Έκκληση για φιλοξενία γατιδακίου

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

RedCat

Διάσημο μέλος

Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα.
Καλημέρα σε όλους. Από χθες τριγυρνάει στη γειτονιά ένα γατάκι 3 μηνών φιλικότατο και πιθανά εγκαταλελειμένο λόγω διακοπών. Είναι αρσενικούλη άσπρο γκρι και γουργουρίζει μόλις τον πάρεις αγκαλιά. Δυστυχώς εγώ φιλοξενώ τον Γιάγκο και δεν υπάρχει άλλος χώρος στο σπίτι :(
Αν μπορεί κάποιος να το φιλοξενήσει για κάποιο διάστημα θα παρέχω αποπαρασιτωση, άμμο,αμμολεκάνη, φαγητό και επισκεψη στον γιατρό για εμβολιάκια...και φυσικα μολις δοθεί ο Γιάγκος θα τον πάρω σπίτι....απλά φοβάμαι οτι ειναι απροστάτευτος στο δρόμο. Σήμερα το πρωι τον κατέβασα απο ενα δέντρο καθώς τον κυνηγούσε ένας σκύλος..:(
Παιδια σας παρακαλώ όποιος μπορει ας βοηθήσει έστω και για λίγο μεχρι να βρεθει λύση...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

παιδιά ανανεώνω την αγγελία μήπως τώρα που γύρισαν κάποιοι ίσως να μπορούν να φιλοξενήσουν τον γατούλη. Εχω βάλει και ήδη αγγελία για υιοθεσία. Είναι πολύ καλός γατούλης και ειναι κρίμα να κινδυνεύει έξω...:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μακάρι να βρεθεί κάτι σύντομα, είναι πολύ καλή φατσούλα ο γατούλης αυτός...
Διαφορετικά, μόλις γιάνει η Αφρούλα νομίζω ότι θα υιοθετηθεί πάραυτα, οπότε αδειάζει το γραφείο :whistle:

Για Αθηνα μιλαμε?

ναι αθήνα ...;)

Ελεγα αν ηταν κρητη να τον φιλοξενουσα εγω το μικρουλι θα κανω ενα τηλ στην ξαδερφη μου πιο μετα και θα σας πω... Ισως μπορει αυτη τα λετρευει εχει μεγαλο περιφραγμενο κηπο και μεσα στο σπιτι ειδικο παιχνιδοτοπο για γατες!!! :P Εχει ηδη 4 ομως ελπιζω να μπορεσει...

σ'ευχαριστώ πάρα πολύ. Πεστης και ολες τις λεπτομερειες αν θελεις (ότι θα έχει την τροφουλα και την αμμο του κλπ)...και αν θελει ας ερθουμε σε επικοινωνία...σ'ευχαριστώ και παλι!:)

Τιποτα ευχαριστηση μου!! :)
Θα σε ενημερωσω για νεοτερα!

Δεν μπορει τελικα...:(
Aν βρω κατι αλλο αξιολογο θα σου στειλω Pm

ευχαριστώ για την προσπάθεια παρόλο που δεν μας "έκατσε"...:)
Παιδιά τώρα που επιστρεψατε οι περισσότεροι μήπως κανείς θα μπορούσε να τον φιλοξενήσει τον γατούλη, υπαρχει ακόμα "κόλλημα" χώρου...(αν βέβαια υιοθετηθεί :)κιόλας θα είναι ακόμα καλύτερα)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back