Έκθεση γάτας στην Βουλγαρία

Ο γίγαντας στης παρέας!!!
Ο Θεός! Ο Γάτος!!! Με το που έμπαινες στην Έκθεση πρώτη μούρη!!
11 μηνών και 7 κιλά τέρας!! Ο κόσμος χάζευε πραγματικά!! Μικροί μεγάλοι και οι φωτό να πέφτουν σύννεφο!!! Ατραξιόν ο άτιμος!!!

Το 2ο CAC του κατέκτησε το αγόρι μας!!!

Υ.Γ. Νεκταρία διόρθωνε τις βραβεύσεις μου... γιατί ακόμα μαθαινω ε? :redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• CIMG1968.JPG
    CIMG1968.JPG
    30,7 KB · Εμφανίσεις: 54
  • CIMG1969.JPG
    CIMG1969.JPG
    33 KB · Εμφανίσεις: 58
Α στο καλό σου....με συγκίνησες πρωί πρωί:cry: :inlove:....και ακόμα δεν έχω κοιμηθεί ακόμα και είμαι πτώμα......:greycat:
κι εγώ Νικολετάκι...βαδίζω και παραμιλώ...το Ραισάκι μας ξεκουράστηκε?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπράβο, κορίτσια:up: Συγχαρητήρια! Έχετε καταπληκτικές γάτες, επομένως γιατί να μην πάρετε βραβείο;
Πότε είναι η επόμενη έκθεση;:cool:

Η αγαπημένη μου φωτό!!Η Νικολέτα με τον Τροι χαίρεται και καμαρώνει σα να είναι δικός της!!
Ολα μας τα γατιά τα νοιώθαμε δικά μας!!! :up:

Συνημμένα

• CIMG1873.JPG
    CIMG1873.JPG
    50,6 KB · Εμφανίσεις: 59
Μπράβο, κορίτσια:up: Συγχαρητήρια! Έχετε καταπληκτικές γάτες, επομένως γιατί να μην πάρετε βραβείο;
Πότε είναι η επόμενη έκθεση;:cool:
2-3 Μαιου στη Σόφια!

ο αγαθός μας γίγαντας ζυμαράκι στα χέρια της μαμάς!!!
Παιδιά τα Κουνάκια δεν βγάζουν ΠΟΤΕ νύχια!!!!! :up:
Το ξέρω γιατί κι εγώ τα κουβάλαγα!! Πραγματικά ήσυχα και καλόβολα!!
Ψυχούλες!! :up:

Συνημμένα

• CIMG1868.JPG
    CIMG1868.JPG
    57,4 KB · Εμφανίσεις: 53
  • CIMG1870.JPG
    CIMG1870.JPG
    50 KB · Εμφανίσεις: 48
Πολλές ώρες κλεισμένα...λίγη χαλάρωση στα χέρια της μαμάς...το άγγιγμα της τα ηρεμει και τα χαλαρώνει!!! :up:

Συνημμένα

• CIMG1954.JPG
    CIMG1954.JPG
    67,8 KB · Εμφανίσεις: 46
  • CIMG1955.JPG
    CIMG1955.JPG
    58,1 KB · Εμφανίσεις: 41
  • CIMG1956.JPG
    CIMG1956.JPG
    50,9 KB · Εμφανίσεις: 43
Εδώ... προφήτισσα, μέντιουμ-αστρολόγος-καφεμάντισσα!
https://www.mypetz.gr/posts/5429887/

Τελικά μάλλον είμαι γουρλού, ε; :lol::lol::lol::lol::lol:
Άντε, κορίτσια, γρήγορα σπίτι για ενδελεχές φωτορεπορτάζ!

γρηγορα στην πατριδα και με πολλα κυπελλα :up::up::up::up::up:

Μπραβο σε ολους. Συγχαρητηρια και... στην επομενη.
Γιουλη καταπληκτικο φωτορεπορταζ. Σταθηκες ανταξια των προσδοκιων ολων. :up:

Αντε και στα δικα σου. ;)

Α! Και να βαλουμε και καμια φωτο στο νημα των Maine Coon, ε?

Συγχαρητήρια στην Νεκταρία και σε όλα τα κορίτσια!!Χάρηκα πάρα πολύ με τα καλά νέα!Γιούλη πολύ καλή δουλειά,μπράβο!!Τα γατουλίνια υπέροχα!!:up::up:

Κορίτσια και γατάκια και γάταροι! Συγχαρητήρια και τώρα καλή ξεκούραση πάνω στα βραβεία σας:D Και εις όσο ανώτερα πάει, να ευχηθώ σε όλες.

Φάγαμε κι ένα τεσσάρι ρίχτερ σεισμό στη Σόφια...κι επειδή ήταν το επίκεντρο στη Βιτοσα (μόνο 10 χλμ. μακρυά) κουνηθήκαμε πολύ...τρώγαμε εκείνη την ώρα και στο εστιατόρειο και χοροπηδήσαμε άγρια πάνω κάτω:(...παράξενος σεισμός... μετά ένας μικρότερος και την άλλη μέρα πάλι στις 7 το πρωί...:/:

και συνεχίζω με τα άλλα γατάκια και μη:P της έκθεσης!
Ενας μικρός χνουδωτός γατόφιλος...:P:lol:

Συνημμένα

• CIMG1848.JPG
    CIMG1848.JPG
    58,9 KB · Εμφανίσεις: 46
  • CIMG1957.JPG
    CIMG1957.JPG
    47,3 KB · Εμφανίσεις: 39
  • CIMG1958.JPG
    CIMG1958.JPG
    54,5 KB · Εμφανίσεις: 30
Οι γάτες της Βεγγάλης... φέραν τους γονείς με τα παιδιά!! Και πραγματικά ξεσήκωσαν την έκθεση με τις φωνές τους... πανέμορφες γάτες αλλά πολύ άγριες...:/:
Εμείς τις λέγαμε "Βεγγαλικά" λόγω της φασαρίας τους:P:lol:

Συνημμένα

• CIMG1851.JPG
    CIMG1851.JPG
    67,2 KB · Εμφανίσεις: 52
  • CIMG1853.JPG
    CIMG1853.JPG
    45,4 KB · Εμφανίσεις: 56
  • CIMG1854.JPG
    CIMG1854.JPG
    48,4 KB · Εμφανίσεις: 45
H...καλύτερη γέννα!! Καλά! Αυτά τα μωρά ξετρέλαναν, εκθέτες, κοινό και κριτές!
Αφιερωμένα στους Persian Maniacs είχαν κι ένα Εξωτικό!!! ;):up:

Συνημμένα

• CIMG1951.JPG
    CIMG1951.JPG
    61 KB · Εμφανίσεις: 51
  • CIMG1952.JPG
    CIMG1952.JPG
    62,1 KB · Εμφανίσεις: 59
Με διαφορά στήθους απ'το Ραισάκι μας:/:... ήταν πανέμορφο...:)την άξιζε τη πρωτιά! :up:

Συνημμένα

• CIMG1931.JPG
    CIMG1931.JPG
    51,6 KB · Εμφανίσεις: 97
  • CIMG1925.JPG
    CIMG1925.JPG
    46,2 KB · Εμφανίσεις: 88
Η αδυναμια μου... τα μοναδικά Βιρμανάκια ήταν αυτά, Ιταλού εκτροφέα...σάρρωσαν βραβεία!! :inlove::inlove::inlove:

Συνημμένα

• CIMG1858.JPG
    CIMG1858.JPG
    54,8 KB · Εμφανίσεις: 51
  • CIMG1859.JPG
    CIMG1859.JPG
    57,9 KB · Εμφανίσεις: 49
Ααααααχχχχ τα Bengal ειναι πανεμορφα...:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back