maria_lulu
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Linos(Nasia)
Νεοφερμένο μέλος
Σοβαρά τώρα, που θα μπορούσε να προωθηθεί για να πάρει τέλος αυτή η ιστορία? (αν και πολύ φοβάμαι χωρίς να το έχω ψάξει ότι θα υπάρχουν κι άλλα τέτοια)
Και αν ξέρει κανείς, σοβαρές συνέπειες από νομική άποψη υπάρχουν ή τζάμπα θα κυνηγούσε κανείς την οποιαδήποτε τιμωρία?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
maria_lulu
Επιφανές μέλος
Εχεις δικιοΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Αναρρωτιεμαι αν το τηλ ειναι δικο του....
Θυμαμαι καποτε ειχα γραψει εκει μεσα και τους ειχα σκυλοβρισει(οπως και πολλοι αλλοι). Μου απαντησαν οτι εχουν παρει αδεια για να γραφουν σε αυτο το σαιτ οτι θελουν χωρις περιορισμους.Δεν ξερω αν ισχυει...
Παντως ειναι ολοι τους ψυχανωμαλοι με ενα σωρο ψυχολογικα προβληματα και κομπλεξ. Και ειναι και φασιστες του κερατα.
Να σκεφτειτε νομιζουν πως με αυτο τον τροπο αλλαζουν τις συνειδησεις των ανθρωπων και τους κανουν πιο φιλοζωους και να μην τρωνε κρεας.
Επισης προετοιμαζονται και καλα για καποια επανασταση και λενε πως αμα δεν μπορεις να βασανισεις ζωο πως θα μπορεσεις να σκοτωσεις ανθρωπο? Ελεος δηλαδη. Κανουν ονειρα τα σκατοφασιστακια! Το νουμερο 3 θα παρουν απο ολους μας!(το ειπα ευγενικα)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_lulu
Επιφανές μέλος
Το γνωριζω το εν λογω σαιτ και εχω κανει και στο παρελθον καταγγελεια στη διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος αλλα απ'οτι βλεπω δεν εγινε τπτ.
Αναρρωτιεμαι αν το τηλ ειναι δικο του....
Θυμαμαι καποτε ειχα γραψει εκει μεσα και τους ειχα σκυλοβρισει(οπως και πολλοι αλλοι). Μου απαντησαν οτι εχουν παρει αδεια για να γραφουν σε αυτο το σαιτ οτι θελουν χωρις περιορισμους.Δεν ξερω αν ισχυει...
Παντως ειναι ολοι τους ψυχανωμαλοι με ενα σωρο ψυχολογικα προβληματα και κομπλεξ. Και ειναι και φασιστες του κερατα.
Να σκεφτειτε νομιζουν πως με αυτο τον τροπο αλλαζουν τις συνειδησεις των ανθρωπων και τους κανουν πιο φιλοζωους και να μην τρωνε κρεας.Επισης προετοιμαζονται και καλα για καποια επανασταση και λενε πως αμα δεν μπορεις να βασανισεις ζωο πως θα μπορεσεις να σκοτωσεις ανθρωπο? Ελεος δηλαδη. Κανουν ονειρα τα σκατοφασιστακια! Το νουμερο 3 θα παρουν απο ολους μας!(το ειπα ευγενικα)
Ελεος... Αμα καναμε ομαδικη καταγγελεια δεν θα εκλεινε το σαιτ ή οχι?

CoffeeBlack
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καταγγελία μπορεί να γίνει εδώ www.safeline.gr
Linos(Nasia)
Νεοφερμένο μέλος
Δεν μπήκα να δω τι έχει το site, δεν τολμώ...
Καταγγελία μπορεί να γίνει εδώ www.safeline.gr
Και να μην μπεις...
Το θέμα είναι νομικά πόσο παράνομο είναι αυτό που κάνουν? ή απλά θα κάνουμε μία καταγγελία που θα την απορρίψουν επειδή δεν θα βρουν παράνομο υλικό στο site τους?
Βέβαια αν δεν δοκιμάσεις δεν θα μάθεις κιόλας θα μου πεις...
Πάντως αν υπάρχουν συνέπειες, καλύτερο θα είναι νομίζω να γίνει ομαδική καταγγελία από όσους περισσότερους γίνεται (μπας και μας πάρουν στα σοβαρά)
maria_lulu
Επιφανές μέλος

evi27
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Ευχτυχως δεν εχει εικονες βιας![]()
το συγκεκριμενο θεμα δεν εχει, αλλα τα αλλα θεματα εχουν τετοιες εικονες και μαλιστα πολυ ασχημες (σκυλο που τον ανοιγουν και τον γδερνουν και μετα τον βαζουν σε κατσαρολα να τον βρασουν).
maria_lulu
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool