bunny
Περιβόητο μέλος
Αστειευόμουν!Μαρη Γιουλη ακους,τρομαζεις τα παιδακια!
Ελα και θα δεις!![]()
(προσπαθώ να τα μπαλώσω τώρα
)Απλά είναι λιγουλάκι αυστηρή,και μου θυμίζει την αδελφή της μαμάς μου.
Είναι όμως υπέροχος άνθρωπος...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Ναι καλά πλάκα, εγώ λέω τη κλότσησες να πέσει κάτω για να την βγάλεις από τη μέσηθυμασαι Αναστασω μου που ημασταν μαζι πανω με το Σεβαχ και τη Σεμελη και διαγωνιστηκαμε? Τι ωραιες στιγμες....τι γελιο....
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ σκασιλα μου ποιος θα κερδιζε...αρκει που γελαγαμε και σε κλωτσουσα για πλακα![]()

Βρε Κατερινάκι μου θα έπερνα όρκο ότι είχαμε συστηθεί. Πραγματικά όμως όπως λέει κ η Αναστασία είσαι ένα αέρινο πλάσμα κ αεικίνητοουααααα θα κλαψω γοερα...αμν βρε ελενα...πες ενα slitherin ενα harry potter ενα κατι...![]()

[FONT="]Κακιασμένο[/FONT]!!!Δε χρειαζεται να πει τιποτα,δεν της φαινεται οτι ειναι Σλιθεριν;![]()

τα λέει καλά από κάτω κ η φίλη μου Αναστασία για να μάθεις δεν θα σου στείλω τις φωτογραφίες της κόρη σου της λυσσάρας
Αντε μαρή κακιά!
Δεν ντρέπεσαι βρε παλιοπαιδο!!!![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny
Περιβόητο μέλος
Havana
Διάσημο μέλος

να εσιτε καλά μου φτιάξατε το κέφι!

moukelis
Επιφανές μέλος
Μπραβο Χριστινα,ελα να μαζευομαστε λιγο μην αμολησω το θερίο!

bunny
Περιβόητο μέλος
Σαν εκείνη την πορτοκαλιά γάτα που γρατζουνάει την οθώνη στο msn;Γιατι Κατερινα ποιος σου εχει πει το αντιθετο;Αεικινητο πλασμα,κι εχεις εναν αερα,ειδικα οταν εισαι με τις γατουλες σου...
Μπραβο Χριστινα,ελα να μαζευομαστε λιγο μην αμολησω το θερίο!![]()

Έλα Σείριε! 
Πάντως αυτό το λυσσάρα δεν ακούστηκε ούτε ωραίο,ούτε αστείο...
Μάλλον αγενές.
moukelis
Επιφανές μέλος
Ακριβως!

bunny
Περιβόητο μέλος
Ακριβως!![]()
Καλά,ας πούμε κάτι άλλο και ας μην αφήσουμε αυτή την αγένεια να μας χαλάει!
bunny
Περιβόητο μέλος
Δεν αφήνω τον καθένα να μου χαλάει τη διάθεση!Καλά,ας πούμε κάτι άλλο και ας μην αφήσουμε αυτή την αγένεια να μας χαλάει!
![]()

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
ξερει καμμια απο σας Γαλλικα για να στειλουμε ενα κειμενο στη ΦΙΦΕ?
Μηπως η κυρια με το φευδωνυμο " Ομιλουμε γαλλικα"

ΕΠΕΙΓΟΝ
Περιβόητο μέλος
Η πυροθρυξ είναι καθηγήτρια γαλλικών,αλλά έχω να τη δω πολύ καιρό...ΕΠΕΙΓΟΝ
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Eυχαριστω Αλικη μου,ξαφνικα θυμηθηκα την Αραμις που νομιζω ειναι γαλλιδα.Της εστειλα πμ και περιμενω απαντηση.Ξερω εγω, αλλα αν υπαρχει καποιος που εχει πολυ καλο επιπεδο, ισως βοηθησει περισσοτερο.
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Η πυροθρυξ είναι καθηγήτρια γαλλικών,αλλά έχω να τη δω πολύ καιρό...Θα μπορούσα να το δικιμάσω με το μεταφραστή του Word ή να ρωτήσω τη δική μου καθηγήτρια.
(της αρέσουν οι γατούλες!
)
Eχαριστω Χριστινακι,νομιζω πως βρηκαμε.
bunny
Περιβόητο μέλος
Παρακαλώ!Eχαριστω Χριστινακι,νομιζω πως βρηκαμε.
![]()
Καλή επιτυχία!
elvenstar
Επιφανές μέλος
Την σέβομαι την σέβομαι, αλλα της αρέσουν να της τα λέω αυτά

Έτσι μπράβο αυτό θα λεςΑΕΡΙΝΗ>>> ??? καλα κορίτσια την επομένη φορά που θα φάω χυλόπιτα απο άνδρα θα λ΄'εω , είμαι μια miss αέρινη δεν μασάω....
να εσιτε καλά μου φτιάξατε το κέφι!![]()
σου αφιερώνω κ την επόμενη φωτογραφίαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
elvenstar
Επιφανές μέλος
Η Πασκαλ (Αραμις) είναι γαλόφωνη Βελγιδα Νεκταρία μηπως μπορεί να σε βοηθήσει;ΕΠΕΙΓΟΝ
Για πες και για μενα πως με ειχες φανταστει?Δε χρειαζεται να πει τιποτα,δεν της φαινεται οτι ειναι Σλιθεριν;
Εγω βαρεθηκα να ακουω απο οσους με γνωρισαν οτι δεν με φανταζοταν καθολου ετσι (τοσο κακια φαινομαι στο φορουμ;) και την ατακα "καλε αυτο ειναι μικρουυυυυυυυλι!"
Αυτη η Αναστασια με εχει καταστρεψει!
Κατερινα παντως εσενα ετσι ακριβως σε ειχα φανταστει.
Αν ρωτας για μενα ,κοριτσι μου εισαι μες στη καρδια μου.Δεν ξερω πως θα το παρεις αλλα μου θυμιζεις το "μικρο σπιτι στο λιβαδι"

Εισαι μια μικροσκοπικη κουκλιτσα

moukelis
Επιφανές μέλος
Εσενα Νεκταρια σε ειχα φανταστει επισης οπως εισαι.Μια κυρια με τη σημασια της λεξης,ντρομπρα,συνεπης και με τσαγανο.Για πες και για μενα πως με ειχες φανταστει?
Αν ρωτας για μενα ,κοριτσι μου εισαι μες στη καρδια μου.Δεν ξερω πως θα το παρεις αλλα μου θυμιζεις το "μικρο σπιτι στο λιβαδι"
Εισαι μια μικροσκοπικη κουκλιτσα![]()

Εχετε βαλθει να μου χαλασετε τη φημη που με κοπο τοσα χρονια χτιζω!Ποιο μικρο σπιτι στο λιβαδι καλε,μη λετε τετοια και φουντωνουν οι φακιδες μου,θα σκασω μυτη στην επομενη Εκθεση με πλεξουδες!

Μικροσκοπικη κουκλιτσα;Αλλη θα ειδες καλε Νεκταρια,δυο μετρα νταρντανογυναικα,ακου εκει...

Σ'ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια,ελπιζω να τα πουμε ξανα συντομα απο κοντα να σε γνωρισω καλυτερα.

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

(η πρωταγωνιστρια στο μικρο σπιτι στο Λιβαδι....για τους....νεωτερους
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool