Έκθεση Γάτας στον Αστέρα Βουλιαγμένης!!!

ειπες ΘΑ με περιμενει ενταξει??? :P:P:lol:το διαβασα 3 φορες μεχρι να σιγουρευτω οτι μιλουσες σε μελλοντικο χρονο...ερωτευμενο:P:lol:

Μαλλον πρεπει να το διαβασεις και τεταρτη φορα!
Καλημερα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μαλλον πρεπει να το διαβασεις και τεταρτη φορα!
Καλημερα!
Καλημερα Παυλο:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα παιδάκια!!!! Ειμαι χαρούμενη γιατι θα βρεθούμε ολοι μαζί για τις επόμενες δυο μέρες!!!!!!!!!!!:up::up:

Καλημέρα παιδάκια!!!! Ειμαι χαρούμενη γιατι θα βρεθούμε ολοι μαζί για τις επόμενες δυο μέρες!!!!!!!!!!!:up::up:
ετσι Αναστασακο! Οι συγκινησεις και τα συναισθηματα θα ειναι πολλα!
Θεωρω την εκθεση ενα αφιερωμα στη Γατα!
Και πιο πολυ μια γιορτη για να τη μαθουν καλυτερα οι Ελληνες :):)
Τολμησα να καλεσω ακομα και καποιους που ειναι καχυποτοι απεναντι της:/:για μενα αυτοι ειναι πιο σημαντικο να ερθουν...τους αλλους τους θεωρω δεδομενους!

Για οσους εχουν αγωνια ή καποιο φοβο....
Τα κλουβακια ειναι πολυ ανετα και θα υπαρχει μεσα τουαλετα, φαγακι και νερακι....οι γατουλες το μεγαλυτερο διαστημα κοιμουνται ή χαζευουν και οι κριτες τις χειριζονται αψογα...η δε παρουσια μας κοντα τους ολη μερα, τους ειναι αρκετη:)

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ !!!!!!!!!!!!!! ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΟΧΑ, ΟΙ ΚΡΙΤΕΣ ΘΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΤΟΥΝ ΠΟΛΥ......... :up::up::up:

Εμεις οι πολυ αγχωμενοι,να ρωτησουμε:θα μας δωσουν αμμο εκει;Χωρααει αμμολεκανη μεσα;Θα εχει κι εκει αμμολεκανη,ή να φερουμε;

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ !!!!!!!!!!!!!! ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΟΧΑ, ΟΙ ΚΡΙΤΕΣ ΘΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΤΟΥΝ ΠΟΛΥ......... :up::up::up:
μωρε θα τα χασουν με τις γατες που ζουν στην Ελλαδα:up:

μονο που οι Ιταλοι εχουν κακη φημη στο παρελθον με τις ορεξεις τους για τις γατες:hmm::P:P:lol::lol::lol:

Εμεις οι πολυ αγχωμενοι,να ρωτησουμε:θα μας δωσουν αμμο εκει;Χωρααει αμμολεκανη μεσα;Θα εχει κι εκει αμμολεκανη,ή να φερουμε;
Αμμολεκανη φερε...παλια εδινε η ρογιαλ αμμο...ας μας πει η Νεκ αν θα δωσει και φετος...

Καλημερα μπορω να κανω καποιες ερωτησεις για την εκθεση κι εγω το ζαβο?Θα πανε και τα 2 γατουνια,αλλα εκτος απο τον καλλωπισμο παραπερα δεν κατεχω:(.Να τα βαλω σε 1 γατοφορο η σε 2?Πρεπει να εχω μαζι μου ταμπελακια για το κλουβι τους η θα μας δωσουν εκει?Παιδακια βοηθεια,ειμαι καραασχετη:P.Ευχαριστωωωω!

Δεν εχει για μας σημασια που θα τα βαλεις για να τα μεταφερεις.Θα σου ελεγα οπως τα εχεις μαθει.Να αισθανονται καλα.Τα παντα θα τα βρεις εκει.Εκτος απο δυο μπωλακια για φαγητο και νερο και μια κουβερτουλα για τον πατο του κλουβιου.Αυτα.

Δωρακι διαβασε τι ειπα στη Μαρια:)

Ευχαριστουμε για την διευκρινιση,τι σουπερ διοργανωση ειναι αυτη που θα μας τα εχει ολα κομπλε!:up:

Ευχαριστουμε για την διευκρινιση,τι σουπερ διοργανωση ειναι αυτη που θα μας τα εχει ολα κομπλε!:up:
Νεκταρια και τα βραβεια θα μας τα εχετε ετοιμα ε? :lol:

ετσι Αναστασακο! Οι συγκινησεις και τα συναισθηματα θα ειναι πολλα!
Θεωρω την εκθεση ενα αφιερωμα στη Γατα!
Και πιο πολυ μια γιορτη για να τη μαθουν καλυτερα οι Ελληνες :):)

Τολμησα να καλεσω ακομα και καποιους που ειναι καχυποτοι απεναντι της:/:για μενα αυτοι ειναι πιο σημαντικο να ερθουν...τους αλλους τους θεωρω δεδομενους!
Ετσι ακριβώς Γιουλη μου οπως τα λες. Αφιέρωμα στη γατα που τοσο λατρευουμε!!! :)
Τα παντα θα τα βρεις εκει.Εκτος απο δυο μπωλακια για φαγητο και νερο και μια κουβερτουλα για τον πατο του κλουβιου.Αυτα.
Δωρακι διαβασε τι ειπα στη Μαρια:)
Νεκταρία μου ΣΟΥΠΕΡ οργάνωση αυτη τη φορά!!! Τι να πω ΕΥΓΕ ΕΥΓΕ και είναι λιγο ό,τι και να πω!:up::D

ΣΟΥΠΕΡ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ Δωρα μου είναι!:up:

Νεκταρια και τα βραβεια θα μας τα εχετε ετοιμα ε? :lol:
Ναι κοριτσι μου, εκει θα ειναι ...θα περιμενουν το Σεμελακι μας:up:

Και κατι ακομα που θα πρεπει επιτελους να το καταλαβαιτε ,αντε γιατι νευριασα παλι.:mad:
Στην εκθεση αυτη ολοι μα ολοι βαλαμε το ληθαρακι μας και το ΕΥΓΕ Αναστασια μου ειναι για ολους μας.
Τελεια και παυλα.;)

Ναι κοριτσι μου, εκει θα ειναι ...θα περιμενουν το Σεμελακι μας:up:

Και κατι ακομα που θα πρεπει επιτελους να το καταλαβαιτε ,αντι γιατι νευριασα παλι.:mad:
Στην εκθεση αυτη ολοι μα ολοι βαλαμε το ληθαρακι μας και το ΕΥΓΕ Αναστασια μου ειναι για ολους μας.
Τελεια και παυλα.;)
Νεκταρίνι μου σ΄ευχαριστουμε πολύ για όλα.!!!! :)
Αυτο μόνον. Δεν έχω τίποτα άλλο να πω.:)Αλλα κι εσύ μας κάνεις όλους με τον χαρακτήρα σου και τον αυθορμητισμό σου, να θέλουμε τοσο πολυ να βάλουμε όχι το λιθαράκι μας αλλα και κατι περισσότερο, και την αγάπη μας!!:up:
:up::up:

Θα΄μαστε παντα στο πλευρο σου Νεκταρια ΜΑΣ....
Μανατζερ, κουβαλητες, στυλιστριες;):Pαν θες ακομα και γκομενους βρισκουμε:blink::lol::lol::lol:

Εννοια σου κακομοιρα μου και μετα την Εκθεση θα σε πριξω αν η Καλυψω μου ειναι εγκυος...οταν δε, γενναει???....την εβαψες:lol::lol:

Πω πω Νεκταρια οταν γενναει η Καλυψω,η διοργανωση της Εκθεσης θα σου φανει παιχνιδακι!:lol:

Πω πω Νεκταρια οταν γενναει η Καλυψω,η διοργανωση της Εκθεσης θα σου φανει παιχνιδακι!:lol:
:lol::lol::lol::lol:
εγραψες:lol::lol::lol:

Ναι καλε,η γεννα της Καλυψως θα ειναι υπερπαραγωγη,τρεμω για τη γεννα της Σεμελης!:lol:

Ναι καλε,η γεννα της Καλυψως θα ειναι υπερπαραγωγη,τρεμω για τη γεννα της Σεμελης!:lol:
:lol::lol:Πριν τη Σεμελη, περιμενουμε τη σοκολατοτουρτα σας κυρια Μπινιος μας:cool:;):up:

Παντα θα ειμαι εδω για ολους.Οσο για την κυρα-Καλυψω,λεω να περασουμε το βραδυ μαζι,αν γεννησει νυχτα.Θα με φιλοξενησεις?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back