Έλλειψη διάθεσης κι υπνηλία

NeNeia

Νεοφερμένο μέλος

Η Ιφιγενεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 16 μηνύματα.
Το Γατάκι μου ειναι 3 εβδομάδων περίπου.. τον βρήκα στο δρόμο όπου κάποιος τον αφισε στην΄πόρτα του σπιτιού μέσα σε ένα κουτί απο παπούτσια... όλα πήγαιναν καλά.. πήγαμε σε γιατρό ο οποίος μας είπε ότι είναι μια χαρά. όλες τις μέρες που τον έχω σπίτι νιαουρίζει, με κυνηγάει, κοιμάται μόνο πάνω μου και βγάζει μια φωνή καμπάνα.. Του δίνω γαλα σε σκόνη γύρω στα 12 ml κάθε 3 ώρες περίπου. το πρωί έφαγε κανονικά και ήταν μια χαρά.. το μεσημέρι ήρ8ε η ώρα να ξαναφάμε και όλα ήταν φυσιολογικά. έφαγε 13 ml γάλα και απο εκείνη την ώρα έχει πέσει σε λύθαργο.. κοιμάται συνέχεια κουκουλωμένο πάνω μου, κάνει κάτι περιεργους θορύβους απο το στομάχι σαν να ρεύεται και δεν έχει όρεξη ούτε να νιαουρίσει... Δεν μπορώ να τον βλέπω έτσι.. ανησυχώ ότι ίσως κατι πάει στραβά.. κ γενικότερα δεν έχω ιδέα απο γάτες.. Πιπί του έχει κάνει κανονικά... και το χρώμα είναι αχνο κίτρινο προσ το άσπρο.. ένα μικροπρόβλημα με τα κακακια είχαμε και ο γιατρος του έβαλε λίγη βαζελίνη και μέσα σε 2 ωρίτσες έκανε κανονικα.. αλλα χθες κ σήμερα δεν έχει κανει :hmm:Τι μπορεί να συμβαίνει? Τώρα κανονικά θα έπρεπε να ξαναφάμε αλλα δεν λεχει καθόλου όρεξη !! τι να κανω???? :( :( :( :(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ζέστη...
και τρίψιμο με βρεγμένο με ζεστό νερό βαμβάκι την κοιλίτσα και τον ποπο μήπως και κάνει κακάκια, και φταίει αυτό...

Και γιατρό, γιατί αν δεν φάει, δεν θα τα πάει καλά. :/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Help!!! δεν ξέρω τι έχει... :(

οτι και να σου πουμε εμεις παντως..γιατροι δεν ειμαστε..παρε τηλεφωνο το γιατρο σου..:)

έφαγε τώρα κανονικά...άλλα πάλι ύπνο θέλει... όλες τις προηγούμενες μέρες νιαούριζε πάρα πολύ και σήμερα είναι υπερβολικά ήσυχος... όλο ύπνο...

Μπορεί να έκλαιγε γιατί ήταν μόνο και ήθελε την μαμά του...

Το σημαντικό είναι να τρώει, να είναι ζεστά και να τα κάνει...(και τα 2)
Το ότι κοιμάται είναι και λογικό και σημάδι ότι πέφτει....:redface:

Πρέπει να κάνει κακά... κάνε αυτό που είπα πιο πάνω.. μέχρι να τα κάνει.

Τί να σου πούμε εμείς άλλο... αν νομίζεις ότι είναι οκ, οκ, αλλιώς πάρε έναν γιατρό...γιατί απο μακριά διαγνώσεις, και απο μη γιατρούς δεν γίνονται...:hmm:

κοιτα να δεις..αλλοο υπνος..και αλλο ληθαργος.....ναι..υπαρχουν και σε εμενα καποιες μερες που κοιμουνται ολη μερα σχεδον..και αλλες που γινεται το σωσε..τι να σου πω...παρακολουθατο γενικοτερα..και πραξε αναλογα..αν εφαγε παντως καλο ειναι...οχι οτι ειναι και απολυτο βεβαια..:)

Το κάνω συνέχεια πριν και μετά απο κάθε γεύμα... αλλα ακόμα τπτ... μόνο πιπί του κάνει... Αύριο εννοείται πως θα τον ξαναπάω στο γιατρό αν δω ότι δεν κάνει. Δεν ξέρω τι άλλο να του κάνω μπας και του έρθει η έμπνευση...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back