Έλιοτ

• Thread starter Thread starter cofouli
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

cofouli

Νεοφερμένο μέλος

Η cofouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 16 μηνύματα.
Καλησπερα σας.Θα ηθελα τη βοηθεια σας σχετικα με τον ελιοτ.
Χθες το βραδι που του χαιδευα την κοιλιτσα ειδα στα γεννητικα του οργανα ενα μικρο κακαδακι κι εβγαλε 1-2 σταγονιτσες ενα υγρο διαφανο σαν νερο ενα πραμα,σα τσισακια να το πω...Η αληθεια ειναι οτι φοβηθηκα λιγο..Τι μπορει να ειναι?Ο φιλος μου λεει οτι απλα το ελιοτακι μας μεγαλωνει και ισως να θελει να ζευγαρωσει..Μα απο τοσο μικρος?Ειναι 5,5 μηνων.Αχ βοηθηστε με γιατι το μυαλο μου παει στο κακο...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δεν ειναι και πολυ μικρός για να θέλει να ζευγαρώσει:). Για καλο και για κακο ομως παρε τηλεφωνο καποιο κοντινό σου κτηνίατρο..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν είναι κάτι που μπορεί να εκτιμηθεί από μία περιγραφή καλύτερα να τον δεί ένας γιατρός......:confused::confused::confused::confused:

σας ευχαριστω παρα πολυ θα παρω τον κτηνιατρο να του το πω.

τον πηρα και με ειπε οτι δεν ειναι τιποτα ανυσηχητικο κατα 90% θελει να ζευγαρωσει

παντως σας ευχαριστω και παλι

Επειδή εμένα μου φαίνεται αρκετά σοβαρό θέμα -γιατί είναι κ σε ευαίσθητή περιοχή- κ μπορεί να είναι από κάτι πολύ απλό έως κ πολύ σοβαρό θα ήταν καλύτερα να βάλεις το ίδιο ποστ κ στο γιατρέ αρρώστησε ώστε να απαντήσει ο κτηνίατρος αλλά κ βέβαια να πας το συντομότερο στο γιατρό σου γιατί το καλύτερο είναι να το δει κ να το ψηλαφήσει. Εύχομαι τα καλύτερα για το γατάκι σου, κ περιμένουμε να μας πεις τι έγινε

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back