Έλεος πια (φόλες και πάλι)!!!

costas3303

Νεοφερμένο μέλος

Ο costas3303 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα.
14/1/08 Είμαι στην κουζίνα του σπιτιού μου, -ισόγειο με αυλή σε αδιέξοδος.
Μαγειρεύοντας κοιτάζω, από την μισάνοιχτη πόρτα να δω που βρίσκετε ο γατουλης μου, και διαπιστώνω ότι κάτι δεν πάει καλά !
Το γατάκι μου δεν μπορεί να ισορροπήσει και τρέμει !! χάνω την γη από τα πόδια μου.
Τον παίρνω αγκαλά και τρέχω με το αμάξι στον γιατρό …. Διστιχος το καημένο δεν άντεξε …. Το δηλητηρίασαν…..
Είμαι 37 χρονών άντρας και δεν μπορώ να το ξεπεράσω μια εβδομάδα τώρα.
Ενεα μηνών ήταν το καημένο …. Μια ψυχούλα ήταν, τι τους έβλαψε το καημένο…?

Ντρέπομαι ειλικρινά . Ντρέπομαι που ανήκω στο « δήθεν » ανεπτυγμένο είδος,
Που στο όνομα τις γνώσης ,και με την αλαζονεία που διακατέχει το είδος μας! δεν σεβόμαστε… τίποτε άλλο εκτός από την πάρτη μας !!
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ….

Και πριν από 10 χρόνια περίπου πάλι είχαν σκοτώσει 13 γάτες που φρόντιζα .
[FONT=&quot]Δεν θα τους ΠΕΡΑΣΕΙ όμως !!! θα τους πάω στα δικαστήρια. Μα σε 1 μήνα η σε 10 χρόνια θα τον πιάσω αυτόν τον αλήτη

[/FONT]

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι λες τώρα!
Το εξωγηινάκι που ειχες βρει στην επαρχία????
Οχι βρε Κώστα...:(:(
Μα ποιος μπορεί να το έκανε, έχεις καμια ιδέα;;
Να κάνεις καταγγελία στην αστυνομία.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

14/1/08 Είμαι στην κουζίνα του σπιτιού μου, -ισόγειο με αυλή σε αδιέξοδος.
Μαγειρεύοντας κοιτάζω, από την μισάνοιχτη πόρτα να δω που βρίσκετε ο γατουλης μου, και διαπιστώνω ότι κάτι δεν πάει καλά !
Το γατάκι μου δεν μπορεί να ισορροπήσει και τρέμει !! χάνω την γη από τα πόδια μου.
Τον παίρνω αγκαλά και τρέχω με το αμάξι στον γιατρό …. Διστιχος το καημένο δεν άντεξε …. Το δηλητηρίασαν…..
Είμαι 37 χρονών άντρας και δεν μπορώ να το ξεπεράσω μια εβδομάδα τώρα.
Ενεα μηνών ήταν το καημένο …. Μια ψυχούλα ήταν, τι τους έβλαψε το καημένο…?

Ντρέπομαι ειλικρινά . Ντρέπομαι που ανήκω στο « δήθεν » ανεπτυγμένο είδος,
Που στο όνομα τις γνώσης ,και με την αλαζονεία που διακατέχει το είδος μας! δεν σεβόμαστε… τίποτε άλλο εκτός από την πάρτη μας !!
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ….

Και πριν από 10 χρόνια περίπου πάλι είχαν σκοτώσει 13 γάτες που φρόντιζα .
[FONT=&quot]Δεν θα τους ΠΕΡΑΣΕΙ όμως !!! θα τους πάω στα δικαστήρια. Μα σε 1 μήνα η σε 10 χρόνια θα τον πιάσω αυτόν τον αλήτη[/FONT]

Εχεις απόλυτο δίκιο εδώ μέσα όλοι μας κάποια στιγμή έχουμε χάσει κάποιον φίλο από το χέρι κάποιου ασυνηδητού που νομίζει ότι επείδή στέκεται στα δύο του πόδια έχει και κάτι παραπάνω. Το να το παίζει θεός και να αποφασίζει για το ποιος θα πεθανει και πότε. Μακάρι να βρείς άκρη και να τιμωρηθεί αυτός που το έκανε. Μήπως έφαγε κατά λάθος κανένα δηλητηριασμένο ποντίκι; η κάτι άλλο; Υπήρξαν άλλα κρόυσματα στην γειτονιά σας με σκοτωμένες γάτες; έχεις ιδέα ποιος μπορεί να είναι;

Πω,πω!!Το καημένο το πλασματάκι!!! Αίσχος!!Φόλα στο πιάτο τους χρειάζεται!!!!:mad::mad::mad:

