Έλβις-Σίμπα!

Μπρρρρρ:blink::lol:
image

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μήπως είνα κουνέλι halloween :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτό υποπτεύομαι:hmm::cool::P

Ναι,κουνελι halloween είναι,από το fb:P

Να μερικές που έβγαλα με το κινητο πριν:happy:

DSC01089.jpg

Αγαααααααααπη μουυυ!!!:inlove::inlove::inlove:

DSC01091.jpg

Δεν είναι λίγο τεράστιος;:redface::lol:(παλι δεν εστρωσα το κρεβατι μου:P)

DSC01093.jpg

Ξαααπλες...:cool:

DSC01087.jpg

Το πιάνο μας:rolleyes:(στο πλάι διακρίνονται τα παπά του μπαμπά:lol:)

DSC01088.jpg

Πάντα ήθελα να τη βγάλω αυτή τη φωτογραφία:D

Με γεια το πιανο!
Ο κουνελος ηθελε να κραβατωθει ε;:lol:

τι τυχερη που εισαι!!! απο τοτε που ηρθα για σπουδες δεν ξαναπαιξα πιανο:( το πεθυμησα!!!:)

Να μερικές που έβγαλα με το κινητο πριν:happy:

DSC01089.jpg

Αγαααααααααπη μουυυ!!!:inlove::inlove::inlove:

DSC01091.jpg

Δεν είναι λίγο τεράστιος;:redface::lol:(παλι δεν εστρωσα το κρεβατι μου:P)

DSC01093.jpg

Ξαααπλες...:cool:

DSC01087.jpg

Το πιάνο μας:rolleyes:(στο πλάι διακρίνονται τα παπά του μπαμπά:lol:)

DSC01088.jpg

Πάντα ήθελα να τη βγάλω αυτή τη φωτογραφία:D

Είχα καιρό να απαντήσω στο θέμα...Λοιπόν τα κουνελάκια όπως τα ξέρω γλύκες.Φωτογραφίες με λουράκι δεν βλέπω και τις είχες υποσχεθεί...Κρίμα η Ραλού...Αλλά μπορεί να βρεθεί κάποιος άλλος...Μακάρι!
(έχω παρόμοιο πιάνο)

Με γεια το πιανο!
Ο κουνελος ηθελε να κραβατωθει ε;:lol:
Ευχαριστώ!
Μάλλον...:hmm::lol: το καλό είναι ότι όποτε τον έχω μεσα στο σπιτι του δίνω τη μισή σαλατα γιατί δε μου αρεσει:P
τι τυχερη που εισαι!!! απο τοτε που ηρθα για σπουδες δεν ξαναπαιξα πιανο:( το πεθυμησα!!!:)
Δεν πειράζει,πάντα μπορείς να το ξανακάνεις,έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου:)
Είχα καιρό να απαντήσω στο θέμα...Λοιπόν τα κουνελάκια όπως τα ξέρω γλύκες.Φωτογραφίες με λουράκι δεν βλέπω και τις είχες υποσχεθεί...Κρίμα η Ραλού...Αλλά μπορεί να βρεθεί κάποιος άλλος...Μακάρι!
(έχω παρόμοιο πιάνο)
Αγνη δεν προλάβαμε να πάρουμε το λουράκι,είχαμε δουλειές όπως το πιάνο κι άλλα τέτοια.Προς το παρόν δεν εχουμε χρόνο,ίσως αργότερα;)

Αλήθεια;:D Το δικό μου είναι το PE-121 της YOUNG CHANG,το δικό σου;:hmm:

Παιζίιιι μου ταλαντούχο!!!!:D:D:D:rolleyes:
DSC01120-1.jpg

DSC01121-1.jpg

Δεν είναι γλύκας;:happy:
DSC01107-1.jpg

Μωό μου!:rolleyes:
DSC01118-1.jpg

Είναι γλύκας και πολύ μάλιστα:inlove:Αλήθεια,πόσο είναι:hmm:

Τελειες οι κουνελοφωτογραφιες!ταλαντουχος και πανεμορφος!

2008_coniglio_uovo.jpg
boby_con_quadrifoglio.jpg
2008_coniglio_ghirlanda.jpg
2008_coniglio_fiori.jpg
2008_coniglio_quadrif.jpg
2008_coniglio_piedi.jpg

Κουνελοπαρεα για τον Ελβις και το Σιμπα:)

υπέροχες φωτο:)

Παιζίιιι μου ταλαντούχο!!!!:D:D:D:rolleyes:
DSC01120-1.jpg

DSC01121-1.jpg

Δεν είναι γλύκας;:happy:
DSC01107-1.jpg

Μωό μου!:rolleyes:
DSC01118-1.jpg
Καλά είναι απίστευτη φάτσα!Σκέτη μούρη.Να το χαίρεσε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back