Έμαθα ότι κλώτσησε τη γάτα μου!!!!

• Thread starter Thread starter adelaida
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

adelaida

Νεοφερμένο μέλος

Η adelaida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
Καλησπέρα! Είμαι καινούριο μέλος στο φορουμ αν και διαβάζω καιρό τα θέματα . Σήμερα γράφω γιατί έχω εκνευριστεί με ενα περιστατικό που έμαθα σήμερα . Ζω σε πολυκατοικία και έχω μια γατούλα 5 μηνών περίπου , πολύ ήσυχη και πάρα πολύ φιλική . Μερικές φορές την αφήνω να κάνει και λίγες βόλτες στον διαδρομο εξω απο την πόρτα μου που επικοινωνεί με τις σκάλες . Σήμερα λοιπόν άκουσα την κοπέλα που μένει στο δίπλα διαμέρισμα να λέει στην φίλη της όταν έβγαιναν απο το διαμέρισμα της ''μην δίνεις πολύ σημασία στον γάτο και καλομάθει'' ( οκ αυτό το καταλαβαίνω , μπορεί να μην της αρέσουν τα ζώα ) οταν την ρώτησε γιατί εκείνη της είπε '' προχθές προσπάθησε να μπει μέσα στο σπίτι ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΚΛΌΤΣΗΣΑ !!!!!!!!!!!!!! Πόσο μυαλό μπορεί να έχουν κάποιοι άνθρωποι και πόσο αναίσθητοι μπορεί να είναι; Δεν σου αρέσουν τα ζώα;Πρόβλημα σου! Τι σου φταίει όμως μια ψυχούλα; ενα ζωντανό πλασματάκι που δεν εχει γνώση για τις πράξεις του ; Αυτός ήταν ο μοναδικός τρόπος που μπορούσε να σκεφτεί για να απομακρύνει την γάτα ; Είναι πολυ φιλική και πολυ αμφιβάλω εαν προσπάθησε να μπεί στο ξένο σπίτι μιας και είναι πολυ επιφυλακτική με τα άτομα που δεν γνωρίζει . Εγω πως να αντιδράσω τώρα ;Όταν το είπε αυτό αμέσως έφυγε και έτσι δεν μπόρεσα να εμφανιστώ επίτηδες και να μπορέσω να της απαντήσω για αυτα που έλεγε ή ακόμα καλύτερα για αυτα που έκανε . Απο εκείνη την στιγμή συνέχεια το σκέφτομαι και θέλω να την ξεμαλλιάσω . Εσεις πως θα αντιδρούσατε ;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Έμαθα οτι κλότσησε την γάτα μου!!!!

Καλησπέρα και καλωσήρθες.:)
Καταλαβαίνω απόλυτα την αγανάκτηση σου.Δυστυχώς όμως στην ελλάδα δεν υπάρχει φιλοζωική παιδεία..κακά τα ψέμματα.Ως εκ τούτου θα πρέπει εμείς να μεριμνούμε για αυτό.Τι εννοώ.Σύμφωνα με το νόμο,ναι μεν επιτρέπονται τα κατοικίδια στο διαμέρισμα,όχι όμως να κυκλοφορούν σε κοινόχρηστους χώρους.Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι της δίνει το δικαίωμα να κλωτσά ή να κακοποιεί ζώα..αν είναι δυνατόν.Όμως..θα πρέπει σίγουρα να περιορίσεις το γάτο σου μόνο εντός του διαμερίσματός σου.Για να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο δηλαδή.
Κατά τα άλλα,εγώ θα της έλεγα ορθά κοφτά ότι άκουσα τη συνομιλία της..και σίγουρα θα έδειχνα τη δυσαρέσκεια μου...για την παιδεία της.Επίσης θα της ξεκαθάριζα ότι αν άλλη φορά το ξανακάνει,θα έχει τις συνέπειες που προβλέπει ο νόμος..Όμως,σου ξαναλέω ότι δυστυχώς τα κατοικίδια μας δεν επιτρέπεται να κυκλοφορούν σε κοινόχρηστους χώρους της πολυκατοικίας.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μπορούσε να σου κάνει παρατήρηση. το γατάκι τι έφταιγε;

Μα ακριβώς αυτό..δείχνει και την παιδεία της.:/:

Απάντηση: Έμαθα οτι κλώτσησε την γάτα μου!!!!

Να μη την άφηνες να κυκλοφορεί στους διαδρόμους.
Όσο καλά και να ξέρεις την γάτα σου, δεν μπορείς να προβλέψεις πως θα αντιδράσει στην θέα μιας ανοιχτής πόρτας.
Δεν μένεις μόνη σου στην πολυκατοικία και θα πρέπει να σέβεσαι και τους υπόλοιπους ένοικους.
Δεν μοιράζονται όλοι τις ευαισθησίες σου και την αγάπη σου για τις γάτες.
29.gif

Τελευταία επεξεργασία:

Ξεχασα να αναφέρω πως τα διαμερίσματα των κάτω ορόφων είναι ξενοίκιαστα , αρα δεν μένει κανεις αλλος εκτος απο εμάς και τους απέναντι . Μάλιστα όταν είχα πάρει την γάτα ρώτησα το παιδί που μένει δίπλα εαν υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα μιας και κάποιες φορές φέρνει βόλτα στις σκάλες και αυτός μου απάντησε πως δεν έχει κανένα πρόβλημα .( Η απάντηση του νόμιζα πως βρίσκει σύμφωνη και την κοπέλα απο απέναντι ) .

Πάντως καλό θα είναι να μην την αφήνεις στους κοινόχρηστους χώρους.Αλήθεια..δεν φοβάσαι μπας και ανοίξει κανένας την πόρτα..και βγει έξω;:worry:

Θα συμφωνήσω κι εγώ...Τι σημασία έχει αν είναι ΟΚ με τη γάτα σου οι ένοικοι άλλων διαμερισμάτων; Ούτως ή άλλως η γάτα σου θα πρέπει να παραμένει στους χώρους του διαμερίσματός σου και να μην κινείται στους κοινόχρηστους. Αφενός γιατί αυτό είναι υποχρέωσή σου απέναντι στους υπόλοιπους ενοίκους, αφετέρου και κυρίως για το δικό της καλό, γιατί πολύ απλά μπορεί ξαφνικά να βρεθεί στο δρόμο, ή σε σημείο της πολυκατοικίας επικίνδυνο για αυτή.
Το ότι κάποιος βιαιοπράγησε εναντίον της γάτας είναι άλλο θέμα. Σε αυτό σε νιώθω και σε συμμερίζομαι και στη θέση σου δεν θα ξαναέλεγα καλημέρα στο άτομο που το έκανε.
Πέρα όμως από το θέμα της παιδείας και της αγωγής ενός άλλου ατόμου, η δική σου υποχρέωση απέναντι στους ενοίκους και τη γατούλα είναι να την κρατάς μέσα στο σπίτι. Σε αυτό θα έλεγα να επικεντρωθείς, γιατί το ποιόν του άλλου δεν μπορείς ούτε είναι ευθύνη σου να το αλλάξεις.

Έλεος δηλαδή πια. Δεν μπορούμε να τα αφήνουμε τα καημένα ούτε λίγο να ξεμυτίσουν???Πρέπει να τα έχουμε όλη μέρα φυλακισμένα μέσα στο σπίτι για να μην γίνονται σάκος του μποξ για τις ορέξεις του καθενός? Στο φινάλε εντάξει η κοπέλα την βγάζει μόνη της έξω αλλά το γατί θα μπορούσε και να έχει βγει από μία ανοιχτή πόρτα που ξεχάστηκε(ανθρώπινο??????).
Δηλαδή έπρεπε να την κλωτσήσει (αν την κλώτσησε και δεν το έλεγε έτσι)?? Τέλος πάντων μάλλον το γατί πρέπει να μένει μέσα και αν καμιά μέρα την βγάζεις να είσαι και εσύ μαζί της για να μην έχεις χειρότερα.

Προσπαθησε να περιορισεις την γατα σου,οχι για αλλον λογο αλλα για το οτι υπαρχει περιπτωση να πλησιασει ξανα στην πορτα της κ------ς και αυτη την φορα να της κανει μεγαλυτερη ζημια.Οσον αφορα το ξεμαλλιασμα θα στο προτεινα,υπο την προυποθεση οτι εισαι διαθετειμενη να τρεχεις στα δικαστηρια,αν τυχον αυτη η ....... σε μηνυσει.Το καλυτερο θα ηταν να την πιασεις μονη χωρις μαρτυρες και να της πεις.Αν τολμησεις και ξαναγγιξεις την γατα μου για οποιονδηποτε λογο θα σε μαζευουν με τις κουβερτες,και αν θες στο αποδεικνυω και τωρα. Αν σου πουλησει τιποτα ωραιαδες και μαγκιες κανε αυτο που θα σου πει η ψυχη σου.Αν και το λαθος σου ηταν το οτι δεν βγηκες την ωρα που την ακουσες να το λεει στην φιλη της να την κανεις ενα με το πατωμα,ειτε την κλωτσησε πραγματικα την γατουλα σου ,ειτε οχι.
Πολλοι εδω μεσα θα με πουν κακο,τρελλο,νευρικο και χιλια δυο αλλα.Ενα εχω μαθει στην ζωη μου μεχρι τωρα
Αυτα τα σκουπιδια που κακομεταχειριζονται ζωα ενα πραμα καταλαβαινουν ΞΥΛΟ,μονον ετσι συνερχονται αυτοι
Οι ευγενειες και οι ηπιες συμπεριφορες δεν εχουν θεση σε αυτους.

Τελευταία επεξεργασία:
Τέλος πάντων μάλλον το γατί πρέπει να μένει μέσα και αν καμιά μέρα την βγάζεις να είσαι και εσύ μαζί της για να μην έχεις χειρότερα.

συμφωνώ απόλυτα με τα κορίτσια! Η Ριάνα (Jejebel) https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=35784
εκπαίδευσε τον Disney στη βόλτα με λουρί, κι αν δεις στο θεματάκι της έβαλε στο τέλος ένα εκπληκτικό βιντεάκι από τη βόλτα τους! Μπορείς κι εσύ να το κάνεις, και έτσι ν΄απολαμβάνει η γατούλα σου τη βόλτα της χωρίς δυσάρεστες συνέπειες

Έχεις κάθε δικαίωμα να θυμώνεις. Δεν έχει κανένας το δικαίωμα να κακοποιεί κανέναν. Δυστυχώς όμως σ' αυτό τον κόσμο υπάρχει πολλή αδικία. Και δεν μπορούμε πάντα να αλλάζουμε τα πράγματα, ούτε και τέτοιους ανθρώπους. Γι' αυτό καλά κάνουμε να προστατεύουμε τα πλασματάκια που φροντίζουμε, είτε αυτά είναι παιδάκια είτε κατοικίδια.
Κράτα λοιπόν το γατάκι σου περιορισμένο γιατί δεν ξέρεις ποτέ τι μπορεί να συμβεί. Μπορεί ακόμα και να φύγει από την πόρτα της πολυκατοικίας, πολύ εύκολα και να χαθεί!! Δεν θα ξέρει πως να επιστρέψει, θα περιπλανηθεί, μπορεί να πάθει κακό.
Αυτό που μπορείς να κάνεις, αν θέλεις το γατάκι σου να γυμνάζεται και να χαίρεται τη φύση, είναι να το εκπαιδεύσεις να βγαίνετε παρέα με σαμαράκι και λουράκι. Αν έχει κήπο η πολυκατοικία σου μπορείτε να βγαίνετε και να παίζετε εκεί κάθε απόγευμα ας πούμε. Σου παραθέτω link από σελίδα του θέματος του γατούλη μου, όπου έχω ανεβάσει βίντεο μιας βόλτας μας.

Ο Disney το ξαφνιασμένο μουτράκι

Ουπς!! Τώρα διάβασα τα πιο πάνω μηνύματα.. :Ρ

Συγγνώμη δηλαδή, ποιος της έδωσε δικαίωμα εξουσίας αυτής της ******** πάνω στα ζώα?????? Η γατούλα σου να ξέρεις ότι είναι πιθανό να κινδυνεψει σοβαρά αν δεν κάνεις κάτι, κι είναι κρίμα να χάνονται ψυχούλες, ίσες με μας, μη σου πω κι ανώτερες, από μας επειδή μια ******** δεν θέλει τα ζώα..Πες της να ασχοληθεί με τη δουλεία της και να σε αφήσει ήσυχη κι εσένα και το γατί για να ηρεμήσεις κιόλας...

Ουπς!! Τώρα διάβασα τα πιο πάνω μηνύματα.. :Ρ

Eίδες? εσύ πίνεις καφέ κι εμείς σου κάνουμε διαφήμιση:clapup: "η σούπερ γατομαμά κι ο αλανιάρης DIsney":clapup:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back