Έλβις-Σίμπα!

• Thread starter Thread starter bunny
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
πραγματικα τα πιο ομορφα κουνελακια που εχω δει:)
υπεροχες φωτογραφιες με πανεμορφα ντεκορ και τα αγαπημενα μου παλαια αντικειμενα που αρεσουν και στη Χριστινα;):D
ΜΠΡΑΒΟ ΧΡΙΣΤΙΝΑ:up:
Α,ναι ο αλεστής καφέ!:up: Είναι από ένα μαγαζί με αντίκες στην Τυνησία.:) Πήραμε και κάτι άλλα,αλλά επειδή ξέχασα να τα βάλω σε αυτή,στην επόμενη φωτογράφηση!:)

Χαίρομαι που σας άρεσαν οι φωτογραφίες.:happy:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η συνέχεια...:)
attachment.php

attachment.php

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

Ει, Χριστίνα!Έχεις πάει στο Harrods:blink:;
Και τώρα ο Σίμπα!:happy:

Κουκλος!!!!!!!!!!!:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ει, Χριστίνα!Έχεις πάει στο Harrods:blink:;
Κουκλος!!!!!!!!!!!:up:
Ναι...:redface: Αλλά τα κουνελάκια μου είναι πιο όμορφα!:P:lol::up:

Ναι...:redface: Αλλά τα κουνελάκια μου είναι πιο όμορφα!:P:lol::up:
:lol::lol::up:Και εγώ είχα πέι το καλοκαίρι αλλά επειδή είμασταν σε γκρούπ που δεν κανεί να πηγαίνουν:blink: έπρεπε να μπάινουμε ένας ένας από διαφορετική πόρτα.:lol:

Βρε αφήστε τα Ηarrods!:P Κοιτάξτε πόζες που παίρνει το κουκλί!:D:P:up:

Τι είναι τα Harrods;
Είναι ένα μεγάλο πολυκατάστημα στο Λονδίνο.
Βρε αφήστε τα Ηarrods!:P Κοιτάξτε πόζες που παίρνει το κουκλί!:D:P:up:
Κουκλος!!!Μουα μουα:kiss::kiss:!Μοντέλο!!!:kiss:

Αλήθεια;:redface: Με το κινητό τις τράβηξα μόνη μου χτες το απόγευμα...:) Μάλλον είχα καλό φωτισμό...:hmm:
Χαιρόμαστε που σας αρέσουν!:happy:
attachment.php
φωτογραφος να γινεις:D:up:

φωτογραφος να γινεις:D:up:
Το σκέφτομαι κι αυτό,όπως και μερικές άλλες εναλλακτικές αν δεν περάσω κτηνιατρική.:hmm:

Μέχρι πριν 1 χρόνο περίπου είχα ένα κενό μέσα μου. Ένα κενό που μόνο μια χνουδωτή μπαλίτσα μπορούσε να γεμισει.:)

Είχα δοκιμάσει πολλά:αδέσποτα,εικονικά ζώα,αλλά τίποτα δεν κατάφερνε αυτό που ζητούσα.:/:

Οι γονείς μου μου πρότειναν το χρυσόψαρο,το καναρίνι αλλά αυτά δεν μπορείς να τα αγκαλιάσεις και δεν νομίζω πως τα κερδίζεις εύκολα.:confused:
Και δεν τα θέλουν και πολλά πολλά με τα ζψάκια οι γονείς μου.Τα αγαπάνε περισσότερο από μακριά.:/::)

Ήθελα σκύλο ή γάτα.Τότε δεν είχα ανακαλύψει ακόμα την κουνελομαγεία!:P:lol:

Μια ωραία μέρα το πρωί διάβαζα.Τότε η χνουδωτή μπαλίτσα που περίμενα ήρθε στο δωμάτιό μου χοροπηδώντας χαριτωμένα και με κοιτούσε λες και ήμουν κάτι πολύ παράξενο.:lol:

Ξαφνιάστηκα.
-Aπό πού ξεφύτρωσες εσύ μικρούλι;
Η απάντηση ήταν ένα χαριτωμένο μουτράκι!:inlove: Αυτό ήταν.Το κενό γέμισε.Δεν υπήρχε περίπτωση να μου τον πάρει κανείς!:P:up::lol:

Και δεν θα μου τον έπαιρναν γιατί οι φοβεροί γονείς μου έφεραν σε 'μένα τον Έλβις και στον αδερφό μου το Σίμπα!:up:

Εδώ είμαστε μωράκια.Δεξιά είναι ο Σίμπα και αριστερά ο Έλβις!
2_19166.jpg

Αλλά τώρα έχουμε μεγαλώσει!
Έλβις:
227.jpg

Σίμπα:
12345678.jpg

Όλες μας οι φωτογραφήσεις στο άλμπουμ στην υπογραφή μου!;)
Χριστινάκι μου είναι τέλειο το θεματάκι σου και τα δυο σου υπέροχα κουνελάκια!!! Καλα είναι μαγικά!!! Αλήθεια είναι τρυφερά και σου κάθονται για χαδάκια???? Μπράβο σου!!!! Ειστε οικογενειακώς τελειοι!
Εσυ δεν ήσουν στην έκθεση που ήρθες και μου μίλησες? :)

Χριστινάκι μου είναι τέλειο το θεματάκι σου και τα δυο σου υπέροχα κουνελάκια!!! Καλα είναι μαγικά!!! Αλήθεια είναι τρυφερά και σου κάθονται για χαδάκια???? Μπράβο σου!!!! Ειστε οικογενειακώς τελειοι!
Ναι!:happy: Χαίρομαι που σας αρέσουν τα κουνελάκια!:D

Ο καλοκαιρινός έρωτας που γευτήκαμε χθες(πέρσι το καλοκαίρι τρώγαμε καρπούζι;):lol:)::P:D:up:
2101.2428.jpg

Τα κουνελάκια τρώνε τα πάντα εκτός από κρέας.:)Η κουνελοδιατροφική πυραμίδα μαζί με τα πρέπει και τα δεν πρέπει σχετικά με τη διατροφή::up:
https://www.sandiegorabbits.org/diet/graphics/Rabbit_Food_Pyramid_July08.pdf

Μα τρελαίνομαι για κουνελάκια. Από μικρή μου άρεσαν. Αλλα δεν ξέρω αν είναι τρυφερά και αν μας καταλαβαίνουν δηλ. εννοω΄αν γνωρίζουν το αφεντικό τους και αν κάθονται για χαδια. :hmm:
Ειναι ευαίσθητα? Τα βάζεις να κοιμούνται σίγουρα μέσα στο κλουβι. Δεν τα αφήνεις για ύπνο εκτός ετσι δεν ειναι?
:)

το ψιλολιγνο κοριτσακι με τα μακρυα καστανα μαλλια:rolleyes:κι ενα μπαμπα ιδιο, αλλα σε αντρα:lol::lol:

Μα τρελαίνομαι για κουνελάκια. Από μικρή μου άρεσαν. Αλλα δεν ξέρω αν είναι τρυφερά και αν μας καταλαβαίνουν δηλ. εννοω΄αν γνωρίζουν το αφεντικό τους και αν κάθονται για χαδια. :hmm:
Ειναι ευαίσθητα? Τα βάζεις να κοιμούνται σίγουρα μέσα στο κλουβι. Δεν τα αφήνεις για ύπνο εκτός ετσι δεν ειναι?:)
H αλήθεια είναι ότι δεν είναι σαν τη γάτα ή το σκύλο.:) Όπως του φερθείς,θα σου φερθεί.:) Εγώ από τόσο δα που ήταν,του φερόμουν σαν μωρό.:P:up::happy: Του έδειξα εξ αρχής ότι τον αγαπάω και το έκανε κι εκείνος.:rolleyes: Μικρούλης ήταν πιο δεμένος μαζί μου.:hmm:Όσο μεγαλώνει,νομίζω λόγω ορμωνών(μια και τα κουνελάκια έχουν δυνατές ορμώνες),είναι λιγότερο ''ζεστός''...:)

Ακόμη και τώρα όμως,με αναγνωρίζει ως μαμά:P,και το βλέπω όταν τον δείχνω σε άλλους και μαζεύεται πάνω μου το καλό μου...:redface::happy: Σε σχολικές παραστάσεις που συμμετέχει καμιά φορά:cool::lol:,τον δίνω σε άλλα παιδιά και με ''καρφώνει'' με το βλέμα του για να τον πάρω.:up:

Μπορεί να δημιουργηθεί μια πολύ καλή σχέση με τα κουνελάκια.:) Αύριο θα βάλω μερικά βίντεο.;):D

Υ.Γ.:Κ.Αναστασία,κοιμάται στο σπιτάκι του,όχι εκτός.;)

το ψιλολιγνο κοριτσακι με τα μακρυα καστανα μαλλια:rolleyes:κι ενα μπαμπα ιδιο, αλλα σε αντρα:lol::lol:
Δεν τα λες και μακριά τα μαλλιά του μπαμπά...:hmm::P:lol::up:(έχει φαλακρίτσα!:P:lol::lol::up::))

Δεν τα λες και μακριά τα μαλλιά του μπαμπά...:hmm::P:lol::up:(έχει φαλακρίτσα!:P:lol::lol::up::))
καλε σε αντρα ειπα:Pειναι δυνατον να ειχε μαλλια σαν τα δικα σου:blink::lol:θα ηταν πολυ προχωρημενος μπαμπας τοτε:lol:
Παντως του μοιαζεις παρα πολυ:happy:

Ναι!:happy: Χαίρομαι που σας αρέσουν τα κουνελάκια!:D

Ο καλοκαιρινός έρωτας που γευτήκαμε χθες(πέρσι το καλοκαίρι τρώγαμε καρπούζι;):lol:)::P:D:up:
2101.2428.jpg
Διευκρίνηση: ο καλοκαιρινός έρωτας που καταβρόχθησα χθες.:P:redface:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back