Έλβις-Σίμπα!

Ευχαριστώ πολύ Δήμητρα!:D Επίσης:) Θα σου τα ζουλήξω,μην ανησυχείς;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παρακαλώ Χριστινάκι!! :D:D Ωραία! Να μου βγάλεις και μια φώτο τον Έλβις να κοιτάει με τις ματάρες του!!! :blink::up::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Α!!! Παραλίγο να ξεχάσω!!! Σου έχω και ακόμα ένα δωράκι!!! :D:D:D

Έκπληξη!!!

Παρακαλώ Χριστινάκι!! :D:D Ωραία! Να μου βγάλεις και μια φώτο τον Έλβις να κοιτάει με τις ματάρες του!!! :blink::up::lol:
Θα προσπαθήσω:lol:
Α!!! Παραλίγο να ξεχάσω!!! Σου έχω και ακόμα ένα δωράκι!!! :D:D:D

Έκπληξη!!!
Καλά είσαι απίθανη:lol::up:

Θα προσπαθήσω:lol:

Καλά είσαι απίθανη:lol::up:

Άντε θα περιμένω να δω τα αποτελέσματα! :lol:

Το ξέρω το ξέρω, είμαι δεν είμαι; :cool::lol: Εντελώς τυχαία το βρήκα!! :up::up::up:

Άντε θα περιμένω να δω τα αποτελέσματα! :lol:

Το ξέρω το ξέρω, είμαι δεν είμαι; :cool::lol: Εντελώς τυχαία το βρήκα!! :up::up::up:
Το ξέρω το σάιτ,το έχουμε ξαναβάλει στο mycat αλλά το είχα ξεχάσει τελείως:rolleyes:

Το ξέρω το σάιτ,το έχουμε ξαναβάλει στο mycat αλλά το είχα ξεχάσει τελείως:rolleyes:
Εγώ το είχα ξαναδει μόνο μ' εκείνη τη γατόκαρτα μου είχε φτιάξει και θέμα η yasmin! :) Από τότε κι εγώ το είχα ξεχάσει εντελώς! :lol:

Τι κάνουν τα αρκουδάκια; Ξύπνησαν;;; :D:D

Εγώ το είχα ξαναδει μόνο μ' εκείνη τη γατόκαρτα μου είχε φτιάξει και θέμα η yasmin! :) Από τότε κι εγώ το είχα ξεχάσει εντελώς! :lol:

Τι κάνουν τα αρκουδάκια; Ξύπνησαν;;; :D:D
Εγώ δεν ξέρω καν πότε ακριβώς κοιμούνται:lol: Θα πάω να τους ταΐσω σε λίγο;)

Άντε τυχερά αρκουδάκια θα φάτε!!! :rolleyes::up::lol: Εγώ εδώ κάθομαι ήσυχα ήσυχα κάτω γίνεται χαμός! :blink: Ετοιμασίες για το Χριστουγεννιάτικο φαγητό, το πρωί μπουκώθηκα από γλυκά! :sick: :lol: Πήρες το δώρο σου για τα Χριστούγεννα; :D

Άντε τυχερά αρκουδάκια θα φάτε!!! :rolleyes::up::lol: Εγώ εδώ κάθομαι ήσυχα ήσυχα κάτω γίνεται χαμός! :blink: Ετοιμασίες για το Χριστουγεννιάτικο φαγητό, το πρωί μπουκώθηκα από γλυκά! :sick: :lol: Πήρες το δώρο σου για τα Χριστούγεννα; :D
Ναι πήρα ποδήλατο:P

Ναι πήρα ποδήλατο:P

Ποδάλητο ε;;; :blink::lol::lol: Εγώ πήρα (επιτέλους! :blink:) καινούριο κουρδιστίρι για κιθάρα, και ένα μικρό βουνό από καινούρια ρούχα από φίλους και συγγενείς! :P:D:D:up:

Παίζεις κιθάρα; Αυτό δεν το ήξερα:) Μπράβο;)

Παίζεις κιθάρα; Αυτό δεν το ήξερα:) Μπράβο;)
Α, ευκαιρία, το μαθες! :D:D:lol: Τα τάισες; :cool::)

Α, ευκαιρία, το μαθες! :D:D:lol: Τα τάισες; :cool::)
Θα πάω σε λίγο γιατί μόλις έκανα μπάνιο και αν ανέβω πάνω τώρα θα την αρπάξω:P

Θα πάω σε λίγο γιατί μόλις έκανα μπάνιο και αν ανέβω πάνω τώρα θα την αρπάξω:P
Α εγώ την άρπαξα πριν αρχίσουν οι διακοπές, δεν έχει και τόση πλάκα... -_- Ήθελα να πάω στη Βίγλα να κάνω σκι, τρομάρα μου!!! :lol:

Ήθελα να βγάλω και τον Έλβις σήμερα αλλά δεν είχε μπαταρία η μηχανή:/:
Εβγαλα μερικές με το κινητό πριν λίγο:)

Έπαιζε ο αδερφός μου τους Πειρατές της Kαραϊβικής για το PC και είχαμε τον Έλβις στο γραφείο...Το χαζούλι μου είχε καθήσει μπροστά στο ηχείο και άκουγε τα ουρλιαχτά και τα βογκητά και τα σπαθιά και είχε καθήσει κάπως έτσι για μερικά λεπτα...:lol:
DSC01265.jpg

Ωωωπ! Ξύπνησε:P

DSC01267.jpg

Χοντρούλης δεν είναι:rolleyes::D
DSC01268.jpg
DSC01269.jpg

Πως τις παιρνει αυτες τις στασεις;;;;;:lol::lol::lol:
DSC01270.jpg

Στρουμπουλος στρουμπουλος!

Χαχα! Τώρα τις είδα!! :lol: Μου φτιαξες το κέφι! :lol: :up: Ωραίες ματάρες!!! :blink::up::up::up: :D

Χαχα! Τώρα τις είδα!! :lol: Μου φτιαξες το κέφι! :lol: :up: Ωραίες ματάρες!!! :blink::up::up::up: :D
Ναι το χει κι αυτό:lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back