Έλεος, ψάχνω ένα γιατρό!!!

Τι άδικα..?????? αστειεύεσαι??? με τόσα που τραβάει και το γατάκι και εσύ, άδικα ανησύχησες????
Μακάρι να πάνε όλα καλά με τον Πρίγκηπα, και ευτυχώς που έχει κάποιον να τον προσέχει όπως εσύ!!!!!!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πολύ καλά έκανες και κινητοποιήθηκες αμέσως, ιδίως αφού ο Πρίγκηπας έχει βεβαρυμένο ιστορικό. Αλλά και τίποτα να μην είχε, με τέτοια συμπτώματα κι εγώ θα τον έτρεχα αμέσως. Χαίρομαι που είναι καλύτερα.
Είναι πολύ τυχερός που σε έχει και εσύ είσαι πολύ τυχερή που τον έχεις!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το καημένο είναι πολύ μικρό για να τα τραβάει όλα αυτά!! Τι εννοείς πήγαν να του βγάλουν τα νύχια;; Έχω πάθει σοκ. Γάτα χωρίς νύχια στην ουσία είναι ανάπηρη! Καλύτερα να του έκοβαν το ένα πόδι, πιο πολλά θα μπορούσε να κάνει!
Πάλι καλά που έχει εσένα να τον φροντίζεις!

Νομίζω ότι στον Αίλουρο θα "βρείτε την υγειά σας"!!!

O κ. Πανος ισως ειναι ο καλυτερος κτηνιατρος της Αττικης..Ενα χρονο που ειχα γυρισει απο Δραμα εψαχνα εναν τετοιο γιατρο..Μπορω να τον συγκρινω με εκεινον το γιατρο αφου για μενα ηταν τελειος και εκεινος ο γιατρος..Καθαρο ιατρειο, δειχνει ενδιαφερον για οτι εχει το ζωακι και πανω απο ολα τα αγαπαει..Πλεον δεν τον αλλαζω με κανενα και ας κανω μια ωρα και να φτασω στο ιατρειο..:)

O κ. Πανος ισως ειναι ο καλυτερος κτηνιατρος της Αττικης..Ενα χρονο που ειχα γυρισει απο Δραμα εψαχνα εναν τετοιο γιατρο..Μπορω να τον συγκρινω με εκεινον το γιατρο αφου για μενα ηταν τελειος και εκεινος ο γιατρος..Καθαρο ιατρειο, δειχνει ενδιαφερον για οτι εχει το ζωακι και πανω απο ολα τα αγαπαει..Πλεον δεν τον αλλαζω με κανενα και ας κανω μια ωρα και να φτασω στο ιατρειο..:)

παιδιά και εγώ το λέω αυτό!! όσες ώρες μακριά και να ήταν!!:up:
Ακόμη και τώρα που θα φύγω είπα στον κύριο Πάνο ότι θα έρχομαι Ελλάδα με τον φρού μόνο σε αυτόν για εμβόλια, δεν πρόκειται να τον πηγαίνω στην Αγγλία:P:P

Τρελη που ανησυχεις;;;; Τρελη εισαι που θα σε πουμε ετσι;;;;
:lol::lol::lol::lol:
Χαιρομαι που ειναι καλα ο γατουλης, λυπαμαι για οσα περασε ο καημενος. Κι εγω ανησυχω πολυ :):):) Εξαλλου ειχες και λογο.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back