Έλεος πια, μέρος 2ο

sardela

Διάσημο μέλος

Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα.
https://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=782919&lngDtrID=245 .
Σαν μελλοντικη παιδαγωγος δεν θα μπορουσα να μην ζητησω την γνωμη σας για αυτη την ειδηση!:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:mad: :mad: :mad: το ακουσα στις ειδησεις!!!απλα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!και ποσοι αλλοι ανισορροποι δεν ερχονται καθημερινα σ'επαφη με παιδια:down:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ρε δεν παμε καλαααααααααααααα καθολου καλααααααααααααα

:blink::blink::blink::blink::blink:
απιστευτο...

Νομίζω ότι θα έπρεπε να ισχύσει το "Οφθαλμός αντί οφθαλμού" στην προκειμένη περίπτωση. Αν ήταν δικό μου παιδί και του έκοβε την γλώσσα θα της έκοβα τα χέρια!!!:mad: :mad: :mad:
Αν είχε η συγκεκριμένη κυρία ψυχολογικά προβλήματα δεν έπρεπε να γίνει δασκάλα. Τι της έφταιγε το παιδάκι αν τα νεύρα της ήταν φυτίλια?????

Tελικα το συστημα αξιολογησης των εκπαιδευτικων μηπως δεν θα επρεπε να ειναι κοκκινο πανι για τους εκπαιδευτικους?
Δεν ξερω Στελνω τα παιδια μου σχολειο και παρακαλω καθε φορα μεσα μου να πεσουν σε ανθρωπους που αγαπαν τα παιδια και την δουλεια τους. Ειναι τοσο λεπτη η ψυχη τους ,τοσο ευθραυστη.
Καποτε ο μεγαλος μου γιος ξεφτυλιστηκε επανειλειμενα απο δασκαλα του δημοτικου για το προβλημα πολυ μετριου βαθμου καθυστερησης . Να πω οτι τοτε δεν υπηρχε δυνατοτητα να βρεθει αλλο σχολειο για το ειδικο προβλημα που υπηρχε και το ξερε.Συνεχισε να ξεφτυλιζει ενα παιδι που και διαβαζε και εγραφε απλα ηταν λιγο διαφορετικο απο τους καλους μαθητες.
Αυτη η κυρια διδασκει ακομα και ειναι στο σχολειο που εχω και τα μικρα εκανα αγωνα να μην παν στην ταξη της για φετος . Του χρονου ομως? Δεν μπορεσα ποτε να βγαλω ακρη μαζι της και ξερω οτι ποτε δεν θα βγαλω. Και κανενας απο τους φορεις δεν θα ειναι στο πλαι μου οταν εγω θα αντιδρασω

Εγω απο ολους τους δασκαλους μου μεχρι τωρα δεν ειχα κανενα παραπονο. Μας αντιμετωπιζαν ολους ισα, ολους το ιδιο.

Αλλα αυτο που διαβασα ηταν απαραδεκτο!:mad:

Μα ειναι δυνατον να κοβεις την γλωσσα του παιδιου????
Και δεν ειναι καμια τριτοκοσμικη χωρα που εχουν ελλειψη μορφωσης!
Ειναι στην Ιταλια(αν δεν κανω λαθος).
Πραγματικα, αυτη η γυναικα πρεπει να κλειστει σε ψυχειατρειο οσο το δυνατο πιο γρηγορα.

Θυμήθηκα δύο παλιότερες ανάλογες υποθέσεις κακής, κάκιστης θα έλεγα μεθόδου διαπαιδαγώγισης, στην Κίνα μία σε Δημοτικό και μία σε Γυμνάσιο:

1. Μια δασκάλα από την Κίνα έβαλε τους μαθητές της να γράψουν το ίδιο τους
τον επιτύμβιο

Η Geng Xiaohong που διδάσκει μαθητές του δημοτικού πιστεύει πως η γραφή
του επιτύμβιου θα βοηθήσει στην ανάπτυξη των αξίων των μαθητών αλλά και
θα τους προβληματίσει για το νόημα της ζωής.

Όμως πρακτική της δασκάλας προβλημάτισε τους γονείς των μαθητών επειδή
το να μιλάς για τον θάνατο εν ζωή είναι κάτι που απαγορεύεται στην Κίνα.

Έτσι λοιπόν το διοικητικό συμβούλιο του σχολείου διεξαγάγει έρευνα με
σκοπό να αποσαφηνίσει την πρακτική αυτής της διδασκαλίας.
«Εάν αυτή η πρακτική χρησιμοποιείται συχνά τότε τα παιδιά μπορεί να
χάσουν την ελπίδα στην ζωή,» είπε ο πανεπιστημιακός Hao Wenwu.

2.
"Μια Κινέζα καθηγήτρια ανάγκασε δύο μαθήτριες της να πιουν ένα ολόκληρο μπουκάλι ποτό, για να τις τιμωρήσει, γιατί παραμελούσαν τα μαθήματά τους, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ. Τα κορίτσια, μαθήτριες γυμνασίου μεταφέρθηκαν την Παρασκευή στο νοσοκομείο της βορειοδυτικής επαρχίας Σαανσί με έντονους εμετούς και ζάλη, καθώς είχαν πιει μεγάλη ποσότητα "μπαϊτζού" - ένα πολύ δυνατό οινοπνευματώδες, που στην Κίνα αποκαλούν "λευκό ποτό". "Η καθηγήτρια βρήκε στην τσάντα των κοριτσιών ένα πιστολάκι μαλλιών και μια επιστολή, κι αποφάσισε να τις τιμωρήσει γιατί δεν συγκεντρώνονταν μόνο στα μαθήματά τους", γράφει ο τοπικός Τύπος. "Μετά από την επιμονή της καθηγήτριας τα δύο κορίτσια αναγκάσθηκαν να αδειάσουν ένα ολόκληρο μπουκάλι μπαϊτζού. Ένας συμμαθητής τους που διαμαρτυρήθηκε ξυλοκοπήθηκε από την καθηγήτρια. Τα ΜΜΕ δεν ανέφεραν εάν η καθηγήτρια θα τιμωρηθεί και με τι τρόπο."
Είναι τρελλοί αυτοί οι Κινέζοι!!!:blink::blink::blink::blink::blink:

Πολυ με εκνευριζουν αυτα!:mad: :mad: :mad:
Και μετα δεν θελουν και συστημα αξιολογισης!:mad: :mad: :mad:

Τωρα και στις τρεις περιπτωσεις δεν πρεπει να μην ξαναδουλεψουν ποτε ως δασκαλοι? Μα να δινει στα παιδια ποτο? Εδω τοσο καιρο προσπαθουν να περασουν το μηνυμα οχι ποτο στους ανηλικους και αυτη το χαβα της!

Αν αυτό είχε συμβεί Ελλάδα αν μη τι άλλο, θα είχαν πάρει πόδι από το σχολείο την άλλη κι όλας μέρα!!! :mad:

Ναι, ποδι θα ειχαν παρει, αλλα απο τιμωρια?
Πιστευω οτι στην Ιταλια(και στο εξωτερικο γενικοτερα) θα ειναι σκληροτερη.
Αν και με τους κινεζους, ποτε δεν ξερεις!!!

Αυτό με την κομμένη γλώσσα το είδα στις ειδήσεις χτες και έμεινα! Αν είναι δυνατόν! Εμένα μου είχαν τύχει 2-3 περιπτώσεις καθηγητών στο γυμνάσιο και στο Λύκειο (που την είχαν φάει την πετριά τους δεν υπάρχει περίπτωση) αλλά περισσότερο δεν ήξεραν να αντιμετωπίσουν τα παιδιά ανάλογα με τον χαρακτήρα τους. Κάποια παιδιά που δεν ήταν καλοί μαθητές τα μείωναν συνέχεια το οποίο δεν είναι σωστό γιατί ένας παιδαγωγός δεν είναι μόνο για να κάνει μάθημα σε ιδιοφυίες αλλά σε όλους και μάλιστα περισσότερο σε αυτούς που δεν είναι ιδιοφυίες. Οι εκπαιδευτικοί θα έπρεπε να περνούν από αξιολόγηση.

Οι εκπαιδευτικοί θα έπρεπε να περνούν από αξιολόγηση.
Θα επρεπε σίγουρα. Καθώς και από ψυχιατρική εξέταση.
Το θέμα ειναι με ποια κριτήρια και ποιοι θα τους αξιολογουν... Πολύ φοβάμαι οτι με τα σημερινά κοινωνικά δεδομένα ουτε αυτο θα ειχε αποτελεσμα.
Παντως γεγονότα οπως αυτο της χθεσινης ειδησης ειναι ακραια και δεν συμβαινουν συχνα, οποτε ας μην το παρουμε ως κανόνα.

κι ακουγα σημερα οτι εβαλε στην αρχη το παιδακι(μεταναστες οι γονεις του)να πει ψεμματα,οτι και καλα ειχε βαλει ενα χαρτι στο στομα και αρνιοταν να το βγαλει.ετσι εκεινη πλησιασε και προσπαθησε να κοψει το χαρτι,εκεινο τραβηχτηκε και του εκοψε τη γλωσσα:down:

κι ακουγα σημερα οτι εβαλε στην αρχη το παιδακι(μεταναστες οι γονεις του)να πει ψεμματα,οτι και καλα ειχε βαλει ενα χαρτι στο στομα και αρνιοταν να το βγαλει.ετσι εκεινη πλησιασε και προσπαθησε να κοψει το χαρτι,εκεινο τραβηχτηκε και του εκοψε τη γλωσσα:down:
Ε, βέβαια! Μετανάστες οι γονείς και το παιδάκι από Αφρική, σου λέει η έξυπνη η δασκάλα ποιον θα πιστέψουν αυτούς ή εμένα?:mad: :mad: :mad:

Βρε δεν είμαστε καλά....:down: :down: :mad: :down: :(

Να ρωτησω κατι?
Τωρα το παιδι δεν θα εχει γλωσσα, ή θα την "ξανακολλησουν"?:redface:
Ή εκοψε ενα κομματι και οχι ολη?

Να ρωτησω κατι?
Τωρα το παιδι δεν θα εχει γλωσσα, ή θα την "ξανακολλησουν"?:redface:
Ή εκοψε ενα κομματι και οχι ολη?
Ευτυχώς έκοψε μόνο την άκρη. Ηταν τρελλή αλλά όχι και τόσο....:mad:

Παλι καλα, γιατι μετα το παιδι δεν θα μπορουσε να μιλησει!:( :mad:

αντε να ξαναπαει στο σχολειο τωρα αυτο το παιδακι.. τραυμα θα του εμεινε...:(

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back