Έκλεισε το ΕΚΠΑΖ!!! Βοηθήστε να ανοίξει πάλι

απλως σχολιαζω..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

... νοου κομμεντς

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

απο ενα φορουμ που το προωθησα πηρα μου γραψαν αυτα,δεν προλαβα να τα διαβασω ολα,αν ξερεις να απαντησεις yasmin
https://www.dogforum.gr/forum/viewtopic.php?t=2556

Το προβλημα του εκπαζ ειναι οτι δεν ειχε καθολου εθελοντες να το κρατανε καθαρο τα ειχαν παιξει τελευταια εχει σχεση και η πολιτεια απο οτι διαβαζω.

και απο μένα μια υπογραφή.μακάρι να καταφέρουμε κάτι βρε παιδιά!

Μόλις υπογράψαμε καί εγώ καί ο άντρας μου,μακάρι να γίνει κάτι.:cool:

Είμαι η υπογραφή Νο 1291. Νομίζω ότι αξίξουν κάτι παραπάνω υπογραφές.. (αν και το κράτος όταν θέλει να αγνοήσει κάτι, θα το κάνει έτσι κι αλλιώς, άσχετα αν υπάρχει αντίδραση από πλευράς ανθρωπων)

Απο ενα αλλο σιτε που το εβαλα και εγω εχουν μαζευτεί λεει πανω απο 2200 υπογραφές...

Υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι???? :hmm:

Χλωμό το βλέπω. Αν θυμάμαι καλά έκλεισε, επειδή ήταν ακατάλληλες οι εγκαταστάσεις. Οπότε...:/:

οποτε τι?
γραφουμε μια επιστολη αγανακτησης στον ψωμιαδη και τον κανουμε ρεζιλι στα καναλια πυ τοσο αγαπα??
τι ακνουμε????

Νομίζω ότι αυτό που προτείνει η Havana είναι valid. Ας εκμεταλλευτούμε την "medio μανια" κάποιων, αν είναι για καλό σκοπό

υπεγραψα κι εγω.μακαρι να γινει κατι απο τις υπογραφες

Μια κι απο'μενα!:up:

Βοήθησε το ΕΚΠΑΖ στη Θεσσαλονίκη!

Το Ελληνικό κέντρο περίθαλψης άγριων ζώων (ΕΚΠΑΖ) είναι μια αστική μη
κυβερνητική οργάνωση. Από το 1984 ειδικεύεται στην περίθαλψη των
άγριων ζώων και στην επανένταξη τους στο φυσικό περιβάλλον.

Δυστυχώς τον Ιανουάριο του 2008, παρά τις επανειλημμένες εκκλήσεις
των εθελοντών για υποστήριξη, ο σταθμός πρώτων βοηθειών του
ΕΚΠΑΖ στη Θεσσαλονίκη έκλεισε ύστερα από απόφαση του Υπουργείου
Αγροτικής Ανάπτυξης, λόγω κακών συνθηκών του χώρου λειτουργίας του.

Η επαναλειτουργία του σταθμού της Θεσσαλονίκης είναι απαραίτητη!
Πολλά τραυματισμένα ζώα χρειάζονται την άμεση βοήθεια μας και το ΕΚΠΑΖ
με τη πολυετή πείρα του μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτή την ανάγκη!

Βοήθησε και εσύ στην προσπάθεια μας για επαναλειτουργία του σταθμού
σε κατάλληλο χώρο και με τον απαραίτητο εξοπλισμό.

Υπέγραψε το κείμενο διαμαρτυρίας για την επαναλειτουργία του σταθμού
στο : https://www.petitiononline.com/Ekpaz

Για περισσότερες πληροφορίες: https://www.antifursociety.org/GREECE.html
https://www.ekpazp.gr

Απο εμαιλ που μας εστειλαν στο psychanimal

Τώρα το είδα το ποστ αυτό.
Υπέγραψα αν και είδα οτι είναι παλιό. Ελπίζω να συνεχίζεται η προσπάθεια. Ξέρω οτι κάνουν καλή δουλειά στο ΕΚΠΑΖ. Δεν ξέρω συγκεκριμένα για της Θεσσαλονίκης αλλά της Αίγινας, επείδη έχει τύχει να επικοινωνήσουμε μαζί τους στο παρελθόν έδειξαν να αγαπούν αυτό που κάνουν.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back