελλα θα ερθεις τελικα???
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι Παύλο μου θα έρθω!Πρώτα ο Θεός,αύριο το μεσημεράκι θα είμαι εκεί!Καλα, συνεννοηση παντοφλα! Θελατε να δειτε και τη Νεκταρια και δεν ξερατε που βγαινει...
Και μια διευκρινηση για τους επικριτες. Ο τροπος με τον οποιο το εγραψα ΔΕΝ επιτρεπει να ανεβει στο youtube.
Στελλα, θα ερθεις τελικα?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Ναι Παύλο μου θα έρθω!Πρώτα ο Θεός,αύριο το μεσημεράκι θα είμαι εκεί!![]()

Νεκταρια
Διάσημο μέλος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ
ωρα περιπου και καναλι πες μας! Αντε ντε! Με το τσιγκελι θα στα βγαζουμε?
ή το ξαναπες σε αλλη σελ??

Ειχα ξαπλωσει λιγακι και χτυπαγαν τα τηλεφωνα.Με εψαχνε η παραγωγη του πρωινου καφε.Τους καρδιοχτυπησα
λες να μας τη φερει ? θα ελεγαν! Το πιο ωραιο τωρα ερχεται
Η ωρα που θα με περιμενει ενας νεαρος, ψηλος,ομορφος, γεροδεμενος στο Περαμα ειναι 8 το πρωι
Θεε μου τι θυσια θα κανω ακομη για αυτη την εκθεση

Ασε το γιουχαρισμα που θα φαω απο τα μεσημεριανα κουτσομπολια και τον Θεμο

Εσύ το διευκρίνησες Νεκταρία μου αλλά οι περισσότεροι έχουν συνδέσει το όνομα Πρωινός Καφές με τη Μενεγάκη για αυτό έγινε και το μπέρδεμα!Καλά εγώ είχα μείνει στο Μικρούτσικο ακόμα!!!Εγω παντως αυτα εγραψα εχτες,τωρα εσεις τι καταλαβατε
Παράθεση:
ωρα περιπου και καναλι πες μας! Αντε ντε! Με το τσιγκελι θα στα βγαζουμε?ή το ξαναπες σε αλλη σελ??
Ειχα ξαπλωσει λιγακι και χτυπαγαν τα τηλεφωνα.Με εψαχνε η παραγωγη του πρωινου καφε.Τους καρδιοχτυπησαλες να μας τη φερει ? θα ελεγαν! Το πιο ωραιο τωρα ερχεται
Η ωρα που θα με περιμενει ενας νεαρος, ψηλος,ομορφος, γεροδεμενος στο Περαμα ειναι 8 το πρωι

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Ποτε καλε θα σε περιμενει???Kαι θα τον αντιμετωπισεις μονη σου?Εγω παντως αυτα εγραψα εχτες,τωρα εσεις τι καταλαβατε
Παράθεση:
ωρα περιπου και καναλι πες μας! Αντε ντε! Με το τσιγκελι θα στα βγαζουμε?ή το ξαναπες σε αλλη σελ??
Ειχα ξαπλωσει λιγακι και χτυπαγαν τα τηλεφωνα.Με εψαχνε η παραγωγη του πρωινου καφε.Τους καρδιοχτυπησαλες να μας τη φερει ? θα ελεγαν! Το πιο ωραιο τωρα ερχεται

EL GATO
Διάσημο μέλος
Ποτε καλε θα σε περιμενει???Kαι θα τον αντιμετωπισεις μονη σου?Ντροπη...σου'ρχομαι για συμπαρασταση
![]()
Τωρα ειναι λιγο αργα... "Ο γεγονε γεγονε"
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Με περιμενε ειπα ,οχι θα με περιμενειΠοτε καλε θα σε περιμενει???Kαι θα τον αντιμετωπισεις μονη σου?Ντροπη...σου'ρχομαι για συμπαρασταση
![]()
αλλα αν διαβαζες το μηνυμα στην ωρα του ισως προλαβαινες να ερθεις σημερα στις 8 το πρωι

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Αυτο της λεω και γω Παυλο μουΤωρα ειναι λιγο αργα... "Ο γεγονε γεγονε"

Τι εγινε με ειδες?Πως ημασταν?
EL GATO
Διάσημο μέλος
Αυτο της λεω και γω Παυλο μου
Τι εγινε με ειδες?Πως ημασταν?
Αστερια!!!
drf
Δραστήριο μέλος

υγ: κάτι για 'καφέδες' στη Βοσκοπούλα βλέπω.. μήπως να κάνουμε την 'έκπληξη' το Σάββατο;

alice
Πολύ δραστήριο μέλος
el gato δε παίζει να το δούμε και εμείς στη ξενιτιά;
υγ: κάτι για 'καφέδες' στη Βοσκοπούλα βλέπω.. μήπως να κάνουμε την 'έκπληξη' το Σάββατο;![]()
ιιι βρε!! φυσικα και να την κανετε την εκπληξη... θα εχουμε και αντρες στην παρεα μας....

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ειπες ΘΑ με περιμενει ενταξει???Με περιμενε ειπα ,οχι θα με περιμενειαλλα αν διαβαζες το μηνυμα στην ωρα του ισως προλαβαινες να ερθεις σημερα στις 8 το πρωι
![]()

το διαβασα 3 φορες μεχρι να σιγουρευτω οτι μιλουσες σε μελλοντικο χρονο...ερωτευμενο

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

Το φαγαμε το γαιδαρο...η ουρα του εμεινε τωρα

prince
Διάσημο μέλος
roulsydney
Διάσημο μέλος
marzep
Δραστήριο μέλος
.Να τα βαλω σε 1 γατοφορο η σε 2?Πρεπει να εχω μαζι μου ταμπελακια για το κλουβι τους η θα μας δωσουν εκει?Παιδακια βοηθεια,ειμαι καραασχετη
.Ευχαριστωωωω!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
prince
Διάσημο μέλος
roulsydney
Διάσημο μέλος
Φυσικά και θα έρθω στην έκθεση ..απλά στεναχωρήθηκα με την καντεμιά που μου έτυχε με την ώρα επιστροφής (γίνεται πανικός εδώ πάνω...) και φυσικά ..θα τον δαγκώσω θα τον ζουλήξω θα τον φιλήσω θα τον στραπατσάρωΘα ερθεις ομως στην Εκθεση Βαρβαρα,δεν αλλαξε τιποτα;Αντε κι εκανε μπανακι για σενα ο Σειριος για χαρη σου.

αλλά μετα την παρουσίασή του στην έκθεση
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool