ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Δε καταλαβες! Μια εβδομαδα πριν θα εισαι σπιτι μου για να σε μαθει...θα σου στρωσω στο γατοδωματιοΠαντα θα ειμαι εδω για ολους.Οσο για την κυρα-Καλυψω,λεω να περασουμε το βραδυ μαζι,αν γεννησει νυχτα.Θα με φιλοξενησεις?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Δε καταλαβες! Μια εβδομαδα πριν θα εισαι σπιτι μου για να σε μαθει...θα σου στρωσω στο γατοδωματιο![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια
Διάσημο μέλος

Για δες εδω πως το διαλυουμε αυτο το πραγμα
https://www.bode-chemie.com/products/surfaces/kohrsolin_ff.php
moukelis
Επιφανές μέλος
Μονο που εγω μονη μου θα την ξεφορμαρω την σοκολατοτουρτα...Πριν τη Σεμελη, περιμενουμε τη σοκολατοτουρτα σας κυρια Μπινιος μας
![]()
Εκτος αν πεισω την Αναστασια να μου κουβαληθει να δει τα εγγονια της.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σιγουρα το διαλυουν;Για να βλεπω να δουλευουμε
Για δες εδω πως το διαλυουμε αυτο το πραγμα
https://www.bode-chemie.com/products/surfaces/kohrsolin_ff.php

geo_ttc
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δε καταλαβες! Μια εβδομαδα πριν θα εισαι σπιτι μου για να σε μαθει...θα σου στρωσω στο γατοδωματιο![]()
Θελω κι εγω........:cry::cry::cry:
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Μονο που εγω μονη μου θα την ξεφορμαρω την σοκολατοτουρτα...Εκτος αν πεισω την Αναστασια να μου κουβαληθει να δει τα εγγονια της.
![]()

α...ολα κι ολα...αντρες δεν φιλοξενω....θα φας μπουνια κι απο το Μαριο και απο το ΜορφεαΘελω κι εγω........:cry::cry::cry:

geo_ttc
Εκκολαπτόμενο μέλος
α...ολα κι ολα...αντρες δεν φιλοξενω....θα φας μπουνια κι απο το Μαριο και απο το Μορφεα![]()
Δεν εννοουσα φιλοξενια μωρε........πωπω.....

Εννοουσα οτι θελω τα τα δω!!!!

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Τι να σου πω,καποτε που το ειχα ξαναπαρει,εβαζα λιγο στο νερο για σφουγγαρισμα,αλλα ποσο δεν θυμαμαιΣιγουρα το διαλυουν;![]()

Τωρα το θελουμε για να ψεκαζουμε το τραπεζι για καθε γατα που θα περναει

Νεκταρια
Διάσημο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
αααααααΔεν εννοουσα φιλοξενια μωρε........πωπω.....
Εννοουσα οτι θελω τα τα δω!!!!![]()

Και βεβαια! Να μεγαλωσουν λιγο, κι οποτε θες! 

marzep
Δραστήριο μέλος
).Ευχαριστω πολυ!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny
Περιβόητο μέλος
Στις 10 ή πιο μετά;
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Οι εκθετες θα ειναι πιο πρωι,οι επισκεπτες απο τις 11 καλα ειναι να ερθουνΤί ώρα θα είστε εσείς στον Αστέρα;Στις 10 ή πιο μετά;
![]()
bunny
Περιβόητο μέλος
Ευχαριστώ!Οι εκθετες θα ειναι πιο πρωι,οι επισκεπτες απο τις 11 καλα ειναι να ερθουν

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ομορφα κι ευρυχωραΠαιδακια αυτα θα ειναι τα κλουβια μας![]()

η σιτα ειναι τοσο λεπτη που το γατονι μεσα φαινεται τελεια και δεν εχει καγκελο για να μπαινουν μεσα δαχτυλακια

Luna
Περιβόητο μέλος

ζηλευωωω!!!!!θελω κι εγω να διαγωνιστουμε!!!!

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
ειναι παααρα πολυ ωραια!!!!!ζηλευωωω!!!!!
θελω κι εγω να διαγωνιστουμε!!!!![]()
The next time

Luna
Περιβόητο μέλος
The next time![]()
ειμαι σιγουρη οτι θα εχουμε και του χρονου αφου θα παει ΤΕΛΕΙΑ η μεθαυριανη!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool