Έλλειψη όρεξης και φτέρνισμα σε γατούλα που μόλις γέννησε

Μαρια4848

Νεοφερμένο μέλος

Η Μαρια4848 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
Λοιπον η Ντιζελ ειναι σχεδον 2 ετων(τωρα τον ιουνιο τα κλεινει) προχθες παρατηρησαμε με το αγορι μου την εξης συμπεριφορα φτερνιζετε περιπου καθε 15 λεπτα ολη την ημερα και γερνει το κεφαλι της προς τα πισω ανοιγει το στομα της και μετα χαμηλωνει το κεφαλι της....επισης κουναει το κεφαλι της καπως παραξενα καπως ασυντονιστα σαν να τρεμει μονο το κεφαλι της.ειδαμε οτι κουνιετε και καπως πιο αργα απο οτι συνηθως και δεν εχει πολλη ορεξη για φαγητο πραγμα τρομερα παραξενο γιατι παντα πειναει και τρωει σαν γουρουνακι.Δεν ξερουμε τι μπορει να της συμβενει πριν 1 εβδομαδα γεννησε για 2η φορα νομιζω 3 γατακια αλλα τα πηρε την ιδια μερα και καπου τα εκρυψε δεν φενετε ομως να πηγαινει να τα επισκεπτετε αφου ολο μαζι μας ειναι.υποπτευομαι οτι τα γατακια ειναι νεκρα απο γατους η απο την αδιαφορια της.μηπως γιαυτο φερετε παραξενα?ειναι πολλη καλη γατουλα ποτε δεν ειχαμε προβλημα μαζι της εκτος απο μια γαστρεντεριτιδα περσι που την πηγαμε στν κτηνιατρο αλλα εχουμε ανυσηχησει πολυ.αν εχετε καμια ιδεα για το τι μπορει να ειναι πειτε μου.αν οχι σχεδιαζουμε αυριο να την παμε στον κτηνιατρο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Δεν καταλαβαινω τι εχει

Το συνεχες φτερνισμα δεν μου αρεσει και δεν ειναι φυσιολογικο, οπωσδηποτε να επισκεφτειτε τον κτηνιατρο.
Ουτε και η αδιαφορια για το φαγητο ειναι καλη, κυριως εαν εχει γεννησει και θηλαζει κανονικα πρεπει να τρεφεται πολυ καλα διοτι ειναι ταλαιπωρημενη και χρειαζεται δυναμεις. Επειδη στις γεννες δυστυχως πολλα μπορουν να πανε στραβα, αν μπορειτε και σημερα να την πατε στο γιατρο. Οσο νωριτερο τοσο καλυτερο για τη γατουλα σας.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Φτερνίζεται συνέχεια

Γρήγορα στον κτηνίατρο!!! Μην καθυστερείτε καθόλου!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back