Έλβις-Σίμπα!

αχου τα μωρε...μην τα μαλωνεις...τσακωνονται γιατι 2 αρσενικα κουνελια οπως ξερεις δεν κανουν με τιποτα στο ιδιο κλουβακι:(
με τους γατους να δεις τι γινεται:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τον καημενο...Ειναι τοσο επιθετικα τα κουνελακια;
Τα αρσενικά ναι.:/: Αυτό είναι και ο λόγος που τους έχω χωριστά.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αχου τα μωρε...μην τα μαλωνεις...τσακωνονται γιατι 2 αρσενικα κουνελια οπως ξερεις δεν κανουν με τιποτα στο ιδιο κλουβακι:(
με τους γατους να δεις τι γινεται:/:
Το ξέρω.:) Γι' αυτό δεν τα μαλώνω.:)Ήταν και οι δύο εξουθενωμένοι όταν τους βρήκα,τα μικρά μου.:(

Ναι.:)

Αλλά πρέπει να αλλάξεις όνομα.:mad:Σίμπα λένε αυτό το γελοίο απαίσιο πράγμα!:down: Χθες που μπήκε σπίτι μου του έβγαλα 2 τούφες και το ξέκανα στο ξύλο για να μάθει!:D
attachment.php

Έλβις

Και μάλλον πρέπει να ακούσετε τα πράγματα όχι από την πλευρά του Έλβις,αλλά την αντικειμενική.:/:

Όσο λείπαμε στο Βόλο (3-4 μέρες και η γιαγιά του έβαζε τροφούλα),ο Σίμπα μπήκε στο σπιτάκι του Έλβις και όπως φαίνεται ξέσπασε ένας σκληρός καβγάς,του οποίου νικητής βγήκε ο Έλβις...:/:

Ο Σίμπα πάλι...Τον βρήκα να μου λείπει μια τούφα από το μάγουλο και 2 στο θωρακα.:blink:Να σημειώσω πως αυτά τα παραπάνω σημεία που ήταν φαλακρά ήταν και γρατζουνισμένα.

Του καθαρίσαμε τις γρατζουνιές με καθαρό οινόπνευμα.

Και ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω πώς στην ευχή βγήκε και πήγε στο σπίτι του Έλβις...:confused::confused::confused:
Αχ, όχι!Ελπίζω να είναι καλήτερα τώρα!
Ναι αυτό το λάθος κάναμε και εμείς.:(Αλλά το άλλο το δώσαμε και για άλλους λόγους.Ούτο σι'αλλος τώρα είναι πολύ πιο ευτιχησμένος!:cool:

Σήμερα κάναμε το Σίμπα μπανάκι,γιατί μύριζε άσχημα και ήταν βρόμικος.:lol: Πήραμε ένα ειδικό σαμπουάν για κουνέλια και γεμίσαμε μια λεκάνι με ζεστό,αλλά όχι καυτό νεράκι,και καθάρισε.:)

Όμως έκανα και δύο ανακαλύψεις: έτσι βρεγμένος που ήταν,διαπίστωσα ότι είναι πιο μικρός από όσο φαίνεται!:lol::up: Και η δεύτερη ήταν οι υπόλοιπες γρατσουνιές που του κατάφερε ο Έλβις...:/:

Τώρα είναι στη μπανιέρα και στεγνώνει,γλείφεται κλπ.:D

Ειδες,μπορει να μην εχεις γατουλα,αλλα εχεις γρατσουνιες!:lol:

θκοθικ

πανεμορφα κουνελακια!!!!!!!!!!!!!!:rolleyes:ειναι γλυκουλικα!!!!!!!!!!:D:baby:

Ειδες,μπορει να μην εχεις γατουλα,αλλα εχεις γρατσουνιες!:lol:
Όχι,ο Σίμπα έχει γρατζουνιές!:lol:

Ε τοτε θα λεμε οτι εχει αυτος γατα!:lol:

Ναι!:lol:Παιδιά,δεν έχει κουνήσει από τη μπανιέρα!:lol: Λέτε να περιμένει χουχουλιασμένος να στεγνώσει;:hmm:Περίεργο,του έκανα και πιστολάκι.:hmm: Μάλλον τη βρίσκει στο μπάνιο.:P:lol::up:

Εκεί που το είχα ανάσκελα στα γόνατά μου και ο μπαμπάς τον στέγνωνε,μου την αμόλησε και έγινε χάλια το πόδι μου και το πάτωμα.:lol:

Και βέβαια πήγα για μπάνιο,ο μπαμπάς τον στέγνωσε και τον έβαλε στον κλουβάκι του(όχι αυτό στην ταράτσα,το παλιό).:)Αύριο θα τον βγάλουμε έξω πάλι.:)

Τι βρομιάρης αυτος ο Ελβις
icon15.gif
:lol:

Όχι,για το Σίμπα μιλάμε.;)

Πριν λίγη ώρα επέστρεψα Αθήνα,και έτρεξα να ζουλήξω το αγοράκι μου,και ανακάλυψα ότι μαδάει ΠΑΡΑ πολύ(μάλλον λόγω καλοκαιριού και ζέστης)!:blink:Αν δείτε τη μπλούζα μου θα φρίξετε!:/:

Το απόγευμα θα πάω να πάρω μια βούρτσα από το πετ σοπ,γιατί δεν πάει άλλο.:)

Το πρόβλημά μου είναι η μπλούζα.Ξέρει κανείς πώς αφαιρούνται οι τρίχες;:redface:

Αχ τι ωραίες φώτος!!! :up: :up: :up: Να χαίρεσε τακουνελάκια σου!!! :happy: :happy: :happy: Φιλάκια από μένα! :D :D :D

θα πας στο σουπερ μαρκετ κ θα πάρεις ενα ρολό καθαρισμού που έχει κολλητική ταινία τα καρφουρ έχουν κ κάτι άλλα από σιλικόνη που τα πλένεις κ τα χρησιμοποιείς ξανά δεν είναι μια χρήσεις όπως η ταινία. Επίσης αν μήνουν κάποιες τρίχες μπορείς να βρέξεις τα χέρια σου κ έτσι να καθαρίσεις την μπλούζα ή να την πλύνεις με χλιαρό νερό, οι τρίχες κάποια στιγμή θα ανέβουν πάνω της αφαιρείς κ μετά πλένεις την μπλούζα σου. Καλή τύχη κ καλός ήρθες από τις διακοπές:up:

Ευχαριστώ πάρα πολύ κ.Έλενα.:happy:

Ναι Χριστινακι το αυτοκολλητο ρολο βοηθαει πολυ.Αν τη βγαλεις παντως τη μπουζα και την τιναξεις στο μπαλκονι καλα θα φυγουν.

Ναι Χριστινακι το αυτοκολλητο ρολο βοηθαει πολυ.Αν τη βγαλεις παντως τη μπουζα και την τιναξεις στο μπαλκονι καλα θα φυγουν.
Την καθάρισα όσο γινόταν,και τώρα θα δω τι θα κάνει το αυτοκόλλητο.:)

Φοβερή ομοιότητα,ε;:cool::P:lol::lol:
IMG_3874.jpg
elvis-presley-last-farewell.jpg

IMG_2886-1.jpg
simba.jpg

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back