Έλεος...

maria_lulu

Επιφανές μέλος

Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα.
Με αφορμη την αγγελια που ειδα στο ιντερνετ, ειπα να την δημοσιευσω και εδω...

Δειτε εδω...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Έκανα το λάθος να το δω και φρίκιασια. Πιο ευγενικά δεν μπορώ να το πω.... Πόσο μα πόσο ανωμάλοι μπορεί να είναι?

Σοβαρά τώρα, που θα μπορούσε να προωθηθεί για να πάρει τέλος αυτή η ιστορία? (αν και πολύ φοβάμαι χωρίς να το έχω ψάξει ότι θα υπάρχουν κι άλλα τέτοια)
Και αν ξέρει κανείς, σοβαρές συνέπειες από νομική άποψη υπάρχουν ή τζάμπα θα κυνηγούσε κανείς την οποιαδήποτε τιμωρία?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

η φωτο με τα σκυλακια σιγουρα δεν ειναι δικη τους. Επιπλεον, με το να προωθειτε τετοιου ειδους αγγελιες, το μονο που καταφερνετε να κανετε ειναι να τους διαφημιζετε.

:hmm: Εχεις δικιο

Το γνωριζω το εν λογω σαιτ και εχω κανει και στο παρελθον καταγγελεια στη διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος αλλα απ'οτι βλεπω δεν εγινε τπτ.
Αναρρωτιεμαι αν το τηλ ειναι δικο του....
Θυμαμαι καποτε ειχα γραψει εκει μεσα και τους ειχα σκυλοβρισει(οπως και πολλοι αλλοι). Μου απαντησαν οτι εχουν παρει αδεια για να γραφουν σε αυτο το σαιτ οτι θελουν χωρις περιορισμους.Δεν ξερω αν ισχυει...
Παντως ειναι ολοι τους ψυχανωμαλοι με ενα σωρο ψυχολογικα προβληματα και κομπλεξ. Και ειναι και φασιστες του κερατα.
Να σκεφτειτε νομιζουν πως με αυτο τον τροπο αλλαζουν τις συνειδησεις των ανθρωπων και τους κανουν πιο φιλοζωους και να μην τρωνε κρεας. :wall: Επισης προετοιμαζονται και καλα για καποια επανασταση και λενε πως αμα δεν μπορεις να βασανισεις ζωο πως θα μπορεσεις να σκοτωσεις ανθρωπο? Ελεος δηλαδη. Κανουν ονειρα τα σκατοφασιστακια! Το νουμερο 3 θα παρουν απο ολους μας!(το ειπα ευγενικα)

Το γνωριζω το εν λογω σαιτ και εχω κανει και στο παρελθον καταγγελεια στη διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος αλλα απ'οτι βλεπω δεν εγινε τπτ.
Αναρρωτιεμαι αν το τηλ ειναι δικο του....
Θυμαμαι καποτε ειχα γραψει εκει μεσα και τους ειχα σκυλοβρισει(οπως και πολλοι αλλοι). Μου απαντησαν οτι εχουν παρει αδεια για να γραφουν σε αυτο το σαιτ οτι θελουν χωρις περιορισμους.Δεν ξερω αν ισχυει...
Παντως ειναι ολοι τους ψυχανωμαλοι με ενα σωρο ψυχολογικα προβληματα και κομπλεξ. Και ειναι και φασιστες του κερατα.
Να σκεφτειτε νομιζουν πως με αυτο τον τροπο αλλαζουν τις συνειδησεις των ανθρωπων και τους κανουν πιο φιλοζωους και να μην τρωνε κρεας. :wall: Επισης προετοιμαζονται και καλα για καποια επανασταση και λενε πως αμα δεν μπορεις να βασανισεις ζωο πως θα μπορεσεις να σκοτωσεις ανθρωπο? Ελεος δηλαδη. Κανουν ονειρα τα σκατοφασιστακια! Το νουμερο 3 θα παρουν απο ολους μας!(το ειπα ευγενικα)

Ελεος... Αμα καναμε ομαδικη καταγγελεια δεν θα εκλεινε το σαιτ ή οχι?:worry:

Δεν μπήκα να δω τι έχει το site, δεν τολμώ...
Καταγγελία μπορεί να γίνει εδώ www.safeline.gr

Δεν μπήκα να δω τι έχει το site, δεν τολμώ...
Καταγγελία μπορεί να γίνει εδώ www.safeline.gr

Και να μην μπεις...
Το θέμα είναι νομικά πόσο παράνομο είναι αυτό που κάνουν? ή απλά θα κάνουμε μία καταγγελία που θα την απορρίψουν επειδή δεν θα βρουν παράνομο υλικό στο site τους?

Βέβαια αν δεν δοκιμάσεις δεν θα μάθεις κιόλας θα μου πεις...

Πάντως αν υπάρχουν συνέπειες, καλύτερο θα είναι νομίζω να γίνει ομαδική καταγγελία από όσους περισσότερους γίνεται (μπας και μας πάρουν στα σοβαρά)

Ευχτυχως δεν εχει εικονες βιας:worry:

"Τώρα όσον αφορά το βίντεο, δεν ξέρω ποιο χαρακτηριστικό έχει που το κάνει αστείο. Εκτός και αν το λες αστείο επειδή σκέφτεσαι τα μούτρα που θα έχουν όσοι φιλόζωοι δουν κάτι τέτοιο, και λιώνεις στα γέλια. xD¨" Απόσπασμα από το φόρουμ. Λινκ δεν βάζω γιατί θα μπείτε όλοι και θα ανέβει η αναγνωσιμότητα ενός κατά τ'άλλα αδιάφορου φόρουμ που ποντάρει στις αντιδράσεις σας για να κερδίσει αναγνώστες. Με αυτήν την τακτική που υιοθετείται όποιος κάνει μπλογκ πλέον θα βασανίζει και από ένα σκύλο για να προβάλλει τις μπαρούφες που οι υπόλοιποι έβρισκαν βαρετές για να μπουν στον κόπο να ψάξουν. Τι άλλο να πούμε πια

Ευχτυχως δεν εχει εικονες βιας:worry:

το συγκεκριμενο θεμα δεν εχει, αλλα τα αλλα θεματα εχουν τετοιες εικονες και μαλιστα πολυ ασχημες (σκυλο που τον ανοιγουν και τον γδερνουν και μετα τον βαζουν σε κατσαρολα να τον βρασουν).

Ειχαν δημοσιευσει προσφατα κατι τετοιες φωτογραφιες στο φβ σε μια σελιδα "THANATOS STA ADESPOTA" αλλα ευτυχως σβηστηκε η σελιδα και μαλλον επιασαν αυτους που την δημιουργησαν...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back