ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Είναι. Αλλά ο εισαγγελέας δέχεται μαγνητοφωνημένο υλικό ως τεκμήριο ενοχής. Απλώς ο φίλος μου το ρισκάρισε προκειμένου να τιμωρηθεί ο δράστης...
Κι εγώ ξέρω ότι γίνεται δεκτό σε κάποιες περιπτώσεις και για κάποιες συγκεκριμένες πράξεις.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
toulis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Θυμάμαι όλη την ιστορία που μας είχες γράψει όταν το βρήκες...Πραγματικά πολύ άδικο. Όσο για τους "καλούς" σου γείτονες και εφόσον έχεις επισημάνει ότι γίνεται συστηματικά, μήπως να δοκίμαζες να το γράψεις στο: https://www.katagelies.gr
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος

costas3303
Νεοφερμένο μέλος
Michelle εμένα με ενδιαφέρει πρώτα να τον-ην καταγράψω με κρυφές κάμαρες,
Που θα βάλω από 2-3 του μήνα.
Από εκεί και έπειτα ……με νόμιμο η άνομο τρόπο, αυτός-η ΔΕΝ πρόκειται να
Ξαναγγίξει ΚΑΝΕΝΑ ζωάκι!
Αρκεί να τον-ην γράψω ….! ….μόνο αυτό .
Δυστιχος θα έχει σκοτώσει πολλές ψυχούλες μέχρι να τον πετύχω
Toulis πολύ ενδιαφέρον το site . Αλλά αυτόν-ην θέλω να τον περιποιηθώ ένα χεράκι πρώτα εγώ
Drusilia από εδώ και πέρα θα είμαι χωρίς το εξωγηινάκι μου . και χωρίς να μπορώ να πάρω άλλο…
Τουλάχιστον υπάρχετε εσείς να τους προσφέρεται μια ζεστή αγκαλιά
Θέλω να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την συμπαράσταση σας.
Ένα ευχαριστώ από την καρδιά μου για την συνεισφορά σας σε ορφανές
[FONT="]Ψυχούλες[/FONT]
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avrilio
Εκκολαπτόμενο μέλος
stellak
Διάσημο μέλος
Μια γειτόνισσα της μάνας μου μεγάλη σε ηλικία πιάστηκε από άλλο γείτονα να εναποθέτει στον κάδο μια σακκούλα με ζωντανά γατάκια νεογέννητα. Πήρε ο γείτονας τη σακκούλα, την έβγαλε από τον κάδο, πήρε τη γριά στα χέρια, την έβαλε στον κάδο και έκλεισε το καπάκι. Το πιστεύετε; Χτυπιόταν η γριά κι εκείνος της έλεγε ότι την επόμενη φορά θα τη ρίξει κατευθείαν στο απορριματοφόρο, να μην την προλάβει κανείς... Όλη η γειτονιά στα μπαλκόνια και στις αυλές! Φυσικά, δεν ξανάγγιξε ζώο μέχρι που πέθανε αυτή. Η τρέλλα αντιμετωπίζεται με τρέλλα στη Ελλάδα.
Raisa
Περιβόητο μέλος
Σε κάτι περιπτώσεις σαν κι αυτές, να με συγχωρείτε, η αυτοδικία με βρίσκει σύμφωνη.
Μια γειτόνισσα της μάνας μου μεγάλη σε ηλικία πιάστηκε από άλλο γείτονα να εναποθέτει στον κάδο μια σακκούλα με ζωντανά γατάκια νεογέννητα. Πήρε ο γείτονας τη σακκούλα, την έβγαλε από τον κάδο, πήρε τη γριά στα χέρια, την έβαλε στον κάδο και έκλεισε το καπάκι. Το πιστεύετε; Χτυπιόταν η γριά κι εκείνος της έλεγε ότι την επόμενη φορά θα τη ρίξει κατευθείαν στο απορριματοφόρο, να μην την προλάβει κανείς... Όλη η γειτονιά στα μπαλκόνια και στις αυλές! Φυσικά, δεν ξανάγγιξε ζώο μέχρι που πέθανε αυτή. Η τρέλλα αντιμετωπίζεται με τρέλλα στη Ελλάδα.
πολύ καλό!!!!

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

Desdemona
Διάσημο μέλος
Α μην το λες,μερικές είναι ικανοποιητικά μπασμένεςΠου να βρει και σακούλα στα μέτρα της![]()

julia
Διακεκριμένο μέλος
@@@##$$$$!!!!!!Τώρα το είδα!!!!!!!!!!
Κώστα λυπάμαι και εγω... έχω χάσει αρκετές γατούλες απο φολα με αποκορύφωμα τον Σιλβέστρο μας, την παρέα μας στο μαγαζί , την μασκότ μας, που μας έκανε παρέα τις ατελειωτες ώρες.... ++ 13/09/2007++. 11χρόνια δεν τον πάτησε αμάξι, δεν τον πέιραξε κανείς, και ούτε αυτός, ουτε περιστέρι, μαζί τρώγανε τις κροκκέτες....
Μεχρι εκείνο το πρωινό........
Παει τοσος καιρός και ακόμα δακρύζω, και κλαίω στο γραφείο, μπροστά σους συναδελφους μου και τα αφεντικά, ντρέπομαι, και τρέχω στην τουαλέτα, γιατι αν με ρωτήσουν τί έπαθα ΤΙ θα πω????
28/9 /2007 Πέιραμε το τωρινό μας γατάκι τον Κικη ειναι στα ίδια χρώματα μόνο με κοντή τρίχα... Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον Σιλβέστρο, απλά βρήκα τρόπο να διοχετεύω την αγάπη μου αλλού... και με βοήθησε πολύ. Επισης κατάλαβα οτι εδω στην κ@λ@ο Αθήνα τα ζωάκια ειναι ασφαλή μόνο μέσα.
Το μόνο που με παρηγορεί είναι ότι σκέφτωμαι ότι όσο τον φροντίζαμε έζησε καλά, ηταν χορτάτος, την αγάπη μας.. και κάναμε ότι ηταν δυνατόν.
Τώρα εγώ δεν ξέρω αν θα είχα το ψυχικό σθένος και την ψυχραιμία να τον καταγράψω, ή έστω να ανοίξω συζήτηση με το πρόσωπο που εβαλε την φόλα.....
Εκείνη την στιγμή... απλά θα κατέληγα στην φυλακή ή θα έτρεχα στα δικαστήρια....
ελπίζω μονο να μην βρεθώ σε αυτήν την θέση..... γιατί δεν θα δείξω ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!
Επισης με βοήθησε το γεγονός ότι και εγω με την σειρά μου ανακάλυψα αυτό το site, αυτήν την παρέα, που με καταλαβαίνει και με νοιώθει, συζητάω, ξεσπάω και νοιώθω κάπως καλύτερα...
Οι περισσότεροι έτσι γραφτήκαμε (εγώ έψαχνα τρόπους αντιπετώπισης της φόλας, και αντίδοτα...)
Να είσαι σίγουρος ότι σε καταλαβαίνουμε ΑΠΟΛΥΤΑ, και θα είμαστε εδω.
Φιλικά,
Τζούλια
ΥΓ αν θες διαβασε για μενα εδω
https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=25000
https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=25000&page=3
Sof
Εκκολαπτόμενο μέλος
Λυπάμαι Κώστα, λυπάμαι πολύ...φαντάζομαι πως νιώθεις και μου ανεβαίνουν δάκρυα στα μάτια.

Δεν μου έχει τύχει ποτέ φόλα, είχα πάντα όλες τις γάτες και τον σκύλο μου σπίτι. Αλλά αν μου τύχαινε θα αντιδρούσα και εγώ σαν αγρίμι. Είμαι εντελώς υπερ της αυτοδικίας.
Σάμπως και τον άλλον που πίασανε μέσω της ηχογράφησης του κάνανε τίποτα σοβαρό? Ένα απλό πρόστιμο...

Ελλας το μεγαλείο σου.
costas3303
Νεοφερμένο μέλος
Και εγώ σε ότι μπορώ να σας βοηθήσω θα είναι χαρά μου.
Τώρα για το κτήνος που σκότωσε τον γάτο μου τον άλλον μήνα βάζω κάμαρες στην αυλή ( για χατίρι του και μονό ! )
Έχω κάποιες τροφές από τον γατουλη μου αν έχετε κάποια συνάντηση να σας τις φέρω –εγώ δεν μπορώ να έχω πλέον γατουλη……
[FONT="]Αχ βρε Τζούλια πολύ συγκινητικό το κείμενο για τον [/FONT][FONT="]Σιλβεστρο ,σκέφτηκα και εγώ να πάρω ένα άλλο, αλλά θα κινδυνεύει γιατί μένω ισόγειο και όταν θα ανοίγω την πόρτα τις κουζίνας θα είναι πολύ δύσκολο να το κρατήσω μέσα[/FONT]
stellak
Διάσημο μέλος
Έχω κάποιες τροφές από τον γατουλη μου αν έχετε κάποια συνάντηση να σας τις φέρω –εγώ δεν μπορώ να έχω πλέον γατουλη……
Είναι πολύ ευγενική η προσφορά σου, όμως νομίζω ότι θα είναι προτιμότερο, κι εύχομαι να συμφωνήσουν κι οι άλλοι μαζί μου, να μοιράσεις τις τροφές που σου έμειναν στα αδέσποτα εκεί γύρω, αν όχι ακριβώς έξω από το σπίτι σου λόγω κινδύνου, έστω σε μικρή απόσταση... Όλο και κάποιο γατάκι θα τις εκτιμήσει. Τι κρίμα να μην μπορείς να κρατήσεις ένα γατάκι μέσα στο σπίτι...

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

aretha
Περιβόητο μέλος
Τη λύση της σίτας στην πόρτα της κουζίνας την έχεις σκεφτεί;[FONT="]σκέφτηκα και εγώ να πάρω ένα άλλο, αλλά θα κινδυνεύει γιατί μένω ισόγειο και όταν θα ανοίγω την πόρτα τις κουζίνας θα είναι πολύ δύσκολο να το κρατήσω μέσα[/FONT]

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Α κα κατι αλλο που μου ήρθε... μηπως θα ενδιαφερόσουν για την Καλυψουλα???
costas3303
Νεοφερμένο μέλος

είναι μικρούλη ?
??Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avrilio
Εκκολαπτόμενο μέλος
costas3303
Νεοφερμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool