Έλβις-Σίμπα!

το ψιλολιγνο κοριτσακι με τα μακρυα καστανα μαλλια:rolleyes:κι ενα μπαμπα ιδιο, αλλα σε αντρα:lol::lol:
Και εγώ καστανή είμαι!!:PΧιστινάκι μη μου πείς ότι φοράς και γυαλιά!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν τα λες και μακριά τα μαλλιά του μπαμπά...:hmm::P:lol::up:(έχει φαλακρίτσα!:P:lol::lol::up::))
Εμάς φαλάκρα!:redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλε σε αντρα ειπα:Pειναι δυνατον να ειχε μαλλια σαν τα δικα σου:blink::lol:θα ηταν πολυ προχωρημενος μπαμπας τοτε:lol:
Παντως του μοιαζεις παρα πολυ:happy:
Nαι,ε;:hmm:

Σωστό κι αυτό!:lol::lol::up:

Και εγώ καστανή είμαι!!:PΧιστινάκι μη μου πείς ότι φοράς και γυαλιά!!
Δε θυμάμαι αν τα φορούσα...:hmm:Μπορεί και μην τα φορούσα:confused: Κ.Γιούλη,τα φορούσα;:hmm:

οχι...η Αντιγονη φορουσε γυαλια νομιζω:hmm:
καλα... και λεω οτι δεν ειμαι παρατηρητικη:lol::lol::lol:
απλα ο Χρηστος με εβαλε να του πω αν ειστε ομορφα κοριτσια:redface::lol:

Γιατί δεν ερχόταν ο ίδιος να το διαπιστώσει;:P:lol::lol::lol:

Μια συμβουλη...αν ποτε σας στησει εστω και για μια φορα ενα αγορι...
απορριψτε τον με τη μια...εκτος αν μεταννοησει γονατιστος με ανθοδεσμη στο χερι:blink::P:lol::lol::lol:

απορριψτε τον με τη μια...εκτος αν μεταννοησει γονατιστος με ανθοδεσμη στο χερι:blink::P:lol::lol::lol:

:lol::lol::lol:

To ίδιο ισχύει και για τα κουνέλια;

Δε θυμάμαι αν τα φορούσα...Μπορεί και μην τα φορούσα.Κ.Γιούλη,τα φορούσα;:hmm:
Χα!Τυχερή!Εγώ πρέπει να τα φοράω όλη μέρα γιατί έχω 4-4 μυωπία και λίγο αστιβματισμό στο ένα.:(
οχι...η Αντιγονη φορουσε γυαλια νομιζω:hmm:
καλα... και λεω οτι δεν ειμαι παρατηρητικη:lol:
απλα ο Χρηστος με εβαλε να του πω αν ειστε ομορφα κοριτσια:redface::lol:
Και τι απαντήσατε;:redface::P:lol:
Γιατί δεν ερχόταν ο ίδιος να το διαπιστώσει;:P:lol::lol:
Σωστό!Να μην παιδευεστε και εσείς!:P:lol:
απορριψτε τον με τη μια...εκτος αν μεταννοησει γονατιστος με ανθοδεσμη στο χερι:blink::P:lol:
Καταλάβαμε!Όλους θα τους απορίψουμε.:redface::P:lol:

Χα!Τυχερή!Εγώ πρέπει να τα φοράω όλη μέρα γιατί έχω 4-4 μυωπία και λίγο αστιβματισμό στο ένα.:(
Εγώ 1,5 και 1,5...:) Δεν πειράζει,όταν μεγαλώσεις κι άλλο,υπάρχουν και οι φακοί επαφής.:hmm::)

Η σιέστα του Έλβις Πρίσλεϊ!:D:whistle::whistle::whistle:
attachment.php

Γεια σου Ελβις..... Εισαι πολυ ομορφος...!!! Εγω ειμαι σ Σιμπα θες να κανουμε παρεα???:)

Γεια σου Ελβις..... Εισαι πολυ ομορφος...!!! Εγω ειμαι σ Σιμπα θες να κανουμε παρεα???:)
Σιμπα σοβαρεψου εσυ τωρα εγινες πατερας...μου θες και σιεστα και ξαπλωστρες...ο Ελβις ειναι ακομα εργενης:lol::lol::lol:

Ναι.:)

Αλλά πρέπει να αλλάξεις όνομα.:mad:Σίμπα λένε αυτό το γελοίο απαίσιο πράγμα!:down: Χθες που μπήκε σπίτι μου του έβγαλα 2 τούφες και το ξέκανα στο ξύλο για να μάθει!:D
attachment.php

Έλβις

Και μάλλον πρέπει να ακούσετε τα πράγματα όχι από την πλευρά του Έλβις,αλλά την αντικειμενική.:/:

Όσο λείπαμε στο Βόλο (3-4 μέρες και η γιαγιά του έβαζε τροφούλα),ο Σίμπα μπήκε στο σπιτάκι του Έλβις και όπως φαίνεται ξέσπασε ένας σκληρός καβγάς,του οποίου νικητής βγήκε ο Έλβις...:/:

Ο Σίμπα πάλι...Τον βρήκα να μου λείπει μια τούφα από το μάγουλο και 2 στο θωρακα.:blink:Να σημειώσω πως αυτά τα παραπάνω σημεία που ήταν φαλακρά ήταν και γρατζουνισμένα.

Του καθαρίσαμε τις γρατζουνιές με καθαρό οινόπνευμα.

Και ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω πώς στην ευχή βγήκε και πήγε στο σπίτι του Έλβις...:confused::confused::confused:

Τον καημενο...Ειναι τοσο επιθετικα τα κουνελακια;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back