gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
Σήμερα έχουν συνάτνηση στη Βοσκοπούλα μπορείς να δεις αν θες στοθα ειστε καπου ολες συγκεντρωμενες οι κοπελες απο το mycat?
πολυ πιθανο να περασουμε και εμεις απο εκει μιας και θα ειμαστε κοντα.
εχετε δωσει καποιο σημειο ραντεβου?
"Πότε θα πάμε για καφέ" το τι έχουν κανονίσει
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Αυτός είναι ο Πεπίτο; Θα βγω off topic, αλλά, δεν μπορώ να μην το γράψω. Γιατί μας στερείς τις φωτογραφίες και τα κατορθώματα αυτού του κουκλιού; Λίγο κάθε μέρα να μπαίνεις, αντε, μέρα παρά μέρα, όχι μια φορά στα δύο χρόνια!!ειμαι πολυ χαρουμενη που θα ερθω να δω ολα αυτα τα γατουλονια!
το περιμενω πως και πως!
μακαρι να μπορουσα να φερω και τον κουκλο μου στη κατηγορια αδεσποτα.
η νεκταρια που εχει δει φωτογραφιες λεει οτι μοιαζει με μειν-κουν!
αλλα ο ατιμος δεν καθεται με τιποτα για μπανιο ουτε για κοψιμο νυχιων.
καλα εννοειται πως εκει στο ξενοδοχειο δε θα καθοταν ησυχος με τιποτα,
εδω οποτε τον παω στον κτηνιατρο γινεται ο χαμος! εχει μαθει μεσα στο σπιτι κ εξω φοβαται.
δε πειραζει.
θα θαυμασω και θα ζουληξω τις υπολοιπες γατες!!
καλη επιτυχια σε ολους και να πανε ολα καλα!![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Σήμερα έχουν συνάτνηση στη Βοσκοπούλα μπορείς να δεις αν θες στο
"Πότε θα πάμε για καφέ" το τι έχουν κανονίσει.
ok,ευχαριστω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος

Και εγώ σαν την Ασημίνα...

rajah
Νεοφερμένο μέλος

Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος

staman2
Περιβόητο μέλος
Ευχαριστουμε για τις ευχές σας και θα σας περιμένουμε με χαρά!!!καλη επιτυχια σε ολα τα γατουλια για αυριο..θα μαι εκει να σας θαυμασω ολα...φιλακια![]()

Σ΄ευχαριστουμε για τις ευχές σου πραγματικά!!!Η υπέρτατη χλιδή για τα γατόνια!!!
Καλή επιτυχία σε όλους!!!![]()

Αντωνία μου ο Σεβαχουλίνος περιμένει με χαρά την αδερφουλα του. Θα τα πούμε αυριο λοιπόν με χαρά!!! Ναι θα εχει και άμμο εκει. Τροφή και μπολάκια θα φέρεις εσύ.Eπειδη εχω χασει επεισοδια τελικα τι θα φερουμε αμμο; αμμολεκανη; τροφη; μπολακια; Εγω τα εχω ετοιμα να τα φερω ολα.. Θα εχουν κατι εκει; Σορρυ αν τα ξαναειπατε αλλα δεν τα προλαβα...![]()

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Ευχαριστω που σταθηκατε διπλα μου απο την αρχη μεχρι το τελος.Χωρις την αμεριστη βοηθεια σας εκθεση ΔΕΝ θα γινοταν.

kwstantina
Νεοφερμένο μέλος

Καλη επιτυχια στα γατοφατσακια και στις γατομαμαδες!!!!!!!!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Κρίμα που δεν μπορώ να έρθω.

Καλή τύχη σε όλους και όλες!
Και μετά περιμένουμε τα νέα από την έκθεση...

Desdemona
Διάσημο μέλος

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
μόλις έπεισα τον φίλο μου..είμαι πολύ χαρούμενη.Δεν ξέρω πως θα σας αναγνωρίσω αλλά πιστεύω να εντοπίσω γνώριμες γατοφατσούλες
Κατα τις 16.30 υπολογίζω να είμαι εκεί!
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
μην πάμε αλλούΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Την αγάπή μου τις ευχες μου και όλα να πάνε καλά!!!!

Α! και Δώρα είχες πει ότι θα έχεις ανταπόκριση με το lap top από την έκθεση που είναι οεο?????

Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος

ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Σημερα εδειξε την τηλεοραση για την εκθεση.Αλλα ηταν για περσυ.Ηταν μια γατουλα που μοιαζει με τη Σεμελη μια γκρι και μια ασπρη με γκρι στο κεφαλακι.Ανεφερε το ονομα στον Αστερα Βουλιαγμενης![]()
Σε ποιο κανάλι;
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος
βρηκαν και τα κοριτσια 2 σκυλακια που καποιος που εμαθε για την εκθεση πηγε και τα παρατησε...ευχομαι να βρουν σπιτακι και ζεστασια...
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Μολις γυρισα απο την εκθεση..ενα μεγαλο μπραβο σε οσους δουλεψαν για να γινει ...ολα πολυ ωραια ...τα δε γατουλια το ενα ποιο ομορφο απο το αλλο...ειχε παρα πολυ κοσμο ...ευχομαι σε ολα τα γατουλια καλη τυχη..αχ αυτα τα silver tabby που ειχε ηταν κουκλακια..χαζεψα...κοριτσια οσες μπορειτε περαστε μια βολτα αξιζει ...και μην ξεχασετε να αφησετε κατι για τα αδεσποτακια..οσα μπορει ο καθενας..
βρηκαν και τα κοριτσια 2 σκυλακια που καποιος που εμαθε για την εκθεση πηγε και τα παρατησε...ευχομαι να βρουν σπιτακι και ζεστασια...
Εσείς δεν πήρατε μέρος στον διαγωνισμό;
Πάντως είστε τυχερή και μόνο που βρεθήκατε εκεί!
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool