ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ σκασιλα μου ποιος θα κερδιζε...αρκει που γελαγαμε και σε κλωτσουσα για πλακα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana
Διάσημο μέλος
την επομενη φορα ευχομαι να μην μου τη αποκρυψετε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
MA ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΕΙΔΑΑΑΑ??/
ΠΑΕΙ θα τρελαθω κατεβηκες Αθηνα και δεν σε ειδα.../???? σνιιιιιιιιιιιιιιφφφφφφφφφφφφ
Κατερινάκι μου έμενε μαζί μου η Έλενα!!! Πού να το΄ξερα οτι δεν μιλήσατε στην έκθεση!! Την επόμενη φορά θα έρθουμε σπίτι σου μαζί με την Έλενα όταν θα ξαναρθει!!! Κρίμα,...
Και να σου πω κι απο εδώ ότι τα γατιά σου είναι ΘΕΪΚΑ. Και η Ντιβόν? (νομίζω έτσι είναι το ονομα) είναι η αδυναμία μου. Οσο για τον Ωκεανό, πραγματικός ωκεανός τα μάτια του!
Γιουλάκο μου σ΄ευχαριστώ.!!! Για την αγάπη που έχεις για τα ζωάκια μου πρωτίστως.!!! Αλλα κι εγώ το ίδιο.![]()

παιδιά εγώ μίλησα στην Κατερίνα κ μάλιστα της είπα για τα υπέροχα γατάκια της αλλά για κάποιο λόγο νόμιζα ότι είχαμε συστηθεί

κ ξέχασα να της πω ότι είμαι η ΕλεναΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana
Διάσημο μέλος

staman2
Περιβόητο μέλος
Πραγματικά...κι εγώ το ίδιο.θυμασαι Αναστασω μου που ημασταν μαζι πανω με το Σεβαχ και τη Σεμελη και διαγωνιστηκαμε? Τι ωραιες στιγμες....τι γελιο....
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ σκασιλα μου ποιος θα κερδιζε...αρκει που γελαγαμε και σε κλωτσουσα για πλακα![]()

Καλε δεν στην κρύψαμε την Έλενα!!!! Αλήθεια στο λέωστεναχωρεθηκα τωρα...... σνιφ
την επομενη φορα ευχομαι να μην μου τη αποκρυψετε![]()

Αχ μωρέ τι κρίμα. Ε αυτο είναι απο τα αδύνατα!!! (Για εμάς όλα είναι δυνατά όμως Ελενα έεεε?)παιδιά εγώ μίλησα στην Κατερίνα κ μάλιστα της είπα για τα υπέροχα γατάκια της αλλά για κάποιο λόγο νόμιζα ότι είχαμε συστηθεί
κ ξέχασα να της πω ότι είμαι η Ελενα

moukelis
Επιφανές μέλος

Εγω βαρεθηκα να ακουω απο οσους με γνωρισαν οτι δεν με φανταζοταν καθολου ετσι (τοσο κακια φαινομαι στο φορουμ;
) και την ατακα "καλε αυτο ειναι μικρουυυυυυυυλι!"
Αυτη η Αναστασια με εχει καταστρεψει!Κατερινα παντως εσενα ετσι ακριβως σε ειχα φανταστει.
staman2
Περιβόητο μέλος
Αντε μαρή κακιά!Δε χρειαζεται να πει τιποτα,δεν της φαινεται οτι ειναι Σλιθεριν;
Εγω βαρεθηκα να ακουω απο οσους με γνωρισαν οτι δεν με φανταζοταν καθολου ετσι (τοσο κακια φαινομαι στο φορουμ;) και την ατακα "καλε αυτο ειναι μικρουυυυυυυυλι!"
Αυτη η Αναστασια με εχει καταστρεψει!
Κατερινα παντως εσενα ετσι ακριβως σε ειχα φανταστει.

Δεν ντρέπεσαι βρε παλιοπαιδο!!!

Ορίστε μας. Εγώ φροντίζω καλέ για το μέλλον σου για να καλοπαντρευτείς. Οχι τιποτ΄άλλο για να μην σε λένε μια γεροντοκόρη γατού. 

Εδώ εμένα αποκαλουν έτσι που στο κάτω κάτω έχω και τρια παιδάκια (μικρουλικα βεβαίως

σχεδόν της παντρειάς)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2
Περιβόητο μέλος
Ναι κι εγώ την Κατερίνα έτσι την είχα φανταστει. Αέρινη και γλυκειά.Εγω βαρεθηκα να ακουω απο οσους με γνωρισαν οτι δεν με φανταζοταν καθολου ετσι (τοσο κακια φαινομαι στο φορουμ;) και την ατακα "καλε αυτο ειναι μικρουυυυυυυυλι!"

Κι επειδή συνεχώς μου επιτίθεσαι κυρία μου και μου την βγάζεις γλώσσα παλιογλωσσου

θα σου πω ότι εγω σε είχα φανταστει μια αυστηρή καθώς πρέπει καθηγήτρια, με κότσο τσιτωμένο, και μαύρα μεγάλα, γυαλιά κοκκάλινα και τακούνες μαύρες και παπούτσια βαρκαρόλες και φουστίτσα μέχρι το γόνατο. 
ΝΑ για να μάθεις!

elvenstar
Επιφανές μέλος
Ναι ναι όλα είναι δυνατα. Μωρέ μπερδεύτηκα γιατί συστηνόμασταν συνέχεια θυμάσαι με όλες κ λεγαμε τα ονόματα κ δεν ξέρω γιατί μπλόκαρα έτσι νόμιζα ότι ήταν κ η Κατερίνα εκει που λέγαμε τα ονόματα κ μετά της μίλησα ότι είναι τέλεια τα γατακια της νομίζωντας ότι ηδη είχαμε συστηθεί. Τι να πω; είμαι απαραδεκτη τώρα στεναχωρήθηκα πραγματικά;Πραγματικά...κι εγώ το ίδιο.
Καλε δεν στην κρύψαμε την Έλενα!!!! Αλήθεια στο λέω
Αχ μωρέ τι κρίμα. Ε αυτο είναι απο τα αδύνατα!!! (Για εμάς όλα είναι δυνατά όμως Ελενα έεεε?)![]()

moukelis
Επιφανές μέλος
Δε ντρεπομαι καθολου ειναι γνωστο τοις πασι οτι ειμαι εντελως ξεδιαντροπη,σαν την κορη μου!Αντε μαρή κακιά!
Δεν ντρέπεσαι βρε παλιοπαιδο!!!Δεν φτάνει που προννοώ απο τώρα για να σε προστατέψω στο μέλλον και σου κάνω διαφήμιση ότι είσαι και μικρότερη!!!
Ορίστε μας. Εγώ φροντίζω καλέ για το μέλλον σου για να καλοπαντρευτείς. Οχι τιποτ΄άλλο για να μην σε λένε μια γεροντοκόρη γατού.
Εδώ εμένα αποκαλουν έτσι που στο κάτω κάτω έχω και τρια παιδάκια (μικρουλικα βεβαίωςσχεδόν της παντρειάς)
Εχω βρει μαρη αντρα,αμα τον πεισω στην επομενη Εκθεση ισως τον φερω για παρεα(θα διαγωνιζεται η αδυναμια του και νομιζω θα πειστει).Εσυ δε φαινεσαι καθολου για μαμα τριων παιδιων,εχεις σωμα και...ορεξη πολυ μικροτερης,να μην πω για το νευρο σου!
moukelis
Επιφανές μέλος
Αντε μαρη απο 'δω!Ναι κι εγώ την Κατερίνα έτσι την είχα φανταστει. Αέρινη και γλυκειά.
Κι επειδή συνεχώς μου επιτίθεσαι κυρία μου και μου την βγάζεις γλώσσα παλιογλωσσουθα σου πω ότι εγω σε είχα φανταστει μια αυστηρή καθώς πρέπει καθηγήτρια, με κότσο τσιτωμένο, και μαύρα μεγάλα, γυαλιά κοκκάλινα και τακούνες μαύρες και παπούτσια βαρκαρόλες και φουστίτσα μέχρι το γόνατο.
ΝΑ για να μάθεις!

Μη μου λες τετοια και μου ανεβαινει ο πυρετος με τα γελια!
bunny
Περιβόητο μέλος
Μικρούλι;Δε χρειαζεται να πει τιποτα,δεν της φαινεται οτι ειναι Σλιθεριν;
Εγω βαρεθηκα να ακουω απο οσους με γνωρισαν οτι δεν με φανταζοταν καθολου ετσι (τοσο κακια φαινομαι στο φορουμ;) και την ατακα "καλε αυτο ειναι μικρουυυυυυυυλι!"
Εγώ τί να πω; 

bunny
Περιβόητο μέλος
Ναι κι εγώ την Κατερίνα έτσι την είχα φανταστει. Αέρινη και γλυκειά.
Κι επειδή συνεχώς μου επιτίθεσαι κυρία μου και μου την βγάζεις γλώσσα παλιογλωσσουθα σου πω ότι εγω σε είχα φανταστει μια αυστηρή καθώς πρέπει καθηγήτρια, με κότσο τσιτωμένο, και μαύρα μεγάλα, γυαλιά κοκκάλινα και τακούνες μαύρες και παπούτσια βαρκαρόλες και φουστίτσα μέχρι το γόνατο.
ΝΑ για να μάθεις!
![]()

staman2
Περιβόητο μέλος
Ναι κυρία μου να σου κατέβει μ΄αυτά ο πυρετός όχι να σου ανέβει. Θα ΄πρεπε να σκεφτεις το μέλλον που σου διαφημίζω.Αντε μαρη απο 'δω!Μη μου λες τετοια και μου ανεβαινει ο πυρετος με τα γελια!
![]()

Δωράκι περαστικά σου και πάλι μωρε....

moukelis
Επιφανές μέλος

Ευχαριστω γατοσυμπεθερα,το μελλον μου ειναι εξασφαλισμενο,τωρα θα με παρει μονο και μονο για να μη χάσει τη Μόιρα!

staman2
Περιβόητο μέλος
Φουσκωσα σαν γάλος δεύτερη φορά μέσα σε έναν μήνα!!!! Ααααχ ωραίαΔε ντρεπομαι καθολου ειναι γνωστο τοις πασι οτι ειμαι εντελως ξεδιαντροπη,σαν την κορη μου!Εχω βρει μαρη αντρα,αμα τον πεισω στην επομενη Εκθεση ισως τον φερω για παρεα(θα διαγωνιζεται η αδυναμια του και νομιζω θα πειστει).
Εσυ δε φαινεσαι καθολου για μαμα τριων παιδιων,εχεις σωμα και...ορεξη πολυ μικροτερης,να μην πω για το νευρο σου!

(αλλα μην υπερβάλεις δεν είναι έτσι τα πράγματα. Φαίνομαι μια χαρά στη μούρη για την ηλικία μου χιχιχιχι αλλα δεν τα έκλεψα τα χρονάκια μου. Δικά μου είναι.)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Δε στο ειπα για να φουσκωσεις,αληθεια ειναι.Και το προσωπο σου δεν εχει σπασει καθολου,δεν εχεις δει αλλες με τρια παιδακια να δεις πως ειναι.Φουσκωσα σαν γάλος δεύτερη φορά μέσα σε έναν μήνα!!!! Ααααχ ωραία(αλλα μην υπερβάλεις δεν είναι έτσι τα πράγματα. Φαίνομαι μια χαρά στη μούρη για την ηλικία μου χιχιχιχι αλλα δεν τα έκλεψα τα χρονάκια μου. Δικά μου είναι.)

bunny
Περιβόητο μέλος
Περαστικα!Χριστινα κι εσυ τεκνον μου;Καλα θα σε κανονισω εσενα μικρο στην επομενη εκθεση,τωρα ηταν ο μπαμπας διπλα και δεν ηθελα να με περασει για καμια τρελη.
Ευχαριστω γατοσυμπεθερα,το μελλον μου ειναι εξασφαλισμενο,τωρα θα με παρει μονο και μονο για να μη χάσει τη Μόιρα!![]()
Πραγματικά πάνρως ανακουφήστηκα μόλις σας είδα,άκουσα κι εγώ δασκαλα και...

Πάντως περισσότερο την κ.Γιούλη φοβόμουν,γιατί κάποιες φορές...με τρομάζει λίγο.
Ήταν πολύ ωραίο που σχημάτισα μια πλήρη εικόνα για 'σας...
Αλήθεια τι πρόκειται να μου συμβεί την επόμενη έκθεση;

moukelis
Επιφανές μέλος
Μαρη Γιουλη ακους,τρομαζεις τα παιδακια!Περαστικα!![]()
Πραγματικά πάνρως ανακουφήστηκα μόλις σας είδα,άκουσα κι εγώ δασκαλα και...Πάντως περισσότερο την κ.Γιούλη φοβόμουν,γιατί κάποιες φορές...με τρομάζει λίγο.
Ήταν πολύ ωραίο που σχημάτισα μια πλήρη εικόνα για 'σας...
![]()
Αλήθεια τι πρόκειται να μου συμβεί την επόμενη έκθεση;![]()

Ελα και θα δεις!

bunny
Περιβόητο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool