kounelaki
Περιβόητο μέλος
Εγω δεν εχω προβλημα.E και;Οποια απο εκεινες τις μερες μπορεις,δεν ειναι τιποτα ο Αλμυρος.
Αλλα το λεω μηπως εσυ δεν μπορεις,επειδη θα ειναι γιορτες.
Που ακριβως μενεις?Εντος της πολης του Βολου?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Ωραια!Δηλαδη θα δω απο κοντα τον Σειριο?Μεγαλη Παρασκευη δε δουλευω,οποτε μπορειτε να ερθετε ο,τι ωρα θελετε.Ναι μεσα στην πολη μενω,πες μου με τι θα ερθεις να ερθω να σε παραλαβω με το τουτου.

Ποιος στη χαρη μου! Αντε να δουμε ηντα θα πει και η Χριστινα!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Τοσο κακουλης ειναι?Αμα θελεις και θελει θα τον δεις.![]()
Γιατι να μην θελει να τον δω?
Λες να μου κανει κι εμενα "στα μουτρα σου"?

moukelis
Επιφανές μέλος
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Ε δε θα το ζουληξω (πολυ) το παιζι αμα δε θελει!Οχι καλε ειναι πολυ κοινωνικος,κανει και κοιλιτσες στους επισκεπτες,απλα δεν του αρεσουν οι αγκαλιες και τα ζουληγματα.

moukelis
Επιφανές μέλος
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Θα ερθει απο μονος του οταν θελει,αν και η Νονικα και η Χριστινα τον ζουληξαν με το ζορι (εφαγαν ομως το χου τους το ξεγυρισμενο)
Θα παρηγορηθω με Νορβηγοκοιλιες και Μοιροφατσα....Αν τη δω και με το γλωσσι απ'εξω θα τη σκασω στο ζουληγμα!
moukelis
Επιφανές μέλος
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Α ναι τη Μόιρα ζουλα την οσο θες,δεν κανει τιποτα απολυτως,αντε αμα εισαι τυχερη κανενα νιαου.Οι νορβηγοι ερχονται απο μονοι τους,ο ΥοΥο ετσι και καταλαβει οτι χαϊδευεις δεν θα φυγει με τιποτα,την εβαψες.

bunny
Περιβόητο μέλος
Από Νέα Δημητριάδα... Δεν έχω ιδέα,είναι κοντά;Πλακα μου κανεις?Εχουμε κι εξωχικο εκει!Πως τη λενε στο επιθετο?
ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ! Αλλα θα ερθω μονο για 4 μερες...Απο τη Μ.Πεμπτη..

Ωραια!Δηλαδη θα δω απο κοντα τον Σειριο?Ποιος στη χαρη μου! Αντε να δουμε ηντα θα πει και η Χριστινα!
Είναι ένας παλιοστριμμένος γάτηςΤοσο κακουλης ειναι?Γιατι να μην θελει να τον δω?
Λες να μου κανει κι εμενα "στα μουτρα σου"?
![]()

Ε καλά,εγώ τον προκαλούσα κιόλαςΘα ερθει απο μονος του οταν θελει,αν και η Νονικα και η Χριστινα τον ζουληξαν με το ζορι (εφαγαν ομως το χου τους το ξεγυρισμενο)
Toυ πείραζα το πατούσι 
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Kαμια σχεση,η Νεα Δημητριαδα ειναι στο Βολο,οχι στον Αλμυρο...Από Νέα Δημητριάδα... Δεν έχω ιδέα,είναι κοντά;![]()

bunny
Περιβόητο μέλος

bunny
Περιβόητο μέλος

Aυτές τις βγάλαμε το Σ/K της έκθεσης που είμαστε φρεσκομπανιαρισμένοι

Μα δεν είναι ελεϊνός;
(πόσιμο είναι το νερό,μη φρικάρει κανείς)
aporw
Διακεκριμένο μέλος

Αν και καθυστερημενα... τα κουνελακια σου ειναι Θ-Ε-Ι-Κ-Α!!!

moukelis
Επιφανές μέλος
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Τελειοι και οι 2!Και φοβερη η φωτο που πινει νερο απο το συντριβανι!
bunny
Περιβόητο μέλος
Eυχαριστούμεεεε!!!Πρωτη φορα διαβαζω το θεμα σας..![]()
Αν και καθυστερημενα... τα κουνελακια σου ειναι Θ-Ε-Ι-Κ-Α!!!![]()
Ευχαριστούμε Δωράκι μας!Tι ωραιο που ειναι το χρωμα του Χριστινακι...

Thx κουνέλα!Καλε τι μαναρι ειναι αυτο!Ζγουρυνε με το μπανιο!Τελειοι και οι 2!Και φοβερη η φωτο που πινει νερο απο το συντριβανι!
![]()
Σγούρινε;
Αυτό δεν το είχα προσέξει.
bunny
Περιβόητο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool