aser
Νεοφερμένο μέλος
https://troktiko.blogspot.com/2009/06/8_23.html
Χαρας στο κουραγιο του και την υπομονη του.
Οποιος και να ηταν ομως ξυλο που θελει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Επεζησε γραφει....η ψυχουλα μου!καλε........δεν το πιστευω αυτο που ειδα στην φωτο........ μα ειναι δυνατον να υπαρχουν τετοιοι ανθρωποι???(......τροπος του λεγειν το ανθρωποι).........και ο γατουλης τι κανει..ειναι καλα????????
aser
Νεοφερμένο μέλος
Η ειδηση ειναι απο το https://troktiko.blogspot.com και δεν γνωριζω τι απεγινε ο γατος.και ο γατουλης τι κανει..ειναι καλα????????
athanasiad
Πολύ δραστήριο μέλος
roulis
Εκκολαπτόμενο μέλος
σιεννα
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αυτον ειναι να τον αλυσοδεσεις στον τοιχο,να του βαλεις φιμωτρο και πνιχτη και να του κοπανας βελακια απο το πρωι μεχρι το βραδυ.Οταν δε ,πεινασει,να του δωσεις να φαει μια ζουμερη μπριζολα με φολα!
ΣΑΛΟΝΙΚΙΑ
Εκκολαπτόμενο μέλος

.Δεν γίνεται να πέσει στα χέρια μου ένα τέτοιο κτήνος;Είμαι ικανή για όλα όταν πρόκειται για ζωάκια.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος

φανταζομαι το σοκ που θα επαθε το κακομοιρο...

δεν του εβγαζε τα ματια με τα νυχια της η γατουλα να φχαριστηθουμε ?

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool