ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα.
05-05-09
10:10
αστερακι μου εσυΤις γατες τις βλεπω σε οποια μορφη κι αν ειναι.![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini
Διάσημο μέλος
Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα.
05-05-09
10:14
Δωρα εγω ειμαι Χαλανδρι..πες μας Μελινι που το ειδες να παω να τσεκαρω!!!
το κρεμαστο μου το εφερε η βιβη απο το america, για να μου φερει γουρι ...οπως και μου εφερε!!!![]()
Δεν ξέρω το όνομα της οδού, πάντως είναι κοντά στο Zara... σε εκείνο το δρόμο, έχει μια βιτρίνα με κοσμήματα γατούλες... κι εγώ περαστική ήμουν και το πρόσεξα
Εσύ είσαι η Κατερίνα; Συγχαρητήρια κι από μένα 
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα.
05-05-09
10:22
Θα το χρειαστουμε κι εμεις αν τελικα πραγματοποιησω τα σχεδια μου.Δωρα εγω ειμαι Χαλανδρι..πες μας Μελινι που το ειδες να παω να τσεκαρω!!!
το κρεμαστο μου το εφερε η βιβη απο το america, για να μου φερει γουρι ...οπως και μου εφερε!!!![]()
Κατερινα τι κανουν τα μωρα;Ποτε θα τα δουμε κι εμεις οι ξενιτεμενες;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
arfic
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα.
05-05-09
21:57
Συγχαρητήρια κορίτσια!!!!Είναι όλα τους κουκλιά και δικαίως οι διακρίσεις τους!!!Αλλά ο Ωκεανός είναι θεός - φτου -φτου ...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum