Έκθεση γάτας

marikaity

Νεοφερμένο μέλος

Η Μαρικαιτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 105 μηνύματα.
Παιδιά γειά σας!!!
Στις 4 δεκεμβρίου είχε γίνει η έβδομη έκθεση γάτας στο ξενοδοχείο "Holiday Inn" και φυσικά πήγα!
Μήπως ξέρετε πότε θα γίνει η επόμενη; Θα ξαναγίνει στη χώρα μας;
Νομίζω πως το είχε οργανώσει μια ξένη εταιρεία για τις ράτσες γατών.

Ευχαριστώ,
marikaity.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Υπάρχουν φωτογραφίες από την έκθεση; Εγώ δυστυχώς ήμουν στην Ηγουμενίτσα και δεν δεν μπόρεσα να πάω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δυστυχως ειχε χαλασει η ψηφιακη και δεν τραβηξα...γι αυτο ρωταω για την επομενη για να παω ετοιμη!!!

Να ρωτήσω κάτι χωρίς παρεξήγηση;

Αυτές οι εκθέσεις για ποιο λόγο γίνονται; Τι ακριβώς προσφέρουν στο ζώο και τον προστάτη του;

σε αυτη την εκθεση που πηγα εγω ηταν καποιοι ξενοι κριτες και εκτροφεις διαφορων ρατσων.
προωθουνται σπανιες ρατσες (και οχι μονο)και βεβαια υπαρχουν και βραβεια για οσους εχουν γνησια ρατσα. δε γνωριζω τι επαθλο ειχε ο νικητης γιατι δεν καθησα μεχρι τελος.. αλλα εκει ειδα ατομα που αγαπανε τα ζωα τους..δεν υπαρχει ταλαιπωρια..οι περισσοτερες ηταν πολυ ησυχες..μαλιστα μερικες ηταν και κορδοτες κορδοτες!!!
οι εκθεσεις αυτες γινονται για να μην εκλειψουν οι σπανιες ρατσες....να διαιωνιστει το καθε ειδος.. και βεβαια για να απολαυσουμε εμεις να δουμε τοσες ομορφες φατσες μαζεμενες!!!
οντως δεν ηξερες ποια να πρωτοδεις....εγω τις πηρα ολες αγκαλια!!!

Υπήρχε αντίτιμο συμμετοχής στην έκθεση και στην είσοδό σου σ' αυτήν;

εχμ....απ οτι θυμαμαι δεν πληρωνες κατι για να λαβει μερος η γατα σου...επισης η εισοδος ηταν ελευθερη και για το κοινο.

Όλα καλά τότε :D Όπως κατάλαβες οτιδήποτε με ίχνος εμπορευματοποίησης στα ζώα με εκνευρίζει :lol:

Κατανοώ την ανάγκη ύπαρξης και διασφάλισης της συνέχειας των σπάνιων ρατσών όπως και την αγοραπωλησία τους. Δεν αποδέχομαι όμως την έκθεση ζώων για να τα κονομάνε οι επιτήδειοι :) Και μακάρι να μην τις αποδέχονταν και όλοι αυτοί που με τη συμμετοχή τους, τους επιτρέπουν να το κάνουν.

Γενικά διαφωνώ με τις εκθέσεις και τα χρηματικά έπαθλα και όλη την αγωραπωλησία των παρασκηνίων για την εξοικονόμηση γάτας ράτσας κλπ κλπ Για τη συγκεκριμένη που αναφέρατε δεν έχω άποψη, μακάρι να ήταν έτσι όπως το λέτε.

Απλά θυμήθηκα κάτι. :PΤο καλοκαίρι που ήμουν Αμερική, κάνοντας ζάπινγκ έπεσα πάνω στο Animal Planet που πρόβαλε μία έκθεση γάτας σε κάποια πολιτεία, δεν θυμάμαι ακριβώς. Έβλεπα εκεί να τα χτενίζουν τα δόλια κάτι κυρίες σαν τις τρελές, γιατί όπως λέγανε οι κριτές, ακόμη και μία τσιμπλίτσα στο μάτι μπορεί να σου στοιχίσει την πρωτιά και άλλα τέτοια χαριτωμένα. *μπλιαχ* Είδα μερικά γατιά πολύ ανήσυχα και νευρικά και κοιτώντας τη Σβούρα που ξάπλωνε στο χαλί, φαντάστηκα τι θα γινόταν έτσι και την πήγαινα εκεί πέρα. Λέμε τώρα, δεν είναι ράτσας, είναι τιγρέ διαολί χαχαχα Θα τα έκανε λίμπα!

Και εκείνη τη στιγμή στην τηλεόραση, η κριτής έχει σηκώσει μία γάτα και την επιδεικνύει στο κοινό και στους άλλους κριτές για να αποφασίσουν. Ω ρε και τα παίρνει στο κρανίο το ζωντανό έτσι όπως το τραβολογούσαν , της πατάει μία δαγκωνιά κι έχει φύγει 'ιπτάμενη' προς το κοινό που τρέχει πανικόβλητο γιατί η γάτα αφηνίασε. Τελικά καταφέρανε να την πιάσουν με τα χίλια ζόρια αλλά η 'ιδιοκτήτρια' πολύ στεναχωρέθηκε γιατί έχασε την πρώτη θέση λόγω συμπεριφοράς. Δεν την άκουσα να λέει το καημενο το γατί μου που το έβαλα σε τέτοιο στρες για τη δική μου την βλακεία. Βρε ουστ.

Πάντως καλά τους έκανε η γάτα
:up: Κι εγώ στη θέση της το ίδιο θα έκανα!

Για μενα ειναι το πιο χειροτερο που μπορει να κανεις καποιος στη γατα του η στο σκυλο του Αυτη η επιδειξη Μα τι στην ευχη πως το βλεπουν?

Ως ευκαιρία για χρήματα και πωλήσεις;
:mpliaks:

Παντως και τα δικά μου φρίκη θα πάθαιναν τα καημένα!!! Δεν έχω πάει ποτέ σε έκθεση, όχι λόγω πεποίθησεων, απλά δεν έτυχε. Αλλά κι εμένα δεν μου αρέσει να χρησιμοποιούν τα ζωάκια έτσι. Αλλο πράγμα η διαωνιση σπάνιων ρατσών (που εκεί αποκτά μια λογική) κι άλλο να μαζεύονται για καλλιστεία!!!

Ο Σάκης θα διαγωνιζόταν στην κατηγορία βαρέων βαρών. Αν και δεν νομίζω να κατάφερνα να τον βγάλω από το κουτάκι του. Στο αεροδρόμιο κάθε φορά που είναι να ταξιδέψουμε γινόμαστε θέαμα!

Ο Σάκης θα διαγωνιζόταν στην κατηγορία βαρέων βαρών. Αν και δεν νομίζω να κατάφερνα να τον βγάλω από το κουτάκι του. Στο αεροδρόμιο κάθε φορά που είναι να ταξιδέψουμε γινόμαστε θέαμα!
:lol: :lol: Το φαντάζομαι!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back