Raisa
Περιβόητο μέλος
Eγω Νικολεττα μου αυτο θα εχω.Για μενα προεχει η υγεια των γατιων και λιγο με νοιαζει αν θα πολυφαινονται.Πιανουν τοσες γατες.....
Πολύ σωστά!!! Πολύ καλά κάνεις!

Να υποθέσω δλδ ότι μπορώ να την έχω στην γατοφόρο της αν θέλω
...δεν πρέπει να την βάλω σε κλουβί.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Οχι αυτο που εχω ειναι αρκετα μεγαλο.Ξαπλωνει μεινκουνακος 7 κιλων.Ε δεν νομιζω να επιτρεπεται να τη βαλεις σε γατοφορο απο τη στιγμη που σου δινουν κλουβι.Ρωτησε την Αννα να σου πει για το δικο μουΠολύ σωστά!!! Πολύ καλά κάνεις!
Να υποθέσω δλδ ότι μπορώ να την έχω στην γατοφόρο της αν θέλω...δεν πρέπει να την βάλω σε κλουβί.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Εχω διαβάσει ότι για τν περιποίηση των κοντότριχων χρειάζεται μια λαστιχένια βούρτσα για χτένισμα για την αφαίρεση των νεκρών τριχών και μετά πέρασμα στη γούνα της με ένα πανί από βελούδο ή νομίζω και δέρμα για να γυαλίσει..αυτή η διαδικασία περιποίησης της γούνας λέγεται groomingΣήμερα μίλησα με την Αννα. Μου είπε ότι τα κλουβιά που έχουν εκεί είναι λίγο μικρά και δεν χωράνε να βάλεις λεκανάκι και μπολάκια....θα είναι λέει 9 ώρες μέσα στο κλουβί έτσι...δεν μου άρεσε σαν ιδέα όταν το άκουσα...θα δούμε.
Γιούλη τι εννοείς με το βελούδο?Και τι είναι το grooming
...πες το στα γερμανικά να καταλάβω χριστιανή μου
Νεκταρία μου, θα φτάσουμε περίπου στις 1 το μεσημέρι....![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

sublime
Εκκολαπτόμενο μέλος

Raisa
Περιβόητο μέλος
Ετοιμες οι χνουδωτές κυρίες/κύριοι για το αυριανό ταξείδι??![]()
Βαλίτσα ανοιχτή πάνω στο κρεβάτι και άρχισα να ψάχνω τι θα πάρω μαζί....ρούχα, σαμπουάν, φρου φρου και αρώματα....και ....και....και...
Δίπλα η βαλίτσα της Ραίσας με την λεκάνη της, άμμο, βούρτσα, τροφή, κολόνια για γάτες, και...και....και....

Πανικός μη ξεχάσω κάτι

Νεκταρια
Διάσημο μέλος

Το αποκορυφωμα ειναι οτι απο μερα σε μερα περιμενω γεννα.
Δεν με νοιαζει να γεννησει την νυχτα κι ας ταξιδευω αυριο,αρκει να γινει η γεννα στα χερια μου αλλιως θα με φαει το αγχος
Εχουν μεινει να τα κανω μπανιο και να ετοιμασω τα ρουχα μου.Το σαλονι εχει γεμισει κλουβια και βαλιτσες
Κοιτα να ντυθητε καλα-και για σας το λεω βορειοελλαδιτισες- γιατι η θερμοκρασια εκει ειναι 2-13 ισως δουμε και χιονι.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
.Και στην επιστροφή θέλουμε πλήρες φωτορεπορτάζ.
sublime
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τελικά Νικολέτα με των 6.30 θα φύγεις και εσύ?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Τέλεια!!Πανέτοιμες και ανυπομονούμε!!![]()

τα φρου φρου και για τις δυο σας ε??Βαλίτσα ανοιχτή πάνω στο κρεβάτι και άρχισα να ψάχνω τι θα πάρω μαζί....ρούχα, σαμπουάν, φρου φρου και αρώματα....και ....και....και...
Δίπλα η βαλίτσα της Ραίσας με την λεκάνη της, άμμο, βούρτσα, τροφή, κολόνια για γάτες, και...και....και....
Πανικός μη ξεχάσω κάτι![]()

Μανα και κόρη πρέπει να σκίσουν! Εμ...πως θα τους εντυπωσιάσουμε τους Βούλγαρους??

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Αντε!!Καλή δύναμη!Ελα Γιουλακι μου.Εχεις δει τον Βεγγο να τρεχει?Ε καπως ετσι ειμαι.Εχω μια λιστα κι αρχιζω κα σβηνω
Το αποκορυφωμα ειναι οτι απο μερα σε μερα περιμενω γεννα.Δεν με νοιαζει να γεννησει την νυχτα κι ας ταξιδευω αυριο,αρκει να γινει η γεννα στα χερια μου αλλιως θα με φαει το αγχος
Εχουν μεινει να τα κανω μπανιο και να ετοιμασω τα ρουχα μου.Το σαλονι εχει γεμισει κλουβια και βαλιτσες
Κοιτα να ντυθητε καλα-και για σας το λεω βορειοελλαδιτισες- γιατι η θερμοκρασια εκει ειναι 2-13 ισως δουμε και χιονι.

Η Βουλγάρα φιλενάδα μου λέει ότι πέφτει κάτω απ'το μηδέν το βραδάκι...

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Ευχαριστουμε,οι ευχες σας θα μας συνοδευουν. Ας το καλο συγκινηθηκαΚαλό ταξίδι και Καλή Επιτυχία και από μένα.
Και στην επιστροφή θέλουμε πλήρες φωτορεπορτάζ.

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Μετά το άρθρο της Δώρας? Ειμαι διαβασμένη!!Καλό ταξίδι και Καλή Επιτυχία και από μένα.
Και στην επιστροφή θέλουμε πλήρες φωτορεπορτάζ.
Δώρα επιείκια θέλω ε?? Γιατί για το φυσικό φως εκεί μέσα και για τη ποοίτητα της μηχανής μου δεν εγγυούμαι...

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Φιλενάδα!!! Εφτασε η μέρα! Κρίμα μόνο να πετάμε μοναχές και άλλες ώρες...Ευχαριστουμε,οι ευχες σας θα μας συνοδευουν. Ας το καλο συγκινηθηκα![]()

Τελικά θα σε πάρουν απ'το αεροδρόμιο??

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Ποιος ναρθειΦιλενάδα!!! Εφτασε η μέρα! Κρίμα μόνο να πετάμε μοναχές και άλλες ώρες...
Τελικά θα σε πάρουν απ'το αεροδρόμιο??![]()
Λεει ενα τραγουδι.....ας ειν`καλα το γινατι μου( εδω το χερακι μου) λιγο παλιο το ελεγε ο ΧορνΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος
Εγώ τα ετοίμασα τα περισσότερα εχθές. Πήρα και τα κουρτινάκια για την RaisaΤελικά Νικολέτα με των 6.30 θα φύγεις και εσύ?
Μπράβο βρε Αννα,
και έλεγα να σε πάρω τηλέφωνο να σου το θυμίσω.Ναι με των 6.30...θα βρεθούμε στο σταθμό. Και σίγουρα θα γνωριστούμε
....ε, δε νομίζω να είναι πολλές εκεί πρωί πρωί με μια γατοφόρο παραμάσχαλα

Τέλεια!!
τα φρου φρου και για τις δυο σας ε??
Μανα και κόρη πρέπει να σκίσουν! Εμ...πως θα τους εντυπωσιάσουμε τους Βούλγαρους??![]()
Έλα μου ντε....να μη κάνουμε ΜΠΑΜ τουλάχιστον από τις μυρωδιές??

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
μα δεν θα σε επαιρναν αυτοί που θα πάρουν τον γατούλη??Ποιος ναρθειΛεει ενα τραγουδι.....ας ειν`καλα το γινατι μου( εδω το χερακι μου) λιγο παλιο το ελεγε ο Χορν

Γιατί παιδί μου δε λες ότι είσαι μια ξανθιά καρακουκλαρα???Μπράβο βρε Αννα,και έλεγα να σε πάρω τηλέφωνο να σου το θυμίσω.
Ναι με των 6.30...θα βρεθούμε στο σταθμό. Και σίγουρα θα γνωριστούμε....ε, δε νομίζω να είναι πολλές εκεί πρωί πρωί με μια γατοφόρο παραμάσχαλα
Έλα μου ντε....να μη κάνουμε ΜΠΑΜ τουλάχιστον από τις μυρωδιές??![]()
Ντρέπεσαι? 

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
ΑΑΑΑΑ ναι εκει θα με περιμενουν,για εδω νομιζα οτι ελεγες.μα δεν θα σε επαιρναν αυτοί που θα πάρουν τον γατούλη??
Γιατί παιδί μου δε λες ότι είσαι μια ξανθιά καρακουκλαρα???Ντρέπεσαι?
![]()
Το οτι δεν ταξιδευουμε μαζι ,δεν φταιω εγω αλλα εσυ.Γιατι δεν εβγαλες με ολυμπιακη?Οχι παιδι μου δεν ντεπομαι,ξανθια ναι καρακουκλαρα ομως.....ναμουν 10 χρονια νεοτερη...
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Aegean και ξερό ψωμί φιλενάδα!!ΑΑΑΑΑ ναι εκει θα με περιμενουν,για εδω νομιζα οτι ελεγες.
Το οτι δεν ταξιδευουμε μαζι ,δεν φταιω εγω αλλα εσυ.Γιατι δεν εβγαλες με ολυμπιακη?Οχι παιδι μου δεν ντεπομαι,ξανθια ναι καρακουκλαρα ομως.....ναμουν 10 χρονια νεοτερη...
Δεν την αλλάζω.. έχει και navigation system και χαζολογάω
Α...για τη Νικολέτα έλεγα το ξανθιά καλέ!!
Κοίτα όμως που κι εσύ ξανθιά είσαι και καρακουκλαρα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool