cris
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η cris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα.
09-06-07
13:32
Ένας γατούλης που είχαμε, ο Φρουφρού, είχε μια πολύ περίεργη συμπεριφορά (θα την χαρακτήριζα ερωτική) απέναντι στα ξύλα απτο τζάκι....
Κάθε που ξεφορτώναν τα ξύλα στην αυλή ο Φρουφρού έφτανε πρώτος και μετά από μια εξονυχιστική έρευνα κατέληγε... Το τυχερό ξύλο θα γινόταν ο αποδέκτης όλης του της αγάπης και τρυφερότητας για όλη του την ζωή (μέχρι να το κάψουμε δηλαδή)!!
Το έγλειφε, τριβόταν πάνω του με όλους τους πιθανούς τρόπους και ενίοτε κοιμόταν και δίπλα του...
Μία κρύα νύχτα του χειμώνα ο πατέρας μου, λόγω αφηρημάδας μάλλον πέρνει το αντικείμενο του πόθου και το παραδίδει στις φλόγες! Εγώ και η μητέρα μου είμασταν αποροφημένες στην τηλεόραση και ο Φρουφρού κοιμόταν. Κάποια στιγμή γυρνάω και βλέπω με τρόμο τον γάτο να γλείφει το ξύλο ενώ αυτό καιγόταν! Σοκ! Η απομάκρυνσή του έγινε με αρκετές διαμαρτυρίες αλλά ήταν απαραίτητη....:cry:
Από τότε τον αφήναμε να χαρεί τον έρωτα του με την ησυχία του!!!
Κάθε που ξεφορτώναν τα ξύλα στην αυλή ο Φρουφρού έφτανε πρώτος και μετά από μια εξονυχιστική έρευνα κατέληγε... Το τυχερό ξύλο θα γινόταν ο αποδέκτης όλης του της αγάπης και τρυφερότητας για όλη του την ζωή (μέχρι να το κάψουμε δηλαδή)!!
Το έγλειφε, τριβόταν πάνω του με όλους τους πιθανούς τρόπους και ενίοτε κοιμόταν και δίπλα του...Μία κρύα νύχτα του χειμώνα ο πατέρας μου, λόγω αφηρημάδας μάλλον πέρνει το αντικείμενο του πόθου και το παραδίδει στις φλόγες! Εγώ και η μητέρα μου είμασταν αποροφημένες στην τηλεόραση και ο Φρουφρού κοιμόταν. Κάποια στιγμή γυρνάω και βλέπω με τρόμο τον γάτο να γλείφει το ξύλο ενώ αυτό καιγόταν! Σοκ! Η απομάκρυνσή του έγινε με αρκετές διαμαρτυρίες αλλά ήταν απαραίτητη....:cry:
Από τότε τον αφήναμε να χαρεί τον έρωτα του με την ησυχία του!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chrisidor
Δραστήριο μέλος
Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα.
09-06-07
13:42

Και ο Ισίδωρός μου το κάνει αυτό! Έχει πολύ πλάκα!
Του αρέσουν πολύ τα ξύλα για το τζάκι γενικώς, Δεν κολλάει μόνο σε ένα. Τρίβεται πάνω του,το μυρίζει, το γλείφει και ξύνει και τα νύχια του!
Βέβαια δεν έφτασε ποτέ στο σημείο του δικού σου!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cris
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η cris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 244 μηνύματα.
09-06-07
13:46
Είναι απίστευτοι!!! Το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι έχω ακούσει ότι τα ξύλα τα ψεκάζουν με διάφορα χημικά για σκορπιους και τέτοια.... 
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum