Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 11:12 Η Raisa έγραψε: #21 18-10-08 11:12 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: https://www.nffe-bg.com/documents/show_application_form_NFF.doc για δες Click για ανάπτυξη... :kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 11:30 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #22 18-10-08 11:30 Να δηλώσω κι εγώ τον αρχικόπρο μου? Πόσα βραβεία θα πάρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 11:42 Η Νεκταρια έγραψε: #23 18-10-08 11:42 Καλα δεν το ξερεις οτι υπαρχει κατηγορια "ΓΑΤΑ ΣΠΙΤΙΟΥ"??Μη το σκεφτεσαι αμα θες δηλωσε συμμετοχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 11:46 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #24 18-10-08 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλα δεν το ξερεις οτι υπαρχει κατηγορια "ΓΑΤΑ ΣΠΙΤΙΟΥ"??Μη το σκεφτεσαι αμα θες δηλωσε συμμετοχη Click για ανάπτυξη... Νεκταρία μου αστειεύομαι. Προτιμώ να κάνω τα οομμμ μου για πάρετε πολλά πολλά βραβεία εσείς οι αγαπημένες μου γατούλες που θαυμάζω στο σάιτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 13:35 Η fantom-girl: #25 18-10-08 13:35 η δικια μου γατα εχει αμερικανικο πεντιγκρι μπορω να παω και με αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 13:36 Η Raisa έγραψε: #26 18-10-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: η δικια μου γατα εχει αμερικανικο πεντιγκρι μπορω να παω και με αυτο? Click για ανάπτυξη... γιατί όχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 13:39 Η fantom-girl: #27 18-10-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: γιατί όχι Click για ανάπτυξη... οταν λεει title τι εννοει????? εννοει mrs???????? η κατι αλλο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 13:50 Η Νεκταρια έγραψε: #28 21-10-08 13:50 εκθεση γατας στη Βουλγαρια Τελικα ξερουμε ποσοι θα συμμετασχουν στην εκθεση?Στις 2 του μηνα "κλεινουν" οι συμμετοχες.Ελα να φτιαξουμε το δικο μας my cat fun club στη Βουλγαρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:22 Η Raisa έγραψε: #29 03-11-08 22:22 Τι έγινε αστεράκια μου....είμαστε έτοιμη? Η μέρα πλησιάζει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:29 Η Μυρτω4038: #30 03-11-08 22:29 Τωρα ειδα το θεμα.Καλη επιτυχια, σε ολα τα μελη του γατοφορουμ μας που θα λαβουν μερος στον διαγωνισμο. Εχετε την θετικη ενεργεια ολων μας. Και φυσικα περιμενουμε πληρες ρεπορταζ. Ποσες τελικα θα πατε και με ποιες γατουλες σας θα διαγωνισθειτε? Ραισακι θα παρεις μερος με τον Φιντελ η την Ραισα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:42 Η Raisa έγραψε: #31 03-11-08 22:42 Αρχική Δημοσίευση από niki: Τωρα ειδα το θεμα.Καλη επιτυχια, σε ολα τα μελη του γατοφορουμ μας που θα λαβουν μερος στον διαγωνισμο. Εχετε την θετικη ενεργεια ολων μας. Και φυσικα περιμενουμε πληρες ρεπορταζ. Ποσες τελικα θα πατε και με ποιες γατουλες σας θα διαγωνισθειτε? Ραισακι θα παρεις μερος με τον Φιντελ η την Ραισα? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε Νικάκι μου....ελπίζω να πάνε όλα καλά. Έχω και ένα άγχος μιας και είναι η πρώτη μου φορά. Ευτυχώς θα είναι εκεί η Νεκταρία, η Αννα και η Γιούλη (ξέχασα κανέναν?) και θα έχω βοήθεια. Θα πάω με την Ραίσα. Όσο για το ρεπορτάζ....λέω να έρθεις και εσύ μαζί, δεν υπάρχει πιο κατάλληλο άτομο για φωτορεπορτάζ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:47 Η Νεκταρια έγραψε: #32 03-11-08 22:47 Θα ειμαστε τρεις που θα διαγωνιστουν τα γατια μας και η Γιουλη για παρεα αυτη τη φορα γιατι την ανοιξη θα ξαναπαμε ,πρωτα ο Θεος. Εγω μαζι μου θα εχω τον Troy,Justi,Mia Ευχαριστουμε για τις ευχες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC04611.jpg 162,5 KB · Εμφανίσεις: 38 mia12m.JPG 75,5 KB · Εμφανίσεις: 39 troy10months (6).JPG 124 KB · Εμφανίσεις: 39 Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:56 Η Μυρτω4038: #33 03-11-08 22:56 poy Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Όσο για το ρεπορτάζ....λέω να έρθεις και εσύ μαζί, δεν υπάρχει πιο κατάλληλο άτομο για φωτορεπορτάζ!!! Click για ανάπτυξη... Μη μου βαζεις ιδεες!Με τοσες ομορφογατες μαζεμενες, τι να σου κανει μια φωτογραφικη μηχανη, θελει τουλαχιστον τρεις να δουλευουν ταυτοχρονα! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ σε ολα τα γατονια του mycat που θα διαγωνισθουν.:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:03 Η Raisa έγραψε: #34 03-11-08 23:03 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μη μου βαζεις ιδεες!Με τοσες ομορφογατες μαζεμενες, τι να σου κανει μια φωτογραφικη μηχανη, θελει τουλαχιστον τρεις να δουλευουν ταυτοχρονα! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ σε ολα τα γατονια του mycat που θα διαγωνισθουν.:kiss::kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε και πάλι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:05 Η Havana έγραψε: #35 03-11-08 23:05 σαρωστε τους!! ευχομαι καλη επιτυχία σε όλες τις Ελληνικές συμμετοχές.. σαρώστε τα βραβεία ζουζούνες μου!! την Ανοιξη θα είμαι μαζί σας! sublime ευχομαι παράλληλα καλά γεννητούρια στο βανίλι σας. χχχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:38 Η staman2 έγραψε: #36 04-11-08 00:38 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θα ειμαστε τρεις που θα διαγωνιστουν τα γατια μας και η Γιουλη για παρεα αυτη τη φορα γιατι την ανοιξη θα ξαναπαμε ,πρωτα ο Θεος. Εγω μαζι μου θα εχω τον Troy,Justi,Mia Ευχαριστουμε για τις ευχες Click για ανάπτυξη... Νεκταρία τι κουκλιά είναι αυτά!!! Ευχομαι καλή επιτυχία στα μωρά σου!!! Πωπω οσο σκέφτομαι πώς θα τα σηκώνεις, με το βάρος που έχουν, με πιάνουν τα γέλια.. Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευχαριστούμε και πάλι!!!! Click για ανάπτυξη... Καλή επιτυχία!!! γατούνια του mycat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 11:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37 04-11-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι έγινε αστεράκια μου....είμαστε έτοιμη? Η μέρα πλησιάζει!!! Click για ανάπτυξη... ναι!!! Αρχική Δημοσίευση από niki: Τωρα ειδα το θεμα.Καλη επιτυχια, σε ολα τα μελη του γατοφορουμ μας που θα λαβουν μερος στον διαγωνισμο. Εχετε την θετικη ενεργεια ολων μας. Και φυσικα περιμενουμε πληρες ρεπορταζ. Ποσες τελικα θα πατε και με ποιες γατουλες σας θα διαγωνισθειτε? Ραισακι θα παρεις μερος με τον Φιντελ η την Ραισα? Click για ανάπτυξη... εγώ θα προσπαθήσω να κάνω ό,τι μπορώ γι'αυτό!! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θα ειμαστε τρεις που θα διαγωνιστουν τα γατια μας και η Γιουλη για παρεα αυτη τη φορα γιατι την ανοιξη θα ξαναπαμε ,πρωτα ο Θεος. Εγω μαζι μου θα εχω τον Troy,Justi,Mia Ευχαριστουμε για τις ευχες Click για ανάπτυξη... Ευχομαι τα βραβεία σας κορίτσια να'ναι τόσα που να θέλετε βοήθεια στο κουβάλημα... αντε να κάνω κι εγώ κάτι!! Υπάρχουν κάπου τα εκτροφεία / φυλή που θα συμμετέχουν... ή οι ιδιώτες ίσως?? Θα'θελα να δω τις Βιρμανικές συμμετοχες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 12:01 Η moukelis έγραψε: #38 04-11-08 12:01 Καλη επιτυχια σε ολες παιδια,θα σκισετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 12:11 Η Νεκταρια έγραψε: #39 04-11-08 12:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλη επιτυχια σε ολες παιδια,θα σκισετε! Click για ανάπτυξη... να ειστε σιγουροι πως οι ευχες σας θα μας συνοδευουν.Ευχαριστουμε. Και για τα κυπελλα θα εχουμε και extra σακβουαγιαζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 12:14 Η moukelis έγραψε: #40 04-11-08 12:14 Να εχετε,ειμαι σιγουρη οτι θα γαταπληξετε τα πληθη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: https://www.nffe-bg.com/documents/show_application_form_NFF.doc για δες Click για ανάπτυξη... :kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 11:30 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #22 18-10-08 11:30 Να δηλώσω κι εγώ τον αρχικόπρο μου? Πόσα βραβεία θα πάρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 11:42 Η Νεκταρια έγραψε: #23 18-10-08 11:42 Καλα δεν το ξερεις οτι υπαρχει κατηγορια "ΓΑΤΑ ΣΠΙΤΙΟΥ"??Μη το σκεφτεσαι αμα θες δηλωσε συμμετοχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 11:46 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #24 18-10-08 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλα δεν το ξερεις οτι υπαρχει κατηγορια "ΓΑΤΑ ΣΠΙΤΙΟΥ"??Μη το σκεφτεσαι αμα θες δηλωσε συμμετοχη Click για ανάπτυξη... Νεκταρία μου αστειεύομαι. Προτιμώ να κάνω τα οομμμ μου για πάρετε πολλά πολλά βραβεία εσείς οι αγαπημένες μου γατούλες που θαυμάζω στο σάιτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 13:35 Η fantom-girl: #25 18-10-08 13:35 η δικια μου γατα εχει αμερικανικο πεντιγκρι μπορω να παω και με αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 13:36 Η Raisa έγραψε: #26 18-10-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: η δικια μου γατα εχει αμερικανικο πεντιγκρι μπορω να παω και με αυτο? Click για ανάπτυξη... γιατί όχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 13:39 Η fantom-girl: #27 18-10-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: γιατί όχι Click για ανάπτυξη... οταν λεει title τι εννοει????? εννοει mrs???????? η κατι αλλο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 13:50 Η Νεκταρια έγραψε: #28 21-10-08 13:50 εκθεση γατας στη Βουλγαρια Τελικα ξερουμε ποσοι θα συμμετασχουν στην εκθεση?Στις 2 του μηνα "κλεινουν" οι συμμετοχες.Ελα να φτιαξουμε το δικο μας my cat fun club στη Βουλγαρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:22 Η Raisa έγραψε: #29 03-11-08 22:22 Τι έγινε αστεράκια μου....είμαστε έτοιμη? Η μέρα πλησιάζει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:29 Η Μυρτω4038: #30 03-11-08 22:29 Τωρα ειδα το θεμα.Καλη επιτυχια, σε ολα τα μελη του γατοφορουμ μας που θα λαβουν μερος στον διαγωνισμο. Εχετε την θετικη ενεργεια ολων μας. Και φυσικα περιμενουμε πληρες ρεπορταζ. Ποσες τελικα θα πατε και με ποιες γατουλες σας θα διαγωνισθειτε? Ραισακι θα παρεις μερος με τον Φιντελ η την Ραισα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:42 Η Raisa έγραψε: #31 03-11-08 22:42 Αρχική Δημοσίευση από niki: Τωρα ειδα το θεμα.Καλη επιτυχια, σε ολα τα μελη του γατοφορουμ μας που θα λαβουν μερος στον διαγωνισμο. Εχετε την θετικη ενεργεια ολων μας. Και φυσικα περιμενουμε πληρες ρεπορταζ. Ποσες τελικα θα πατε και με ποιες γατουλες σας θα διαγωνισθειτε? Ραισακι θα παρεις μερος με τον Φιντελ η την Ραισα? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε Νικάκι μου....ελπίζω να πάνε όλα καλά. Έχω και ένα άγχος μιας και είναι η πρώτη μου φορά. Ευτυχώς θα είναι εκεί η Νεκταρία, η Αννα και η Γιούλη (ξέχασα κανέναν?) και θα έχω βοήθεια. Θα πάω με την Ραίσα. Όσο για το ρεπορτάζ....λέω να έρθεις και εσύ μαζί, δεν υπάρχει πιο κατάλληλο άτομο για φωτορεπορτάζ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:47 Η Νεκταρια έγραψε: #32 03-11-08 22:47 Θα ειμαστε τρεις που θα διαγωνιστουν τα γατια μας και η Γιουλη για παρεα αυτη τη φορα γιατι την ανοιξη θα ξαναπαμε ,πρωτα ο Θεος. Εγω μαζι μου θα εχω τον Troy,Justi,Mia Ευχαριστουμε για τις ευχες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC04611.jpg 162,5 KB · Εμφανίσεις: 38 mia12m.JPG 75,5 KB · Εμφανίσεις: 39 troy10months (6).JPG 124 KB · Εμφανίσεις: 39 Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:56 Η Μυρτω4038: #33 03-11-08 22:56 poy Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Όσο για το ρεπορτάζ....λέω να έρθεις και εσύ μαζί, δεν υπάρχει πιο κατάλληλο άτομο για φωτορεπορτάζ!!! Click για ανάπτυξη... Μη μου βαζεις ιδεες!Με τοσες ομορφογατες μαζεμενες, τι να σου κανει μια φωτογραφικη μηχανη, θελει τουλαχιστον τρεις να δουλευουν ταυτοχρονα! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ σε ολα τα γατονια του mycat που θα διαγωνισθουν.:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:03 Η Raisa έγραψε: #34 03-11-08 23:03 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μη μου βαζεις ιδεες!Με τοσες ομορφογατες μαζεμενες, τι να σου κανει μια φωτογραφικη μηχανη, θελει τουλαχιστον τρεις να δουλευουν ταυτοχρονα! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ σε ολα τα γατονια του mycat που θα διαγωνισθουν.:kiss::kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε και πάλι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:05 Η Havana έγραψε: #35 03-11-08 23:05 σαρωστε τους!! ευχομαι καλη επιτυχία σε όλες τις Ελληνικές συμμετοχές.. σαρώστε τα βραβεία ζουζούνες μου!! την Ανοιξη θα είμαι μαζί σας! sublime ευχομαι παράλληλα καλά γεννητούρια στο βανίλι σας. χχχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:38 Η staman2 έγραψε: #36 04-11-08 00:38 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θα ειμαστε τρεις που θα διαγωνιστουν τα γατια μας και η Γιουλη για παρεα αυτη τη φορα γιατι την ανοιξη θα ξαναπαμε ,πρωτα ο Θεος. Εγω μαζι μου θα εχω τον Troy,Justi,Mia Ευχαριστουμε για τις ευχες Click για ανάπτυξη... Νεκταρία τι κουκλιά είναι αυτά!!! Ευχομαι καλή επιτυχία στα μωρά σου!!! Πωπω οσο σκέφτομαι πώς θα τα σηκώνεις, με το βάρος που έχουν, με πιάνουν τα γέλια.. Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευχαριστούμε και πάλι!!!! Click για ανάπτυξη... Καλή επιτυχία!!! γατούνια του mycat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 11:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37 04-11-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι έγινε αστεράκια μου....είμαστε έτοιμη? Η μέρα πλησιάζει!!! Click για ανάπτυξη... ναι!!! Αρχική Δημοσίευση από niki: Τωρα ειδα το θεμα.Καλη επιτυχια, σε ολα τα μελη του γατοφορουμ μας που θα λαβουν μερος στον διαγωνισμο. Εχετε την θετικη ενεργεια ολων μας. Και φυσικα περιμενουμε πληρες ρεπορταζ. Ποσες τελικα θα πατε και με ποιες γατουλες σας θα διαγωνισθειτε? Ραισακι θα παρεις μερος με τον Φιντελ η την Ραισα? Click για ανάπτυξη... εγώ θα προσπαθήσω να κάνω ό,τι μπορώ γι'αυτό!! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θα ειμαστε τρεις που θα διαγωνιστουν τα γατια μας και η Γιουλη για παρεα αυτη τη φορα γιατι την ανοιξη θα ξαναπαμε ,πρωτα ο Θεος. Εγω μαζι μου θα εχω τον Troy,Justi,Mia Ευχαριστουμε για τις ευχες Click για ανάπτυξη... Ευχομαι τα βραβεία σας κορίτσια να'ναι τόσα που να θέλετε βοήθεια στο κουβάλημα... αντε να κάνω κι εγώ κάτι!! Υπάρχουν κάπου τα εκτροφεία / φυλή που θα συμμετέχουν... ή οι ιδιώτες ίσως?? Θα'θελα να δω τις Βιρμανικές συμμετοχες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 12:01 Η moukelis έγραψε: #38 04-11-08 12:01 Καλη επιτυχια σε ολες παιδια,θα σκισετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 12:11 Η Νεκταρια έγραψε: #39 04-11-08 12:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλη επιτυχια σε ολες παιδια,θα σκισετε! Click για ανάπτυξη... να ειστε σιγουροι πως οι ευχες σας θα μας συνοδευουν.Ευχαριστουμε. Και για τα κυπελλα θα εχουμε και extra σακβουαγιαζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 12:14 Η moukelis έγραψε: #40 04-11-08 12:14 Να εχετε,ειμαι σιγουρη οτι θα γαταπληξετε τα πληθη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να δηλώσω κι εγώ τον αρχικόπρο μου? Πόσα βραβεία θα πάρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 11:42 Η Νεκταρια έγραψε: #23 18-10-08 11:42 Καλα δεν το ξερεις οτι υπαρχει κατηγορια "ΓΑΤΑ ΣΠΙΤΙΟΥ"??Μη το σκεφτεσαι αμα θες δηλωσε συμμετοχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 11:46 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #24 18-10-08 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλα δεν το ξερεις οτι υπαρχει κατηγορια "ΓΑΤΑ ΣΠΙΤΙΟΥ"??Μη το σκεφτεσαι αμα θες δηλωσε συμμετοχη Click για ανάπτυξη... Νεκταρία μου αστειεύομαι. Προτιμώ να κάνω τα οομμμ μου για πάρετε πολλά πολλά βραβεία εσείς οι αγαπημένες μου γατούλες που θαυμάζω στο σάιτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 13:35 Η fantom-girl: #25 18-10-08 13:35 η δικια μου γατα εχει αμερικανικο πεντιγκρι μπορω να παω και με αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 13:36 Η Raisa έγραψε: #26 18-10-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: η δικια μου γατα εχει αμερικανικο πεντιγκρι μπορω να παω και με αυτο? Click για ανάπτυξη... γιατί όχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 13:39 Η fantom-girl: #27 18-10-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: γιατί όχι Click για ανάπτυξη... οταν λεει title τι εννοει????? εννοει mrs???????? η κατι αλλο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 13:50 Η Νεκταρια έγραψε: #28 21-10-08 13:50 εκθεση γατας στη Βουλγαρια Τελικα ξερουμε ποσοι θα συμμετασχουν στην εκθεση?Στις 2 του μηνα "κλεινουν" οι συμμετοχες.Ελα να φτιαξουμε το δικο μας my cat fun club στη Βουλγαρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:22 Η Raisa έγραψε: #29 03-11-08 22:22 Τι έγινε αστεράκια μου....είμαστε έτοιμη? Η μέρα πλησιάζει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:29 Η Μυρτω4038: #30 03-11-08 22:29 Τωρα ειδα το θεμα.Καλη επιτυχια, σε ολα τα μελη του γατοφορουμ μας που θα λαβουν μερος στον διαγωνισμο. Εχετε την θετικη ενεργεια ολων μας. Και φυσικα περιμενουμε πληρες ρεπορταζ. Ποσες τελικα θα πατε και με ποιες γατουλες σας θα διαγωνισθειτε? Ραισακι θα παρεις μερος με τον Φιντελ η την Ραισα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:42 Η Raisa έγραψε: #31 03-11-08 22:42 Αρχική Δημοσίευση από niki: Τωρα ειδα το θεμα.Καλη επιτυχια, σε ολα τα μελη του γατοφορουμ μας που θα λαβουν μερος στον διαγωνισμο. Εχετε την θετικη ενεργεια ολων μας. Και φυσικα περιμενουμε πληρες ρεπορταζ. Ποσες τελικα θα πατε και με ποιες γατουλες σας θα διαγωνισθειτε? Ραισακι θα παρεις μερος με τον Φιντελ η την Ραισα? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε Νικάκι μου....ελπίζω να πάνε όλα καλά. Έχω και ένα άγχος μιας και είναι η πρώτη μου φορά. Ευτυχώς θα είναι εκεί η Νεκταρία, η Αννα και η Γιούλη (ξέχασα κανέναν?) και θα έχω βοήθεια. Θα πάω με την Ραίσα. Όσο για το ρεπορτάζ....λέω να έρθεις και εσύ μαζί, δεν υπάρχει πιο κατάλληλο άτομο για φωτορεπορτάζ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:47 Η Νεκταρια έγραψε: #32 03-11-08 22:47 Θα ειμαστε τρεις που θα διαγωνιστουν τα γατια μας και η Γιουλη για παρεα αυτη τη φορα γιατι την ανοιξη θα ξαναπαμε ,πρωτα ο Θεος. Εγω μαζι μου θα εχω τον Troy,Justi,Mia Ευχαριστουμε για τις ευχες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC04611.jpg 162,5 KB · Εμφανίσεις: 38 mia12m.JPG 75,5 KB · Εμφανίσεις: 39 troy10months (6).JPG 124 KB · Εμφανίσεις: 39 Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:56 Η Μυρτω4038: #33 03-11-08 22:56 poy Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Όσο για το ρεπορτάζ....λέω να έρθεις και εσύ μαζί, δεν υπάρχει πιο κατάλληλο άτομο για φωτορεπορτάζ!!! Click για ανάπτυξη... Μη μου βαζεις ιδεες!Με τοσες ομορφογατες μαζεμενες, τι να σου κανει μια φωτογραφικη μηχανη, θελει τουλαχιστον τρεις να δουλευουν ταυτοχρονα! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ σε ολα τα γατονια του mycat που θα διαγωνισθουν.:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:03 Η Raisa έγραψε: #34 03-11-08 23:03 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μη μου βαζεις ιδεες!Με τοσες ομορφογατες μαζεμενες, τι να σου κανει μια φωτογραφικη μηχανη, θελει τουλαχιστον τρεις να δουλευουν ταυτοχρονα! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ σε ολα τα γατονια του mycat που θα διαγωνισθουν.:kiss::kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε και πάλι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:05 Η Havana έγραψε: #35 03-11-08 23:05 σαρωστε τους!! ευχομαι καλη επιτυχία σε όλες τις Ελληνικές συμμετοχές.. σαρώστε τα βραβεία ζουζούνες μου!! την Ανοιξη θα είμαι μαζί σας! sublime ευχομαι παράλληλα καλά γεννητούρια στο βανίλι σας. χχχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:38 Η staman2 έγραψε: #36 04-11-08 00:38 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θα ειμαστε τρεις που θα διαγωνιστουν τα γατια μας και η Γιουλη για παρεα αυτη τη φορα γιατι την ανοιξη θα ξαναπαμε ,πρωτα ο Θεος. Εγω μαζι μου θα εχω τον Troy,Justi,Mia Ευχαριστουμε για τις ευχες Click για ανάπτυξη... Νεκταρία τι κουκλιά είναι αυτά!!! Ευχομαι καλή επιτυχία στα μωρά σου!!! Πωπω οσο σκέφτομαι πώς θα τα σηκώνεις, με το βάρος που έχουν, με πιάνουν τα γέλια.. Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευχαριστούμε και πάλι!!!! Click για ανάπτυξη... Καλή επιτυχία!!! γατούνια του mycat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 11:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37 04-11-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι έγινε αστεράκια μου....είμαστε έτοιμη? Η μέρα πλησιάζει!!! Click για ανάπτυξη... ναι!!! Αρχική Δημοσίευση από niki: Τωρα ειδα το θεμα.Καλη επιτυχια, σε ολα τα μελη του γατοφορουμ μας που θα λαβουν μερος στον διαγωνισμο. Εχετε την θετικη ενεργεια ολων μας. Και φυσικα περιμενουμε πληρες ρεπορταζ. Ποσες τελικα θα πατε και με ποιες γατουλες σας θα διαγωνισθειτε? Ραισακι θα παρεις μερος με τον Φιντελ η την Ραισα? Click για ανάπτυξη... εγώ θα προσπαθήσω να κάνω ό,τι μπορώ γι'αυτό!! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θα ειμαστε τρεις που θα διαγωνιστουν τα γατια μας και η Γιουλη για παρεα αυτη τη φορα γιατι την ανοιξη θα ξαναπαμε ,πρωτα ο Θεος. Εγω μαζι μου θα εχω τον Troy,Justi,Mia Ευχαριστουμε για τις ευχες Click για ανάπτυξη... Ευχομαι τα βραβεία σας κορίτσια να'ναι τόσα που να θέλετε βοήθεια στο κουβάλημα... αντε να κάνω κι εγώ κάτι!! Υπάρχουν κάπου τα εκτροφεία / φυλή που θα συμμετέχουν... ή οι ιδιώτες ίσως?? Θα'θελα να δω τις Βιρμανικές συμμετοχες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 12:01 Η moukelis έγραψε: #38 04-11-08 12:01 Καλη επιτυχια σε ολες παιδια,θα σκισετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 12:11 Η Νεκταρια έγραψε: #39 04-11-08 12:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλη επιτυχια σε ολες παιδια,θα σκισετε! Click για ανάπτυξη... να ειστε σιγουροι πως οι ευχες σας θα μας συνοδευουν.Ευχαριστουμε. Και για τα κυπελλα θα εχουμε και extra σακβουαγιαζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 12:14 Η moukelis έγραψε: #40 04-11-08 12:14 Να εχετε,ειμαι σιγουρη οτι θα γαταπληξετε τα πληθη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλα δεν το ξερεις οτι υπαρχει κατηγορια "ΓΑΤΑ ΣΠΙΤΙΟΥ"??Μη το σκεφτεσαι αμα θες δηλωσε συμμετοχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 11:46 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #24 18-10-08 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλα δεν το ξερεις οτι υπαρχει κατηγορια "ΓΑΤΑ ΣΠΙΤΙΟΥ"??Μη το σκεφτεσαι αμα θες δηλωσε συμμετοχη Click για ανάπτυξη... Νεκταρία μου αστειεύομαι. Προτιμώ να κάνω τα οομμμ μου για πάρετε πολλά πολλά βραβεία εσείς οι αγαπημένες μου γατούλες που θαυμάζω στο σάιτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 13:35 Η fantom-girl: #25 18-10-08 13:35 η δικια μου γατα εχει αμερικανικο πεντιγκρι μπορω να παω και με αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 13:36 Η Raisa έγραψε: #26 18-10-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: η δικια μου γατα εχει αμερικανικο πεντιγκρι μπορω να παω και με αυτο? Click για ανάπτυξη... γιατί όχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 13:39 Η fantom-girl: #27 18-10-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: γιατί όχι Click για ανάπτυξη... οταν λεει title τι εννοει????? εννοει mrs???????? η κατι αλλο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 13:50 Η Νεκταρια έγραψε: #28 21-10-08 13:50 εκθεση γατας στη Βουλγαρια Τελικα ξερουμε ποσοι θα συμμετασχουν στην εκθεση?Στις 2 του μηνα "κλεινουν" οι συμμετοχες.Ελα να φτιαξουμε το δικο μας my cat fun club στη Βουλγαρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:22 Η Raisa έγραψε: #29 03-11-08 22:22 Τι έγινε αστεράκια μου....είμαστε έτοιμη? Η μέρα πλησιάζει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:29 Η Μυρτω4038: #30 03-11-08 22:29 Τωρα ειδα το θεμα.Καλη επιτυχια, σε ολα τα μελη του γατοφορουμ μας που θα λαβουν μερος στον διαγωνισμο. Εχετε την θετικη ενεργεια ολων μας. Και φυσικα περιμενουμε πληρες ρεπορταζ. Ποσες τελικα θα πατε και με ποιες γατουλες σας θα διαγωνισθειτε? Ραισακι θα παρεις μερος με τον Φιντελ η την Ραισα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:42 Η Raisa έγραψε: #31 03-11-08 22:42 Αρχική Δημοσίευση από niki: Τωρα ειδα το θεμα.Καλη επιτυχια, σε ολα τα μελη του γατοφορουμ μας που θα λαβουν μερος στον διαγωνισμο. Εχετε την θετικη ενεργεια ολων μας. Και φυσικα περιμενουμε πληρες ρεπορταζ. Ποσες τελικα θα πατε και με ποιες γατουλες σας θα διαγωνισθειτε? Ραισακι θα παρεις μερος με τον Φιντελ η την Ραισα? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε Νικάκι μου....ελπίζω να πάνε όλα καλά. Έχω και ένα άγχος μιας και είναι η πρώτη μου φορά. Ευτυχώς θα είναι εκεί η Νεκταρία, η Αννα και η Γιούλη (ξέχασα κανέναν?) και θα έχω βοήθεια. Θα πάω με την Ραίσα. Όσο για το ρεπορτάζ....λέω να έρθεις και εσύ μαζί, δεν υπάρχει πιο κατάλληλο άτομο για φωτορεπορτάζ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:47 Η Νεκταρια έγραψε: #32 03-11-08 22:47 Θα ειμαστε τρεις που θα διαγωνιστουν τα γατια μας και η Γιουλη για παρεα αυτη τη φορα γιατι την ανοιξη θα ξαναπαμε ,πρωτα ο Θεος. Εγω μαζι μου θα εχω τον Troy,Justi,Mia Ευχαριστουμε για τις ευχες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC04611.jpg 162,5 KB · Εμφανίσεις: 38 mia12m.JPG 75,5 KB · Εμφανίσεις: 39 troy10months (6).JPG 124 KB · Εμφανίσεις: 39 Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:56 Η Μυρτω4038: #33 03-11-08 22:56 poy Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Όσο για το ρεπορτάζ....λέω να έρθεις και εσύ μαζί, δεν υπάρχει πιο κατάλληλο άτομο για φωτορεπορτάζ!!! Click για ανάπτυξη... Μη μου βαζεις ιδεες!Με τοσες ομορφογατες μαζεμενες, τι να σου κανει μια φωτογραφικη μηχανη, θελει τουλαχιστον τρεις να δουλευουν ταυτοχρονα! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ σε ολα τα γατονια του mycat που θα διαγωνισθουν.:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:03 Η Raisa έγραψε: #34 03-11-08 23:03 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μη μου βαζεις ιδεες!Με τοσες ομορφογατες μαζεμενες, τι να σου κανει μια φωτογραφικη μηχανη, θελει τουλαχιστον τρεις να δουλευουν ταυτοχρονα! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ σε ολα τα γατονια του mycat που θα διαγωνισθουν.:kiss::kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε και πάλι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:05 Η Havana έγραψε: #35 03-11-08 23:05 σαρωστε τους!! ευχομαι καλη επιτυχία σε όλες τις Ελληνικές συμμετοχές.. σαρώστε τα βραβεία ζουζούνες μου!! την Ανοιξη θα είμαι μαζί σας! sublime ευχομαι παράλληλα καλά γεννητούρια στο βανίλι σας. χχχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:38 Η staman2 έγραψε: #36 04-11-08 00:38 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θα ειμαστε τρεις που θα διαγωνιστουν τα γατια μας και η Γιουλη για παρεα αυτη τη φορα γιατι την ανοιξη θα ξαναπαμε ,πρωτα ο Θεος. Εγω μαζι μου θα εχω τον Troy,Justi,Mia Ευχαριστουμε για τις ευχες Click για ανάπτυξη... Νεκταρία τι κουκλιά είναι αυτά!!! Ευχομαι καλή επιτυχία στα μωρά σου!!! Πωπω οσο σκέφτομαι πώς θα τα σηκώνεις, με το βάρος που έχουν, με πιάνουν τα γέλια.. Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευχαριστούμε και πάλι!!!! Click για ανάπτυξη... Καλή επιτυχία!!! γατούνια του mycat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 11:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37 04-11-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι έγινε αστεράκια μου....είμαστε έτοιμη? Η μέρα πλησιάζει!!! Click για ανάπτυξη... ναι!!! Αρχική Δημοσίευση από niki: Τωρα ειδα το θεμα.Καλη επιτυχια, σε ολα τα μελη του γατοφορουμ μας που θα λαβουν μερος στον διαγωνισμο. Εχετε την θετικη ενεργεια ολων μας. Και φυσικα περιμενουμε πληρες ρεπορταζ. Ποσες τελικα θα πατε και με ποιες γατουλες σας θα διαγωνισθειτε? Ραισακι θα παρεις μερος με τον Φιντελ η την Ραισα? Click για ανάπτυξη... εγώ θα προσπαθήσω να κάνω ό,τι μπορώ γι'αυτό!! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θα ειμαστε τρεις που θα διαγωνιστουν τα γατια μας και η Γιουλη για παρεα αυτη τη φορα γιατι την ανοιξη θα ξαναπαμε ,πρωτα ο Θεος. Εγω μαζι μου θα εχω τον Troy,Justi,Mia Ευχαριστουμε για τις ευχες Click για ανάπτυξη... Ευχομαι τα βραβεία σας κορίτσια να'ναι τόσα που να θέλετε βοήθεια στο κουβάλημα... αντε να κάνω κι εγώ κάτι!! Υπάρχουν κάπου τα εκτροφεία / φυλή που θα συμμετέχουν... ή οι ιδιώτες ίσως?? Θα'θελα να δω τις Βιρμανικές συμμετοχες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 12:01 Η moukelis έγραψε: #38 04-11-08 12:01 Καλη επιτυχια σε ολες παιδια,θα σκισετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 12:11 Η Νεκταρια έγραψε: #39 04-11-08 12:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλη επιτυχια σε ολες παιδια,θα σκισετε! Click για ανάπτυξη... να ειστε σιγουροι πως οι ευχες σας θα μας συνοδευουν.Ευχαριστουμε. Και για τα κυπελλα θα εχουμε και extra σακβουαγιαζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 12:14 Η moukelis έγραψε: #40 04-11-08 12:14 Να εχετε,ειμαι σιγουρη οτι θα γαταπληξετε τα πληθη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλα δεν το ξερεις οτι υπαρχει κατηγορια "ΓΑΤΑ ΣΠΙΤΙΟΥ"??Μη το σκεφτεσαι αμα θες δηλωσε συμμετοχη Click για ανάπτυξη... Νεκταρία μου αστειεύομαι. Προτιμώ να κάνω τα οομμμ μου για πάρετε πολλά πολλά βραβεία εσείς οι αγαπημένες μου γατούλες που θαυμάζω στο σάιτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 13:35 Η fantom-girl: #25 18-10-08 13:35 η δικια μου γατα εχει αμερικανικο πεντιγκρι μπορω να παω και με αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 13:36 Η Raisa έγραψε: #26 18-10-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: η δικια μου γατα εχει αμερικανικο πεντιγκρι μπορω να παω και με αυτο? Click για ανάπτυξη... γιατί όχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 13:39 Η fantom-girl: #27 18-10-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: γιατί όχι Click για ανάπτυξη... οταν λεει title τι εννοει????? εννοει mrs???????? η κατι αλλο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 13:50 Η Νεκταρια έγραψε: #28 21-10-08 13:50 εκθεση γατας στη Βουλγαρια Τελικα ξερουμε ποσοι θα συμμετασχουν στην εκθεση?Στις 2 του μηνα "κλεινουν" οι συμμετοχες.Ελα να φτιαξουμε το δικο μας my cat fun club στη Βουλγαρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:22 Η Raisa έγραψε: #29 03-11-08 22:22 Τι έγινε αστεράκια μου....είμαστε έτοιμη? Η μέρα πλησιάζει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:29 Η Μυρτω4038: #30 03-11-08 22:29 Τωρα ειδα το θεμα.Καλη επιτυχια, σε ολα τα μελη του γατοφορουμ μας που θα λαβουν μερος στον διαγωνισμο. Εχετε την θετικη ενεργεια ολων μας. Και φυσικα περιμενουμε πληρες ρεπορταζ. Ποσες τελικα θα πατε και με ποιες γατουλες σας θα διαγωνισθειτε? Ραισακι θα παρεις μερος με τον Φιντελ η την Ραισα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:42 Η Raisa έγραψε: #31 03-11-08 22:42 Αρχική Δημοσίευση από niki: Τωρα ειδα το θεμα.Καλη επιτυχια, σε ολα τα μελη του γατοφορουμ μας που θα λαβουν μερος στον διαγωνισμο. Εχετε την θετικη ενεργεια ολων μας. Και φυσικα περιμενουμε πληρες ρεπορταζ. Ποσες τελικα θα πατε και με ποιες γατουλες σας θα διαγωνισθειτε? Ραισακι θα παρεις μερος με τον Φιντελ η την Ραισα? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε Νικάκι μου....ελπίζω να πάνε όλα καλά. Έχω και ένα άγχος μιας και είναι η πρώτη μου φορά. Ευτυχώς θα είναι εκεί η Νεκταρία, η Αννα και η Γιούλη (ξέχασα κανέναν?) και θα έχω βοήθεια. Θα πάω με την Ραίσα. Όσο για το ρεπορτάζ....λέω να έρθεις και εσύ μαζί, δεν υπάρχει πιο κατάλληλο άτομο για φωτορεπορτάζ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:47 Η Νεκταρια έγραψε: #32 03-11-08 22:47 Θα ειμαστε τρεις που θα διαγωνιστουν τα γατια μας και η Γιουλη για παρεα αυτη τη φορα γιατι την ανοιξη θα ξαναπαμε ,πρωτα ο Θεος. Εγω μαζι μου θα εχω τον Troy,Justi,Mia Ευχαριστουμε για τις ευχες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC04611.jpg 162,5 KB · Εμφανίσεις: 38 mia12m.JPG 75,5 KB · Εμφανίσεις: 39 troy10months (6).JPG 124 KB · Εμφανίσεις: 39 Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:56 Η Μυρτω4038: #33 03-11-08 22:56 poy Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Όσο για το ρεπορτάζ....λέω να έρθεις και εσύ μαζί, δεν υπάρχει πιο κατάλληλο άτομο για φωτορεπορτάζ!!! Click για ανάπτυξη... Μη μου βαζεις ιδεες!Με τοσες ομορφογατες μαζεμενες, τι να σου κανει μια φωτογραφικη μηχανη, θελει τουλαχιστον τρεις να δουλευουν ταυτοχρονα! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ σε ολα τα γατονια του mycat που θα διαγωνισθουν.:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:03 Η Raisa έγραψε: #34 03-11-08 23:03 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μη μου βαζεις ιδεες!Με τοσες ομορφογατες μαζεμενες, τι να σου κανει μια φωτογραφικη μηχανη, θελει τουλαχιστον τρεις να δουλευουν ταυτοχρονα! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ σε ολα τα γατονια του mycat που θα διαγωνισθουν.:kiss::kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε και πάλι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:05 Η Havana έγραψε: #35 03-11-08 23:05 σαρωστε τους!! ευχομαι καλη επιτυχία σε όλες τις Ελληνικές συμμετοχές.. σαρώστε τα βραβεία ζουζούνες μου!! την Ανοιξη θα είμαι μαζί σας! sublime ευχομαι παράλληλα καλά γεννητούρια στο βανίλι σας. χχχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:38 Η staman2 έγραψε: #36 04-11-08 00:38 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θα ειμαστε τρεις που θα διαγωνιστουν τα γατια μας και η Γιουλη για παρεα αυτη τη φορα γιατι την ανοιξη θα ξαναπαμε ,πρωτα ο Θεος. Εγω μαζι μου θα εχω τον Troy,Justi,Mia Ευχαριστουμε για τις ευχες Click για ανάπτυξη... Νεκταρία τι κουκλιά είναι αυτά!!! Ευχομαι καλή επιτυχία στα μωρά σου!!! Πωπω οσο σκέφτομαι πώς θα τα σηκώνεις, με το βάρος που έχουν, με πιάνουν τα γέλια.. Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευχαριστούμε και πάλι!!!! Click για ανάπτυξη... Καλή επιτυχία!!! γατούνια του mycat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 11:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37 04-11-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι έγινε αστεράκια μου....είμαστε έτοιμη? Η μέρα πλησιάζει!!! Click για ανάπτυξη... ναι!!! Αρχική Δημοσίευση από niki: Τωρα ειδα το θεμα.Καλη επιτυχια, σε ολα τα μελη του γατοφορουμ μας που θα λαβουν μερος στον διαγωνισμο. Εχετε την θετικη ενεργεια ολων μας. Και φυσικα περιμενουμε πληρες ρεπορταζ. Ποσες τελικα θα πατε και με ποιες γατουλες σας θα διαγωνισθειτε? Ραισακι θα παρεις μερος με τον Φιντελ η την Ραισα? Click για ανάπτυξη... εγώ θα προσπαθήσω να κάνω ό,τι μπορώ γι'αυτό!! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θα ειμαστε τρεις που θα διαγωνιστουν τα γατια μας και η Γιουλη για παρεα αυτη τη φορα γιατι την ανοιξη θα ξαναπαμε ,πρωτα ο Θεος. Εγω μαζι μου θα εχω τον Troy,Justi,Mia Ευχαριστουμε για τις ευχες Click για ανάπτυξη... Ευχομαι τα βραβεία σας κορίτσια να'ναι τόσα που να θέλετε βοήθεια στο κουβάλημα... αντε να κάνω κι εγώ κάτι!! Υπάρχουν κάπου τα εκτροφεία / φυλή που θα συμμετέχουν... ή οι ιδιώτες ίσως?? Θα'θελα να δω τις Βιρμανικές συμμετοχες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 12:01 Η moukelis έγραψε: #38 04-11-08 12:01 Καλη επιτυχια σε ολες παιδια,θα σκισετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 12:11 Η Νεκταρια έγραψε: #39 04-11-08 12:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλη επιτυχια σε ολες παιδια,θα σκισετε! Click για ανάπτυξη... να ειστε σιγουροι πως οι ευχες σας θα μας συνοδευουν.Ευχαριστουμε. Και για τα κυπελλα θα εχουμε και extra σακβουαγιαζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 12:14 Η moukelis έγραψε: #40 04-11-08 12:14 Να εχετε,ειμαι σιγουρη οτι θα γαταπληξετε τα πληθη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
η δικια μου γατα εχει αμερικανικο πεντιγκρι μπορω να παω και με αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 13:36 Η Raisa έγραψε: #26 18-10-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: η δικια μου γατα εχει αμερικανικο πεντιγκρι μπορω να παω και με αυτο? Click για ανάπτυξη... γιατί όχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 13:39 Η fantom-girl: #27 18-10-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: γιατί όχι Click για ανάπτυξη... οταν λεει title τι εννοει????? εννοει mrs???????? η κατι αλλο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 13:50 Η Νεκταρια έγραψε: #28 21-10-08 13:50 εκθεση γατας στη Βουλγαρια Τελικα ξερουμε ποσοι θα συμμετασχουν στην εκθεση?Στις 2 του μηνα "κλεινουν" οι συμμετοχες.Ελα να φτιαξουμε το δικο μας my cat fun club στη Βουλγαρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:22 Η Raisa έγραψε: #29 03-11-08 22:22 Τι έγινε αστεράκια μου....είμαστε έτοιμη? Η μέρα πλησιάζει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:29 Η Μυρτω4038: #30 03-11-08 22:29 Τωρα ειδα το θεμα.Καλη επιτυχια, σε ολα τα μελη του γατοφορουμ μας που θα λαβουν μερος στον διαγωνισμο. Εχετε την θετικη ενεργεια ολων μας. Και φυσικα περιμενουμε πληρες ρεπορταζ. Ποσες τελικα θα πατε και με ποιες γατουλες σας θα διαγωνισθειτε? Ραισακι θα παρεις μερος με τον Φιντελ η την Ραισα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:42 Η Raisa έγραψε: #31 03-11-08 22:42 Αρχική Δημοσίευση από niki: Τωρα ειδα το θεμα.Καλη επιτυχια, σε ολα τα μελη του γατοφορουμ μας που θα λαβουν μερος στον διαγωνισμο. Εχετε την θετικη ενεργεια ολων μας. Και φυσικα περιμενουμε πληρες ρεπορταζ. Ποσες τελικα θα πατε και με ποιες γατουλες σας θα διαγωνισθειτε? Ραισακι θα παρεις μερος με τον Φιντελ η την Ραισα? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε Νικάκι μου....ελπίζω να πάνε όλα καλά. Έχω και ένα άγχος μιας και είναι η πρώτη μου φορά. Ευτυχώς θα είναι εκεί η Νεκταρία, η Αννα και η Γιούλη (ξέχασα κανέναν?) και θα έχω βοήθεια. Θα πάω με την Ραίσα. Όσο για το ρεπορτάζ....λέω να έρθεις και εσύ μαζί, δεν υπάρχει πιο κατάλληλο άτομο για φωτορεπορτάζ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:47 Η Νεκταρια έγραψε: #32 03-11-08 22:47 Θα ειμαστε τρεις που θα διαγωνιστουν τα γατια μας και η Γιουλη για παρεα αυτη τη φορα γιατι την ανοιξη θα ξαναπαμε ,πρωτα ο Θεος. Εγω μαζι μου θα εχω τον Troy,Justi,Mia Ευχαριστουμε για τις ευχες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC04611.jpg 162,5 KB · Εμφανίσεις: 38 mia12m.JPG 75,5 KB · Εμφανίσεις: 39 troy10months (6).JPG 124 KB · Εμφανίσεις: 39 Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:56 Η Μυρτω4038: #33 03-11-08 22:56 poy Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Όσο για το ρεπορτάζ....λέω να έρθεις και εσύ μαζί, δεν υπάρχει πιο κατάλληλο άτομο για φωτορεπορτάζ!!! Click για ανάπτυξη... Μη μου βαζεις ιδεες!Με τοσες ομορφογατες μαζεμενες, τι να σου κανει μια φωτογραφικη μηχανη, θελει τουλαχιστον τρεις να δουλευουν ταυτοχρονα! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ σε ολα τα γατονια του mycat που θα διαγωνισθουν.:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:03 Η Raisa έγραψε: #34 03-11-08 23:03 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μη μου βαζεις ιδεες!Με τοσες ομορφογατες μαζεμενες, τι να σου κανει μια φωτογραφικη μηχανη, θελει τουλαχιστον τρεις να δουλευουν ταυτοχρονα! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ σε ολα τα γατονια του mycat που θα διαγωνισθουν.:kiss::kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε και πάλι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:05 Η Havana έγραψε: #35 03-11-08 23:05 σαρωστε τους!! ευχομαι καλη επιτυχία σε όλες τις Ελληνικές συμμετοχές.. σαρώστε τα βραβεία ζουζούνες μου!! την Ανοιξη θα είμαι μαζί σας! sublime ευχομαι παράλληλα καλά γεννητούρια στο βανίλι σας. χχχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:38 Η staman2 έγραψε: #36 04-11-08 00:38 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θα ειμαστε τρεις που θα διαγωνιστουν τα γατια μας και η Γιουλη για παρεα αυτη τη φορα γιατι την ανοιξη θα ξαναπαμε ,πρωτα ο Θεος. Εγω μαζι μου θα εχω τον Troy,Justi,Mia Ευχαριστουμε για τις ευχες Click για ανάπτυξη... Νεκταρία τι κουκλιά είναι αυτά!!! Ευχομαι καλή επιτυχία στα μωρά σου!!! Πωπω οσο σκέφτομαι πώς θα τα σηκώνεις, με το βάρος που έχουν, με πιάνουν τα γέλια.. Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευχαριστούμε και πάλι!!!! Click για ανάπτυξη... Καλή επιτυχία!!! γατούνια του mycat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 11:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37 04-11-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι έγινε αστεράκια μου....είμαστε έτοιμη? Η μέρα πλησιάζει!!! Click για ανάπτυξη... ναι!!! Αρχική Δημοσίευση από niki: Τωρα ειδα το θεμα.Καλη επιτυχια, σε ολα τα μελη του γατοφορουμ μας που θα λαβουν μερος στον διαγωνισμο. Εχετε την θετικη ενεργεια ολων μας. Και φυσικα περιμενουμε πληρες ρεπορταζ. Ποσες τελικα θα πατε και με ποιες γατουλες σας θα διαγωνισθειτε? Ραισακι θα παρεις μερος με τον Φιντελ η την Ραισα? Click για ανάπτυξη... εγώ θα προσπαθήσω να κάνω ό,τι μπορώ γι'αυτό!! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θα ειμαστε τρεις που θα διαγωνιστουν τα γατια μας και η Γιουλη για παρεα αυτη τη φορα γιατι την ανοιξη θα ξαναπαμε ,πρωτα ο Θεος. Εγω μαζι μου θα εχω τον Troy,Justi,Mia Ευχαριστουμε για τις ευχες Click για ανάπτυξη... Ευχομαι τα βραβεία σας κορίτσια να'ναι τόσα που να θέλετε βοήθεια στο κουβάλημα... αντε να κάνω κι εγώ κάτι!! Υπάρχουν κάπου τα εκτροφεία / φυλή που θα συμμετέχουν... ή οι ιδιώτες ίσως?? Θα'θελα να δω τις Βιρμανικές συμμετοχες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 12:01 Η moukelis έγραψε: #38 04-11-08 12:01 Καλη επιτυχια σε ολες παιδια,θα σκισετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 12:11 Η Νεκταρια έγραψε: #39 04-11-08 12:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλη επιτυχια σε ολες παιδια,θα σκισετε! Click για ανάπτυξη... να ειστε σιγουροι πως οι ευχες σας θα μας συνοδευουν.Ευχαριστουμε. Και για τα κυπελλα θα εχουμε και extra σακβουαγιαζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 12:14 Η moukelis έγραψε: #40 04-11-08 12:14 Να εχετε,ειμαι σιγουρη οτι θα γαταπληξετε τα πληθη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: η δικια μου γατα εχει αμερικανικο πεντιγκρι μπορω να παω και με αυτο? Click για ανάπτυξη... γιατί όχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 13:39 Η fantom-girl: #27 18-10-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: γιατί όχι Click για ανάπτυξη... οταν λεει title τι εννοει????? εννοει mrs???????? η κατι αλλο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 13:50 Η Νεκταρια έγραψε: #28 21-10-08 13:50 εκθεση γατας στη Βουλγαρια Τελικα ξερουμε ποσοι θα συμμετασχουν στην εκθεση?Στις 2 του μηνα "κλεινουν" οι συμμετοχες.Ελα να φτιαξουμε το δικο μας my cat fun club στη Βουλγαρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:22 Η Raisa έγραψε: #29 03-11-08 22:22 Τι έγινε αστεράκια μου....είμαστε έτοιμη? Η μέρα πλησιάζει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:29 Η Μυρτω4038: #30 03-11-08 22:29 Τωρα ειδα το θεμα.Καλη επιτυχια, σε ολα τα μελη του γατοφορουμ μας που θα λαβουν μερος στον διαγωνισμο. Εχετε την θετικη ενεργεια ολων μας. Και φυσικα περιμενουμε πληρες ρεπορταζ. Ποσες τελικα θα πατε και με ποιες γατουλες σας θα διαγωνισθειτε? Ραισακι θα παρεις μερος με τον Φιντελ η την Ραισα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:42 Η Raisa έγραψε: #31 03-11-08 22:42 Αρχική Δημοσίευση από niki: Τωρα ειδα το θεμα.Καλη επιτυχια, σε ολα τα μελη του γατοφορουμ μας που θα λαβουν μερος στον διαγωνισμο. Εχετε την θετικη ενεργεια ολων μας. Και φυσικα περιμενουμε πληρες ρεπορταζ. Ποσες τελικα θα πατε και με ποιες γατουλες σας θα διαγωνισθειτε? Ραισακι θα παρεις μερος με τον Φιντελ η την Ραισα? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε Νικάκι μου....ελπίζω να πάνε όλα καλά. Έχω και ένα άγχος μιας και είναι η πρώτη μου φορά. Ευτυχώς θα είναι εκεί η Νεκταρία, η Αννα και η Γιούλη (ξέχασα κανέναν?) και θα έχω βοήθεια. Θα πάω με την Ραίσα. Όσο για το ρεπορτάζ....λέω να έρθεις και εσύ μαζί, δεν υπάρχει πιο κατάλληλο άτομο για φωτορεπορτάζ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:47 Η Νεκταρια έγραψε: #32 03-11-08 22:47 Θα ειμαστε τρεις που θα διαγωνιστουν τα γατια μας και η Γιουλη για παρεα αυτη τη φορα γιατι την ανοιξη θα ξαναπαμε ,πρωτα ο Θεος. Εγω μαζι μου θα εχω τον Troy,Justi,Mia Ευχαριστουμε για τις ευχες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC04611.jpg 162,5 KB · Εμφανίσεις: 38 mia12m.JPG 75,5 KB · Εμφανίσεις: 39 troy10months (6).JPG 124 KB · Εμφανίσεις: 39 Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:56 Η Μυρτω4038: #33 03-11-08 22:56 poy Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Όσο για το ρεπορτάζ....λέω να έρθεις και εσύ μαζί, δεν υπάρχει πιο κατάλληλο άτομο για φωτορεπορτάζ!!! Click για ανάπτυξη... Μη μου βαζεις ιδεες!Με τοσες ομορφογατες μαζεμενες, τι να σου κανει μια φωτογραφικη μηχανη, θελει τουλαχιστον τρεις να δουλευουν ταυτοχρονα! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ σε ολα τα γατονια του mycat που θα διαγωνισθουν.:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:03 Η Raisa έγραψε: #34 03-11-08 23:03 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μη μου βαζεις ιδεες!Με τοσες ομορφογατες μαζεμενες, τι να σου κανει μια φωτογραφικη μηχανη, θελει τουλαχιστον τρεις να δουλευουν ταυτοχρονα! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ σε ολα τα γατονια του mycat που θα διαγωνισθουν.:kiss::kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε και πάλι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:05 Η Havana έγραψε: #35 03-11-08 23:05 σαρωστε τους!! ευχομαι καλη επιτυχία σε όλες τις Ελληνικές συμμετοχές.. σαρώστε τα βραβεία ζουζούνες μου!! την Ανοιξη θα είμαι μαζί σας! sublime ευχομαι παράλληλα καλά γεννητούρια στο βανίλι σας. χχχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:38 Η staman2 έγραψε: #36 04-11-08 00:38 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θα ειμαστε τρεις που θα διαγωνιστουν τα γατια μας και η Γιουλη για παρεα αυτη τη φορα γιατι την ανοιξη θα ξαναπαμε ,πρωτα ο Θεος. Εγω μαζι μου θα εχω τον Troy,Justi,Mia Ευχαριστουμε για τις ευχες Click για ανάπτυξη... Νεκταρία τι κουκλιά είναι αυτά!!! Ευχομαι καλή επιτυχία στα μωρά σου!!! Πωπω οσο σκέφτομαι πώς θα τα σηκώνεις, με το βάρος που έχουν, με πιάνουν τα γέλια.. Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευχαριστούμε και πάλι!!!! Click για ανάπτυξη... Καλή επιτυχία!!! γατούνια του mycat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 11:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37 04-11-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι έγινε αστεράκια μου....είμαστε έτοιμη? Η μέρα πλησιάζει!!! Click για ανάπτυξη... ναι!!! Αρχική Δημοσίευση από niki: Τωρα ειδα το θεμα.Καλη επιτυχια, σε ολα τα μελη του γατοφορουμ μας που θα λαβουν μερος στον διαγωνισμο. Εχετε την θετικη ενεργεια ολων μας. Και φυσικα περιμενουμε πληρες ρεπορταζ. Ποσες τελικα θα πατε και με ποιες γατουλες σας θα διαγωνισθειτε? Ραισακι θα παρεις μερος με τον Φιντελ η την Ραισα? Click για ανάπτυξη... εγώ θα προσπαθήσω να κάνω ό,τι μπορώ γι'αυτό!! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θα ειμαστε τρεις που θα διαγωνιστουν τα γατια μας και η Γιουλη για παρεα αυτη τη φορα γιατι την ανοιξη θα ξαναπαμε ,πρωτα ο Θεος. Εγω μαζι μου θα εχω τον Troy,Justi,Mia Ευχαριστουμε για τις ευχες Click για ανάπτυξη... Ευχομαι τα βραβεία σας κορίτσια να'ναι τόσα που να θέλετε βοήθεια στο κουβάλημα... αντε να κάνω κι εγώ κάτι!! Υπάρχουν κάπου τα εκτροφεία / φυλή που θα συμμετέχουν... ή οι ιδιώτες ίσως?? Θα'θελα να δω τις Βιρμανικές συμμετοχες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 12:01 Η moukelis έγραψε: #38 04-11-08 12:01 Καλη επιτυχια σε ολες παιδια,θα σκισετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 12:11 Η Νεκταρια έγραψε: #39 04-11-08 12:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλη επιτυχια σε ολες παιδια,θα σκισετε! Click για ανάπτυξη... να ειστε σιγουροι πως οι ευχες σας θα μας συνοδευουν.Ευχαριστουμε. Και για τα κυπελλα θα εχουμε και extra σακβουαγιαζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 12:14 Η moukelis έγραψε: #40 04-11-08 12:14 Να εχετε,ειμαι σιγουρη οτι θα γαταπληξετε τα πληθη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: γιατί όχι Click για ανάπτυξη... οταν λεει title τι εννοει????? εννοει mrs???????? η κατι αλλο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 13:50 Η Νεκταρια έγραψε: #28 21-10-08 13:50 εκθεση γατας στη Βουλγαρια Τελικα ξερουμε ποσοι θα συμμετασχουν στην εκθεση?Στις 2 του μηνα "κλεινουν" οι συμμετοχες.Ελα να φτιαξουμε το δικο μας my cat fun club στη Βουλγαρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:22 Η Raisa έγραψε: #29 03-11-08 22:22 Τι έγινε αστεράκια μου....είμαστε έτοιμη? Η μέρα πλησιάζει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:29 Η Μυρτω4038: #30 03-11-08 22:29 Τωρα ειδα το θεμα.Καλη επιτυχια, σε ολα τα μελη του γατοφορουμ μας που θα λαβουν μερος στον διαγωνισμο. Εχετε την θετικη ενεργεια ολων μας. Και φυσικα περιμενουμε πληρες ρεπορταζ. Ποσες τελικα θα πατε και με ποιες γατουλες σας θα διαγωνισθειτε? Ραισακι θα παρεις μερος με τον Φιντελ η την Ραισα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:42 Η Raisa έγραψε: #31 03-11-08 22:42 Αρχική Δημοσίευση από niki: Τωρα ειδα το θεμα.Καλη επιτυχια, σε ολα τα μελη του γατοφορουμ μας που θα λαβουν μερος στον διαγωνισμο. Εχετε την θετικη ενεργεια ολων μας. Και φυσικα περιμενουμε πληρες ρεπορταζ. Ποσες τελικα θα πατε και με ποιες γατουλες σας θα διαγωνισθειτε? Ραισακι θα παρεις μερος με τον Φιντελ η την Ραισα? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε Νικάκι μου....ελπίζω να πάνε όλα καλά. Έχω και ένα άγχος μιας και είναι η πρώτη μου φορά. Ευτυχώς θα είναι εκεί η Νεκταρία, η Αννα και η Γιούλη (ξέχασα κανέναν?) και θα έχω βοήθεια. Θα πάω με την Ραίσα. Όσο για το ρεπορτάζ....λέω να έρθεις και εσύ μαζί, δεν υπάρχει πιο κατάλληλο άτομο για φωτορεπορτάζ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:47 Η Νεκταρια έγραψε: #32 03-11-08 22:47 Θα ειμαστε τρεις που θα διαγωνιστουν τα γατια μας και η Γιουλη για παρεα αυτη τη φορα γιατι την ανοιξη θα ξαναπαμε ,πρωτα ο Θεος. Εγω μαζι μου θα εχω τον Troy,Justi,Mia Ευχαριστουμε για τις ευχες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC04611.jpg 162,5 KB · Εμφανίσεις: 38 mia12m.JPG 75,5 KB · Εμφανίσεις: 39 troy10months (6).JPG 124 KB · Εμφανίσεις: 39 Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:56 Η Μυρτω4038: #33 03-11-08 22:56 poy Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Όσο για το ρεπορτάζ....λέω να έρθεις και εσύ μαζί, δεν υπάρχει πιο κατάλληλο άτομο για φωτορεπορτάζ!!! Click για ανάπτυξη... Μη μου βαζεις ιδεες!Με τοσες ομορφογατες μαζεμενες, τι να σου κανει μια φωτογραφικη μηχανη, θελει τουλαχιστον τρεις να δουλευουν ταυτοχρονα! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ σε ολα τα γατονια του mycat που θα διαγωνισθουν.:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:03 Η Raisa έγραψε: #34 03-11-08 23:03 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μη μου βαζεις ιδεες!Με τοσες ομορφογατες μαζεμενες, τι να σου κανει μια φωτογραφικη μηχανη, θελει τουλαχιστον τρεις να δουλευουν ταυτοχρονα! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ σε ολα τα γατονια του mycat που θα διαγωνισθουν.:kiss::kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε και πάλι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:05 Η Havana έγραψε: #35 03-11-08 23:05 σαρωστε τους!! ευχομαι καλη επιτυχία σε όλες τις Ελληνικές συμμετοχές.. σαρώστε τα βραβεία ζουζούνες μου!! την Ανοιξη θα είμαι μαζί σας! sublime ευχομαι παράλληλα καλά γεννητούρια στο βανίλι σας. χχχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:38 Η staman2 έγραψε: #36 04-11-08 00:38 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θα ειμαστε τρεις που θα διαγωνιστουν τα γατια μας και η Γιουλη για παρεα αυτη τη φορα γιατι την ανοιξη θα ξαναπαμε ,πρωτα ο Θεος. Εγω μαζι μου θα εχω τον Troy,Justi,Mia Ευχαριστουμε για τις ευχες Click για ανάπτυξη... Νεκταρία τι κουκλιά είναι αυτά!!! Ευχομαι καλή επιτυχία στα μωρά σου!!! Πωπω οσο σκέφτομαι πώς θα τα σηκώνεις, με το βάρος που έχουν, με πιάνουν τα γέλια.. Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευχαριστούμε και πάλι!!!! Click για ανάπτυξη... Καλή επιτυχία!!! γατούνια του mycat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 11:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37 04-11-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι έγινε αστεράκια μου....είμαστε έτοιμη? Η μέρα πλησιάζει!!! Click για ανάπτυξη... ναι!!! Αρχική Δημοσίευση από niki: Τωρα ειδα το θεμα.Καλη επιτυχια, σε ολα τα μελη του γατοφορουμ μας που θα λαβουν μερος στον διαγωνισμο. Εχετε την θετικη ενεργεια ολων μας. Και φυσικα περιμενουμε πληρες ρεπορταζ. Ποσες τελικα θα πατε και με ποιες γατουλες σας θα διαγωνισθειτε? Ραισακι θα παρεις μερος με τον Φιντελ η την Ραισα? Click για ανάπτυξη... εγώ θα προσπαθήσω να κάνω ό,τι μπορώ γι'αυτό!! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θα ειμαστε τρεις που θα διαγωνιστουν τα γατια μας και η Γιουλη για παρεα αυτη τη φορα γιατι την ανοιξη θα ξαναπαμε ,πρωτα ο Θεος. Εγω μαζι μου θα εχω τον Troy,Justi,Mia Ευχαριστουμε για τις ευχες Click για ανάπτυξη... Ευχομαι τα βραβεία σας κορίτσια να'ναι τόσα που να θέλετε βοήθεια στο κουβάλημα... αντε να κάνω κι εγώ κάτι!! Υπάρχουν κάπου τα εκτροφεία / φυλή που θα συμμετέχουν... ή οι ιδιώτες ίσως?? Θα'θελα να δω τις Βιρμανικές συμμετοχες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 12:01 Η moukelis έγραψε: #38 04-11-08 12:01 Καλη επιτυχια σε ολες παιδια,θα σκισετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 12:11 Η Νεκταρια έγραψε: #39 04-11-08 12:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλη επιτυχια σε ολες παιδια,θα σκισετε! Click για ανάπτυξη... να ειστε σιγουροι πως οι ευχες σας θα μας συνοδευουν.Ευχαριστουμε. Και για τα κυπελλα θα εχουμε και extra σακβουαγιαζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 12:14 Η moukelis έγραψε: #40 04-11-08 12:14 Να εχετε,ειμαι σιγουρη οτι θα γαταπληξετε τα πληθη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εκθεση γατας στη Βουλγαρια Τελικα ξερουμε ποσοι θα συμμετασχουν στην εκθεση?Στις 2 του μηνα "κλεινουν" οι συμμετοχες.Ελα να φτιαξουμε το δικο μας my cat fun club στη Βουλγαρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:22 Η Raisa έγραψε: #29 03-11-08 22:22 Τι έγινε αστεράκια μου....είμαστε έτοιμη? Η μέρα πλησιάζει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:29 Η Μυρτω4038: #30 03-11-08 22:29 Τωρα ειδα το θεμα.Καλη επιτυχια, σε ολα τα μελη του γατοφορουμ μας που θα λαβουν μερος στον διαγωνισμο. Εχετε την θετικη ενεργεια ολων μας. Και φυσικα περιμενουμε πληρες ρεπορταζ. Ποσες τελικα θα πατε και με ποιες γατουλες σας θα διαγωνισθειτε? Ραισακι θα παρεις μερος με τον Φιντελ η την Ραισα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:42 Η Raisa έγραψε: #31 03-11-08 22:42 Αρχική Δημοσίευση από niki: Τωρα ειδα το θεμα.Καλη επιτυχια, σε ολα τα μελη του γατοφορουμ μας που θα λαβουν μερος στον διαγωνισμο. Εχετε την θετικη ενεργεια ολων μας. Και φυσικα περιμενουμε πληρες ρεπορταζ. Ποσες τελικα θα πατε και με ποιες γατουλες σας θα διαγωνισθειτε? Ραισακι θα παρεις μερος με τον Φιντελ η την Ραισα? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε Νικάκι μου....ελπίζω να πάνε όλα καλά. Έχω και ένα άγχος μιας και είναι η πρώτη μου φορά. Ευτυχώς θα είναι εκεί η Νεκταρία, η Αννα και η Γιούλη (ξέχασα κανέναν?) και θα έχω βοήθεια. Θα πάω με την Ραίσα. Όσο για το ρεπορτάζ....λέω να έρθεις και εσύ μαζί, δεν υπάρχει πιο κατάλληλο άτομο για φωτορεπορτάζ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:47 Η Νεκταρια έγραψε: #32 03-11-08 22:47 Θα ειμαστε τρεις που θα διαγωνιστουν τα γατια μας και η Γιουλη για παρεα αυτη τη φορα γιατι την ανοιξη θα ξαναπαμε ,πρωτα ο Θεος. Εγω μαζι μου θα εχω τον Troy,Justi,Mia Ευχαριστουμε για τις ευχες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC04611.jpg 162,5 KB · Εμφανίσεις: 38 mia12m.JPG 75,5 KB · Εμφανίσεις: 39 troy10months (6).JPG 124 KB · Εμφανίσεις: 39 Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:56 Η Μυρτω4038: #33 03-11-08 22:56 poy Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Όσο για το ρεπορτάζ....λέω να έρθεις και εσύ μαζί, δεν υπάρχει πιο κατάλληλο άτομο για φωτορεπορτάζ!!! Click για ανάπτυξη... Μη μου βαζεις ιδεες!Με τοσες ομορφογατες μαζεμενες, τι να σου κανει μια φωτογραφικη μηχανη, θελει τουλαχιστον τρεις να δουλευουν ταυτοχρονα! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ σε ολα τα γατονια του mycat που θα διαγωνισθουν.:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:03 Η Raisa έγραψε: #34 03-11-08 23:03 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μη μου βαζεις ιδεες!Με τοσες ομορφογατες μαζεμενες, τι να σου κανει μια φωτογραφικη μηχανη, θελει τουλαχιστον τρεις να δουλευουν ταυτοχρονα! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ σε ολα τα γατονια του mycat που θα διαγωνισθουν.:kiss::kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε και πάλι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:05 Η Havana έγραψε: #35 03-11-08 23:05 σαρωστε τους!! ευχομαι καλη επιτυχία σε όλες τις Ελληνικές συμμετοχές.. σαρώστε τα βραβεία ζουζούνες μου!! την Ανοιξη θα είμαι μαζί σας! sublime ευχομαι παράλληλα καλά γεννητούρια στο βανίλι σας. χχχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:38 Η staman2 έγραψε: #36 04-11-08 00:38 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θα ειμαστε τρεις που θα διαγωνιστουν τα γατια μας και η Γιουλη για παρεα αυτη τη φορα γιατι την ανοιξη θα ξαναπαμε ,πρωτα ο Θεος. Εγω μαζι μου θα εχω τον Troy,Justi,Mia Ευχαριστουμε για τις ευχες Click για ανάπτυξη... Νεκταρία τι κουκλιά είναι αυτά!!! Ευχομαι καλή επιτυχία στα μωρά σου!!! Πωπω οσο σκέφτομαι πώς θα τα σηκώνεις, με το βάρος που έχουν, με πιάνουν τα γέλια.. Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευχαριστούμε και πάλι!!!! Click για ανάπτυξη... Καλή επιτυχία!!! γατούνια του mycat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 11:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37 04-11-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι έγινε αστεράκια μου....είμαστε έτοιμη? Η μέρα πλησιάζει!!! Click για ανάπτυξη... ναι!!! Αρχική Δημοσίευση από niki: Τωρα ειδα το θεμα.Καλη επιτυχια, σε ολα τα μελη του γατοφορουμ μας που θα λαβουν μερος στον διαγωνισμο. Εχετε την θετικη ενεργεια ολων μας. Και φυσικα περιμενουμε πληρες ρεπορταζ. Ποσες τελικα θα πατε και με ποιες γατουλες σας θα διαγωνισθειτε? Ραισακι θα παρεις μερος με τον Φιντελ η την Ραισα? Click για ανάπτυξη... εγώ θα προσπαθήσω να κάνω ό,τι μπορώ γι'αυτό!! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θα ειμαστε τρεις που θα διαγωνιστουν τα γατια μας και η Γιουλη για παρεα αυτη τη φορα γιατι την ανοιξη θα ξαναπαμε ,πρωτα ο Θεος. Εγω μαζι μου θα εχω τον Troy,Justi,Mia Ευχαριστουμε για τις ευχες Click για ανάπτυξη... Ευχομαι τα βραβεία σας κορίτσια να'ναι τόσα που να θέλετε βοήθεια στο κουβάλημα... αντε να κάνω κι εγώ κάτι!! Υπάρχουν κάπου τα εκτροφεία / φυλή που θα συμμετέχουν... ή οι ιδιώτες ίσως?? Θα'θελα να δω τις Βιρμανικές συμμετοχες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 12:01 Η moukelis έγραψε: #38 04-11-08 12:01 Καλη επιτυχια σε ολες παιδια,θα σκισετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 12:11 Η Νεκταρια έγραψε: #39 04-11-08 12:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλη επιτυχια σε ολες παιδια,θα σκισετε! Click για ανάπτυξη... να ειστε σιγουροι πως οι ευχες σας θα μας συνοδευουν.Ευχαριστουμε. Και για τα κυπελλα θα εχουμε και extra σακβουαγιαζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 12:14 Η moukelis έγραψε: #40 04-11-08 12:14 Να εχετε,ειμαι σιγουρη οτι θα γαταπληξετε τα πληθη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τι έγινε αστεράκια μου....είμαστε έτοιμη? Η μέρα πλησιάζει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:29 Η Μυρτω4038: #30 03-11-08 22:29 Τωρα ειδα το θεμα.Καλη επιτυχια, σε ολα τα μελη του γατοφορουμ μας που θα λαβουν μερος στον διαγωνισμο. Εχετε την θετικη ενεργεια ολων μας. Και φυσικα περιμενουμε πληρες ρεπορταζ. Ποσες τελικα θα πατε και με ποιες γατουλες σας θα διαγωνισθειτε? Ραισακι θα παρεις μερος με τον Φιντελ η την Ραισα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:42 Η Raisa έγραψε: #31 03-11-08 22:42 Αρχική Δημοσίευση από niki: Τωρα ειδα το θεμα.Καλη επιτυχια, σε ολα τα μελη του γατοφορουμ μας που θα λαβουν μερος στον διαγωνισμο. Εχετε την θετικη ενεργεια ολων μας. Και φυσικα περιμενουμε πληρες ρεπορταζ. Ποσες τελικα θα πατε και με ποιες γατουλες σας θα διαγωνισθειτε? Ραισακι θα παρεις μερος με τον Φιντελ η την Ραισα? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε Νικάκι μου....ελπίζω να πάνε όλα καλά. Έχω και ένα άγχος μιας και είναι η πρώτη μου φορά. Ευτυχώς θα είναι εκεί η Νεκταρία, η Αννα και η Γιούλη (ξέχασα κανέναν?) και θα έχω βοήθεια. Θα πάω με την Ραίσα. Όσο για το ρεπορτάζ....λέω να έρθεις και εσύ μαζί, δεν υπάρχει πιο κατάλληλο άτομο για φωτορεπορτάζ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:47 Η Νεκταρια έγραψε: #32 03-11-08 22:47 Θα ειμαστε τρεις που θα διαγωνιστουν τα γατια μας και η Γιουλη για παρεα αυτη τη φορα γιατι την ανοιξη θα ξαναπαμε ,πρωτα ο Θεος. Εγω μαζι μου θα εχω τον Troy,Justi,Mia Ευχαριστουμε για τις ευχες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC04611.jpg 162,5 KB · Εμφανίσεις: 38 mia12m.JPG 75,5 KB · Εμφανίσεις: 39 troy10months (6).JPG 124 KB · Εμφανίσεις: 39 Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:56 Η Μυρτω4038: #33 03-11-08 22:56 poy Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Όσο για το ρεπορτάζ....λέω να έρθεις και εσύ μαζί, δεν υπάρχει πιο κατάλληλο άτομο για φωτορεπορτάζ!!! Click για ανάπτυξη... Μη μου βαζεις ιδεες!Με τοσες ομορφογατες μαζεμενες, τι να σου κανει μια φωτογραφικη μηχανη, θελει τουλαχιστον τρεις να δουλευουν ταυτοχρονα! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ σε ολα τα γατονια του mycat που θα διαγωνισθουν.:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:03 Η Raisa έγραψε: #34 03-11-08 23:03 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μη μου βαζεις ιδεες!Με τοσες ομορφογατες μαζεμενες, τι να σου κανει μια φωτογραφικη μηχανη, θελει τουλαχιστον τρεις να δουλευουν ταυτοχρονα! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ σε ολα τα γατονια του mycat που θα διαγωνισθουν.:kiss::kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε και πάλι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:05 Η Havana έγραψε: #35 03-11-08 23:05 σαρωστε τους!! ευχομαι καλη επιτυχία σε όλες τις Ελληνικές συμμετοχές.. σαρώστε τα βραβεία ζουζούνες μου!! την Ανοιξη θα είμαι μαζί σας! sublime ευχομαι παράλληλα καλά γεννητούρια στο βανίλι σας. χχχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:38 Η staman2 έγραψε: #36 04-11-08 00:38 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θα ειμαστε τρεις που θα διαγωνιστουν τα γατια μας και η Γιουλη για παρεα αυτη τη φορα γιατι την ανοιξη θα ξαναπαμε ,πρωτα ο Θεος. Εγω μαζι μου θα εχω τον Troy,Justi,Mia Ευχαριστουμε για τις ευχες Click για ανάπτυξη... Νεκταρία τι κουκλιά είναι αυτά!!! Ευχομαι καλή επιτυχία στα μωρά σου!!! Πωπω οσο σκέφτομαι πώς θα τα σηκώνεις, με το βάρος που έχουν, με πιάνουν τα γέλια.. Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευχαριστούμε και πάλι!!!! Click για ανάπτυξη... Καλή επιτυχία!!! γατούνια του mycat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 11:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37 04-11-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι έγινε αστεράκια μου....είμαστε έτοιμη? Η μέρα πλησιάζει!!! Click για ανάπτυξη... ναι!!! Αρχική Δημοσίευση από niki: Τωρα ειδα το θεμα.Καλη επιτυχια, σε ολα τα μελη του γατοφορουμ μας που θα λαβουν μερος στον διαγωνισμο. Εχετε την θετικη ενεργεια ολων μας. Και φυσικα περιμενουμε πληρες ρεπορταζ. Ποσες τελικα θα πατε και με ποιες γατουλες σας θα διαγωνισθειτε? Ραισακι θα παρεις μερος με τον Φιντελ η την Ραισα? Click για ανάπτυξη... εγώ θα προσπαθήσω να κάνω ό,τι μπορώ γι'αυτό!! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θα ειμαστε τρεις που θα διαγωνιστουν τα γατια μας και η Γιουλη για παρεα αυτη τη φορα γιατι την ανοιξη θα ξαναπαμε ,πρωτα ο Θεος. Εγω μαζι μου θα εχω τον Troy,Justi,Mia Ευχαριστουμε για τις ευχες Click για ανάπτυξη... Ευχομαι τα βραβεία σας κορίτσια να'ναι τόσα που να θέλετε βοήθεια στο κουβάλημα... αντε να κάνω κι εγώ κάτι!! Υπάρχουν κάπου τα εκτροφεία / φυλή που θα συμμετέχουν... ή οι ιδιώτες ίσως?? Θα'θελα να δω τις Βιρμανικές συμμετοχες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 12:01 Η moukelis έγραψε: #38 04-11-08 12:01 Καλη επιτυχια σε ολες παιδια,θα σκισετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 12:11 Η Νεκταρια έγραψε: #39 04-11-08 12:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλη επιτυχια σε ολες παιδια,θα σκισετε! Click για ανάπτυξη... να ειστε σιγουροι πως οι ευχες σας θα μας συνοδευουν.Ευχαριστουμε. Και για τα κυπελλα θα εχουμε και extra σακβουαγιαζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 12:14 Η moukelis έγραψε: #40 04-11-08 12:14 Να εχετε,ειμαι σιγουρη οτι θα γαταπληξετε τα πληθη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τωρα ειδα το θεμα.Καλη επιτυχια, σε ολα τα μελη του γατοφορουμ μας που θα λαβουν μερος στον διαγωνισμο. Εχετε την θετικη ενεργεια ολων μας. Και φυσικα περιμενουμε πληρες ρεπορταζ. Ποσες τελικα θα πατε και με ποιες γατουλες σας θα διαγωνισθειτε? Ραισακι θα παρεις μερος με τον Φιντελ η την Ραισα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:42 Η Raisa έγραψε: #31 03-11-08 22:42 Αρχική Δημοσίευση από niki: Τωρα ειδα το θεμα.Καλη επιτυχια, σε ολα τα μελη του γατοφορουμ μας που θα λαβουν μερος στον διαγωνισμο. Εχετε την θετικη ενεργεια ολων μας. Και φυσικα περιμενουμε πληρες ρεπορταζ. Ποσες τελικα θα πατε και με ποιες γατουλες σας θα διαγωνισθειτε? Ραισακι θα παρεις μερος με τον Φιντελ η την Ραισα? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε Νικάκι μου....ελπίζω να πάνε όλα καλά. Έχω και ένα άγχος μιας και είναι η πρώτη μου φορά. Ευτυχώς θα είναι εκεί η Νεκταρία, η Αννα και η Γιούλη (ξέχασα κανέναν?) και θα έχω βοήθεια. Θα πάω με την Ραίσα. Όσο για το ρεπορτάζ....λέω να έρθεις και εσύ μαζί, δεν υπάρχει πιο κατάλληλο άτομο για φωτορεπορτάζ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:47 Η Νεκταρια έγραψε: #32 03-11-08 22:47 Θα ειμαστε τρεις που θα διαγωνιστουν τα γατια μας και η Γιουλη για παρεα αυτη τη φορα γιατι την ανοιξη θα ξαναπαμε ,πρωτα ο Θεος. Εγω μαζι μου θα εχω τον Troy,Justi,Mia Ευχαριστουμε για τις ευχες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC04611.jpg 162,5 KB · Εμφανίσεις: 38 mia12m.JPG 75,5 KB · Εμφανίσεις: 39 troy10months (6).JPG 124 KB · Εμφανίσεις: 39 Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:56 Η Μυρτω4038: #33 03-11-08 22:56 poy Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Όσο για το ρεπορτάζ....λέω να έρθεις και εσύ μαζί, δεν υπάρχει πιο κατάλληλο άτομο για φωτορεπορτάζ!!! Click για ανάπτυξη... Μη μου βαζεις ιδεες!Με τοσες ομορφογατες μαζεμενες, τι να σου κανει μια φωτογραφικη μηχανη, θελει τουλαχιστον τρεις να δουλευουν ταυτοχρονα! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ σε ολα τα γατονια του mycat που θα διαγωνισθουν.:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:03 Η Raisa έγραψε: #34 03-11-08 23:03 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μη μου βαζεις ιδεες!Με τοσες ομορφογατες μαζεμενες, τι να σου κανει μια φωτογραφικη μηχανη, θελει τουλαχιστον τρεις να δουλευουν ταυτοχρονα! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ σε ολα τα γατονια του mycat που θα διαγωνισθουν.:kiss::kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε και πάλι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:05 Η Havana έγραψε: #35 03-11-08 23:05 σαρωστε τους!! ευχομαι καλη επιτυχία σε όλες τις Ελληνικές συμμετοχές.. σαρώστε τα βραβεία ζουζούνες μου!! την Ανοιξη θα είμαι μαζί σας! sublime ευχομαι παράλληλα καλά γεννητούρια στο βανίλι σας. χχχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:38 Η staman2 έγραψε: #36 04-11-08 00:38 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θα ειμαστε τρεις που θα διαγωνιστουν τα γατια μας και η Γιουλη για παρεα αυτη τη φορα γιατι την ανοιξη θα ξαναπαμε ,πρωτα ο Θεος. Εγω μαζι μου θα εχω τον Troy,Justi,Mia Ευχαριστουμε για τις ευχες Click για ανάπτυξη... Νεκταρία τι κουκλιά είναι αυτά!!! Ευχομαι καλή επιτυχία στα μωρά σου!!! Πωπω οσο σκέφτομαι πώς θα τα σηκώνεις, με το βάρος που έχουν, με πιάνουν τα γέλια.. Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευχαριστούμε και πάλι!!!! Click για ανάπτυξη... Καλή επιτυχία!!! γατούνια του mycat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 11:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37 04-11-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι έγινε αστεράκια μου....είμαστε έτοιμη? Η μέρα πλησιάζει!!! Click για ανάπτυξη... ναι!!! Αρχική Δημοσίευση από niki: Τωρα ειδα το θεμα.Καλη επιτυχια, σε ολα τα μελη του γατοφορουμ μας που θα λαβουν μερος στον διαγωνισμο. Εχετε την θετικη ενεργεια ολων μας. Και φυσικα περιμενουμε πληρες ρεπορταζ. Ποσες τελικα θα πατε και με ποιες γατουλες σας θα διαγωνισθειτε? Ραισακι θα παρεις μερος με τον Φιντελ η την Ραισα? Click για ανάπτυξη... εγώ θα προσπαθήσω να κάνω ό,τι μπορώ γι'αυτό!! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θα ειμαστε τρεις που θα διαγωνιστουν τα γατια μας και η Γιουλη για παρεα αυτη τη φορα γιατι την ανοιξη θα ξαναπαμε ,πρωτα ο Θεος. Εγω μαζι μου θα εχω τον Troy,Justi,Mia Ευχαριστουμε για τις ευχες Click για ανάπτυξη... Ευχομαι τα βραβεία σας κορίτσια να'ναι τόσα που να θέλετε βοήθεια στο κουβάλημα... αντε να κάνω κι εγώ κάτι!! Υπάρχουν κάπου τα εκτροφεία / φυλή που θα συμμετέχουν... ή οι ιδιώτες ίσως?? Θα'θελα να δω τις Βιρμανικές συμμετοχες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 12:01 Η moukelis έγραψε: #38 04-11-08 12:01 Καλη επιτυχια σε ολες παιδια,θα σκισετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 12:11 Η Νεκταρια έγραψε: #39 04-11-08 12:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλη επιτυχια σε ολες παιδια,θα σκισετε! Click για ανάπτυξη... να ειστε σιγουροι πως οι ευχες σας θα μας συνοδευουν.Ευχαριστουμε. Και για τα κυπελλα θα εχουμε και extra σακβουαγιαζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 12:14 Η moukelis έγραψε: #40 04-11-08 12:14 Να εχετε,ειμαι σιγουρη οτι θα γαταπληξετε τα πληθη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από niki: Τωρα ειδα το θεμα.Καλη επιτυχια, σε ολα τα μελη του γατοφορουμ μας που θα λαβουν μερος στον διαγωνισμο. Εχετε την θετικη ενεργεια ολων μας. Και φυσικα περιμενουμε πληρες ρεπορταζ. Ποσες τελικα θα πατε και με ποιες γατουλες σας θα διαγωνισθειτε? Ραισακι θα παρεις μερος με τον Φιντελ η την Ραισα? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε Νικάκι μου....ελπίζω να πάνε όλα καλά. Έχω και ένα άγχος μιας και είναι η πρώτη μου φορά. Ευτυχώς θα είναι εκεί η Νεκταρία, η Αννα και η Γιούλη (ξέχασα κανέναν?) και θα έχω βοήθεια. Θα πάω με την Ραίσα. Όσο για το ρεπορτάζ....λέω να έρθεις και εσύ μαζί, δεν υπάρχει πιο κατάλληλο άτομο για φωτορεπορτάζ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:47 Η Νεκταρια έγραψε: #32 03-11-08 22:47 Θα ειμαστε τρεις που θα διαγωνιστουν τα γατια μας και η Γιουλη για παρεα αυτη τη φορα γιατι την ανοιξη θα ξαναπαμε ,πρωτα ο Θεος. Εγω μαζι μου θα εχω τον Troy,Justi,Mia Ευχαριστουμε για τις ευχες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC04611.jpg 162,5 KB · Εμφανίσεις: 38 mia12m.JPG 75,5 KB · Εμφανίσεις: 39 troy10months (6).JPG 124 KB · Εμφανίσεις: 39 Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:56 Η Μυρτω4038: #33 03-11-08 22:56 poy Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Όσο για το ρεπορτάζ....λέω να έρθεις και εσύ μαζί, δεν υπάρχει πιο κατάλληλο άτομο για φωτορεπορτάζ!!! Click για ανάπτυξη... Μη μου βαζεις ιδεες!Με τοσες ομορφογατες μαζεμενες, τι να σου κανει μια φωτογραφικη μηχανη, θελει τουλαχιστον τρεις να δουλευουν ταυτοχρονα! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ σε ολα τα γατονια του mycat που θα διαγωνισθουν.:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:03 Η Raisa έγραψε: #34 03-11-08 23:03 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μη μου βαζεις ιδεες!Με τοσες ομορφογατες μαζεμενες, τι να σου κανει μια φωτογραφικη μηχανη, θελει τουλαχιστον τρεις να δουλευουν ταυτοχρονα! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ σε ολα τα γατονια του mycat που θα διαγωνισθουν.:kiss::kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε και πάλι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:05 Η Havana έγραψε: #35 03-11-08 23:05 σαρωστε τους!! ευχομαι καλη επιτυχία σε όλες τις Ελληνικές συμμετοχές.. σαρώστε τα βραβεία ζουζούνες μου!! την Ανοιξη θα είμαι μαζί σας! sublime ευχομαι παράλληλα καλά γεννητούρια στο βανίλι σας. χχχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:38 Η staman2 έγραψε: #36 04-11-08 00:38 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θα ειμαστε τρεις που θα διαγωνιστουν τα γατια μας και η Γιουλη για παρεα αυτη τη φορα γιατι την ανοιξη θα ξαναπαμε ,πρωτα ο Θεος. Εγω μαζι μου θα εχω τον Troy,Justi,Mia Ευχαριστουμε για τις ευχες Click για ανάπτυξη... Νεκταρία τι κουκλιά είναι αυτά!!! Ευχομαι καλή επιτυχία στα μωρά σου!!! Πωπω οσο σκέφτομαι πώς θα τα σηκώνεις, με το βάρος που έχουν, με πιάνουν τα γέλια.. Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευχαριστούμε και πάλι!!!! Click για ανάπτυξη... Καλή επιτυχία!!! γατούνια του mycat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 11:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37 04-11-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι έγινε αστεράκια μου....είμαστε έτοιμη? Η μέρα πλησιάζει!!! Click για ανάπτυξη... ναι!!! Αρχική Δημοσίευση από niki: Τωρα ειδα το θεμα.Καλη επιτυχια, σε ολα τα μελη του γατοφορουμ μας που θα λαβουν μερος στον διαγωνισμο. Εχετε την θετικη ενεργεια ολων μας. Και φυσικα περιμενουμε πληρες ρεπορταζ. Ποσες τελικα θα πατε και με ποιες γατουλες σας θα διαγωνισθειτε? Ραισακι θα παρεις μερος με τον Φιντελ η την Ραισα? Click για ανάπτυξη... εγώ θα προσπαθήσω να κάνω ό,τι μπορώ γι'αυτό!! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θα ειμαστε τρεις που θα διαγωνιστουν τα γατια μας και η Γιουλη για παρεα αυτη τη φορα γιατι την ανοιξη θα ξαναπαμε ,πρωτα ο Θεος. Εγω μαζι μου θα εχω τον Troy,Justi,Mia Ευχαριστουμε για τις ευχες Click για ανάπτυξη... Ευχομαι τα βραβεία σας κορίτσια να'ναι τόσα που να θέλετε βοήθεια στο κουβάλημα... αντε να κάνω κι εγώ κάτι!! Υπάρχουν κάπου τα εκτροφεία / φυλή που θα συμμετέχουν... ή οι ιδιώτες ίσως?? Θα'θελα να δω τις Βιρμανικές συμμετοχες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 12:01 Η moukelis έγραψε: #38 04-11-08 12:01 Καλη επιτυχια σε ολες παιδια,θα σκισετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 12:11 Η Νεκταρια έγραψε: #39 04-11-08 12:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλη επιτυχια σε ολες παιδια,θα σκισετε! Click για ανάπτυξη... να ειστε σιγουροι πως οι ευχες σας θα μας συνοδευουν.Ευχαριστουμε. Και για τα κυπελλα θα εχουμε και extra σακβουαγιαζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 12:14 Η moukelis έγραψε: #40 04-11-08 12:14 Να εχετε,ειμαι σιγουρη οτι θα γαταπληξετε τα πληθη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θα ειμαστε τρεις που θα διαγωνιστουν τα γατια μας και η Γιουλη για παρεα αυτη τη φορα γιατι την ανοιξη θα ξαναπαμε ,πρωτα ο Θεος. Εγω μαζι μου θα εχω τον Troy,Justi,Mia Ευχαριστουμε για τις ευχες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 22:56 Η Μυρτω4038: #33 03-11-08 22:56 poy Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Όσο για το ρεπορτάζ....λέω να έρθεις και εσύ μαζί, δεν υπάρχει πιο κατάλληλο άτομο για φωτορεπορτάζ!!! Click για ανάπτυξη... Μη μου βαζεις ιδεες!Με τοσες ομορφογατες μαζεμενες, τι να σου κανει μια φωτογραφικη μηχανη, θελει τουλαχιστον τρεις να δουλευουν ταυτοχρονα! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ σε ολα τα γατονια του mycat που θα διαγωνισθουν.:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:03 Η Raisa έγραψε: #34 03-11-08 23:03 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μη μου βαζεις ιδεες!Με τοσες ομορφογατες μαζεμενες, τι να σου κανει μια φωτογραφικη μηχανη, θελει τουλαχιστον τρεις να δουλευουν ταυτοχρονα! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ σε ολα τα γατονια του mycat που θα διαγωνισθουν.:kiss::kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε και πάλι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:05 Η Havana έγραψε: #35 03-11-08 23:05 σαρωστε τους!! ευχομαι καλη επιτυχία σε όλες τις Ελληνικές συμμετοχές.. σαρώστε τα βραβεία ζουζούνες μου!! την Ανοιξη θα είμαι μαζί σας! sublime ευχομαι παράλληλα καλά γεννητούρια στο βανίλι σας. χχχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:38 Η staman2 έγραψε: #36 04-11-08 00:38 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θα ειμαστε τρεις που θα διαγωνιστουν τα γατια μας και η Γιουλη για παρεα αυτη τη φορα γιατι την ανοιξη θα ξαναπαμε ,πρωτα ο Θεος. Εγω μαζι μου θα εχω τον Troy,Justi,Mia Ευχαριστουμε για τις ευχες Click για ανάπτυξη... Νεκταρία τι κουκλιά είναι αυτά!!! Ευχομαι καλή επιτυχία στα μωρά σου!!! Πωπω οσο σκέφτομαι πώς θα τα σηκώνεις, με το βάρος που έχουν, με πιάνουν τα γέλια.. Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευχαριστούμε και πάλι!!!! Click για ανάπτυξη... Καλή επιτυχία!!! γατούνια του mycat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 11:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37 04-11-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι έγινε αστεράκια μου....είμαστε έτοιμη? Η μέρα πλησιάζει!!! Click για ανάπτυξη... ναι!!! Αρχική Δημοσίευση από niki: Τωρα ειδα το θεμα.Καλη επιτυχια, σε ολα τα μελη του γατοφορουμ μας που θα λαβουν μερος στον διαγωνισμο. Εχετε την θετικη ενεργεια ολων μας. Και φυσικα περιμενουμε πληρες ρεπορταζ. Ποσες τελικα θα πατε και με ποιες γατουλες σας θα διαγωνισθειτε? Ραισακι θα παρεις μερος με τον Φιντελ η την Ραισα? Click για ανάπτυξη... εγώ θα προσπαθήσω να κάνω ό,τι μπορώ γι'αυτό!! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θα ειμαστε τρεις που θα διαγωνιστουν τα γατια μας και η Γιουλη για παρεα αυτη τη φορα γιατι την ανοιξη θα ξαναπαμε ,πρωτα ο Θεος. Εγω μαζι μου θα εχω τον Troy,Justi,Mia Ευχαριστουμε για τις ευχες Click για ανάπτυξη... Ευχομαι τα βραβεία σας κορίτσια να'ναι τόσα που να θέλετε βοήθεια στο κουβάλημα... αντε να κάνω κι εγώ κάτι!! Υπάρχουν κάπου τα εκτροφεία / φυλή που θα συμμετέχουν... ή οι ιδιώτες ίσως?? Θα'θελα να δω τις Βιρμανικές συμμετοχες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 12:01 Η moukelis έγραψε: #38 04-11-08 12:01 Καλη επιτυχια σε ολες παιδια,θα σκισετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 12:11 Η Νεκταρια έγραψε: #39 04-11-08 12:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλη επιτυχια σε ολες παιδια,θα σκισετε! Click για ανάπτυξη... να ειστε σιγουροι πως οι ευχες σας θα μας συνοδευουν.Ευχαριστουμε. Και για τα κυπελλα θα εχουμε και extra σακβουαγιαζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 12:14 Η moukelis έγραψε: #40 04-11-08 12:14 Να εχετε,ειμαι σιγουρη οτι θα γαταπληξετε τα πληθη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
poy Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Όσο για το ρεπορτάζ....λέω να έρθεις και εσύ μαζί, δεν υπάρχει πιο κατάλληλο άτομο για φωτορεπορτάζ!!! Click για ανάπτυξη... Μη μου βαζεις ιδεες!Με τοσες ομορφογατες μαζεμενες, τι να σου κανει μια φωτογραφικη μηχανη, θελει τουλαχιστον τρεις να δουλευουν ταυτοχρονα! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ σε ολα τα γατονια του mycat που θα διαγωνισθουν.:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:03 Η Raisa έγραψε: #34 03-11-08 23:03 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μη μου βαζεις ιδεες!Με τοσες ομορφογατες μαζεμενες, τι να σου κανει μια φωτογραφικη μηχανη, θελει τουλαχιστον τρεις να δουλευουν ταυτοχρονα! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ σε ολα τα γατονια του mycat που θα διαγωνισθουν.:kiss::kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε και πάλι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:05 Η Havana έγραψε: #35 03-11-08 23:05 σαρωστε τους!! ευχομαι καλη επιτυχία σε όλες τις Ελληνικές συμμετοχές.. σαρώστε τα βραβεία ζουζούνες μου!! την Ανοιξη θα είμαι μαζί σας! sublime ευχομαι παράλληλα καλά γεννητούρια στο βανίλι σας. χχχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:38 Η staman2 έγραψε: #36 04-11-08 00:38 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θα ειμαστε τρεις που θα διαγωνιστουν τα γατια μας και η Γιουλη για παρεα αυτη τη φορα γιατι την ανοιξη θα ξαναπαμε ,πρωτα ο Θεος. Εγω μαζι μου θα εχω τον Troy,Justi,Mia Ευχαριστουμε για τις ευχες Click για ανάπτυξη... Νεκταρία τι κουκλιά είναι αυτά!!! Ευχομαι καλή επιτυχία στα μωρά σου!!! Πωπω οσο σκέφτομαι πώς θα τα σηκώνεις, με το βάρος που έχουν, με πιάνουν τα γέλια.. Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευχαριστούμε και πάλι!!!! Click για ανάπτυξη... Καλή επιτυχία!!! γατούνια του mycat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 11:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37 04-11-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι έγινε αστεράκια μου....είμαστε έτοιμη? Η μέρα πλησιάζει!!! Click για ανάπτυξη... ναι!!! Αρχική Δημοσίευση από niki: Τωρα ειδα το θεμα.Καλη επιτυχια, σε ολα τα μελη του γατοφορουμ μας που θα λαβουν μερος στον διαγωνισμο. Εχετε την θετικη ενεργεια ολων μας. Και φυσικα περιμενουμε πληρες ρεπορταζ. Ποσες τελικα θα πατε και με ποιες γατουλες σας θα διαγωνισθειτε? Ραισακι θα παρεις μερος με τον Φιντελ η την Ραισα? Click για ανάπτυξη... εγώ θα προσπαθήσω να κάνω ό,τι μπορώ γι'αυτό!! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θα ειμαστε τρεις που θα διαγωνιστουν τα γατια μας και η Γιουλη για παρεα αυτη τη φορα γιατι την ανοιξη θα ξαναπαμε ,πρωτα ο Θεος. Εγω μαζι μου θα εχω τον Troy,Justi,Mia Ευχαριστουμε για τις ευχες Click για ανάπτυξη... Ευχομαι τα βραβεία σας κορίτσια να'ναι τόσα που να θέλετε βοήθεια στο κουβάλημα... αντε να κάνω κι εγώ κάτι!! Υπάρχουν κάπου τα εκτροφεία / φυλή που θα συμμετέχουν... ή οι ιδιώτες ίσως?? Θα'θελα να δω τις Βιρμανικές συμμετοχες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 12:01 Η moukelis έγραψε: #38 04-11-08 12:01 Καλη επιτυχια σε ολες παιδια,θα σκισετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 12:11 Η Νεκταρια έγραψε: #39 04-11-08 12:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλη επιτυχια σε ολες παιδια,θα σκισετε! Click για ανάπτυξη... να ειστε σιγουροι πως οι ευχες σας θα μας συνοδευουν.Ευχαριστουμε. Και για τα κυπελλα θα εχουμε και extra σακβουαγιαζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 12:14 Η moukelis έγραψε: #40 04-11-08 12:14 Να εχετε,ειμαι σιγουρη οτι θα γαταπληξετε τα πληθη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από niki: Μη μου βαζεις ιδεες!Με τοσες ομορφογατες μαζεμενες, τι να σου κανει μια φωτογραφικη μηχανη, θελει τουλαχιστον τρεις να δουλευουν ταυτοχρονα! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ σε ολα τα γατονια του mycat που θα διαγωνισθουν.:kiss::kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε και πάλι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 23:05 Η Havana έγραψε: #35 03-11-08 23:05 σαρωστε τους!! ευχομαι καλη επιτυχία σε όλες τις Ελληνικές συμμετοχές.. σαρώστε τα βραβεία ζουζούνες μου!! την Ανοιξη θα είμαι μαζί σας! sublime ευχομαι παράλληλα καλά γεννητούρια στο βανίλι σας. χχχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:38 Η staman2 έγραψε: #36 04-11-08 00:38 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θα ειμαστε τρεις που θα διαγωνιστουν τα γατια μας και η Γιουλη για παρεα αυτη τη φορα γιατι την ανοιξη θα ξαναπαμε ,πρωτα ο Θεος. Εγω μαζι μου θα εχω τον Troy,Justi,Mia Ευχαριστουμε για τις ευχες Click για ανάπτυξη... Νεκταρία τι κουκλιά είναι αυτά!!! Ευχομαι καλή επιτυχία στα μωρά σου!!! Πωπω οσο σκέφτομαι πώς θα τα σηκώνεις, με το βάρος που έχουν, με πιάνουν τα γέλια.. Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευχαριστούμε και πάλι!!!! Click για ανάπτυξη... Καλή επιτυχία!!! γατούνια του mycat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 11:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37 04-11-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι έγινε αστεράκια μου....είμαστε έτοιμη? Η μέρα πλησιάζει!!! Click για ανάπτυξη... ναι!!! Αρχική Δημοσίευση από niki: Τωρα ειδα το θεμα.Καλη επιτυχια, σε ολα τα μελη του γατοφορουμ μας που θα λαβουν μερος στον διαγωνισμο. Εχετε την θετικη ενεργεια ολων μας. Και φυσικα περιμενουμε πληρες ρεπορταζ. Ποσες τελικα θα πατε και με ποιες γατουλες σας θα διαγωνισθειτε? Ραισακι θα παρεις μερος με τον Φιντελ η την Ραισα? Click για ανάπτυξη... εγώ θα προσπαθήσω να κάνω ό,τι μπορώ γι'αυτό!! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θα ειμαστε τρεις που θα διαγωνιστουν τα γατια μας και η Γιουλη για παρεα αυτη τη φορα γιατι την ανοιξη θα ξαναπαμε ,πρωτα ο Θεος. Εγω μαζι μου θα εχω τον Troy,Justi,Mia Ευχαριστουμε για τις ευχες Click για ανάπτυξη... Ευχομαι τα βραβεία σας κορίτσια να'ναι τόσα που να θέλετε βοήθεια στο κουβάλημα... αντε να κάνω κι εγώ κάτι!! Υπάρχουν κάπου τα εκτροφεία / φυλή που θα συμμετέχουν... ή οι ιδιώτες ίσως?? Θα'θελα να δω τις Βιρμανικές συμμετοχες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 12:01 Η moukelis έγραψε: #38 04-11-08 12:01 Καλη επιτυχια σε ολες παιδια,θα σκισετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 12:11 Η Νεκταρια έγραψε: #39 04-11-08 12:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλη επιτυχια σε ολες παιδια,θα σκισετε! Click για ανάπτυξη... να ειστε σιγουροι πως οι ευχες σας θα μας συνοδευουν.Ευχαριστουμε. Και για τα κυπελλα θα εχουμε και extra σακβουαγιαζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 12:14 Η moukelis έγραψε: #40 04-11-08 12:14 Να εχετε,ειμαι σιγουρη οτι θα γαταπληξετε τα πληθη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
σαρωστε τους!! ευχομαι καλη επιτυχία σε όλες τις Ελληνικές συμμετοχές.. σαρώστε τα βραβεία ζουζούνες μου!! την Ανοιξη θα είμαι μαζί σας! sublime ευχομαι παράλληλα καλά γεννητούρια στο βανίλι σας. χχχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 00:38 Η staman2 έγραψε: #36 04-11-08 00:38 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θα ειμαστε τρεις που θα διαγωνιστουν τα γατια μας και η Γιουλη για παρεα αυτη τη φορα γιατι την ανοιξη θα ξαναπαμε ,πρωτα ο Θεος. Εγω μαζι μου θα εχω τον Troy,Justi,Mia Ευχαριστουμε για τις ευχες Click για ανάπτυξη... Νεκταρία τι κουκλιά είναι αυτά!!! Ευχομαι καλή επιτυχία στα μωρά σου!!! Πωπω οσο σκέφτομαι πώς θα τα σηκώνεις, με το βάρος που έχουν, με πιάνουν τα γέλια.. Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευχαριστούμε και πάλι!!!! Click για ανάπτυξη... Καλή επιτυχία!!! γατούνια του mycat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 11:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37 04-11-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι έγινε αστεράκια μου....είμαστε έτοιμη? Η μέρα πλησιάζει!!! Click για ανάπτυξη... ναι!!! Αρχική Δημοσίευση από niki: Τωρα ειδα το θεμα.Καλη επιτυχια, σε ολα τα μελη του γατοφορουμ μας που θα λαβουν μερος στον διαγωνισμο. Εχετε την θετικη ενεργεια ολων μας. Και φυσικα περιμενουμε πληρες ρεπορταζ. Ποσες τελικα θα πατε και με ποιες γατουλες σας θα διαγωνισθειτε? Ραισακι θα παρεις μερος με τον Φιντελ η την Ραισα? Click για ανάπτυξη... εγώ θα προσπαθήσω να κάνω ό,τι μπορώ γι'αυτό!! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θα ειμαστε τρεις που θα διαγωνιστουν τα γατια μας και η Γιουλη για παρεα αυτη τη φορα γιατι την ανοιξη θα ξαναπαμε ,πρωτα ο Θεος. Εγω μαζι μου θα εχω τον Troy,Justi,Mia Ευχαριστουμε για τις ευχες Click για ανάπτυξη... Ευχομαι τα βραβεία σας κορίτσια να'ναι τόσα που να θέλετε βοήθεια στο κουβάλημα... αντε να κάνω κι εγώ κάτι!! Υπάρχουν κάπου τα εκτροφεία / φυλή που θα συμμετέχουν... ή οι ιδιώτες ίσως?? Θα'θελα να δω τις Βιρμανικές συμμετοχες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 12:01 Η moukelis έγραψε: #38 04-11-08 12:01 Καλη επιτυχια σε ολες παιδια,θα σκισετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 12:11 Η Νεκταρια έγραψε: #39 04-11-08 12:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλη επιτυχια σε ολες παιδια,θα σκισετε! Click για ανάπτυξη... να ειστε σιγουροι πως οι ευχες σας θα μας συνοδευουν.Ευχαριστουμε. Και για τα κυπελλα θα εχουμε και extra σακβουαγιαζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 12:14 Η moukelis έγραψε: #40 04-11-08 12:14 Να εχετε,ειμαι σιγουρη οτι θα γαταπληξετε τα πληθη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θα ειμαστε τρεις που θα διαγωνιστουν τα γατια μας και η Γιουλη για παρεα αυτη τη φορα γιατι την ανοιξη θα ξαναπαμε ,πρωτα ο Θεος. Εγω μαζι μου θα εχω τον Troy,Justi,Mia Ευχαριστουμε για τις ευχες Click για ανάπτυξη... Νεκταρία τι κουκλιά είναι αυτά!!! Ευχομαι καλή επιτυχία στα μωρά σου!!! Πωπω οσο σκέφτομαι πώς θα τα σηκώνεις, με το βάρος που έχουν, με πιάνουν τα γέλια.. Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευχαριστούμε και πάλι!!!! Click για ανάπτυξη... Καλή επιτυχία!!! γατούνια του mycat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 11:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37 04-11-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι έγινε αστεράκια μου....είμαστε έτοιμη? Η μέρα πλησιάζει!!! Click για ανάπτυξη... ναι!!! Αρχική Δημοσίευση από niki: Τωρα ειδα το θεμα.Καλη επιτυχια, σε ολα τα μελη του γατοφορουμ μας που θα λαβουν μερος στον διαγωνισμο. Εχετε την θετικη ενεργεια ολων μας. Και φυσικα περιμενουμε πληρες ρεπορταζ. Ποσες τελικα θα πατε και με ποιες γατουλες σας θα διαγωνισθειτε? Ραισακι θα παρεις μερος με τον Φιντελ η την Ραισα? Click για ανάπτυξη... εγώ θα προσπαθήσω να κάνω ό,τι μπορώ γι'αυτό!! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θα ειμαστε τρεις που θα διαγωνιστουν τα γατια μας και η Γιουλη για παρεα αυτη τη φορα γιατι την ανοιξη θα ξαναπαμε ,πρωτα ο Θεος. Εγω μαζι μου θα εχω τον Troy,Justi,Mia Ευχαριστουμε για τις ευχες Click για ανάπτυξη... Ευχομαι τα βραβεία σας κορίτσια να'ναι τόσα που να θέλετε βοήθεια στο κουβάλημα... αντε να κάνω κι εγώ κάτι!! Υπάρχουν κάπου τα εκτροφεία / φυλή που θα συμμετέχουν... ή οι ιδιώτες ίσως?? Θα'θελα να δω τις Βιρμανικές συμμετοχες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 12:01 Η moukelis έγραψε: #38 04-11-08 12:01 Καλη επιτυχια σε ολες παιδια,θα σκισετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 12:11 Η Νεκταρια έγραψε: #39 04-11-08 12:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλη επιτυχια σε ολες παιδια,θα σκισετε! Click για ανάπτυξη... να ειστε σιγουροι πως οι ευχες σας θα μας συνοδευουν.Ευχαριστουμε. Και για τα κυπελλα θα εχουμε και extra σακβουαγιαζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 12:14 Η moukelis έγραψε: #40 04-11-08 12:14 Να εχετε,ειμαι σιγουρη οτι θα γαταπληξετε τα πληθη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι έγινε αστεράκια μου....είμαστε έτοιμη? Η μέρα πλησιάζει!!! Click για ανάπτυξη... ναι!!! Αρχική Δημοσίευση από niki: Τωρα ειδα το θεμα.Καλη επιτυχια, σε ολα τα μελη του γατοφορουμ μας που θα λαβουν μερος στον διαγωνισμο. Εχετε την θετικη ενεργεια ολων μας. Και φυσικα περιμενουμε πληρες ρεπορταζ. Ποσες τελικα θα πατε και με ποιες γατουλες σας θα διαγωνισθειτε? Ραισακι θα παρεις μερος με τον Φιντελ η την Ραισα? Click για ανάπτυξη... εγώ θα προσπαθήσω να κάνω ό,τι μπορώ γι'αυτό!! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θα ειμαστε τρεις που θα διαγωνιστουν τα γατια μας και η Γιουλη για παρεα αυτη τη φορα γιατι την ανοιξη θα ξαναπαμε ,πρωτα ο Θεος. Εγω μαζι μου θα εχω τον Troy,Justi,Mia Ευχαριστουμε για τις ευχες Click για ανάπτυξη... Ευχομαι τα βραβεία σας κορίτσια να'ναι τόσα που να θέλετε βοήθεια στο κουβάλημα... αντε να κάνω κι εγώ κάτι!! Υπάρχουν κάπου τα εκτροφεία / φυλή που θα συμμετέχουν... ή οι ιδιώτες ίσως?? Θα'θελα να δω τις Βιρμανικές συμμετοχες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 12:01 Η moukelis έγραψε: #38 04-11-08 12:01 Καλη επιτυχια σε ολες παιδια,θα σκισετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 12:11 Η Νεκταρια έγραψε: #39 04-11-08 12:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλη επιτυχια σε ολες παιδια,θα σκισετε! Click για ανάπτυξη... να ειστε σιγουροι πως οι ευχες σας θα μας συνοδευουν.Ευχαριστουμε. Και για τα κυπελλα θα εχουμε και extra σακβουαγιαζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 12:14 Η moukelis έγραψε: #40 04-11-08 12:14 Να εχετε,ειμαι σιγουρη οτι θα γαταπληξετε τα πληθη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλη επιτυχια σε ολες παιδια,θα σκισετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 12:11 Η Νεκταρια έγραψε: #39 04-11-08 12:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλη επιτυχια σε ολες παιδια,θα σκισετε! Click για ανάπτυξη... να ειστε σιγουροι πως οι ευχες σας θα μας συνοδευουν.Ευχαριστουμε. Και για τα κυπελλα θα εχουμε και extra σακβουαγιαζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 12:14 Η moukelis έγραψε: #40 04-11-08 12:14 Να εχετε,ειμαι σιγουρη οτι θα γαταπληξετε τα πληθη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλη επιτυχια σε ολες παιδια,θα σκισετε! Click για ανάπτυξη... να ειστε σιγουροι πως οι ευχες σας θα μας συνοδευουν.Ευχαριστουμε. Και για τα κυπελλα θα εχουμε και extra σακβουαγιαζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 12:14 Η moukelis έγραψε: #40 04-11-08 12:14 Να εχετε,ειμαι σιγουρη οτι θα γαταπληξετε τα πληθη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Να εχετε,ειμαι σιγουρη οτι θα γαταπληξετε τα πληθη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.