RedCat
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ψωρόγατο
Εκκολαπτόμενο μέλος

Με τον δικό μου δεν αντέδρασα παραπάνω γιατί ήμουν στη δουλειά επάνω και δεν είχα χρόνο. Καλά θα ήταν όμως να τις παίζαμε λιγάκι! Κινητός στόχος Θανάση!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou
Διάσημο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Δεν πάει καλά ο κόσμος!!! Κι αντγί ο άλλος ο μλκ από το pet shop να την στείλει στον αγύριστο καθόταν και συζητούσε να δώσει γατάκια?

Δε θα'πρεπε να ανοίγει Pet shop όποιος όποιος ρε γμτ, αλλά όσοι αποδεδειγμένα έχουν γνώσεις αλλά κυρίως όσοι τα αγαπάνε πραγματικά...
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
anabou
Διάσημο μέλος
Άμα η κυρία ήταν καλή πελάτισσα εύκολο το θεωρείς να την στείλει στον αγύριστοΚάφροι δε λες τίποτα Νότα!!!Δεν πάει καλά ο κόσμος!!! Κι αντγί ο άλλος ο μλκ από το pet shop να την στείλει στον αγύριστο καθόταν και συζητούσε να δώσει γατάκια?
![]()
Δε θα'πρεπε να ανοίγει Pet shop όποιος όποιος ρε γμτ, αλλά όσοι αποδεδειγμένα έχουν γνώσεις αλλά κυρίως όσοι τα αγαπάνε πραγματικά...
![]()
ψωρόγατο
Εκκολαπτόμενο μέλος
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum