Έκκληση για περισσότερη προσοχή

Κείρα

Δραστήριο μέλος

Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα.
Σήμερα το πρωί είδα ένα γατιδάκι ασπρο-μαυρο, όχι μεγαλύτερο από 3-4 μηνών, στην Αγίας Παρασκευής (κοντά στο euromedica) να περιδιαβαίνει ολομόναχο μεταξύ των αυτοκινήτων. Το φώναξα και ως εκ θαύματος ήρθε κοντά μου, μου τρίφτηκε και νιαούρησε.
Ρωτησα γύρω μηπως ανηκε σε καποιον και ημουν ετοιμη να το παρω οταν εμφανιστηκε ένας κυριος και μου ειπε οτι το έχει μια κοπελα απο την πολυκατοικια και το οτι το αφηνει ελευθερο να κανει τις βολτες του.:down:
Βρε παιδια, καλη η ελευθερια (και τα δικα μου βγαινουν στον κηπο) αλλα οχι πανω σε κεντρικη αρτηρια. Αυτο το γατακι δεν το βλεπει ουτε ποντικος, οχι οδηγος αυτοκινητου. Κανω εκκληση: Προσεξτε τα πλασματακια που υιοθετειτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

σ'αυτό που λες έχω πει μυριαδες φορές την γνώμη μου και δεν θα σταματήσω να τη λέω...έχουμε δει και ακούσει τόσα πολλά άσχημα για αδέσποτες αλλα και για οικόσιτες γάτες που βγαίνουν στο δρόμο που τα περί ελευθερίας και τα "να κάνει τις βόλτες του" φαντάζουν σαν σαχλό ανέκδοτο στις μεγάλες πόλεις..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και μόνο η νοερή εικόνα ενός απ' τα γατιά μου να κόβει βόλτες στον κεντρικότατο δρόμο όπου μένω θα ήταν ικανή να με στείλει στο νοσοκομείο με σφυγμούς στο 200!

Έχω μετανοίωσει που δεν το πήρα, να το φιλοξενήσω στον κήπο μέχρι να του βρω σπίτι. Όλο το σκέφτομαι πόσο ακόμα θα ζήσει αναμεσα στα αυτοκίνητα:( και θυμώνω με τον εαυτό μου :down:

Σε ποιά Αγιας Παρασκευής? Σε ποιά περιοχή?

Στο δρόμο που ξεκινάει από την πλατεία της Αγίας Παρασκευής και πάει προς Χαλανδρι. Εκεί που ήταν τα γατάκι είναι μπροστά το euromedica και απεναντι ενα petshop

Θα συνφωνήσω με την ΝΟΤΑ και την Zbeebz......

Πόσες και πόσες ιστορίες..... για ζευγαρώματα, βόλτες κλπ κλπ.. και μετά τύψεις απο τους ιδιοκτήτες.....:(

Αυτός ο δρόμος είναι καρμανιόλα ακόμη και για ανθρώπους. Ας ελπίσουμε το μωρούλι να είναι εφτάψυχο & τυχερό, μέχρι να μάθει τα "tips" της ζωής στον δρόμο

Σήμερα το πρωί είδα ένα γατιδάκι ασπρο-μαυρο, όχι μεγαλύτερο από 3-4 μηνών, στην Αγίας Παρασκευής (κοντά στο euromedica) να περιδιαβαίνει ολομόναχο μεταξύ των αυτοκινήτων. Το φώναξα και ως εκ θαύματος ήρθε κοντά μου, μου τρίφτηκε και νιαούρησε.
Ρωτησα γύρω μηπως ανηκε σε καποιον και ημουν ετοιμη να το παρω οταν εμφανιστηκε ένας κυριος και μου ειπε οτι το έχει μια κοπελα απο την πολυκατοικια και το οτι το αφηνει ελευθερο να κανει τις βολτες του.:down:
Βρε παιδια, καλη η ελευθερια (και τα δικα μου βγαινουν στον κηπο) αλλα οχι πανω σε κεντρικη αρτηρια. Αυτο το γατακι δεν το βλεπει ουτε ποντικος, οχι οδηγος αυτοκινητου. Κανω εκκληση: Προσεξτε τα πλασματακια που υιοθετειτε.

και το λιγοατερο ποου μπορειτε να κανετε ειναι να τους βαζετε λουρακι με τον αρ.τηλεφωνου σας αν σουλτσαρουν εξω!!!!!!:/:

Έτσι υιοθέτησα κι εγώ το Frodo. Επειδή άνηκε στον απέναντι αλλά κατα τα άλλα ο γάτος σουλατσάριζε έξω. Οπότε τον πήρα και δε ρώτησα και κανένα.

Κι όμως, αυτή τη νοοτροπία "γάτες είναι και θα γυρίζουν, θα κάνουν τις βόλτες τους" την έχουν ακόμα οι άνθρωποι. Το ακούω ακόμα και από νέους και κατά τα άλλα "μορφωμένους" ανθρώπους. Θλιβερό to say the least.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back