ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 10:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #361 05-05-09 10:10 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τις γατες τις βλεπω σε οποια μορφη κι αν ειναι. Click για ανάπτυξη... αστερακι μου εσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 10:14 Η Melini έγραψε: #362 05-05-09 10:14 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: Δωρα εγω ειμαι Χαλανδρι..πες μας Μελινι που το ειδες να παω να τσεκαρω!!! το κρεμαστο μου το εφερε η βιβη απο το america, για να μου φερει γουρι ...οπως και μου εφερε!!! Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω το όνομα της οδού, πάντως είναι κοντά στο Zara... σε εκείνο το δρόμο, έχει μια βιτρίνα με κοσμήματα γατούλες... κι εγώ περαστική ήμουν και το πρόσεξα Εσύ είσαι η Κατερίνα; Συγχαρητήρια κι από μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 10:22 Η moukelis έγραψε: #363 05-05-09 10:22 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: Δωρα εγω ειμαι Χαλανδρι..πες μας Μελινι που το ειδες να παω να τσεκαρω!!! το κρεμαστο μου το εφερε η βιβη απο το america, για να μου φερει γουρι ...οπως και μου εφερε!!! Click για ανάπτυξη... Θα το χρειαστουμε κι εμεις αν τελικα πραγματοποιησω τα σχεδια μου.Κατερινα τι κανουν τα μωρα;Ποτε θα τα δουμε κι εμεις οι ξενιτεμενες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 21:57 Η arfic έγραψε: #364 05-05-09 21:57 Συγχαρητήρια κορίτσια!!!!Είναι όλα τους κουκλιά και δικαίως οι διακρίσεις τους!!!Αλλά ο Ωκεανός είναι θεός - φτου -φτου ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 First Προηγούμενη 19 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 19 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τις γατες τις βλεπω σε οποια μορφη κι αν ειναι. Click για ανάπτυξη... αστερακι μου εσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 10:14 Η Melini έγραψε: #362 05-05-09 10:14 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: Δωρα εγω ειμαι Χαλανδρι..πες μας Μελινι που το ειδες να παω να τσεκαρω!!! το κρεμαστο μου το εφερε η βιβη απο το america, για να μου φερει γουρι ...οπως και μου εφερε!!! Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω το όνομα της οδού, πάντως είναι κοντά στο Zara... σε εκείνο το δρόμο, έχει μια βιτρίνα με κοσμήματα γατούλες... κι εγώ περαστική ήμουν και το πρόσεξα Εσύ είσαι η Κατερίνα; Συγχαρητήρια κι από μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 10:22 Η moukelis έγραψε: #363 05-05-09 10:22 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: Δωρα εγω ειμαι Χαλανδρι..πες μας Μελινι που το ειδες να παω να τσεκαρω!!! το κρεμαστο μου το εφερε η βιβη απο το america, για να μου φερει γουρι ...οπως και μου εφερε!!! Click για ανάπτυξη... Θα το χρειαστουμε κι εμεις αν τελικα πραγματοποιησω τα σχεδια μου.Κατερινα τι κανουν τα μωρα;Ποτε θα τα δουμε κι εμεις οι ξενιτεμενες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 21:57 Η arfic έγραψε: #364 05-05-09 21:57 Συγχαρητήρια κορίτσια!!!!Είναι όλα τους κουκλιά και δικαίως οι διακρίσεις τους!!!Αλλά ο Ωκεανός είναι θεός - φτου -φτου ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 First Προηγούμενη 19 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 19 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: Δωρα εγω ειμαι Χαλανδρι..πες μας Μελινι που το ειδες να παω να τσεκαρω!!! το κρεμαστο μου το εφερε η βιβη απο το america, για να μου φερει γουρι ...οπως και μου εφερε!!! Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω το όνομα της οδού, πάντως είναι κοντά στο Zara... σε εκείνο το δρόμο, έχει μια βιτρίνα με κοσμήματα γατούλες... κι εγώ περαστική ήμουν και το πρόσεξα Εσύ είσαι η Κατερίνα; Συγχαρητήρια κι από μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 10:22 Η moukelis έγραψε: #363 05-05-09 10:22 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: Δωρα εγω ειμαι Χαλανδρι..πες μας Μελινι που το ειδες να παω να τσεκαρω!!! το κρεμαστο μου το εφερε η βιβη απο το america, για να μου φερει γουρι ...οπως και μου εφερε!!! Click για ανάπτυξη... Θα το χρειαστουμε κι εμεις αν τελικα πραγματοποιησω τα σχεδια μου.Κατερινα τι κανουν τα μωρα;Ποτε θα τα δουμε κι εμεις οι ξενιτεμενες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 21:57 Η arfic έγραψε: #364 05-05-09 21:57 Συγχαρητήρια κορίτσια!!!!Είναι όλα τους κουκλιά και δικαίως οι διακρίσεις τους!!!Αλλά ο Ωκεανός είναι θεός - φτου -φτου ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 First Προηγούμενη 19 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 19 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: Δωρα εγω ειμαι Χαλανδρι..πες μας Μελινι που το ειδες να παω να τσεκαρω!!! το κρεμαστο μου το εφερε η βιβη απο το america, για να μου φερει γουρι ...οπως και μου εφερε!!! Click για ανάπτυξη... Θα το χρειαστουμε κι εμεις αν τελικα πραγματοποιησω τα σχεδια μου.Κατερινα τι κανουν τα μωρα;Ποτε θα τα δουμε κι εμεις οι ξενιτεμενες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 21:57 Η arfic έγραψε: #364 05-05-09 21:57 Συγχαρητήρια κορίτσια!!!!Είναι όλα τους κουκλιά και δικαίως οι διακρίσεις τους!!!Αλλά ο Ωκεανός είναι θεός - φτου -φτου ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συγχαρητήρια κορίτσια!!!!Είναι όλα τους κουκλιά και δικαίως οι διακρίσεις τους!!!Αλλά ο Ωκεανός είναι θεός - φτου -φτου ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.