Έλβις-Σίμπα!

Καλημέρα αρκουδάκια!! :P Έχεις κανένα νέο Χριστίνα; :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σήμερα γυρίσαμε από το Βόλο:) Έκανα λίγο κοπάνα την Παρασκευή:P

Κάθε πρωί έπαιρνα το ποδήλατο και γύριζα την περιοχή. Η αλήθεια είναι ότι ο Βόλος έχει απίθανα γατιά:rolleyes:

Ο Οντίν,ένας χαδιάρης σκανδιναβικός γάτος (ή τέλος πάντων έτσι μου είπαν),τον οποίο πέτυχα να λιάζεται...
DSC01287.jpg
DSC01289.jpg

Η γατούλα που κοιμόταν μέσα στο θάμνο
DSC01292.jpg

Μια άλλη μαλλιαρή γατούλα που ανακάλυψα την επομένη.Δεν είναι θεά;:rolleyes: Κι αυτή την έχει μια κυρία...
DSC01299.jpg

DSC01320.jpg

Κι αυτόν τον έχει ένας άλλος παππούς
DSC01335.jpg

Γενικώς από γατιά δεν έχουμε έλλειψη:lol:

Κι αυτή είναι η σκυλίτσα της κυρίας που έχει τον Οντίν:D
DSC01331.jpg
DSC01332.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ολα τους ειναι κουκλια Χριστινακι!

Πανέμορφα είναι!!!:P:P:P

καλα εχω μεινει, ειναι θεϊκα ολα!!!

Ναι μωέ... Για ζούληγμα είναι όλα,αλλά συνήθως μόνο ο Οντίν κάθεται:)

Καλημερα!
Που χαθηκες Χριστινακι,ολα καλα;

Καλημερα!
Που χαθηκες Χριστινακι,ολα καλα;
Όλα καλά...Τρόπος του λέγειν:/: Believe it or not,όλη την εβδομάδα τελείωνα αργά και δεν προλάβαινα καθόλου να μπω.Κι όταν έμπαινα λίγο έπεφτε η ασύρματη(τις έχω δει τις φωτο σας):P Τέτοια γκαντεμιά με το κ@λορούτερ!:P:lol:

Αφιερωμενο στο πολυασχολο Χριστινακι:)
https://www.youtube.com/watch?v=v0zgQAp7EYw&feature=fvst

δες κι αλλα βιντεακια της Νορα στο youtube...ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ:)

Thx Γιούλη,την έχω δει,είναι απίθανη:D

Σήμερα μας ήρθαν τα λουράκια μας:DΠολύ καλή ποιότητα κατασκευής,μαλακά και ελαστικά υλικά...purrrfect! Τα δοκιμάσαμε,αλλά δεν βγάλαμε φωτο:redface:
Μόλις φόρεσα στον Έλβις το λουράκι του κατάλαβα ότι δεν είναι στ' αλήθεια τόσο χοντρος,η γούνα του είναι:P Κάναμε βόλτες γύρω γύρω στο σπίτι και στο μπαλκόνι.Από την πρώτη μας δοκιμή έβγαλα τα εξής συμπεράσματα:
1)Το να τον τραβήξεις λίγο προς το μέρος σου έχει το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα: τραβάει κι αυτός από την άλλη.(αναμενόμενο)
2)Αυτο που κατάλαβα είναι ότι...Elvis leads,not me:P

Στο Σίμπα το δοκίμασε ο αδερφός μου.

Σε γενικές γραμμές καλά το δέχτηκαν για πρώτη φορά.Νομίζω πως κατάλαβαν ότι υπάρχει ένα όριο στο πόσο μακριά μπορούν να πάνε μόνοι τους.Δεν τους ενοχλεί,ούτε τους πονάει.Κουμπώνει με σχρατς και πάνω από το σχρατς του θώρακα έχει ένα κούμπωμα για ασφάλεια.

Λίγο κάθε μέρα για την υπόλοιπη εβδομάδα και αν όλα πάνε καλά,το Σ/Κ πάμε εκδρομούλα!:D

Υ.Γ.:Στην αρχή απλά ακουλουθούσα περνώντας το λουρί γύρω από καρέκλες,τραπέζια και γενικά ό,τι άλλο έκανε το σαδιστικό κουνέλι μου για να με πεδέψει:P Μετά απόφάσισα να μην του κάνω το χατίρι και καθόμουν στο χαλί αφήνοντάς τον να κινείται στην ακτίνα του λουριού;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Tελικά άλλαξε το σχέδιο και πήγαμε με τους κούνελους βόλτα σε ένα πάρκο λίγο πιο κάτω από το βοτανικό κήπο,στο Δαφνί(το κατάλληλο μέρος για να βολτάρει κανείς κουνέλια με λουρί:P). Το ευχαριστήθηκαν πολύ τα κουνελοπαίδια μου,αν και χρειάστηκαν 5-10 λεπτα για να συνελθουν από το σοκ της ξαφνικής πρασινάδας γύρω γύρω:whistle: Λογικό,γιατί όσο να 'ναι είναι κάπως σοκαριστικό να βλέπεις μπροστά σου μια πράσινη θάλασσα από τριφύλλια και να αναρωτιέσαι πώς θα το φας όλο αυτό...:hmm::P Βγάλαμε μερικές φωτο με το κινητό(ο daddy ξεχασε τη μηχανη:P)Enjoy:rolleyes:
DSC01367.jpg

Δεν είναι γλύκας:whistle:
DSC01369.jpg

Δε βγαίνει αγάπη μου,μην το παλεύεις:P
DSC01372.jpg

Το παιδί μου βοσκει:D
DSC01374.jpg

Επαναπροσδιορισμος θεσης:hmm:
DSC01376.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ειναι πανεμορφα χριστινακι..:clapup:

μηπως ειναι επικινδυνο να τρωνε τα χορταρια αυτα?:hmm:

τι χαριτωμενα που ειναι!!!!!!!!!!:vroum::vroum:

Πολύ όμορφα και γλυκά Χριστίνα.:)Αλλά δεν ξέρω κατα πόσο πρέπει να τους φοράμε λουράκι.;)

Υ.Σ. Άσχετο αλλά γιατί βάλατε άλλα σμάιλσ;;;;:(

Τι γλυκα που ειναι οταν σηκωνονται στα πισω ποδαρακια...

ειναι πανεμορφα χριστινακι..:clapup:

μηπως ειναι επικινδυνο να τρωνε τα χορταρια αυτα?:hmm:
Όχι,είναι τριφύλλι.Τους δίνω και στο σπίτι.Ξέρω ποια δεν πρέπει να τρώνε;)
τι χαριτωμενα που ειναι!!!!!!!!!!:vroum::vroum:
Ευχαριστουμε:)
Πολύ όμορφα και γλυκά Χριστίνα.:)Αλλά δεν ξέρω κατα πόσο πρέπει να τους φοράμε λουράκι.;)

Υ.Σ. Άσχετο αλλά γιατί βάλατε άλλα σμάιλσ;;;;:(
Τί εννοείς πρέπει; Είναι πολύ άνετο και ελαστικό,δεν τα ενοχλεί καθόλου. Είναι ειδικό δια κουνέλια,τρωκτικά κλπ και βγαίνει σε διάφορα μεγέθη;)
Τι γλυκα που ειναι οταν σηκωνονται στα πισω ποδαρακια...
Ναι είναι.Το κάνουν για να ελέγξουν καλύτερα το περιβάλλον τους:)

Kαλησπέρα!:D
IMG_5499.jpg

IMG_5517.jpg

IMG_5498.jpg

IMG_5500.jpg

IMG_5513.jpg

IMG_5515.jpg

IMG_5519.jpg

IMG_5522.jpg

IMG_5523.jpg

IMG_5524.jpg

IMG_5525.jpg

IMG_5527.jpg

IMG_5529.jpg

Ο Σίμπα έσκισε κάπου το χειλάκι του:( και δεν είναι πολύ ευχάριστο το θέαμα,οπότε δεν έχει φωτό μέχρι να επουλωθεί. Θα ρωτήσω την κτηνίατρό του... Προς το παρόν βάζω μια παλιά φωτό.:)
Picnikcollage4-1.jpg

Πως το εσκισε μωρε ο μικρουλης;Περαστικα του...
Εσυ ή ο μπαμπας μεγαλουργησε παλι με τις φωτογραφιες;:D

Πως το εσκισε μωρε ο μικρουλης;Περαστικα του...
Εσυ ή ο μπαμπας μεγαλουργησε παλι με τις φωτογραφιες;:D
Εγώ:D Ο μπαμπας μεγαλουργουσε στον υπνο του:P

Δεν ξέρω πως χτύπησε έτσι...Μόνο υποθέσεις μπορώ να κάνω. Ή δαγκώθηκε,ή έβγαλε το σύρμα από την κορνιζα της περιφραξης πάλι ή...δεν ξέρω τί άλλο.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back