ΑΙΣΧΟΣ και παλι AIΣΧΟΣ.Ποσο διεστραμενος πρεπει να ειναι καποιος να του δινει ευχαριστηση το γεγονος οτι μπορει ανωνυμα και χωρις καμια επιπτωση να σκοτωσει ενα ζωντανο πλασμα,στο οποιο αδιαμφισβητητα
εχει υποτιθεται πνευματικη και μυικη υπεροχη.Και ενας Νεαντερταλ ακομα ,σκοτωνε για να ζησει πριν 300.000 χρονια.Δηλαδη πολιτισμικα παμε προς τα πισω?:mad:

kostas κουραγιο για την απωλεια του γατουλη σου , ειναι τραγικο οσο σκεφτομαι οτι μπορει να ειναι να ειναι κανενας στραβος παππους συνταξιουχοςπου δεν εχει με τι αλλο να ασχοληθει και ψαχνει να βρει τροπους να βλαψει τα ζωακαι και ενοχλησει τους ιδιοκτητες τους...εγω δεν εχω καταλαβει με πιο δικαιωμα κανουν αυτο σε εναν γειτωνα τους...γιατι χρησιμοποιουν αυτη την υπουλη και ανανδρη μεθοδο και δεν εχουν τα κοτσια να του χτυπησουν τη πορτα και να του πουν τοι εχουν να του πουν , ετσι κ αλλιως οταν υπαρχουν επιχειρηματα λυσεις βρισκονται...που δεν πιστευω οτι τους εκανε κατι το γατακι ή οτι τους αφορουσε.....γκρρρρρρρρρρρρ:mad::mad:

ΑΙΣΧΟΣ και παλι AIΣΧΟΣ.Ποσο διεστραμενος πρεπει να ειναι καποιος να του δινει ευχαριστηση το γεγονος οτι μπορει ανωνυμα και χωρις καμια επιπτωση να σκοτωσει ενα ζωντανο πλασμα,στο οποιο αδιαμφισβητητα
εχει υποτιθεται πνευματικη και μυικη υπεροχη.Και ενας Νεαντερταλ ακομα ,σκοτωνε για να ζησει πριν 300.000 χρονια.Δηλαδη πολιτισμικα παμε προς τα πισω?:mad:
πες τα Νίκη μου πές τα γιατί νομίζουν ότι της ζωές τις μετράμε με το είδος που ανήκουν!!!! μα τι λενε οι άνθρωποι!!!!

Λυπάμαι πολύ Κώστα... Αν είναι το γατάκι που βλέπω εδώ στο φόρουμ, ήταν πανέμορφο με υπέροχα τεράστια ματάκια.
Ελπίζω να βρεις ποιος το έκανε...
Είναι απαράδεκτο στις μέρες μας οι άνθρωποι να είναι τόσο εαυτούληδες και απάνθρωποι!:mad:

Κώστα λυπάμαι πολύ για το γατάκι σου. Κι εγώ συμφωνώ μήπως έφαγε κάνα δηλητηριασμένο ποντίκι? Είχα ρωτήσει κάποτε στην δουλειά μου ένα κύριο ο οποίος έκανε μυοκτονίες αν αυτό έχει κίνδυνο για τις γατούλες και μου απάντησε ότι οι γάτες δεν τα τρώνε αλλά δυστυχώς άμα έρθουν σε επαφή με μολυσμένο τρωκτικό δηλητηριάζονται. Μου φένεται τρελό να τους ενοχλούσε το ζωάκι σου.
Όσο για το 37 χρονών άντρας που δεν μπορεί να το ξεπεράσει πίστεψέ με ο άντρας ο πραγματικός από την ευαισθησία του φαίνεται. Κι εγώ ολόκληρη γυναίκα είμαι αλλά ακόμα μετά από 1 μήνα που πέθανε η γατούλα μου κλαίω χωρίς να μπορώ να συγκρατηθώ όταν την σκέφτομαι. Έτσι βρε ξεπερνιούνται τα φιλαράκια μας?

Δεν μπορώ να γράψω ………. με παίρνει από κάτω …..συγνώμη….θα απαντήσω μόλις συνέλθω……..

Οχι ρε γμτ, πάλι δηλητηριάσεις, μήπως πρέπει να μαζευτούμε και ν' αρχίσουμε να πλακώνουμε κανέναν στο ξύλο? Ειλικρινά δεν ξέρω τι θα γίνει με τους υπάνθρωπους που δεν έχουν ούτε τιμή ούτε κι αξία... Μα το Θεό πια, πόση ξεφτίλα μπορεί να κουβαλά κάποιος? Αει στα κομμάτια, τα πήρα βραδιάτικα. Κουράγιο ρε Κώστα, τι να πω, στο καλό γατουλάκι, είναι καλύτερα εκεί ψηλά απ' ότι εδώ κάτω στη χαβούζα...:down:

Αντίο μικρούλι...:bye:
Όλο τέτοια κρούσματα διαβάζω και απογοητεύομαι. Η νοοτροπία τέτοιων ανθρώπων δυστυχώς δεν αλλάζει από τη μία μέρα στην άλλη. Όποιος έμαθε να αντιμετωπίζει έτσι τη ζωή δεν "γυρνά"... Τι να πω μόνο απελπισία και αηδία νιώθω, αει σιχτιρ πλεον!
Κώστα κουράγιο και προσπάθησε να βρεις ποιος είναι, λογικά θα το κάνει και σε αδεσποτάκια. Και αν τον βρεις πες του να βρει κρυψώνα να κρυφτεί!

Λυπάμαι πολύ..δεν υπάρχουν μόνο άνθρωποι αλλά και υπάνθρωποι γύρω μας δυστυχώς :(

τι κρίμα. Λυπάμαι πολύ. :(

Κώστα λυπάμαι πολύ... κουράγιο, μόνο αυτό έχω να σου πω - άλλωστε δεν έχει και νόημα να πούμε τίποτα άλλο... ώρες ώρες νιώθω τόσο αδύναμη μπροστά σε όλους αυτούς του μ....κες. Πως να τα προλάβουμε όλα τα γατάκια???? Αν επιστρέφουμε μετά τον θάνατο το μόνο που τους εύχομαι είναι να γυρίσουν ως κατσαρίδες...:mad:

Αχ βρε Κώστα... Λυπάμαι πάρα πολύ.:(
Θυμάμαι τα μηνύματά σου όταν το είχες βρει το γατάκι...:(:(
Δυστυχώς, τα αυτοκίνητα και οι φόλες καραδοκούν ακόμα κι εκεί που δεν το περιμένουμε. Ο έξω κόσμος έχει γίνει ιδιαίτερα αφιλόξενος για τα γατάκια μας.:/:
Κρίμα, πολύ κρίμα...

Κάτι τέτοια διαβάζω και με κάνουν να βεβαιώνομαι ότι έτσι όπως είναι η σημερινή Ελλάδα, οι γάτες πρέπει να κρατιούνται απαραίτητα μέσα στο σπίτι γιατί αλλιώς δεν ζουν και πολύ... :/:
Τα θερμά μου συλληπητήρια Κώστα :(
Χαίρομαι πολύ που ακούω ότι θα το κυνηγήσεις νομικά, αλλά μια εύλογη απορία μου είναι πως θα βρεις το δράστη; :/:

Κάποια στιγμή που είχε φάει φόλα το σκυλάκι ενός φίλου και εκείνος υποψιαζόταν ποιος μπορεί να είναι, έστειλε την κοπέλα του που ο ύποπτος δεν γνώριζε και του έπιασε κουβέντα ότι δήθεν εκείνη ενοχλείται από ένα σκυλί στη γειτονιά που γαβγίζει συνέχεια και ότι σκέφτεται να του "ρίξει φόλα". Εκείνος τσίμπησε αμέσως και της είπε "αυτό να κάνεις. Έτσι ησύχασα κι εγώ από το σκύλο του τάδε (του φίλου της)". Μαγνητοφωνάκι, στον εισαγγελέα και πρόστιμο.

Κάποια στιγμή που είχε φάει φόλα το σκυλάκι ενός φίλου και εκείνος υποψιαζόταν ποιος μπορεί να είναι, έστειλε την κοπέλα του που ο ύποπτος δεν γνώριζε και του έπιασε κουβέντα ότι δήθεν εκείνη ενοχλείται από ένα σκυλί στη γειτονιά που γαβγίζει συνέχεια και ότι σκέφτεται να του "ρίξει φόλα". Εκείνος τσίμπησε αμέσως και της είπε "αυτό να κάνεις. Έτσι ησύχασα κι εγώ από το σκύλο του τάδε (του φίλου της)". Μαγνητοφωνάκι, στον εισαγγελέα και πρόστιμο.
Καλό σαν ιδέα, αλλά η μαγνητοφώνηση χωρίς να το γνωρίζει αυτός που μαγνητοφωνείται είναι παράνομη... :/:

Καλό σαν ιδέα, αλλά η μαγνητοφώνηση χωρίς να το γνωρίζει αυτός που μαγνητοφωνείται είναι παράνομη... :/:
Είναι. Αλλά ο εισαγγελέας δέχεται μαγνητοφωνημένο υλικό ως τεκμήριο ενοχής. Απλώς ο φίλος μου το ρισκάρισε προκειμένου να τιμωρηθεί ο δράστης...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back