bunny
Περιβόητο μέλος
Βάλε όσες θέλεις!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny
Περιβόητο μέλος

Αυτά είναι Ολλανδικά κουνελάκια.
Ο Έλβις έχει αίμα Ολλανδικού,αν και δεν είναι γνήσιος.
Έχουν πολύ παιχνιδιάρικο και ενεργητικό χαρακτήρα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lilian
Δραστήριο μέλος
bunny
Περιβόητο μέλος
Κάθομαι νε τον Έλβις στο γραφείο!
bunny
Περιβόητο μέλος

ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Προσεχώς μια καινούρια μικρή φωτογράφηση!![]()
Γειά σου Χριστίνα.Συγνώμη που έκανα τόσον καιρό να μπω στο θέμα σου.Τι κάνουν τα κουκλιά;Πόσο ετών είπες ότι είναι;Να σου πω κάτι,αλλά μη θυμώσεις.Προτιμώ(φατσικός)τον Έλβης.
Να 'μαστε και εμείς...
Συνημμένα
bunny
Περιβόητο μέλος
Τί συγνώμη καλέ;!Γειά σου Χριστίνα.Συγνώμη που έκανα τόσον καιρό να μπω στο θέμα σου.Τι κάνουν τα κουκλιά;Πόσο ετών είπες ότι είναι;Να σου πω κάτι,αλλά μη θυμώσεις.Προτιμώ(φατσικός)τον Έλβης.
Να 'μαστε και εμείς...
Έτσι κι αλλιώς δεν είχα τίποτα καινούριο,μόνο την χθεσινή μίνι φωτογράφηση την οποία να περιμένετε προσεχώς!
Εγώ πιστεύω πως αυτά είναι γούστα.
Αν όμως τους είχες κάθε μέρα σπίτι σου θα καταλάβαινες ότι είναι ο καθένας διαφορετικός και ξεχωριστός με τον τρόπο του!
Αυτή η φατσούλα στη φωτό είναι το κουνελάκι που είχες παλιά;
Είναι πολύ γλυκό!
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Τί συγνώμη καλέ;!Έτσι κι αλλιώς δεν είχα τίποτα καινούριο,μόνο την χθεσινή μίνι φωτογράφηση την οποία να περιμένετε προσεχώς!
Εγώ πιστεύω πως αυτά είναι γούστα.Αν όμως τους είχες κάθε μέρα σπίτι σου θα καταλάβαινες ότι είναι ο καθένας διαφορετικός και ξεχωριστός με τον τρόπο του!
Αυτή η φατσούλα στη φωτό είναι το κουνελάκι που είχες παλιά;Είναι πολύ γλυκό!
![]()
Ναι είναι ο Σταχτούλης ο οποίος δυστυχώς έφυγε...:cry:
bunny
Περιβόητο μέλος
Έτσι συμβαίνει με τα κατοικίδια...Ναι είναι ο Σταχτούλης ο οποίος δυστυχώς έφυγε...:cry:
Πέρα από την αγάπη και τη φροντίδα πρέπει να αντέξεις και αυτό...
bunny
Περιβόητο μέλος

Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος

ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Την περιμενουμε με αγωνια για να θαυμασουμε τα δυο μουτρακια.Θα σου δωσω μια συβμουλη για τα κουνελια.Ποτε μην τα κρατησεις αγκαλια πανω απο 10'(λεπτα) γιατι θα ζεσταθουν και πιθανον να γινουν επιθετικα δηλαδη να δαγκωσουν.![]()
Έχω φάει εγώ δαγκωνιές από τον Σταχτούλη(και όχι μόνο)
bunny
Περιβόητο μέλος
Ναι,το ξέρω!Την περιμενουμε με αγωνια για να θαυμασουμε τα δυο μουτρακια.Θα σου δωσω μια συβμουλη για τα κουνελια.Ποτε μην τα κρατησεις αγκαλια πανω απο 10'(λεπτα) γιατι θα ζεσταθουν και πιθανον να γινουν επιθετικα δηλαδη να δαγκωσουν.![]()
Thx πάντως!
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος

bunny
Περιβόητο μέλος
Your welcome![]()

Kωσταντίνα,πολύ ωραία έμπνευση,αλλά χωρίς να θέλω να σε παρεξηγήσω, γράφεται You are welcome ή You 're welcome.
Δεν νομίζω να θύμωσες από αυτό...

ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Ναι,το ξέρω!Thx πάντως!
![]()
Your welcome![]()
Kωσταντίνα,πολύ ωραία έμπνευση,αλλά χωρίς να θέλω να σε παρεξηγήσω, γράφεται You are welcome ή You 're welcome.
![]()
Εγώ δεν κατάλαβα τι ενοούσατε με τα υπογραμμισμένα...

Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
Και εγω you are welcome το ηξερα αλλα καποια διθεν πιο εμπειρη μου ειπε your welcomeKωσταντίνα,πολύ ωραία έμπνευση,αλλά χωρίς να θέλω να σε παρεξηγήσω, γράφεται You are welcome ή You 're welcome.
![]()
Τεσπα θα το διορθωσω.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny
Περιβόητο μέλος
Η Κωνσταντίνα μου είπε ότι δεν πρέπει να κρατάω ένα κουνελάκι πάνω από 10' αγκαλιά και εγώ της είπα ότι το ξέρω.Εγώ δεν κατάλαβα τι ενοούσατε με τα υπογραμμισμένα...![]()
Το thx είναι το thanks σε συντομογραφία(ή 10x).
Γενικά είναι οι συντομογραφίες του ίντερνετ,π.χ. omg(oh my god)
Kατάλαβες τώρα;

bunny
Περιβόητο μέλος
Βρε μην ακούς τι σου λέει ο κάθε άσχετος!(sorry για την έκφρασηΚαι εγω you are welcome το ηξερα αλλα καποια διθεν πιο εμπειρη μου ειπε your welcomeΤεσπα θα το διορθωσω.Και μετα θα διαγραψω αυτο το μηνυμα.
)Και μη θημώνεις,συμβαίνουν αυτά!

ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Βρε μην ακούς τι σου λέει ο κάθε άσχετος!(sorry για την έκφραση)
Και μη θημώνεις,συμβαίνουν αυτά!![]()
Αυτό μου έχει συμβεί:
Μία Δευτέρα ήμουν η μόνη που είχε κάνει σωστά τα Αγγλικά και όλη η τάξη έλεγε ότι εγώ τα είχα λάθος.Αλλά εγώ δεν τους άκουσα.Και όταν μπήκε η κυρία των Αγγλικών είδαμε ποιος είχε σωστό και ποιος λάθος...(εγώ ήμουν σωστή)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool