Έκκληση για συμβουλές και βοήθεια!

Θα σας ενημερώσω για τα τελευταία νέα, για να μοιραστώ μαζί σας τη χαρά μου! Eξάλλου, όλοι σας σταθήκατε στο πλευρό μου, χωρίς καλά καλά να με ξέρετε, και γι'αυτό σας αισθάνομαι όλους φίλους μου.
Λοιπόν, όπως μάλλον θα έχετε ήδη καταλάβει, η mela (Έφη) δέχτηκε να υιοθετήσει την Σουμίτσα μου. Kαι μετά από πολλές κουβέντες που έχουμε κάνει, έχω καταλάβει ότι είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος. Nα'ναι καλά κι αυτή και ο άντρας της!
Aλλά είχα και μια νεώτερη και απρόσμενη εξέλιξη. Tα ανήψια μου μάθανε ότι θα την δώσω και πέσανε στα πόδια μου κλαίγοντας, να με παρακαλέσουν να μην το κάνω γιατί την αγαπάνε πολύ και δεν θέλουν να την χάσουν.....:( Mετά από αυτό το άκρως συγκινητικό περιστατικό, η αδερφή μου δεν άντεξε και μου πρότεινε να πάρει αυτή την Σούμη στο σπίτι της! Έτσι και εγώ θα την βλέπω όποτε θέλω, και τα ανήψια μου θα την έχουν κοντά τους, αλλά (το καλύτερο!) και θα μπορώ να την πάρω πίσω όταν θα στρώσουν λίγο τα πράγματα!!! Eεεεε, τέλειο;;;;
Kαι κάτι ακόμα, πολύ σημαντικό. Δέχτηκε η mela με πολύ μεγάλη χαρά, να περιμένει μερικούς μήνες ακόμα, στην περίπτωση που τελικά δεν τα βγάλει πέρα η αδερφή μου με τα ανήψια και τη Σούμη μαζί, και αποφασίσει τελικά να μην την κρατήσει. Yπάρχει αυτός ο φόβος διότι ούτε η αδερφή μου, ούτε τα παιδιά έχουν ξαναζήσει με γάτα και μπορεί να αλλάξουν γνώμη... Όλα είναι πιθανά.
Eίμαι πολύ χαρούμενη γιατί όπως και να εξελιχθούν τα πράγματα, η Σούμη θα καταλήξει σε σε καλά χέρια. Aκόμα κι αν δεν τα καταφέρει η αδερφή μου, ξέρω ότι στη mela θα περάσει ΣIΓOYPA καλά.
Πραγματικά ξαφνιάζομαι που υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που έχουν μέσα τους ανθρωπιά. Συγκινούμαι και ξαφνιάζομαι... Eίναι όμως ωραίο αυτό το ξάφνιασμα γιατί σου αναπτερώνει λίγο το ηθικό και υπάρχουν φορές που λες από μέσα σου "τελικά δεν είναι τόσο άσχημος ο κόσμος που ζούμε". Eυτυχώς, υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που μου δίνουν ελπίδα για βελτίωση...
Έφη μου, όσες φορές και να το πω, δεν είναι αρκετό, Σ'EYXAPIΣTΩ ΠOΛY!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πιστευω οτι δεν ειναι σωστο να αφησεις τη Σουμη.Μια γατομαμα σαν εσενα δεν θα το εκανε ποτε αυτο .Ακομη και για ενα μωρο .Σκεψου ποσο ασχημα θα αισθανθει :( .Εαν εξακολουθει να ειναι ζωηρη στειρωση.Kι εγω αναγκαστηκα να στειρωσω τον Νινο μου:rolleyes: αλλιος θα αναγκαζομουν να τον δωσω :down:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eφη μου, έχω συγκηνηθεί τόσο πολύ... Tο μπράβο είναι λίγο. Eίσαι σπάνιος άνθρωπος και πολύ καλός και αυτό σπανίζει, δυστυχώς. Eυτυχώς που υπάρχει και το my cat και γνωρίζουμε ο ένας τον άλλο :D :D :D

για παρε με ενα τηλεφωνο να σου πω τον τροπο που θα κλεισεισ το μπαλκονι ωστε να εχεις το κεφαλι σου ησυχο
χάρηκα που σας βρήκα
αλλά και προβληματίστηκα
μόλις ήμουν έτοιμη να αγοράσω μια γατούλα
δεν έχω ιδέα απο γατάκια
μέχρι τώρα είχα σκυλάκια, αλλά οι γείτονες ενοχλιόντουσαν απο τα γαβ γαβ και αποφάσισα να αγοράσω γατάκι..... ερωτεύτηκα δύο ρατσούλες τις ragdolls red-flame και την birman, και ήθελα να σας ρωτήσω
1. ποιά είναι η πιο ήσυχη γατούλα απο τις δύο που θα με περιμένει μόνη της να γυρίσω απο τη δουλειά μέσα σε ένα διαμέρισμα χωρίς να καταστρέφει τα πάντα?
2. ποιά αφήνει λιγότερες τριχούλες?
3. από που θα βρώ να αγοράσω ragdolls, ?, οι τιμές που μου είπαν είναι εξωπραγματικές γιατί λέει δεν υπάρχουν στην Ελλάδα και εισάγονται, επομένως δε θα μπορούσα να την αγγίξω πριν την αγοράσω......
η εκτροφέας που βρήκα στις Ελληνικές σελίδες μάλλον δεν υφίστατια πια
κάποια Τατιάνα με λάθος τηλέφωνος
Μετά από όσα διάβασα όμως θάθελα να ρωτήσω (συγχωρείστε με για την άγνοιά μου)
κινδυνεύει κανείς συμβιώνοντας με μια γατούλα?
σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντηση
μια μέλλουσα γατομανούλα?

Πάρε αδεσποτάκι, να το σώσεις από το δρόμο, και θα με θυμηθείς!!! :)
Δες και στα "Χαρίζονται" του site...

Σου προτείνω να πάρεις τη μαυρούλα που χαρίζω. Eίναι υπέροχη!:D

Συνημμένα

• P9160710.jpg
    P9160710.jpg
    229,6 KB · Εμφανίσεις: 40
Κι εγώ είμαι της άποψης να υιοθετήσεις αδεσποτάκι! Καμία σχέση με τα ράτσας. Το καλό που θα του κάνεις που του σώνεις τη χωή θα στο επιστρέψει Χ 1.000.000 φορες

Και εγω ειμαι της αποψης να υιοθετησεις αδεσποτη γατουλα. Και οι Birman και οι ragdolls που αναφερεις ειναι μακρυτριχες καιο ετσι αφηνουν πολυ τριχα. (πιο πολυ απο μια κοντοτριχη κεραμιδογατα).
Και δεν κινδυνευεις σε καμια περιπτωση συμβιωνοντας με μια γατουλα. Γι αυτο ομως και για τα εμβολια της θα σε ενημερωσει και ο γιατρος της κυριως.

Είμαι κι εγώ υπέρ του να υϊοθετήσεις κάποιο γατάκι παρά να αγοράσεις. Άσε που αν θες οπωσδήποτε να μοιάζει ράτσας μπορείς να βρεις κάποιο ημίαιμο που χαρίζεται ή κάποιο αδεσποτάκι. Όσο για το αν κινδυνεύεις εφόσον τηρείς τις συνθήκες υγειηνής και το εμβολιάζεις, αποπαρασιτώνεις κλπ όταν χρειάζεται δεν διατρέχεις κανένα κίνδυνο. Μεγάλωσα με γάτα και ποτέ δεν έπαθα το παραμικρό! Καλωσήρθες στην παρέα μας λοιπόν!

Μάλλον όλοι ψηφίζουμε αδέσποτο :) ! Σώσε ένα γατάκι από το δρόμο... τόσοι ψάχνουν να δώσουν γατάκια. Και είναι και πιο όμορφα απο τα ράτσας!!!

ναι δίκιο έχουν οι προλαλήσαντες.

μάλιστα έχω ακούσει πως οι κεραμιδόγατοι είναι και πιο έξυπνοι από τις ράτσας ( Ο Ελύτης έλεγε ήταν χρόνια συνομιλητής με κεραμιδόγατους ).

Μόνο εγώ θα σου έλεγα να ψάξεις καλά και να βρεις ένα που πραγματικά να σου αρέσει (&εμφανισιακά), και να σκεφτείς ίσως τι χαρακτήρας θα σου ταίριαζε!
Αυτά!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back