aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 16:54 Η aalyah έγραψε: #281 20-11-08 16:54 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μπορεις να μου πεις που πεφτει η Ιβρεα στην Ιταλια?εχει 3-4/1 και σπεσιαλ Μ.Κ. Click για ανάπτυξη... Νεκταρία πέφτει πάνω απο το Τόριν. Βόρεια. Πολύ βόρεια. Σε κάτι χρησιμέυει και ο πρώην ο Ιταλός.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 16:55 Η Νεκταρια έγραψε: #282 20-11-08 16:55 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Θα το ψάξω αύριο για Ιταλία, τώρα έριξα μια γρήγορη ματιά μόνο. Θα δώ...Θα σου πω Νεκταρία τί βολεύει εμένα, να δούμε και για σένα τί είναι πιο εύκολο για να κανονίσουμε. Έχουμε πάντως χρόνο...(αν και εχω αρχίσει να ενθουσιάζομαι απο τώρα) Click για ανάπτυξη... Στις 24-25/1 εχει στο cinisello balsamo 1 km μακρυα απο το Μιλανο.Αυτο ισως συμφερει γιατι βρισκεις φτηνα εισητηρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 16:57 Η aalyah έγραψε: #283 20-11-08 16:57 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Θένια!!! Θα περάσουμε τέλεια!!! Click για ανάπτυξη... Μα και φυσικά θα περάσουμε τέλεια!! Μόνο μην έχω βρει καμιά δουλειά που είναι και σαββατοκύριακα και δεν μπορέσω να έρθω γιατί θα στεναχωρηθώ πολύ Αλλά θα κάνω ότι μπορώ για να έρθω. Θέλω πολύ πολύ πολύ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 16:59 Η staman2 έγραψε: #284 20-11-08 16:59 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μα και φυσικά θα περάσουμε τέλεια!! Μόνο μην έχω βρει καμιά δουλειά που είναι και σαββατοκύριακα και δεν μπορέσω να έρθω γιατί θα στεναχωρηθώ πολύ Αλλά θα κάνω ότι μπορώ για να έρθω. Θέλω πολύ πολύ πολύ!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι και σε περιμένω και τα Χριστούγεννα με πολλή πολλή πολλή χαρά να τα πουμε κι από κοντα έτσι??? Αν έρθεις Αθήνα φυσικά. Φιλάκια. Πάω πάλι για δουλειά. Τα λέμε το βράδυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 17:01 Η Raisa έγραψε: #285 20-11-08 17:01 Νεκταρία μου αν θέλεις βάλε κανένα λινκ που βλέπεις τις ημερομηνίες για της εκθέσεις? Ιταλία καλό ακούγεται αλλά δεν είναι λίγο ακριβά ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 17:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #286 20-11-08 17:03 Αρχική Δημοσίευση από [B: Raisa[/B];245758]Νεκταρία μου αν θέλεις βάλε κανένα λινκ που βλέπεις τις ημερομηνίες για της εκθέσεις? Ιταλία καλό ακούγεται αλλά δεν είναι λίγο ακριβά ? Click για ανάπτυξη... Ολοι προσοχή! Ηρθε η Star μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 17:11 Η aalyah έγραψε: #287 20-11-08 17:11 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι και σε περιμένω και τα Χριστούγεννα με πολλή πολλή πολλή χαρά να τα πουμε κι από κοντα έτσι??? Αν έρθεις Αθήνα φυσικά. Φιλάκια. Πάω πάλι για δουλειά. Τα λέμε το βράδυ. Click για ανάπτυξη... Καλέ το συζητάς κιόλας? Ετσί και είμαι αθήνα φυσικά και θα έρθω να τα πούμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 17:12 Η Νεκταρια έγραψε: #288 20-11-08 17:12 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Νεκταρία μου αν θέλεις βάλε κανένα λινκ που βλέπεις τις ημερομηνίες για της εκθέσεις? Ιταλία καλό ακούγεται αλλά δεν είναι λίγο ακριβά ? Click για ανάπτυξη... https://www.anfitalia.it/site/index.php?option=com_content&task=view&id=56&Itemid=55 Αυτο ειναι της Ιταλιας και αυτο της FiFe για ολες τις χωρες https://www.fifeweb.org/wp/shows/shows.asp Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 17:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #289 20-11-08 17:20 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: https://www.anfitalia.it/site/index.php?option=com_content&task=view&id=56&Itemid=55 Αυτο ειναι της Ιταλιας και αυτο της FiFe για ολες τις χωρες https://www.fifeweb.org/wp/shows/shows.asp Click για ανάπτυξη... Χαμος από Εκθέσεις! Το τύπωσα για μελέτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 17:41 Η Raisa έγραψε: #290 20-11-08 17:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ολοι προσοχή! Ηρθε η Star μας Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 17:42 Η Raisa έγραψε: #291 20-11-08 17:42 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: https://www.anfitalia.it/site/index.php?option=com_content&task=view&id=56&Itemid=55 Αυτο ειναι της Ιταλιας και αυτο της FiFe για ολες τις χωρες https://www.fifeweb.org/wp/shows/shows.asp Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώωωωωω μαμά:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 17:54 Η zoo έγραψε: #292 20-11-08 17:54 Κορίτσια τώρα διάβασα όλο το θέμα. Είχα ξεχάσει πότε ήταν η έκθεση. Συγχαρητήρια σε όλους. Και μαμάδες και γατόνια. Πολύ χάρηκα με αυτά που είδα και για το πόσο καλά φροντίζετε τα κουκλιά σας. Εύχομαι και άλλες επιτυχίες και πολλές πολλές φωτο, να τα θαυμάζουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα congrats.gif 8 KB · Εμφανίσεις: 99 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 19:40 Η elvenstar: #293 20-11-08 19:40 Συγχαρητήρια και από μένα κορίτσια. Ήταν πραγματικά υπέροχες οι πριγκίπισσές σας. Θέλουμε κ πατουσοαυτόγραφα των σταρς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #294 21-11-08 13:58 Aντε να οργανωνόμαστε σιγα σιγά!! https://www.itsshowtimeproducts.com/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:10 Η Fotini έγραψε: #295 21-11-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: https://www.anfitalia.it/site/index.php?option=com_content&task=view&id=56&Itemid=55 Αυτο ειναι της Ιταλιας και αυτο της FiFe για ολες τις χωρες https://www.fifeweb.org/wp/shows/shows.asp Click για ανάπτυξη... Ούι!!! Κοίτα εδώ τι λέει: sabato 20 dicembre ore 08.0/09.00 Ingresso gatti e visita veterinaria. ore 09.30 Inizio giudizi ed apertura al pubblico ore 15.00 Best in show e premiazioni ore 17: verrà scelto dai giudici presenti il miglior gatto di Natale Sacro di Birmania ore 19.00 Termine prima expo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:16 Η sublime έγραψε: #296 21-11-08 14:16 Εγώ πάντως κορίτσια το έψαξα και τελικά μάλλον θα κάνω πάσχα στην Σερβία. Όποιος μπορεί και θέλει έρχεται παρεούλα. Αλλιώς συναντιόμαστε στην Βουλγαρία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #297 21-11-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Εγώ πάντως κορίτσια το έψαξα και τελικά μάλλον θα κάνω πάσχα στην Σερβία. Όποιος μπορεί και θέλει έρχεται παρεούλα. Αλλιώς συναντιόμαστε στην Βουλγαρία. Click για ανάπτυξη... Ωραια!!! Τις διαστάσεις Ανναααααα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:27 Η sublime έγραψε: #298 21-11-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραια!!! Τις διαστάσεις Ανναααααα!! Click για ανάπτυξη... Αμέσως!! Εξωτερικές: 36,8χ23χ26,7 Εσωτερικές: 34,5χ20,5χ24 :kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #299 24-11-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Αμέσως!! Εξωτερικές: 36,8χ23χ26,7 Εσωτερικές: 34,5χ20,5χ24 :kiss: Click για ανάπτυξη... Αννούλα σου έστειλα και Pm... Ποιο το ύψος, πλάτος, μήκος?? Θέλω να τη συγκρινω με αυτή που έχω που δεν χωράει κάτω απ'το κάθισμα του αεροπλάνου και δεν έχω που να βάλω τα πόδια μου κάθε φορά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 20:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #300 27-04-09 20:09 Πολλες επιτυχιες στα κοριτσια της Ελληνικης αποστολης που θα μας εκπροσωπησουν στη Βουλγαρια ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 18 19 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μπορεις να μου πεις που πεφτει η Ιβρεα στην Ιταλια?εχει 3-4/1 και σπεσιαλ Μ.Κ. Click για ανάπτυξη... Νεκταρία πέφτει πάνω απο το Τόριν. Βόρεια. Πολύ βόρεια. Σε κάτι χρησιμέυει και ο πρώην ο Ιταλός.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 16:55 Η Νεκταρια έγραψε: #282 20-11-08 16:55 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Θα το ψάξω αύριο για Ιταλία, τώρα έριξα μια γρήγορη ματιά μόνο. Θα δώ...Θα σου πω Νεκταρία τί βολεύει εμένα, να δούμε και για σένα τί είναι πιο εύκολο για να κανονίσουμε. Έχουμε πάντως χρόνο...(αν και εχω αρχίσει να ενθουσιάζομαι απο τώρα) Click για ανάπτυξη... Στις 24-25/1 εχει στο cinisello balsamo 1 km μακρυα απο το Μιλανο.Αυτο ισως συμφερει γιατι βρισκεις φτηνα εισητηρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 16:57 Η aalyah έγραψε: #283 20-11-08 16:57 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Θένια!!! Θα περάσουμε τέλεια!!! Click για ανάπτυξη... Μα και φυσικά θα περάσουμε τέλεια!! Μόνο μην έχω βρει καμιά δουλειά που είναι και σαββατοκύριακα και δεν μπορέσω να έρθω γιατί θα στεναχωρηθώ πολύ Αλλά θα κάνω ότι μπορώ για να έρθω. Θέλω πολύ πολύ πολύ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 16:59 Η staman2 έγραψε: #284 20-11-08 16:59 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μα και φυσικά θα περάσουμε τέλεια!! Μόνο μην έχω βρει καμιά δουλειά που είναι και σαββατοκύριακα και δεν μπορέσω να έρθω γιατί θα στεναχωρηθώ πολύ Αλλά θα κάνω ότι μπορώ για να έρθω. Θέλω πολύ πολύ πολύ!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι και σε περιμένω και τα Χριστούγεννα με πολλή πολλή πολλή χαρά να τα πουμε κι από κοντα έτσι??? Αν έρθεις Αθήνα φυσικά. Φιλάκια. Πάω πάλι για δουλειά. Τα λέμε το βράδυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 17:01 Η Raisa έγραψε: #285 20-11-08 17:01 Νεκταρία μου αν θέλεις βάλε κανένα λινκ που βλέπεις τις ημερομηνίες για της εκθέσεις? Ιταλία καλό ακούγεται αλλά δεν είναι λίγο ακριβά ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 17:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #286 20-11-08 17:03 Αρχική Δημοσίευση από [B: Raisa[/B];245758]Νεκταρία μου αν θέλεις βάλε κανένα λινκ που βλέπεις τις ημερομηνίες για της εκθέσεις? Ιταλία καλό ακούγεται αλλά δεν είναι λίγο ακριβά ? Click για ανάπτυξη... Ολοι προσοχή! Ηρθε η Star μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 17:11 Η aalyah έγραψε: #287 20-11-08 17:11 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι και σε περιμένω και τα Χριστούγεννα με πολλή πολλή πολλή χαρά να τα πουμε κι από κοντα έτσι??? Αν έρθεις Αθήνα φυσικά. Φιλάκια. Πάω πάλι για δουλειά. Τα λέμε το βράδυ. Click για ανάπτυξη... Καλέ το συζητάς κιόλας? Ετσί και είμαι αθήνα φυσικά και θα έρθω να τα πούμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 17:12 Η Νεκταρια έγραψε: #288 20-11-08 17:12 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Νεκταρία μου αν θέλεις βάλε κανένα λινκ που βλέπεις τις ημερομηνίες για της εκθέσεις? Ιταλία καλό ακούγεται αλλά δεν είναι λίγο ακριβά ? Click για ανάπτυξη... https://www.anfitalia.it/site/index.php?option=com_content&task=view&id=56&Itemid=55 Αυτο ειναι της Ιταλιας και αυτο της FiFe για ολες τις χωρες https://www.fifeweb.org/wp/shows/shows.asp Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 17:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #289 20-11-08 17:20 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: https://www.anfitalia.it/site/index.php?option=com_content&task=view&id=56&Itemid=55 Αυτο ειναι της Ιταλιας και αυτο της FiFe για ολες τις χωρες https://www.fifeweb.org/wp/shows/shows.asp Click για ανάπτυξη... Χαμος από Εκθέσεις! Το τύπωσα για μελέτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 17:41 Η Raisa έγραψε: #290 20-11-08 17:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ολοι προσοχή! Ηρθε η Star μας Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 17:42 Η Raisa έγραψε: #291 20-11-08 17:42 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: https://www.anfitalia.it/site/index.php?option=com_content&task=view&id=56&Itemid=55 Αυτο ειναι της Ιταλιας και αυτο της FiFe για ολες τις χωρες https://www.fifeweb.org/wp/shows/shows.asp Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώωωωωω μαμά:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 17:54 Η zoo έγραψε: #292 20-11-08 17:54 Κορίτσια τώρα διάβασα όλο το θέμα. Είχα ξεχάσει πότε ήταν η έκθεση. Συγχαρητήρια σε όλους. Και μαμάδες και γατόνια. Πολύ χάρηκα με αυτά που είδα και για το πόσο καλά φροντίζετε τα κουκλιά σας. Εύχομαι και άλλες επιτυχίες και πολλές πολλές φωτο, να τα θαυμάζουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα congrats.gif 8 KB · Εμφανίσεις: 99 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 19:40 Η elvenstar: #293 20-11-08 19:40 Συγχαρητήρια και από μένα κορίτσια. Ήταν πραγματικά υπέροχες οι πριγκίπισσές σας. Θέλουμε κ πατουσοαυτόγραφα των σταρς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #294 21-11-08 13:58 Aντε να οργανωνόμαστε σιγα σιγά!! https://www.itsshowtimeproducts.com/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:10 Η Fotini έγραψε: #295 21-11-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: https://www.anfitalia.it/site/index.php?option=com_content&task=view&id=56&Itemid=55 Αυτο ειναι της Ιταλιας και αυτο της FiFe για ολες τις χωρες https://www.fifeweb.org/wp/shows/shows.asp Click για ανάπτυξη... Ούι!!! Κοίτα εδώ τι λέει: sabato 20 dicembre ore 08.0/09.00 Ingresso gatti e visita veterinaria. ore 09.30 Inizio giudizi ed apertura al pubblico ore 15.00 Best in show e premiazioni ore 17: verrà scelto dai giudici presenti il miglior gatto di Natale Sacro di Birmania ore 19.00 Termine prima expo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:16 Η sublime έγραψε: #296 21-11-08 14:16 Εγώ πάντως κορίτσια το έψαξα και τελικά μάλλον θα κάνω πάσχα στην Σερβία. Όποιος μπορεί και θέλει έρχεται παρεούλα. Αλλιώς συναντιόμαστε στην Βουλγαρία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #297 21-11-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Εγώ πάντως κορίτσια το έψαξα και τελικά μάλλον θα κάνω πάσχα στην Σερβία. Όποιος μπορεί και θέλει έρχεται παρεούλα. Αλλιώς συναντιόμαστε στην Βουλγαρία. Click για ανάπτυξη... Ωραια!!! Τις διαστάσεις Ανναααααα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:27 Η sublime έγραψε: #298 21-11-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραια!!! Τις διαστάσεις Ανναααααα!! Click για ανάπτυξη... Αμέσως!! Εξωτερικές: 36,8χ23χ26,7 Εσωτερικές: 34,5χ20,5χ24 :kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #299 24-11-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Αμέσως!! Εξωτερικές: 36,8χ23χ26,7 Εσωτερικές: 34,5χ20,5χ24 :kiss: Click για ανάπτυξη... Αννούλα σου έστειλα και Pm... Ποιο το ύψος, πλάτος, μήκος?? Θέλω να τη συγκρινω με αυτή που έχω που δεν χωράει κάτω απ'το κάθισμα του αεροπλάνου και δεν έχω που να βάλω τα πόδια μου κάθε φορά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 20:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #300 27-04-09 20:09 Πολλες επιτυχιες στα κοριτσια της Ελληνικης αποστολης που θα μας εκπροσωπησουν στη Βουλγαρια ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 18 19 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sublime: Θα το ψάξω αύριο για Ιταλία, τώρα έριξα μια γρήγορη ματιά μόνο. Θα δώ...Θα σου πω Νεκταρία τί βολεύει εμένα, να δούμε και για σένα τί είναι πιο εύκολο για να κανονίσουμε. Έχουμε πάντως χρόνο...(αν και εχω αρχίσει να ενθουσιάζομαι απο τώρα) Click για ανάπτυξη... Στις 24-25/1 εχει στο cinisello balsamo 1 km μακρυα απο το Μιλανο.Αυτο ισως συμφερει γιατι βρισκεις φτηνα εισητηρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 16:57 Η aalyah έγραψε: #283 20-11-08 16:57 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Θένια!!! Θα περάσουμε τέλεια!!! Click για ανάπτυξη... Μα και φυσικά θα περάσουμε τέλεια!! Μόνο μην έχω βρει καμιά δουλειά που είναι και σαββατοκύριακα και δεν μπορέσω να έρθω γιατί θα στεναχωρηθώ πολύ Αλλά θα κάνω ότι μπορώ για να έρθω. Θέλω πολύ πολύ πολύ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 16:59 Η staman2 έγραψε: #284 20-11-08 16:59 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μα και φυσικά θα περάσουμε τέλεια!! Μόνο μην έχω βρει καμιά δουλειά που είναι και σαββατοκύριακα και δεν μπορέσω να έρθω γιατί θα στεναχωρηθώ πολύ Αλλά θα κάνω ότι μπορώ για να έρθω. Θέλω πολύ πολύ πολύ!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι και σε περιμένω και τα Χριστούγεννα με πολλή πολλή πολλή χαρά να τα πουμε κι από κοντα έτσι??? Αν έρθεις Αθήνα φυσικά. Φιλάκια. Πάω πάλι για δουλειά. Τα λέμε το βράδυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 17:01 Η Raisa έγραψε: #285 20-11-08 17:01 Νεκταρία μου αν θέλεις βάλε κανένα λινκ που βλέπεις τις ημερομηνίες για της εκθέσεις? Ιταλία καλό ακούγεται αλλά δεν είναι λίγο ακριβά ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 17:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #286 20-11-08 17:03 Αρχική Δημοσίευση από [B: Raisa[/B];245758]Νεκταρία μου αν θέλεις βάλε κανένα λινκ που βλέπεις τις ημερομηνίες για της εκθέσεις? Ιταλία καλό ακούγεται αλλά δεν είναι λίγο ακριβά ? Click για ανάπτυξη... Ολοι προσοχή! Ηρθε η Star μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 17:11 Η aalyah έγραψε: #287 20-11-08 17:11 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι και σε περιμένω και τα Χριστούγεννα με πολλή πολλή πολλή χαρά να τα πουμε κι από κοντα έτσι??? Αν έρθεις Αθήνα φυσικά. Φιλάκια. Πάω πάλι για δουλειά. Τα λέμε το βράδυ. Click για ανάπτυξη... Καλέ το συζητάς κιόλας? Ετσί και είμαι αθήνα φυσικά και θα έρθω να τα πούμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 17:12 Η Νεκταρια έγραψε: #288 20-11-08 17:12 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Νεκταρία μου αν θέλεις βάλε κανένα λινκ που βλέπεις τις ημερομηνίες για της εκθέσεις? Ιταλία καλό ακούγεται αλλά δεν είναι λίγο ακριβά ? Click για ανάπτυξη... https://www.anfitalia.it/site/index.php?option=com_content&task=view&id=56&Itemid=55 Αυτο ειναι της Ιταλιας και αυτο της FiFe για ολες τις χωρες https://www.fifeweb.org/wp/shows/shows.asp Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 17:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #289 20-11-08 17:20 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: https://www.anfitalia.it/site/index.php?option=com_content&task=view&id=56&Itemid=55 Αυτο ειναι της Ιταλιας και αυτο της FiFe για ολες τις χωρες https://www.fifeweb.org/wp/shows/shows.asp Click για ανάπτυξη... Χαμος από Εκθέσεις! Το τύπωσα για μελέτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 17:41 Η Raisa έγραψε: #290 20-11-08 17:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ολοι προσοχή! Ηρθε η Star μας Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 17:42 Η Raisa έγραψε: #291 20-11-08 17:42 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: https://www.anfitalia.it/site/index.php?option=com_content&task=view&id=56&Itemid=55 Αυτο ειναι της Ιταλιας και αυτο της FiFe για ολες τις χωρες https://www.fifeweb.org/wp/shows/shows.asp Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώωωωωω μαμά:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 17:54 Η zoo έγραψε: #292 20-11-08 17:54 Κορίτσια τώρα διάβασα όλο το θέμα. Είχα ξεχάσει πότε ήταν η έκθεση. Συγχαρητήρια σε όλους. Και μαμάδες και γατόνια. Πολύ χάρηκα με αυτά που είδα και για το πόσο καλά φροντίζετε τα κουκλιά σας. Εύχομαι και άλλες επιτυχίες και πολλές πολλές φωτο, να τα θαυμάζουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα congrats.gif 8 KB · Εμφανίσεις: 99 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 19:40 Η elvenstar: #293 20-11-08 19:40 Συγχαρητήρια και από μένα κορίτσια. Ήταν πραγματικά υπέροχες οι πριγκίπισσές σας. Θέλουμε κ πατουσοαυτόγραφα των σταρς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #294 21-11-08 13:58 Aντε να οργανωνόμαστε σιγα σιγά!! https://www.itsshowtimeproducts.com/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:10 Η Fotini έγραψε: #295 21-11-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: https://www.anfitalia.it/site/index.php?option=com_content&task=view&id=56&Itemid=55 Αυτο ειναι της Ιταλιας και αυτο της FiFe για ολες τις χωρες https://www.fifeweb.org/wp/shows/shows.asp Click για ανάπτυξη... Ούι!!! Κοίτα εδώ τι λέει: sabato 20 dicembre ore 08.0/09.00 Ingresso gatti e visita veterinaria. ore 09.30 Inizio giudizi ed apertura al pubblico ore 15.00 Best in show e premiazioni ore 17: verrà scelto dai giudici presenti il miglior gatto di Natale Sacro di Birmania ore 19.00 Termine prima expo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:16 Η sublime έγραψε: #296 21-11-08 14:16 Εγώ πάντως κορίτσια το έψαξα και τελικά μάλλον θα κάνω πάσχα στην Σερβία. Όποιος μπορεί και θέλει έρχεται παρεούλα. Αλλιώς συναντιόμαστε στην Βουλγαρία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #297 21-11-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Εγώ πάντως κορίτσια το έψαξα και τελικά μάλλον θα κάνω πάσχα στην Σερβία. Όποιος μπορεί και θέλει έρχεται παρεούλα. Αλλιώς συναντιόμαστε στην Βουλγαρία. Click για ανάπτυξη... Ωραια!!! Τις διαστάσεις Ανναααααα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:27 Η sublime έγραψε: #298 21-11-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραια!!! Τις διαστάσεις Ανναααααα!! Click για ανάπτυξη... Αμέσως!! Εξωτερικές: 36,8χ23χ26,7 Εσωτερικές: 34,5χ20,5χ24 :kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #299 24-11-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Αμέσως!! Εξωτερικές: 36,8χ23χ26,7 Εσωτερικές: 34,5χ20,5χ24 :kiss: Click για ανάπτυξη... Αννούλα σου έστειλα και Pm... Ποιο το ύψος, πλάτος, μήκος?? Θέλω να τη συγκρινω με αυτή που έχω που δεν χωράει κάτω απ'το κάθισμα του αεροπλάνου και δεν έχω που να βάλω τα πόδια μου κάθε φορά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 20:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #300 27-04-09 20:09 Πολλες επιτυχιες στα κοριτσια της Ελληνικης αποστολης που θα μας εκπροσωπησουν στη Βουλγαρια ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 18 19 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Θένια!!! Θα περάσουμε τέλεια!!! Click για ανάπτυξη... Μα και φυσικά θα περάσουμε τέλεια!! Μόνο μην έχω βρει καμιά δουλειά που είναι και σαββατοκύριακα και δεν μπορέσω να έρθω γιατί θα στεναχωρηθώ πολύ Αλλά θα κάνω ότι μπορώ για να έρθω. Θέλω πολύ πολύ πολύ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 16:59 Η staman2 έγραψε: #284 20-11-08 16:59 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μα και φυσικά θα περάσουμε τέλεια!! Μόνο μην έχω βρει καμιά δουλειά που είναι και σαββατοκύριακα και δεν μπορέσω να έρθω γιατί θα στεναχωρηθώ πολύ Αλλά θα κάνω ότι μπορώ για να έρθω. Θέλω πολύ πολύ πολύ!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι και σε περιμένω και τα Χριστούγεννα με πολλή πολλή πολλή χαρά να τα πουμε κι από κοντα έτσι??? Αν έρθεις Αθήνα φυσικά. Φιλάκια. Πάω πάλι για δουλειά. Τα λέμε το βράδυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 17:01 Η Raisa έγραψε: #285 20-11-08 17:01 Νεκταρία μου αν θέλεις βάλε κανένα λινκ που βλέπεις τις ημερομηνίες για της εκθέσεις? Ιταλία καλό ακούγεται αλλά δεν είναι λίγο ακριβά ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 17:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #286 20-11-08 17:03 Αρχική Δημοσίευση από [B: Raisa[/B];245758]Νεκταρία μου αν θέλεις βάλε κανένα λινκ που βλέπεις τις ημερομηνίες για της εκθέσεις? Ιταλία καλό ακούγεται αλλά δεν είναι λίγο ακριβά ? Click για ανάπτυξη... Ολοι προσοχή! Ηρθε η Star μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 17:11 Η aalyah έγραψε: #287 20-11-08 17:11 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι και σε περιμένω και τα Χριστούγεννα με πολλή πολλή πολλή χαρά να τα πουμε κι από κοντα έτσι??? Αν έρθεις Αθήνα φυσικά. Φιλάκια. Πάω πάλι για δουλειά. Τα λέμε το βράδυ. Click για ανάπτυξη... Καλέ το συζητάς κιόλας? Ετσί και είμαι αθήνα φυσικά και θα έρθω να τα πούμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 17:12 Η Νεκταρια έγραψε: #288 20-11-08 17:12 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Νεκταρία μου αν θέλεις βάλε κανένα λινκ που βλέπεις τις ημερομηνίες για της εκθέσεις? Ιταλία καλό ακούγεται αλλά δεν είναι λίγο ακριβά ? Click για ανάπτυξη... https://www.anfitalia.it/site/index.php?option=com_content&task=view&id=56&Itemid=55 Αυτο ειναι της Ιταλιας και αυτο της FiFe για ολες τις χωρες https://www.fifeweb.org/wp/shows/shows.asp Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 17:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #289 20-11-08 17:20 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: https://www.anfitalia.it/site/index.php?option=com_content&task=view&id=56&Itemid=55 Αυτο ειναι της Ιταλιας και αυτο της FiFe για ολες τις χωρες https://www.fifeweb.org/wp/shows/shows.asp Click για ανάπτυξη... Χαμος από Εκθέσεις! Το τύπωσα για μελέτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 17:41 Η Raisa έγραψε: #290 20-11-08 17:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ολοι προσοχή! Ηρθε η Star μας Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 17:42 Η Raisa έγραψε: #291 20-11-08 17:42 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: https://www.anfitalia.it/site/index.php?option=com_content&task=view&id=56&Itemid=55 Αυτο ειναι της Ιταλιας και αυτο της FiFe για ολες τις χωρες https://www.fifeweb.org/wp/shows/shows.asp Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώωωωωω μαμά:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 17:54 Η zoo έγραψε: #292 20-11-08 17:54 Κορίτσια τώρα διάβασα όλο το θέμα. Είχα ξεχάσει πότε ήταν η έκθεση. Συγχαρητήρια σε όλους. Και μαμάδες και γατόνια. Πολύ χάρηκα με αυτά που είδα και για το πόσο καλά φροντίζετε τα κουκλιά σας. Εύχομαι και άλλες επιτυχίες και πολλές πολλές φωτο, να τα θαυμάζουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα congrats.gif 8 KB · Εμφανίσεις: 99 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 19:40 Η elvenstar: #293 20-11-08 19:40 Συγχαρητήρια και από μένα κορίτσια. Ήταν πραγματικά υπέροχες οι πριγκίπισσές σας. Θέλουμε κ πατουσοαυτόγραφα των σταρς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #294 21-11-08 13:58 Aντε να οργανωνόμαστε σιγα σιγά!! https://www.itsshowtimeproducts.com/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:10 Η Fotini έγραψε: #295 21-11-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: https://www.anfitalia.it/site/index.php?option=com_content&task=view&id=56&Itemid=55 Αυτο ειναι της Ιταλιας και αυτο της FiFe για ολες τις χωρες https://www.fifeweb.org/wp/shows/shows.asp Click για ανάπτυξη... Ούι!!! Κοίτα εδώ τι λέει: sabato 20 dicembre ore 08.0/09.00 Ingresso gatti e visita veterinaria. ore 09.30 Inizio giudizi ed apertura al pubblico ore 15.00 Best in show e premiazioni ore 17: verrà scelto dai giudici presenti il miglior gatto di Natale Sacro di Birmania ore 19.00 Termine prima expo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:16 Η sublime έγραψε: #296 21-11-08 14:16 Εγώ πάντως κορίτσια το έψαξα και τελικά μάλλον θα κάνω πάσχα στην Σερβία. Όποιος μπορεί και θέλει έρχεται παρεούλα. Αλλιώς συναντιόμαστε στην Βουλγαρία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #297 21-11-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Εγώ πάντως κορίτσια το έψαξα και τελικά μάλλον θα κάνω πάσχα στην Σερβία. Όποιος μπορεί και θέλει έρχεται παρεούλα. Αλλιώς συναντιόμαστε στην Βουλγαρία. Click για ανάπτυξη... Ωραια!!! Τις διαστάσεις Ανναααααα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:27 Η sublime έγραψε: #298 21-11-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραια!!! Τις διαστάσεις Ανναααααα!! Click για ανάπτυξη... Αμέσως!! Εξωτερικές: 36,8χ23χ26,7 Εσωτερικές: 34,5χ20,5χ24 :kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #299 24-11-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Αμέσως!! Εξωτερικές: 36,8χ23χ26,7 Εσωτερικές: 34,5χ20,5χ24 :kiss: Click για ανάπτυξη... Αννούλα σου έστειλα και Pm... Ποιο το ύψος, πλάτος, μήκος?? Θέλω να τη συγκρινω με αυτή που έχω που δεν χωράει κάτω απ'το κάθισμα του αεροπλάνου και δεν έχω που να βάλω τα πόδια μου κάθε φορά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 20:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #300 27-04-09 20:09 Πολλες επιτυχιες στα κοριτσια της Ελληνικης αποστολης που θα μας εκπροσωπησουν στη Βουλγαρια ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 18 19 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μα και φυσικά θα περάσουμε τέλεια!! Μόνο μην έχω βρει καμιά δουλειά που είναι και σαββατοκύριακα και δεν μπορέσω να έρθω γιατί θα στεναχωρηθώ πολύ Αλλά θα κάνω ότι μπορώ για να έρθω. Θέλω πολύ πολύ πολύ!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι και σε περιμένω και τα Χριστούγεννα με πολλή πολλή πολλή χαρά να τα πουμε κι από κοντα έτσι??? Αν έρθεις Αθήνα φυσικά. Φιλάκια. Πάω πάλι για δουλειά. Τα λέμε το βράδυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 17:01 Η Raisa έγραψε: #285 20-11-08 17:01 Νεκταρία μου αν θέλεις βάλε κανένα λινκ που βλέπεις τις ημερομηνίες για της εκθέσεις? Ιταλία καλό ακούγεται αλλά δεν είναι λίγο ακριβά ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 17:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #286 20-11-08 17:03 Αρχική Δημοσίευση από [B: Raisa[/B];245758]Νεκταρία μου αν θέλεις βάλε κανένα λινκ που βλέπεις τις ημερομηνίες για της εκθέσεις? Ιταλία καλό ακούγεται αλλά δεν είναι λίγο ακριβά ? Click για ανάπτυξη... Ολοι προσοχή! Ηρθε η Star μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 17:11 Η aalyah έγραψε: #287 20-11-08 17:11 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι και σε περιμένω και τα Χριστούγεννα με πολλή πολλή πολλή χαρά να τα πουμε κι από κοντα έτσι??? Αν έρθεις Αθήνα φυσικά. Φιλάκια. Πάω πάλι για δουλειά. Τα λέμε το βράδυ. Click για ανάπτυξη... Καλέ το συζητάς κιόλας? Ετσί και είμαι αθήνα φυσικά και θα έρθω να τα πούμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 17:12 Η Νεκταρια έγραψε: #288 20-11-08 17:12 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Νεκταρία μου αν θέλεις βάλε κανένα λινκ που βλέπεις τις ημερομηνίες για της εκθέσεις? Ιταλία καλό ακούγεται αλλά δεν είναι λίγο ακριβά ? Click για ανάπτυξη... https://www.anfitalia.it/site/index.php?option=com_content&task=view&id=56&Itemid=55 Αυτο ειναι της Ιταλιας και αυτο της FiFe για ολες τις χωρες https://www.fifeweb.org/wp/shows/shows.asp Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 17:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #289 20-11-08 17:20 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: https://www.anfitalia.it/site/index.php?option=com_content&task=view&id=56&Itemid=55 Αυτο ειναι της Ιταλιας και αυτο της FiFe για ολες τις χωρες https://www.fifeweb.org/wp/shows/shows.asp Click για ανάπτυξη... Χαμος από Εκθέσεις! Το τύπωσα για μελέτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 17:41 Η Raisa έγραψε: #290 20-11-08 17:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ολοι προσοχή! Ηρθε η Star μας Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 17:42 Η Raisa έγραψε: #291 20-11-08 17:42 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: https://www.anfitalia.it/site/index.php?option=com_content&task=view&id=56&Itemid=55 Αυτο ειναι της Ιταλιας και αυτο της FiFe για ολες τις χωρες https://www.fifeweb.org/wp/shows/shows.asp Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώωωωωω μαμά:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 17:54 Η zoo έγραψε: #292 20-11-08 17:54 Κορίτσια τώρα διάβασα όλο το θέμα. Είχα ξεχάσει πότε ήταν η έκθεση. Συγχαρητήρια σε όλους. Και μαμάδες και γατόνια. Πολύ χάρηκα με αυτά που είδα και για το πόσο καλά φροντίζετε τα κουκλιά σας. Εύχομαι και άλλες επιτυχίες και πολλές πολλές φωτο, να τα θαυμάζουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα congrats.gif 8 KB · Εμφανίσεις: 99 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 19:40 Η elvenstar: #293 20-11-08 19:40 Συγχαρητήρια και από μένα κορίτσια. Ήταν πραγματικά υπέροχες οι πριγκίπισσές σας. Θέλουμε κ πατουσοαυτόγραφα των σταρς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #294 21-11-08 13:58 Aντε να οργανωνόμαστε σιγα σιγά!! https://www.itsshowtimeproducts.com/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:10 Η Fotini έγραψε: #295 21-11-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: https://www.anfitalia.it/site/index.php?option=com_content&task=view&id=56&Itemid=55 Αυτο ειναι της Ιταλιας και αυτο της FiFe για ολες τις χωρες https://www.fifeweb.org/wp/shows/shows.asp Click για ανάπτυξη... Ούι!!! Κοίτα εδώ τι λέει: sabato 20 dicembre ore 08.0/09.00 Ingresso gatti e visita veterinaria. ore 09.30 Inizio giudizi ed apertura al pubblico ore 15.00 Best in show e premiazioni ore 17: verrà scelto dai giudici presenti il miglior gatto di Natale Sacro di Birmania ore 19.00 Termine prima expo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:16 Η sublime έγραψε: #296 21-11-08 14:16 Εγώ πάντως κορίτσια το έψαξα και τελικά μάλλον θα κάνω πάσχα στην Σερβία. Όποιος μπορεί και θέλει έρχεται παρεούλα. Αλλιώς συναντιόμαστε στην Βουλγαρία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #297 21-11-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Εγώ πάντως κορίτσια το έψαξα και τελικά μάλλον θα κάνω πάσχα στην Σερβία. Όποιος μπορεί και θέλει έρχεται παρεούλα. Αλλιώς συναντιόμαστε στην Βουλγαρία. Click για ανάπτυξη... Ωραια!!! Τις διαστάσεις Ανναααααα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:27 Η sublime έγραψε: #298 21-11-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραια!!! Τις διαστάσεις Ανναααααα!! Click για ανάπτυξη... Αμέσως!! Εξωτερικές: 36,8χ23χ26,7 Εσωτερικές: 34,5χ20,5χ24 :kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #299 24-11-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Αμέσως!! Εξωτερικές: 36,8χ23χ26,7 Εσωτερικές: 34,5χ20,5χ24 :kiss: Click για ανάπτυξη... Αννούλα σου έστειλα και Pm... Ποιο το ύψος, πλάτος, μήκος?? Θέλω να τη συγκρινω με αυτή που έχω που δεν χωράει κάτω απ'το κάθισμα του αεροπλάνου και δεν έχω που να βάλω τα πόδια μου κάθε φορά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 20:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #300 27-04-09 20:09 Πολλες επιτυχιες στα κοριτσια της Ελληνικης αποστολης που θα μας εκπροσωπησουν στη Βουλγαρια ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 18 19 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Νεκταρία μου αν θέλεις βάλε κανένα λινκ που βλέπεις τις ημερομηνίες για της εκθέσεις? Ιταλία καλό ακούγεται αλλά δεν είναι λίγο ακριβά ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 17:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #286 20-11-08 17:03 Αρχική Δημοσίευση από [B: Raisa[/B];245758]Νεκταρία μου αν θέλεις βάλε κανένα λινκ που βλέπεις τις ημερομηνίες για της εκθέσεις? Ιταλία καλό ακούγεται αλλά δεν είναι λίγο ακριβά ? Click για ανάπτυξη... Ολοι προσοχή! Ηρθε η Star μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 17:11 Η aalyah έγραψε: #287 20-11-08 17:11 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι και σε περιμένω και τα Χριστούγεννα με πολλή πολλή πολλή χαρά να τα πουμε κι από κοντα έτσι??? Αν έρθεις Αθήνα φυσικά. Φιλάκια. Πάω πάλι για δουλειά. Τα λέμε το βράδυ. Click για ανάπτυξη... Καλέ το συζητάς κιόλας? Ετσί και είμαι αθήνα φυσικά και θα έρθω να τα πούμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 17:12 Η Νεκταρια έγραψε: #288 20-11-08 17:12 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Νεκταρία μου αν θέλεις βάλε κανένα λινκ που βλέπεις τις ημερομηνίες για της εκθέσεις? Ιταλία καλό ακούγεται αλλά δεν είναι λίγο ακριβά ? Click για ανάπτυξη... https://www.anfitalia.it/site/index.php?option=com_content&task=view&id=56&Itemid=55 Αυτο ειναι της Ιταλιας και αυτο της FiFe για ολες τις χωρες https://www.fifeweb.org/wp/shows/shows.asp Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 17:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #289 20-11-08 17:20 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: https://www.anfitalia.it/site/index.php?option=com_content&task=view&id=56&Itemid=55 Αυτο ειναι της Ιταλιας και αυτο της FiFe για ολες τις χωρες https://www.fifeweb.org/wp/shows/shows.asp Click για ανάπτυξη... Χαμος από Εκθέσεις! Το τύπωσα για μελέτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 17:41 Η Raisa έγραψε: #290 20-11-08 17:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ολοι προσοχή! Ηρθε η Star μας Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 17:42 Η Raisa έγραψε: #291 20-11-08 17:42 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: https://www.anfitalia.it/site/index.php?option=com_content&task=view&id=56&Itemid=55 Αυτο ειναι της Ιταλιας και αυτο της FiFe για ολες τις χωρες https://www.fifeweb.org/wp/shows/shows.asp Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώωωωωω μαμά:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 17:54 Η zoo έγραψε: #292 20-11-08 17:54 Κορίτσια τώρα διάβασα όλο το θέμα. Είχα ξεχάσει πότε ήταν η έκθεση. Συγχαρητήρια σε όλους. Και μαμάδες και γατόνια. Πολύ χάρηκα με αυτά που είδα και για το πόσο καλά φροντίζετε τα κουκλιά σας. Εύχομαι και άλλες επιτυχίες και πολλές πολλές φωτο, να τα θαυμάζουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα congrats.gif 8 KB · Εμφανίσεις: 99 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 19:40 Η elvenstar: #293 20-11-08 19:40 Συγχαρητήρια και από μένα κορίτσια. Ήταν πραγματικά υπέροχες οι πριγκίπισσές σας. Θέλουμε κ πατουσοαυτόγραφα των σταρς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #294 21-11-08 13:58 Aντε να οργανωνόμαστε σιγα σιγά!! https://www.itsshowtimeproducts.com/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:10 Η Fotini έγραψε: #295 21-11-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: https://www.anfitalia.it/site/index.php?option=com_content&task=view&id=56&Itemid=55 Αυτο ειναι της Ιταλιας και αυτο της FiFe για ολες τις χωρες https://www.fifeweb.org/wp/shows/shows.asp Click για ανάπτυξη... Ούι!!! Κοίτα εδώ τι λέει: sabato 20 dicembre ore 08.0/09.00 Ingresso gatti e visita veterinaria. ore 09.30 Inizio giudizi ed apertura al pubblico ore 15.00 Best in show e premiazioni ore 17: verrà scelto dai giudici presenti il miglior gatto di Natale Sacro di Birmania ore 19.00 Termine prima expo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:16 Η sublime έγραψε: #296 21-11-08 14:16 Εγώ πάντως κορίτσια το έψαξα και τελικά μάλλον θα κάνω πάσχα στην Σερβία. Όποιος μπορεί και θέλει έρχεται παρεούλα. Αλλιώς συναντιόμαστε στην Βουλγαρία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #297 21-11-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Εγώ πάντως κορίτσια το έψαξα και τελικά μάλλον θα κάνω πάσχα στην Σερβία. Όποιος μπορεί και θέλει έρχεται παρεούλα. Αλλιώς συναντιόμαστε στην Βουλγαρία. Click για ανάπτυξη... Ωραια!!! Τις διαστάσεις Ανναααααα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:27 Η sublime έγραψε: #298 21-11-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραια!!! Τις διαστάσεις Ανναααααα!! Click για ανάπτυξη... Αμέσως!! Εξωτερικές: 36,8χ23χ26,7 Εσωτερικές: 34,5χ20,5χ24 :kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #299 24-11-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Αμέσως!! Εξωτερικές: 36,8χ23χ26,7 Εσωτερικές: 34,5χ20,5χ24 :kiss: Click για ανάπτυξη... Αννούλα σου έστειλα και Pm... Ποιο το ύψος, πλάτος, μήκος?? Θέλω να τη συγκρινω με αυτή που έχω που δεν χωράει κάτω απ'το κάθισμα του αεροπλάνου και δεν έχω που να βάλω τα πόδια μου κάθε φορά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 20:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #300 27-04-09 20:09 Πολλες επιτυχιες στα κοριτσια της Ελληνικης αποστολης που θα μας εκπροσωπησουν στη Βουλγαρια ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 18 19 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από [B: Raisa[/B];245758]Νεκταρία μου αν θέλεις βάλε κανένα λινκ που βλέπεις τις ημερομηνίες για της εκθέσεις? Ιταλία καλό ακούγεται αλλά δεν είναι λίγο ακριβά ? Click για ανάπτυξη... Ολοι προσοχή! Ηρθε η Star μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 17:11 Η aalyah έγραψε: #287 20-11-08 17:11 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι και σε περιμένω και τα Χριστούγεννα με πολλή πολλή πολλή χαρά να τα πουμε κι από κοντα έτσι??? Αν έρθεις Αθήνα φυσικά. Φιλάκια. Πάω πάλι για δουλειά. Τα λέμε το βράδυ. Click για ανάπτυξη... Καλέ το συζητάς κιόλας? Ετσί και είμαι αθήνα φυσικά και θα έρθω να τα πούμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 17:12 Η Νεκταρια έγραψε: #288 20-11-08 17:12 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Νεκταρία μου αν θέλεις βάλε κανένα λινκ που βλέπεις τις ημερομηνίες για της εκθέσεις? Ιταλία καλό ακούγεται αλλά δεν είναι λίγο ακριβά ? Click για ανάπτυξη... https://www.anfitalia.it/site/index.php?option=com_content&task=view&id=56&Itemid=55 Αυτο ειναι της Ιταλιας και αυτο της FiFe για ολες τις χωρες https://www.fifeweb.org/wp/shows/shows.asp Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 17:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #289 20-11-08 17:20 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: https://www.anfitalia.it/site/index.php?option=com_content&task=view&id=56&Itemid=55 Αυτο ειναι της Ιταλιας και αυτο της FiFe για ολες τις χωρες https://www.fifeweb.org/wp/shows/shows.asp Click για ανάπτυξη... Χαμος από Εκθέσεις! Το τύπωσα για μελέτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 17:41 Η Raisa έγραψε: #290 20-11-08 17:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ολοι προσοχή! Ηρθε η Star μας Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 17:42 Η Raisa έγραψε: #291 20-11-08 17:42 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: https://www.anfitalia.it/site/index.php?option=com_content&task=view&id=56&Itemid=55 Αυτο ειναι της Ιταλιας και αυτο της FiFe για ολες τις χωρες https://www.fifeweb.org/wp/shows/shows.asp Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώωωωωω μαμά:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 17:54 Η zoo έγραψε: #292 20-11-08 17:54 Κορίτσια τώρα διάβασα όλο το θέμα. Είχα ξεχάσει πότε ήταν η έκθεση. Συγχαρητήρια σε όλους. Και μαμάδες και γατόνια. Πολύ χάρηκα με αυτά που είδα και για το πόσο καλά φροντίζετε τα κουκλιά σας. Εύχομαι και άλλες επιτυχίες και πολλές πολλές φωτο, να τα θαυμάζουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα congrats.gif 8 KB · Εμφανίσεις: 99 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 19:40 Η elvenstar: #293 20-11-08 19:40 Συγχαρητήρια και από μένα κορίτσια. Ήταν πραγματικά υπέροχες οι πριγκίπισσές σας. Θέλουμε κ πατουσοαυτόγραφα των σταρς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #294 21-11-08 13:58 Aντε να οργανωνόμαστε σιγα σιγά!! https://www.itsshowtimeproducts.com/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:10 Η Fotini έγραψε: #295 21-11-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: https://www.anfitalia.it/site/index.php?option=com_content&task=view&id=56&Itemid=55 Αυτο ειναι της Ιταλιας και αυτο της FiFe για ολες τις χωρες https://www.fifeweb.org/wp/shows/shows.asp Click για ανάπτυξη... Ούι!!! Κοίτα εδώ τι λέει: sabato 20 dicembre ore 08.0/09.00 Ingresso gatti e visita veterinaria. ore 09.30 Inizio giudizi ed apertura al pubblico ore 15.00 Best in show e premiazioni ore 17: verrà scelto dai giudici presenti il miglior gatto di Natale Sacro di Birmania ore 19.00 Termine prima expo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:16 Η sublime έγραψε: #296 21-11-08 14:16 Εγώ πάντως κορίτσια το έψαξα και τελικά μάλλον θα κάνω πάσχα στην Σερβία. Όποιος μπορεί και θέλει έρχεται παρεούλα. Αλλιώς συναντιόμαστε στην Βουλγαρία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #297 21-11-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Εγώ πάντως κορίτσια το έψαξα και τελικά μάλλον θα κάνω πάσχα στην Σερβία. Όποιος μπορεί και θέλει έρχεται παρεούλα. Αλλιώς συναντιόμαστε στην Βουλγαρία. Click για ανάπτυξη... Ωραια!!! Τις διαστάσεις Ανναααααα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:27 Η sublime έγραψε: #298 21-11-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραια!!! Τις διαστάσεις Ανναααααα!! Click για ανάπτυξη... Αμέσως!! Εξωτερικές: 36,8χ23χ26,7 Εσωτερικές: 34,5χ20,5χ24 :kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #299 24-11-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Αμέσως!! Εξωτερικές: 36,8χ23χ26,7 Εσωτερικές: 34,5χ20,5χ24 :kiss: Click για ανάπτυξη... Αννούλα σου έστειλα και Pm... Ποιο το ύψος, πλάτος, μήκος?? Θέλω να τη συγκρινω με αυτή που έχω που δεν χωράει κάτω απ'το κάθισμα του αεροπλάνου και δεν έχω που να βάλω τα πόδια μου κάθε φορά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 20:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #300 27-04-09 20:09 Πολλες επιτυχιες στα κοριτσια της Ελληνικης αποστολης που θα μας εκπροσωπησουν στη Βουλγαρια ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 18 19 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι και σε περιμένω και τα Χριστούγεννα με πολλή πολλή πολλή χαρά να τα πουμε κι από κοντα έτσι??? Αν έρθεις Αθήνα φυσικά. Φιλάκια. Πάω πάλι για δουλειά. Τα λέμε το βράδυ. Click για ανάπτυξη... Καλέ το συζητάς κιόλας? Ετσί και είμαι αθήνα φυσικά και θα έρθω να τα πούμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 17:12 Η Νεκταρια έγραψε: #288 20-11-08 17:12 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Νεκταρία μου αν θέλεις βάλε κανένα λινκ που βλέπεις τις ημερομηνίες για της εκθέσεις? Ιταλία καλό ακούγεται αλλά δεν είναι λίγο ακριβά ? Click για ανάπτυξη... https://www.anfitalia.it/site/index.php?option=com_content&task=view&id=56&Itemid=55 Αυτο ειναι της Ιταλιας και αυτο της FiFe για ολες τις χωρες https://www.fifeweb.org/wp/shows/shows.asp Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 17:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #289 20-11-08 17:20 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: https://www.anfitalia.it/site/index.php?option=com_content&task=view&id=56&Itemid=55 Αυτο ειναι της Ιταλιας και αυτο της FiFe για ολες τις χωρες https://www.fifeweb.org/wp/shows/shows.asp Click για ανάπτυξη... Χαμος από Εκθέσεις! Το τύπωσα για μελέτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 17:41 Η Raisa έγραψε: #290 20-11-08 17:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ολοι προσοχή! Ηρθε η Star μας Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 17:42 Η Raisa έγραψε: #291 20-11-08 17:42 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: https://www.anfitalia.it/site/index.php?option=com_content&task=view&id=56&Itemid=55 Αυτο ειναι της Ιταλιας και αυτο της FiFe για ολες τις χωρες https://www.fifeweb.org/wp/shows/shows.asp Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώωωωωω μαμά:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 17:54 Η zoo έγραψε: #292 20-11-08 17:54 Κορίτσια τώρα διάβασα όλο το θέμα. Είχα ξεχάσει πότε ήταν η έκθεση. Συγχαρητήρια σε όλους. Και μαμάδες και γατόνια. Πολύ χάρηκα με αυτά που είδα και για το πόσο καλά φροντίζετε τα κουκλιά σας. Εύχομαι και άλλες επιτυχίες και πολλές πολλές φωτο, να τα θαυμάζουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα congrats.gif 8 KB · Εμφανίσεις: 99 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 19:40 Η elvenstar: #293 20-11-08 19:40 Συγχαρητήρια και από μένα κορίτσια. Ήταν πραγματικά υπέροχες οι πριγκίπισσές σας. Θέλουμε κ πατουσοαυτόγραφα των σταρς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #294 21-11-08 13:58 Aντε να οργανωνόμαστε σιγα σιγά!! https://www.itsshowtimeproducts.com/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:10 Η Fotini έγραψε: #295 21-11-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: https://www.anfitalia.it/site/index.php?option=com_content&task=view&id=56&Itemid=55 Αυτο ειναι της Ιταλιας και αυτο της FiFe για ολες τις χωρες https://www.fifeweb.org/wp/shows/shows.asp Click για ανάπτυξη... Ούι!!! Κοίτα εδώ τι λέει: sabato 20 dicembre ore 08.0/09.00 Ingresso gatti e visita veterinaria. ore 09.30 Inizio giudizi ed apertura al pubblico ore 15.00 Best in show e premiazioni ore 17: verrà scelto dai giudici presenti il miglior gatto di Natale Sacro di Birmania ore 19.00 Termine prima expo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:16 Η sublime έγραψε: #296 21-11-08 14:16 Εγώ πάντως κορίτσια το έψαξα και τελικά μάλλον θα κάνω πάσχα στην Σερβία. Όποιος μπορεί και θέλει έρχεται παρεούλα. Αλλιώς συναντιόμαστε στην Βουλγαρία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #297 21-11-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Εγώ πάντως κορίτσια το έψαξα και τελικά μάλλον θα κάνω πάσχα στην Σερβία. Όποιος μπορεί και θέλει έρχεται παρεούλα. Αλλιώς συναντιόμαστε στην Βουλγαρία. Click για ανάπτυξη... Ωραια!!! Τις διαστάσεις Ανναααααα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:27 Η sublime έγραψε: #298 21-11-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραια!!! Τις διαστάσεις Ανναααααα!! Click για ανάπτυξη... Αμέσως!! Εξωτερικές: 36,8χ23χ26,7 Εσωτερικές: 34,5χ20,5χ24 :kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #299 24-11-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Αμέσως!! Εξωτερικές: 36,8χ23χ26,7 Εσωτερικές: 34,5χ20,5χ24 :kiss: Click για ανάπτυξη... Αννούλα σου έστειλα και Pm... Ποιο το ύψος, πλάτος, μήκος?? Θέλω να τη συγκρινω με αυτή που έχω που δεν χωράει κάτω απ'το κάθισμα του αεροπλάνου και δεν έχω που να βάλω τα πόδια μου κάθε φορά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 20:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #300 27-04-09 20:09 Πολλες επιτυχιες στα κοριτσια της Ελληνικης αποστολης που θα μας εκπροσωπησουν στη Βουλγαρια ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 18 19 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Νεκταρία μου αν θέλεις βάλε κανένα λινκ που βλέπεις τις ημερομηνίες για της εκθέσεις? Ιταλία καλό ακούγεται αλλά δεν είναι λίγο ακριβά ? Click για ανάπτυξη... https://www.anfitalia.it/site/index.php?option=com_content&task=view&id=56&Itemid=55 Αυτο ειναι της Ιταλιας και αυτο της FiFe για ολες τις χωρες https://www.fifeweb.org/wp/shows/shows.asp Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 17:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #289 20-11-08 17:20 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: https://www.anfitalia.it/site/index.php?option=com_content&task=view&id=56&Itemid=55 Αυτο ειναι της Ιταλιας και αυτο της FiFe για ολες τις χωρες https://www.fifeweb.org/wp/shows/shows.asp Click για ανάπτυξη... Χαμος από Εκθέσεις! Το τύπωσα για μελέτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 17:41 Η Raisa έγραψε: #290 20-11-08 17:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ολοι προσοχή! Ηρθε η Star μας Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 17:42 Η Raisa έγραψε: #291 20-11-08 17:42 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: https://www.anfitalia.it/site/index.php?option=com_content&task=view&id=56&Itemid=55 Αυτο ειναι της Ιταλιας και αυτο της FiFe για ολες τις χωρες https://www.fifeweb.org/wp/shows/shows.asp Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώωωωωω μαμά:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 17:54 Η zoo έγραψε: #292 20-11-08 17:54 Κορίτσια τώρα διάβασα όλο το θέμα. Είχα ξεχάσει πότε ήταν η έκθεση. Συγχαρητήρια σε όλους. Και μαμάδες και γατόνια. Πολύ χάρηκα με αυτά που είδα και για το πόσο καλά φροντίζετε τα κουκλιά σας. Εύχομαι και άλλες επιτυχίες και πολλές πολλές φωτο, να τα θαυμάζουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα congrats.gif 8 KB · Εμφανίσεις: 99 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 19:40 Η elvenstar: #293 20-11-08 19:40 Συγχαρητήρια και από μένα κορίτσια. Ήταν πραγματικά υπέροχες οι πριγκίπισσές σας. Θέλουμε κ πατουσοαυτόγραφα των σταρς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #294 21-11-08 13:58 Aντε να οργανωνόμαστε σιγα σιγά!! https://www.itsshowtimeproducts.com/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:10 Η Fotini έγραψε: #295 21-11-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: https://www.anfitalia.it/site/index.php?option=com_content&task=view&id=56&Itemid=55 Αυτο ειναι της Ιταλιας και αυτο της FiFe για ολες τις χωρες https://www.fifeweb.org/wp/shows/shows.asp Click για ανάπτυξη... Ούι!!! Κοίτα εδώ τι λέει: sabato 20 dicembre ore 08.0/09.00 Ingresso gatti e visita veterinaria. ore 09.30 Inizio giudizi ed apertura al pubblico ore 15.00 Best in show e premiazioni ore 17: verrà scelto dai giudici presenti il miglior gatto di Natale Sacro di Birmania ore 19.00 Termine prima expo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:16 Η sublime έγραψε: #296 21-11-08 14:16 Εγώ πάντως κορίτσια το έψαξα και τελικά μάλλον θα κάνω πάσχα στην Σερβία. Όποιος μπορεί και θέλει έρχεται παρεούλα. Αλλιώς συναντιόμαστε στην Βουλγαρία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #297 21-11-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Εγώ πάντως κορίτσια το έψαξα και τελικά μάλλον θα κάνω πάσχα στην Σερβία. Όποιος μπορεί και θέλει έρχεται παρεούλα. Αλλιώς συναντιόμαστε στην Βουλγαρία. Click για ανάπτυξη... Ωραια!!! Τις διαστάσεις Ανναααααα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:27 Η sublime έγραψε: #298 21-11-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραια!!! Τις διαστάσεις Ανναααααα!! Click για ανάπτυξη... Αμέσως!! Εξωτερικές: 36,8χ23χ26,7 Εσωτερικές: 34,5χ20,5χ24 :kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #299 24-11-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Αμέσως!! Εξωτερικές: 36,8χ23χ26,7 Εσωτερικές: 34,5χ20,5χ24 :kiss: Click για ανάπτυξη... Αννούλα σου έστειλα και Pm... Ποιο το ύψος, πλάτος, μήκος?? Θέλω να τη συγκρινω με αυτή που έχω που δεν χωράει κάτω απ'το κάθισμα του αεροπλάνου και δεν έχω που να βάλω τα πόδια μου κάθε φορά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 20:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #300 27-04-09 20:09 Πολλες επιτυχιες στα κοριτσια της Ελληνικης αποστολης που θα μας εκπροσωπησουν στη Βουλγαρια ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 18 19 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: https://www.anfitalia.it/site/index.php?option=com_content&task=view&id=56&Itemid=55 Αυτο ειναι της Ιταλιας και αυτο της FiFe για ολες τις χωρες https://www.fifeweb.org/wp/shows/shows.asp Click για ανάπτυξη... Χαμος από Εκθέσεις! Το τύπωσα για μελέτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 17:41 Η Raisa έγραψε: #290 20-11-08 17:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ολοι προσοχή! Ηρθε η Star μας Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 17:42 Η Raisa έγραψε: #291 20-11-08 17:42 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: https://www.anfitalia.it/site/index.php?option=com_content&task=view&id=56&Itemid=55 Αυτο ειναι της Ιταλιας και αυτο της FiFe για ολες τις χωρες https://www.fifeweb.org/wp/shows/shows.asp Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώωωωωω μαμά:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 17:54 Η zoo έγραψε: #292 20-11-08 17:54 Κορίτσια τώρα διάβασα όλο το θέμα. Είχα ξεχάσει πότε ήταν η έκθεση. Συγχαρητήρια σε όλους. Και μαμάδες και γατόνια. Πολύ χάρηκα με αυτά που είδα και για το πόσο καλά φροντίζετε τα κουκλιά σας. Εύχομαι και άλλες επιτυχίες και πολλές πολλές φωτο, να τα θαυμάζουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα congrats.gif 8 KB · Εμφανίσεις: 99 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 19:40 Η elvenstar: #293 20-11-08 19:40 Συγχαρητήρια και από μένα κορίτσια. Ήταν πραγματικά υπέροχες οι πριγκίπισσές σας. Θέλουμε κ πατουσοαυτόγραφα των σταρς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #294 21-11-08 13:58 Aντε να οργανωνόμαστε σιγα σιγά!! https://www.itsshowtimeproducts.com/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:10 Η Fotini έγραψε: #295 21-11-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: https://www.anfitalia.it/site/index.php?option=com_content&task=view&id=56&Itemid=55 Αυτο ειναι της Ιταλιας και αυτο της FiFe για ολες τις χωρες https://www.fifeweb.org/wp/shows/shows.asp Click για ανάπτυξη... Ούι!!! Κοίτα εδώ τι λέει: sabato 20 dicembre ore 08.0/09.00 Ingresso gatti e visita veterinaria. ore 09.30 Inizio giudizi ed apertura al pubblico ore 15.00 Best in show e premiazioni ore 17: verrà scelto dai giudici presenti il miglior gatto di Natale Sacro di Birmania ore 19.00 Termine prima expo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:16 Η sublime έγραψε: #296 21-11-08 14:16 Εγώ πάντως κορίτσια το έψαξα και τελικά μάλλον θα κάνω πάσχα στην Σερβία. Όποιος μπορεί και θέλει έρχεται παρεούλα. Αλλιώς συναντιόμαστε στην Βουλγαρία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #297 21-11-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Εγώ πάντως κορίτσια το έψαξα και τελικά μάλλον θα κάνω πάσχα στην Σερβία. Όποιος μπορεί και θέλει έρχεται παρεούλα. Αλλιώς συναντιόμαστε στην Βουλγαρία. Click για ανάπτυξη... Ωραια!!! Τις διαστάσεις Ανναααααα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:27 Η sublime έγραψε: #298 21-11-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραια!!! Τις διαστάσεις Ανναααααα!! Click για ανάπτυξη... Αμέσως!! Εξωτερικές: 36,8χ23χ26,7 Εσωτερικές: 34,5χ20,5χ24 :kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #299 24-11-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Αμέσως!! Εξωτερικές: 36,8χ23χ26,7 Εσωτερικές: 34,5χ20,5χ24 :kiss: Click για ανάπτυξη... Αννούλα σου έστειλα και Pm... Ποιο το ύψος, πλάτος, μήκος?? Θέλω να τη συγκρινω με αυτή που έχω που δεν χωράει κάτω απ'το κάθισμα του αεροπλάνου και δεν έχω που να βάλω τα πόδια μου κάθε φορά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 20:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #300 27-04-09 20:09 Πολλες επιτυχιες στα κοριτσια της Ελληνικης αποστολης που θα μας εκπροσωπησουν στη Βουλγαρια ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 18 19 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ολοι προσοχή! Ηρθε η Star μας Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 17:42 Η Raisa έγραψε: #291 20-11-08 17:42 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: https://www.anfitalia.it/site/index.php?option=com_content&task=view&id=56&Itemid=55 Αυτο ειναι της Ιταλιας και αυτο της FiFe για ολες τις χωρες https://www.fifeweb.org/wp/shows/shows.asp Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώωωωωω μαμά:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 17:54 Η zoo έγραψε: #292 20-11-08 17:54 Κορίτσια τώρα διάβασα όλο το θέμα. Είχα ξεχάσει πότε ήταν η έκθεση. Συγχαρητήρια σε όλους. Και μαμάδες και γατόνια. Πολύ χάρηκα με αυτά που είδα και για το πόσο καλά φροντίζετε τα κουκλιά σας. Εύχομαι και άλλες επιτυχίες και πολλές πολλές φωτο, να τα θαυμάζουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα congrats.gif 8 KB · Εμφανίσεις: 99 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 19:40 Η elvenstar: #293 20-11-08 19:40 Συγχαρητήρια και από μένα κορίτσια. Ήταν πραγματικά υπέροχες οι πριγκίπισσές σας. Θέλουμε κ πατουσοαυτόγραφα των σταρς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #294 21-11-08 13:58 Aντε να οργανωνόμαστε σιγα σιγά!! https://www.itsshowtimeproducts.com/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:10 Η Fotini έγραψε: #295 21-11-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: https://www.anfitalia.it/site/index.php?option=com_content&task=view&id=56&Itemid=55 Αυτο ειναι της Ιταλιας και αυτο της FiFe για ολες τις χωρες https://www.fifeweb.org/wp/shows/shows.asp Click για ανάπτυξη... Ούι!!! Κοίτα εδώ τι λέει: sabato 20 dicembre ore 08.0/09.00 Ingresso gatti e visita veterinaria. ore 09.30 Inizio giudizi ed apertura al pubblico ore 15.00 Best in show e premiazioni ore 17: verrà scelto dai giudici presenti il miglior gatto di Natale Sacro di Birmania ore 19.00 Termine prima expo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:16 Η sublime έγραψε: #296 21-11-08 14:16 Εγώ πάντως κορίτσια το έψαξα και τελικά μάλλον θα κάνω πάσχα στην Σερβία. Όποιος μπορεί και θέλει έρχεται παρεούλα. Αλλιώς συναντιόμαστε στην Βουλγαρία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #297 21-11-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Εγώ πάντως κορίτσια το έψαξα και τελικά μάλλον θα κάνω πάσχα στην Σερβία. Όποιος μπορεί και θέλει έρχεται παρεούλα. Αλλιώς συναντιόμαστε στην Βουλγαρία. Click για ανάπτυξη... Ωραια!!! Τις διαστάσεις Ανναααααα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:27 Η sublime έγραψε: #298 21-11-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραια!!! Τις διαστάσεις Ανναααααα!! Click για ανάπτυξη... Αμέσως!! Εξωτερικές: 36,8χ23χ26,7 Εσωτερικές: 34,5χ20,5χ24 :kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #299 24-11-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Αμέσως!! Εξωτερικές: 36,8χ23χ26,7 Εσωτερικές: 34,5χ20,5χ24 :kiss: Click για ανάπτυξη... Αννούλα σου έστειλα και Pm... Ποιο το ύψος, πλάτος, μήκος?? Θέλω να τη συγκρινω με αυτή που έχω που δεν χωράει κάτω απ'το κάθισμα του αεροπλάνου και δεν έχω που να βάλω τα πόδια μου κάθε φορά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 20:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #300 27-04-09 20:09 Πολλες επιτυχιες στα κοριτσια της Ελληνικης αποστολης που θα μας εκπροσωπησουν στη Βουλγαρια ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 18 19 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: https://www.anfitalia.it/site/index.php?option=com_content&task=view&id=56&Itemid=55 Αυτο ειναι της Ιταλιας και αυτο της FiFe για ολες τις χωρες https://www.fifeweb.org/wp/shows/shows.asp Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώωωωωω μαμά:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 17:54 Η zoo έγραψε: #292 20-11-08 17:54 Κορίτσια τώρα διάβασα όλο το θέμα. Είχα ξεχάσει πότε ήταν η έκθεση. Συγχαρητήρια σε όλους. Και μαμάδες και γατόνια. Πολύ χάρηκα με αυτά που είδα και για το πόσο καλά φροντίζετε τα κουκλιά σας. Εύχομαι και άλλες επιτυχίες και πολλές πολλές φωτο, να τα θαυμάζουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα congrats.gif 8 KB · Εμφανίσεις: 99 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 19:40 Η elvenstar: #293 20-11-08 19:40 Συγχαρητήρια και από μένα κορίτσια. Ήταν πραγματικά υπέροχες οι πριγκίπισσές σας. Θέλουμε κ πατουσοαυτόγραφα των σταρς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #294 21-11-08 13:58 Aντε να οργανωνόμαστε σιγα σιγά!! https://www.itsshowtimeproducts.com/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:10 Η Fotini έγραψε: #295 21-11-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: https://www.anfitalia.it/site/index.php?option=com_content&task=view&id=56&Itemid=55 Αυτο ειναι της Ιταλιας και αυτο της FiFe για ολες τις χωρες https://www.fifeweb.org/wp/shows/shows.asp Click για ανάπτυξη... Ούι!!! Κοίτα εδώ τι λέει: sabato 20 dicembre ore 08.0/09.00 Ingresso gatti e visita veterinaria. ore 09.30 Inizio giudizi ed apertura al pubblico ore 15.00 Best in show e premiazioni ore 17: verrà scelto dai giudici presenti il miglior gatto di Natale Sacro di Birmania ore 19.00 Termine prima expo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:16 Η sublime έγραψε: #296 21-11-08 14:16 Εγώ πάντως κορίτσια το έψαξα και τελικά μάλλον θα κάνω πάσχα στην Σερβία. Όποιος μπορεί και θέλει έρχεται παρεούλα. Αλλιώς συναντιόμαστε στην Βουλγαρία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #297 21-11-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Εγώ πάντως κορίτσια το έψαξα και τελικά μάλλον θα κάνω πάσχα στην Σερβία. Όποιος μπορεί και θέλει έρχεται παρεούλα. Αλλιώς συναντιόμαστε στην Βουλγαρία. Click για ανάπτυξη... Ωραια!!! Τις διαστάσεις Ανναααααα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:27 Η sublime έγραψε: #298 21-11-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραια!!! Τις διαστάσεις Ανναααααα!! Click για ανάπτυξη... Αμέσως!! Εξωτερικές: 36,8χ23χ26,7 Εσωτερικές: 34,5χ20,5χ24 :kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #299 24-11-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Αμέσως!! Εξωτερικές: 36,8χ23χ26,7 Εσωτερικές: 34,5χ20,5χ24 :kiss: Click για ανάπτυξη... Αννούλα σου έστειλα και Pm... Ποιο το ύψος, πλάτος, μήκος?? Θέλω να τη συγκρινω με αυτή που έχω που δεν χωράει κάτω απ'το κάθισμα του αεροπλάνου και δεν έχω που να βάλω τα πόδια μου κάθε φορά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 20:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #300 27-04-09 20:09 Πολλες επιτυχιες στα κοριτσια της Ελληνικης αποστολης που θα μας εκπροσωπησουν στη Βουλγαρια ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 18 19 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κορίτσια τώρα διάβασα όλο το θέμα. Είχα ξεχάσει πότε ήταν η έκθεση. Συγχαρητήρια σε όλους. Και μαμάδες και γατόνια. Πολύ χάρηκα με αυτά που είδα και για το πόσο καλά φροντίζετε τα κουκλιά σας. Εύχομαι και άλλες επιτυχίες και πολλές πολλές φωτο, να τα θαυμάζουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2008 στις 19:40 Η elvenstar: #293 20-11-08 19:40 Συγχαρητήρια και από μένα κορίτσια. Ήταν πραγματικά υπέροχες οι πριγκίπισσές σας. Θέλουμε κ πατουσοαυτόγραφα των σταρς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #294 21-11-08 13:58 Aντε να οργανωνόμαστε σιγα σιγά!! https://www.itsshowtimeproducts.com/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:10 Η Fotini έγραψε: #295 21-11-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: https://www.anfitalia.it/site/index.php?option=com_content&task=view&id=56&Itemid=55 Αυτο ειναι της Ιταλιας και αυτο της FiFe για ολες τις χωρες https://www.fifeweb.org/wp/shows/shows.asp Click για ανάπτυξη... Ούι!!! Κοίτα εδώ τι λέει: sabato 20 dicembre ore 08.0/09.00 Ingresso gatti e visita veterinaria. ore 09.30 Inizio giudizi ed apertura al pubblico ore 15.00 Best in show e premiazioni ore 17: verrà scelto dai giudici presenti il miglior gatto di Natale Sacro di Birmania ore 19.00 Termine prima expo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:16 Η sublime έγραψε: #296 21-11-08 14:16 Εγώ πάντως κορίτσια το έψαξα και τελικά μάλλον θα κάνω πάσχα στην Σερβία. Όποιος μπορεί και θέλει έρχεται παρεούλα. Αλλιώς συναντιόμαστε στην Βουλγαρία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #297 21-11-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Εγώ πάντως κορίτσια το έψαξα και τελικά μάλλον θα κάνω πάσχα στην Σερβία. Όποιος μπορεί και θέλει έρχεται παρεούλα. Αλλιώς συναντιόμαστε στην Βουλγαρία. Click για ανάπτυξη... Ωραια!!! Τις διαστάσεις Ανναααααα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:27 Η sublime έγραψε: #298 21-11-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραια!!! Τις διαστάσεις Ανναααααα!! Click για ανάπτυξη... Αμέσως!! Εξωτερικές: 36,8χ23χ26,7 Εσωτερικές: 34,5χ20,5χ24 :kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #299 24-11-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Αμέσως!! Εξωτερικές: 36,8χ23χ26,7 Εσωτερικές: 34,5χ20,5χ24 :kiss: Click για ανάπτυξη... Αννούλα σου έστειλα και Pm... Ποιο το ύψος, πλάτος, μήκος?? Θέλω να τη συγκρινω με αυτή που έχω που δεν χωράει κάτω απ'το κάθισμα του αεροπλάνου και δεν έχω που να βάλω τα πόδια μου κάθε φορά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 20:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #300 27-04-09 20:09 Πολλες επιτυχιες στα κοριτσια της Ελληνικης αποστολης που θα μας εκπροσωπησουν στη Βουλγαρια ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 18 19 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Συγχαρητήρια και από μένα κορίτσια. Ήταν πραγματικά υπέροχες οι πριγκίπισσές σας. Θέλουμε κ πατουσοαυτόγραφα των σταρς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 13:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #294 21-11-08 13:58 Aντε να οργανωνόμαστε σιγα σιγά!! https://www.itsshowtimeproducts.com/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:10 Η Fotini έγραψε: #295 21-11-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: https://www.anfitalia.it/site/index.php?option=com_content&task=view&id=56&Itemid=55 Αυτο ειναι της Ιταλιας και αυτο της FiFe για ολες τις χωρες https://www.fifeweb.org/wp/shows/shows.asp Click για ανάπτυξη... Ούι!!! Κοίτα εδώ τι λέει: sabato 20 dicembre ore 08.0/09.00 Ingresso gatti e visita veterinaria. ore 09.30 Inizio giudizi ed apertura al pubblico ore 15.00 Best in show e premiazioni ore 17: verrà scelto dai giudici presenti il miglior gatto di Natale Sacro di Birmania ore 19.00 Termine prima expo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:16 Η sublime έγραψε: #296 21-11-08 14:16 Εγώ πάντως κορίτσια το έψαξα και τελικά μάλλον θα κάνω πάσχα στην Σερβία. Όποιος μπορεί και θέλει έρχεται παρεούλα. Αλλιώς συναντιόμαστε στην Βουλγαρία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #297 21-11-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Εγώ πάντως κορίτσια το έψαξα και τελικά μάλλον θα κάνω πάσχα στην Σερβία. Όποιος μπορεί και θέλει έρχεται παρεούλα. Αλλιώς συναντιόμαστε στην Βουλγαρία. Click για ανάπτυξη... Ωραια!!! Τις διαστάσεις Ανναααααα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:27 Η sublime έγραψε: #298 21-11-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραια!!! Τις διαστάσεις Ανναααααα!! Click για ανάπτυξη... Αμέσως!! Εξωτερικές: 36,8χ23χ26,7 Εσωτερικές: 34,5χ20,5χ24 :kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #299 24-11-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Αμέσως!! Εξωτερικές: 36,8χ23χ26,7 Εσωτερικές: 34,5χ20,5χ24 :kiss: Click για ανάπτυξη... Αννούλα σου έστειλα και Pm... Ποιο το ύψος, πλάτος, μήκος?? Θέλω να τη συγκρινω με αυτή που έχω που δεν χωράει κάτω απ'το κάθισμα του αεροπλάνου και δεν έχω που να βάλω τα πόδια μου κάθε φορά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 20:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #300 27-04-09 20:09 Πολλες επιτυχιες στα κοριτσια της Ελληνικης αποστολης που θα μας εκπροσωπησουν στη Βουλγαρια ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 18 19 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Aντε να οργανωνόμαστε σιγα σιγά!! https://www.itsshowtimeproducts.com/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:10 Η Fotini έγραψε: #295 21-11-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: https://www.anfitalia.it/site/index.php?option=com_content&task=view&id=56&Itemid=55 Αυτο ειναι της Ιταλιας και αυτο της FiFe για ολες τις χωρες https://www.fifeweb.org/wp/shows/shows.asp Click για ανάπτυξη... Ούι!!! Κοίτα εδώ τι λέει: sabato 20 dicembre ore 08.0/09.00 Ingresso gatti e visita veterinaria. ore 09.30 Inizio giudizi ed apertura al pubblico ore 15.00 Best in show e premiazioni ore 17: verrà scelto dai giudici presenti il miglior gatto di Natale Sacro di Birmania ore 19.00 Termine prima expo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:16 Η sublime έγραψε: #296 21-11-08 14:16 Εγώ πάντως κορίτσια το έψαξα και τελικά μάλλον θα κάνω πάσχα στην Σερβία. Όποιος μπορεί και θέλει έρχεται παρεούλα. Αλλιώς συναντιόμαστε στην Βουλγαρία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #297 21-11-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Εγώ πάντως κορίτσια το έψαξα και τελικά μάλλον θα κάνω πάσχα στην Σερβία. Όποιος μπορεί και θέλει έρχεται παρεούλα. Αλλιώς συναντιόμαστε στην Βουλγαρία. Click για ανάπτυξη... Ωραια!!! Τις διαστάσεις Ανναααααα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:27 Η sublime έγραψε: #298 21-11-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραια!!! Τις διαστάσεις Ανναααααα!! Click για ανάπτυξη... Αμέσως!! Εξωτερικές: 36,8χ23χ26,7 Εσωτερικές: 34,5χ20,5χ24 :kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #299 24-11-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Αμέσως!! Εξωτερικές: 36,8χ23χ26,7 Εσωτερικές: 34,5χ20,5χ24 :kiss: Click για ανάπτυξη... Αννούλα σου έστειλα και Pm... Ποιο το ύψος, πλάτος, μήκος?? Θέλω να τη συγκρινω με αυτή που έχω που δεν χωράει κάτω απ'το κάθισμα του αεροπλάνου και δεν έχω που να βάλω τα πόδια μου κάθε φορά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 20:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #300 27-04-09 20:09 Πολλες επιτυχιες στα κοριτσια της Ελληνικης αποστολης που θα μας εκπροσωπησουν στη Βουλγαρια ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 18 19 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: https://www.anfitalia.it/site/index.php?option=com_content&task=view&id=56&Itemid=55 Αυτο ειναι της Ιταλιας και αυτο της FiFe για ολες τις χωρες https://www.fifeweb.org/wp/shows/shows.asp Click για ανάπτυξη... Ούι!!! Κοίτα εδώ τι λέει: sabato 20 dicembre ore 08.0/09.00 Ingresso gatti e visita veterinaria. ore 09.30 Inizio giudizi ed apertura al pubblico ore 15.00 Best in show e premiazioni ore 17: verrà scelto dai giudici presenti il miglior gatto di Natale Sacro di Birmania ore 19.00 Termine prima expo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:16 Η sublime έγραψε: #296 21-11-08 14:16 Εγώ πάντως κορίτσια το έψαξα και τελικά μάλλον θα κάνω πάσχα στην Σερβία. Όποιος μπορεί και θέλει έρχεται παρεούλα. Αλλιώς συναντιόμαστε στην Βουλγαρία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #297 21-11-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Εγώ πάντως κορίτσια το έψαξα και τελικά μάλλον θα κάνω πάσχα στην Σερβία. Όποιος μπορεί και θέλει έρχεται παρεούλα. Αλλιώς συναντιόμαστε στην Βουλγαρία. Click για ανάπτυξη... Ωραια!!! Τις διαστάσεις Ανναααααα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:27 Η sublime έγραψε: #298 21-11-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραια!!! Τις διαστάσεις Ανναααααα!! Click για ανάπτυξη... Αμέσως!! Εξωτερικές: 36,8χ23χ26,7 Εσωτερικές: 34,5χ20,5χ24 :kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #299 24-11-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Αμέσως!! Εξωτερικές: 36,8χ23χ26,7 Εσωτερικές: 34,5χ20,5χ24 :kiss: Click για ανάπτυξη... Αννούλα σου έστειλα και Pm... Ποιο το ύψος, πλάτος, μήκος?? Θέλω να τη συγκρινω με αυτή που έχω που δεν χωράει κάτω απ'το κάθισμα του αεροπλάνου και δεν έχω που να βάλω τα πόδια μου κάθε φορά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 20:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #300 27-04-09 20:09 Πολλες επιτυχιες στα κοριτσια της Ελληνικης αποστολης που θα μας εκπροσωπησουν στη Βουλγαρια ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 18 19 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ πάντως κορίτσια το έψαξα και τελικά μάλλον θα κάνω πάσχα στην Σερβία. Όποιος μπορεί και θέλει έρχεται παρεούλα. Αλλιώς συναντιόμαστε στην Βουλγαρία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #297 21-11-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Εγώ πάντως κορίτσια το έψαξα και τελικά μάλλον θα κάνω πάσχα στην Σερβία. Όποιος μπορεί και θέλει έρχεται παρεούλα. Αλλιώς συναντιόμαστε στην Βουλγαρία. Click για ανάπτυξη... Ωραια!!! Τις διαστάσεις Ανναααααα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:27 Η sublime έγραψε: #298 21-11-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραια!!! Τις διαστάσεις Ανναααααα!! Click για ανάπτυξη... Αμέσως!! Εξωτερικές: 36,8χ23χ26,7 Εσωτερικές: 34,5χ20,5χ24 :kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #299 24-11-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Αμέσως!! Εξωτερικές: 36,8χ23χ26,7 Εσωτερικές: 34,5χ20,5χ24 :kiss: Click για ανάπτυξη... Αννούλα σου έστειλα και Pm... Ποιο το ύψος, πλάτος, μήκος?? Θέλω να τη συγκρινω με αυτή που έχω που δεν χωράει κάτω απ'το κάθισμα του αεροπλάνου και δεν έχω που να βάλω τα πόδια μου κάθε φορά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 20:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #300 27-04-09 20:09 Πολλες επιτυχιες στα κοριτσια της Ελληνικης αποστολης που θα μας εκπροσωπησουν στη Βουλγαρια ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 18 19 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από sublime: Εγώ πάντως κορίτσια το έψαξα και τελικά μάλλον θα κάνω πάσχα στην Σερβία. Όποιος μπορεί και θέλει έρχεται παρεούλα. Αλλιώς συναντιόμαστε στην Βουλγαρία. Click για ανάπτυξη... Ωραια!!! Τις διαστάσεις Ανναααααα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:27 Η sublime έγραψε: #298 21-11-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραια!!! Τις διαστάσεις Ανναααααα!! Click για ανάπτυξη... Αμέσως!! Εξωτερικές: 36,8χ23χ26,7 Εσωτερικές: 34,5χ20,5χ24 :kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #299 24-11-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Αμέσως!! Εξωτερικές: 36,8χ23χ26,7 Εσωτερικές: 34,5χ20,5χ24 :kiss: Click για ανάπτυξη... Αννούλα σου έστειλα και Pm... Ποιο το ύψος, πλάτος, μήκος?? Θέλω να τη συγκρινω με αυτή που έχω που δεν χωράει κάτω απ'το κάθισμα του αεροπλάνου και δεν έχω που να βάλω τα πόδια μου κάθε φορά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 20:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #300 27-04-09 20:09 Πολλες επιτυχιες στα κοριτσια της Ελληνικης αποστολης που θα μας εκπροσωπησουν στη Βουλγαρια ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 18 19 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραια!!! Τις διαστάσεις Ανναααααα!! Click για ανάπτυξη... Αμέσως!! Εξωτερικές: 36,8χ23χ26,7 Εσωτερικές: 34,5χ20,5χ24 :kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #299 24-11-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Αμέσως!! Εξωτερικές: 36,8χ23χ26,7 Εσωτερικές: 34,5χ20,5χ24 :kiss: Click για ανάπτυξη... Αννούλα σου έστειλα και Pm... Ποιο το ύψος, πλάτος, μήκος?? Θέλω να τη συγκρινω με αυτή που έχω που δεν χωράει κάτω απ'το κάθισμα του αεροπλάνου και δεν έχω που να βάλω τα πόδια μου κάθε φορά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 20:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #300 27-04-09 20:09 Πολλες επιτυχιες στα κοριτσια της Ελληνικης αποστολης που θα μας εκπροσωπησουν στη Βουλγαρια ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 18 19 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από sublime: Αμέσως!! Εξωτερικές: 36,8χ23χ26,7 Εσωτερικές: 34,5χ20,5χ24 :kiss: Click για ανάπτυξη... Αννούλα σου έστειλα και Pm... Ποιο το ύψος, πλάτος, μήκος?? Θέλω να τη συγκρινω με αυτή που έχω που δεν χωράει κάτω απ'το κάθισμα του αεροπλάνου και δεν έχω που να βάλω τα πόδια μου κάθε φορά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Απριλίου 2009 στις 20:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #300 27-04-09 20:09 Πολλες επιτυχιες στα κοριτσια της Ελληνικης αποστολης που θα μας εκπροσωπησουν στη Βουλγαρια ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πολλες επιτυχιες στα κοριτσια της Ελληνικης αποστολης που θα μας εκπροσωπησουν στη Βουλγαρια ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.