Έλεος, κάνανε και κοιλίτσα

:lol::lol::lol:Αχ να δεις τριχωματάκι λαμπερό και ο Μάπας μου και το Ηλιαάκι μου!!!:up:
Καλά...είμαι σίγουρη γι΄αυτό!!!:up::up::up:

Υ.Γ. Τα δικά μας τα γεννητούρια τα είδες???:rolleyes::rolleyes::D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κατερινιώ τι κάνεις; 400γρ τροφή;;;σε λίγο θα ξεπεράσουν το ύψος τους με το πλάτος τους που θα έλεγε κ η Rowling. Πήγαινε στο γιατρό σου κ πές του να σου δώσει ένα δοσομετρητή ο οποίος έχει πόσο πρέπει να τρώνε αναλαγα με την ηλικία κ την ράτσα κ όλα θα πάνε καλα, μετά της στείρωση θα πρέπει να προσέχεις ειδικά με τον μάπα που είναι κ αρσενικός

Πήρα δοσομετρητή..Βέβαια δεν λέει τις ράτσες παρά τι μετράει για 50 γρ σαν στειρωμένες, τι για έγκυες , τι για γατάκια κλπ.Από αυτό βάζω για γατάκια 50 γρ 2 φορές την ημέρα..Τι έχουν οι αρσενικοί μετά την στείρωση????????:blink:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλά...είμαι σίγουρη γι΄αυτό!!!:up::up::up:

Υ.Γ. Τα δικά μας τα γεννητούρια τα είδες???:rolleyes::rolleyes::D

Είδα ότι ήταν έγκυος η Ράισα...Ο μπαμπάς-σύντροφος κάπως μπερδέυτηκα...Ποιος είναι????Ο φιντέλ????Και συγνώμη ΠΟΤΕ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ...Ποιο thread είναι????

Μπαμπάς είναι ο Φιντελάκος ναι....πάνε στους British maniacs και στο Μεγάλωσε η οικογένεια !!!;)

Τι έχουν οι αρσενικοί μετά την στείρωση????????:blink:

Μετά την στείρωση...έχουν ολα τάση προς "πάχυνση" :rolleyes::rolleyes:

Και τα αρσενικά.. λόγο υδραβλικού συστήματος τάση για φρακάρισμα.. και δημιουργίας πέτρας.....:/::/:

Τζούλια, εσύ που τα είδες αυτή η κοιλίτσα λες να αοφείλεται στα λίπη..Γιατί από τρέξιμο καλά χαμός γίνεται!!!Δεν σταματάνε..

Ε, ΝΑΙ λοιπον μανα..... θα ειμαι σκληρή... και άσχπλαχνη... η ειδικότης μου:P

.. είναι 100% καθαρό λίπος, ( είναι σαν να γεννησαν και κρέμετε η κοιλιά..):blink:

Δεν το έχω ξαναδεί σε γατα αυτό ούτε παχιά ....:(

Κομμένα ΜΑΧΑΙΡΙ τα "goodies" κ το junk food.. (friskies, wiskas ) κατα την γνωμη μου... ;)

Κατερίνα, αν και δεν τα 'χω δει από κοντά τα γατάκια σου, θα σου έλεγα να μην ανησυχείς πάρα πολύ... Η "κρεμαστή κοιλίτσα" είναι αρκετά συνηθισμένη και είναι μάλλον κάτι κληρονομικό, που δεν συνδέεται απαραίτητα με το πάχος (ακριβώς όπως και μια γυναίκα μπορεί να έχει "ψωμάκια" χωρίς να είναι παχύσαρκη).
Την έχει και η Αρήθα μου αυτή την μπακούλα και είχα θορυβηθεί κι εγώ παλιότερα. Αλλά είχα βρει αυτό εδώ που με καθησύχασε πολύ (και αργότερα μου το επιβεβαίωσαν και κτηνίατροι). Είναι θέμα κατασκευής, με άλλα λόγια. Αν το σωματικό τους βάρος είναι στα φυσιολογικά όρια, είστε οκ.
Βέβαια, αν έχουν γενικά τάση να παχαίνουν, καλό θα είναι να προσέχεις ώστε να τρώνε μόνο τη συνιστώμενη ποσότητα (που θα στην καθορίσει ο κτηνίατρος ανάλογα με τις ανάγκες τους) και από όσο το δυνατόν καλύτερης ποιότητας τροφή. :)

Κατερίνα, αν και δεν τα 'χω δει από κοντά τα γατάκια σου, θα σου έλεγα να μην ανησυχείς πάρα πολύ... Η "κρεμαστή κοιλίτσα" είναι αρκετά συνηθισμένη και είναι μάλλον κάτι κληρονομικό, που δεν συνδέεται απαραίτητα με το πάχος (ακριβώς όπως και μια γυναίκα μπορεί να έχει "ψωμάκια" χωρίς να είναι παχύσαρκη).
Την έχει και η Αρήθα μου αυτή την μπακούλα και είχα θορυβηθεί κι εγώ παλιότερα. Αλλά είχα βρει αυτό εδώ που με καθησύχασε πολύ (και αργότερα μου το επιβεβαίωσαν και κτηνίατροι). Είναι θέμα κατασκευής, με άλλα λόγια. Αν το σωματικό τους βάρος είναι στα φυσιολογικά όρια, είστε οκ.
Βέβαια, αν έχουν γενικά τάση να παχαίνουν, καλό θα είναι να προσέχεις ώστε να τρώνε μόνο τη συνιστώμενη ποσότητα (που θα στην καθορίσει ο κτηνίατρος ανάλογα με τις ανάγκες τους) και από όσο το δυνατόν καλύτερης ποιότητας τροφή. :)

Λοιπόν Αρήθα αν και είμαι στη δουλειά χάρηκα πολύ που το διάβασα αυτό το μηνυμα σου καθώς και ΟΛΟΚΛΗΡΟ το θέμα το αντίστοιχο σου.Αλλά ξέρεις είχα μια αμφιβολία ότι λέγαμε για διαφορετικό πράγμα μέχρι που είδα την Αρήθα σου σε φωτό και την κοιλιτσα της!!!Σαν να βλέπω το Ηλιάκι μου είναι!!!:DΟκ με άλλα χρώματα..

Το μάθημα μου το πήρα...μπορεί να θέλω να κάνω οικονομία αλλά όχι σε κάτι τόσο βασικό όπως η τροφή..:/:Χθες ζυγιστήκαμε...2650 ο Μάπας(δεν σταματάει να παίρνει κιλά αυτός ο γάτος) και 2300 η Ήλια!!!Είμαστε μόλις 4 μηνών και ήδη δεν χωράμε στο δωμάτιο!!:lol::redface::blink::D

Eμενα η μονικα, ειναι 2μιση μηνων περιπου, και ειναι κοντα 2 κιλα!
(οταν την ειχα βρει πριν 2μιση βδομαδες, ηταν 450 γραμμαρια..).
Παρ ολα αυτα δεν ειναι καθολου στρουμπουλη! Αυτο το γατι μεγαλωνει πιο γρηγορα...απο τον ισκιο της! :D

Eμενα η μονικα, ειναι 2μιση μηνων περιπου, και ειναι κοντα 2 κιλα!
(οταν την ειχα βρει πριν 2μιση βδομαδες, ηταν 450 γραμμαρια..).
Παρ ολα αυτα δεν ειναι καθολου στρουμπουλη! Αυτο το γατι μεγαλωνει πιο γρηγορα...απο τον ισκιο της! :D
Είσαι σίγουρος;Ο Σειριος που είναι και αρσενικός και γίνονται συνηθως πιο μεγαλόσωμα,είναι τεσσάρων μηνών και λιγότερο απο δύο κιλά.Η Μόιρα είναι τριες εβδομάδες πιο μικρή,δύο κιλά,και είναι σαν γιουβαρλάκι.:hmm:

Ωπα περιμενε..και η Leia ειναι 4 μηνων και 2 κιλα και δεν ειναι καθολου γιουβαρλακι...Ειναι ομως πολυ μακροστενη..σαν ταλιετελα:P

Χθες στην κτηνιατρο ζυγιστηκαμε και ημασταν πανω απο 1.700 γρ σιγουρα...
Τι να πω, λετε να βρηκα καμια πουμα αλμπινο; :up:

Χθες στην κτηνιατρο ζυγιστηκαμε και ημασταν πανω απο 1.700 γρ σιγουρα...
Τι να πω, λετε να βρηκα καμια πουμα αλμπινο; :up:
Μήπως απλά προσδιορίστηκε λάθος η ηλικία της;Γιατί και της Κατερινας που ήταν περίπου τόσο στο βάρος και πολύ μεγαλύτερα απο τη δικιά σου,η γιατρός ειπε να τους κάνει δίαιτα...:confused:

Ωπα περιμενε..και η Leia ειναι 4 μηνων και 2 κιλα και δεν ειναι καθολου γιουβαρλακι...Ειναι ομως πολυ μακροστενη..σαν ταλιετελα:P
Μα ναι,ποτέ δεν ηταν γιουβαρλάκια τα δικά μας,θυμάσαι όμως να ήταν δύο κιλά δυόμισι μηνών;Με τίποτα...:confused:

Eπειδη καναμε εμβολια και επρεπε να γραψουμε στο βιβλιαριο μας ημερομηνια γεννησης, συμφωνα με τα δοντια της και με καποια αλλα χαρακτηριστικα που αγνοω, επρεπε να ναι σιγουρα μικροτερη απο 3ων μηνων, οποτε βαλαμε Πρωτομαγια..!
Τι να πω, ζηλευετε επειδη τα γατονια σας ειναι μισες μεριδες και θελετε να μας δημιουργησετε τηψεις...

:D :up: ::D

Eπειδη καναμε εμβολια και επρεπε να γραψουμε στο βιβλιαριο μας ημερομηνια γεννησης, συμφωνα με τα δοντια της και με καποια αλλα χαρακτηριστικα που αγνοω, επρεπε να ναι σιγουρα μικροτερη απο 3ων μηνων, οποτε βαλαμε Πρωτομαγια..!
Τι να πω, ζηλευετε επειδη τα γατονια σας ειναι μισες μεριδες και θελετε να μας δημιουργησετε τηψεις...

:D :up: ::D
:lol::lol::lol:Απλά μου φαίνεται πολύ περίεργο,δυόμισι μηνών να έχει το ίδιο βάρος με τεσσάρων,και να μην είναι και στρουμπουλή...:hmm:Εσύ ξέρεις καλύτερα,και η γιατρός σας.:happy:

Ειπαμε, θα γινει μια μικρη, λευκη πουμα!

:D

(εντομεταξυ, επειδη εχει ρινιτιδα, τα βραδια που ερχεται και χωνεται στο κρεβατι μου και ερχεται μες στα μουτρα μου, λογω των μαλλιων μου φανταζομαι, οταν γουργουριζει ρουθουνιζει ταυτοχρονα και ειναι πολυ αστειο!! :D )

Ειπαμε, θα γινει μια μικρη, λευκη πουμα!

:D

(εντομεταξυ, επειδη εχει ρινιτιδα, τα βραδια που ερχεται και χωνεται στο κρεβατι μου και ερχεται μες στα μουτρα μου, λογω των μαλλιων μου φανταζομαι, οταν γουργουριζει ρουθουνιζει ταυτοχρονα και ειναι πολυ αστειο!! :D )
Ναι έχουν ένα κατιτίς με τα μαλλιά,αυτό είναι αλήθεια!:lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back