Ένας απρόσκλητος κούταβος - Χαρίζεται

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Ελένη Άνση

Διακεκριμένο μέλος

Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα.
Ένα κουταβάκι "βρέθηκε" στην πυλωτή της πολυκατοικίας. Το μάζεψε ο άντρας μου για να μην πεθάνει από την πείνα και τη δίψα. Δεν νομίζω να το κρατήσουμε, προς το παρόν προσπαθώ να το φροντίσω όσο καλύτερα μπορώ. Θα το πάω σε λίγο στον κτηνίατρο να κάνουμε ό,τι είναι απαραίτητο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• DSCF3605.jpg
    DSCF3605.jpg
    267,1 KB · Εμφανίσεις: 43
  • DSCF3608.jpg
    DSCF3608.jpg
    227,7 KB · Εμφανίσεις: 32
Ένα κουταβάκι "βρέθηκε" στην πυλωτή της πολυκατοικίας. Το μάζεψε ο άντρας μου για να μην πεθάνει από την πείνα και τη δίψα. Δεν νομίζω να το κρατήσουμε, προς το παρόν προσπαθώ να το φροντίσω όσο καλύτερα μπορώ. Θα το πάω σε λίγο στον κτηνίατρο να κάνουμε ό,τι είναι απαραίτητο.
είναι γλύκας λογικό να θέλουν τα υπόλοιπα μέλη να το κρατήσετε...φαίνεται όμως οτι θα γίνει μεγαλόσωμο σκυλάκι οπότε αν δεν έχετε τον απαιτούμενο χώρο καλύτερα το συντομότερο δυνατό να βρεθεί μια καλή οικογένεια..καλή του τύχη
(μεταξύ μας δεν πιστέυω να τα βγάλεις εύκολα πέρα με τους άλλους γιατί μάλλον τον έχουν ερωτευτεί;) οπότε καλό κουράγιο σε ό,τι και αν αποφασίσεις)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Α! Ένας όμορφος παχουλός κούταβος!

Χυμπεθέρα, ελπίζω να πάρετε την πιο φωτισμένη απόφαση για το μέλλον του. Εγώ δεν ξέρω σχεδόν τίποτα από σκυλιά :blink: και φαντάζομαι πως θα δυσκολευόμουν πολύ να προσαρμοστώ για να φροντίζω σωστά ένα τέτοιο χαριτωμένο γιουβαρλάκι μαζί με τη Μπάχχχχυ! :hmm:

Ελενη κι εμεις προσφατως αποκτησαμε κουταβο,εκτος απο τον σκυλαρο μας τον Ιβαν και εχουν ξετρελαθει ολοι.Αν δεν μπορειτε να τον κρατησετε,του ευχομαι να βρει συντομα ενα ζεστο σπιτακι,ειναι πολυ μουσουδι!

Αν θελεις βαζουμε αγγελια στο σκυλοφορουμ γι αυτον εχει καλα παιδια εκει που θα τον στειρωσουν αμα τον παρουν

Αν θελεις βαζουμε αγγελια στο σκυλοφορουμ γι αυτον εχει καλα παιδια εκει που θα τον στειρωσουν αμα τον παρουν
Γιασμίν μου, ευχαριστώ πολύ!!Θα απαντησω πολύ σύντομα, μόλις επικοινωνήσουμε με τον μπαμπά της κολλητής της κόρης μου, που πέθανε το σκυλάκι του μετά 14 χρόνια και είχε πει ότι θέλει να πάρει άλλο. Αν δεν τον θέλει θα επικοινωνήσουμε. Σε λίγο θα τον πάω στο γιατρό, να δούμε τί θα μας πει. Κι εγώ, που δεν ξέρω από σκυλιά, νομίζω θα γίνει πολύ μεγάλος. Η Μπασσέτ Κχχχχχ δεν του κάνει, αλλά, μόλις πάει να την πλησιάσει φουντώνει και εξαφανίζεται στα ενδότερα:(Την λυπάμαι, δεν έχει φάει τίποτα από το άγχος της, παρόλο που τον έχουμε στο μπαλκόνι και πολύ λίγο μπήκε μέσα.

Ακομα καλυτερα μονο να επιμενεις στην εκπαιδευση και στειρωση γινονται καταπληκτικα σκυλια ετσι

Άντε και εσύ... μας βλέπω να γινόμαστε πολλές με σκυλιά....:redface:

Λοιπόοοοον! Το μπεμπέ είναι 35-40 ημερών το πολύ!! Είναι υγιέστατος, δεν έχει καθόλου ψύλλους ή τσιμπούρια, τα αυτιά του είναι καθαρά,και...κάναμε το εμβόλιο puppy, που είναι απ'ότι κατάλαβα μια πρώτη προφύλαξη, γιατί σε 20 μέρες θα κάνει το κανονικό. Πήρε και χάπι για αποπαρασίτωση Milbemax, το οποίο το εδωσα εγώ (τί εύκολο σε σχέση με τη γάτα!!!)
Γιατί γέλαγε ο γιατρός όταν είπα ότι θα τον δώσουμε; ;);)

Γιατί ... κάτι ξέρει... :D
Μόλις φάς και εσύ την μαγική σκυλόσκονη... θα δείς.!!!:up:

Γιατί ... κάτι ξέρει... :D
Μόλις φάς και εσύ την μαγική σκυλόσκονη... θα δείς.!!!:up:
Αμ, γιατί βιάζομαι εγώ να τον σενιάρω και να τον δώσω; δεν την ξέρω τη μοίρα μου;:lol::lol::lol::lol:

ενας κουκλος ειναι!!!!:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

Γιατί γέλαγε ο γιατρός όταν είπα ότι θα τον δώσουμε; ;);)

Ε κάτι ξέρει και αυτός;):lol::lol::lol:Και εγώ δεν έχω καμιά πείρα με τα σκυλιά.:)Του έυχομαι πάντος καλή τύχη, να βρεί γρήγορα ένα καλό σπιτάκι:D...αν τελικά δεν τον κρατήσετε εσείς!!!;):lol::lol:

εγω παντως ζηλεψα και θελω σκυλακι :D Να σας ζησει, κατι μου λεει οτι θα το κρατησετε. Αρχιστε να ψαχνετε για ονομα :lol:

Αν υπήρχαν οι προϋποθέσεις για άλλο ζωάκι, θα είχα πάρει προ πολλού δεύτερο γατάκι:(Τον κουταβίνο τον φροντίζουμε, μάλλον τον πεταξαν , τον κακομοίρη ,ενόψει διακοπών Πάσχα:mad::mad::mad:Και εμείς θα φύγουμε Μ.Πέμπτη (εισιτήρια, ξενοδοχεία, όλα έτοιμα) και να δω, αν οι υποψήφιοι γνωστοί δεν τον θέλουν, τί θα κάνουμε:(:(:(Έχω κυριολεκτικά αρρωστήσει από την έννοια μου γι'αυτό το μωρό, ειδικά ένεκα των ημερών (άσε που είμαστε ΟΙ ανίδεοι περί τα σκυλικά). Μέχρι αύριο θα ξέρω όμως προς τα πού βαδίζουμε από πλευράς υιοθεσίας.
Η Μπασσέτ, εντελώς πληροφοριακά, είναι΄Άγιο γατί. Άγιο λέμε!!! το φανταζόμουν, αλλά, τώρα πείστηκα. Παρόλο που φοβάται το κουταβάκι, δεν έχει την παραμικρή επιθετικότητα, αντίθετα, τον πλησίασε και τον μύρισε (κοιμισμένο):)

Η Μπασσέτ, εντελώς πληροφοριακά, είναι΄Άγιο γατί. Άγιο λέμε!!! το φανταζόμουν, αλλά, τώρα πείστηκα. Παρόλο που φοβάται το κουταβάκι, δεν έχει την παραμικρή επιθετικότητα, αντίθετα, τον πλησίασε και τον μύρισε (κοιμισμένο):)

:inlove::inlove:

Πότε θα ξέρετε αν θα τον πάρουν; Πες και μέχρι πότε θα λείψεις, μπας και βρεθεί κανείς να τον φιλοξενήσει λίγες μέρες.

Είδες η Μπασετούλα που πήρε θάρρος? Εύχομαι να βρεις κάποιον να τον κρατήσει τις μέρες που θσ λείπετε και σίγουρα να βρει ένα καλό σπιτάκι! Μπράβο σου όμως, δεν σε έχει ρίξει ακόμα ο κουταβίνος, κρατάς γερά!;)

Είδες η Μπασετούλα που πήρε θάρρος? Εύχομαι να βρεις κάποιον να τον κρατήσει τις μέρες που θσ λείπετε και σίγουρα να βρει ένα καλό σπιτάκι! Μπράβο σου όμως, δεν σε έχει ρίξει ακόμα ο κουταβίνος, κρατάς γερά!;)
Έχω αρρωστήσει από τη στεναχώρια μου, δεν τρώω και δεν κοιμάμαι, δεν μπορώ να δουλέψω κι όλα αυτά, γιατί είναι αδύνατον να τον κρατήσουμε, γι'αυτό εξάλλου δεν έχω και δεύτερο γατί, οι συνθήκες είναι απαγορευτικές:cry::cry:

Μήπως κάποιες απο τις κοπέλες που ΔΕΝ θα φύγουν για Πάσχα, θα μπορούσαν ίσως?? Έ, Ελένη??

Έχω αρρωστήσει από τη στεναχώρια μου, δεν τρώω και δεν κοιμάμαι, δεν μπορώ να δουλέψω κι όλα αυτά, γιατί είναι αδύνατον να τον κρατήσουμε, γι'αυτό εξάλλου δεν έχω και δεύτερο γατί, οι συνθήκες είναι απαγορευτικές:cry::cry:
Μην σκας βρε παιδί μου, το ξέρω ότι είναι δύσκολο και αν μπορούσατε θα είχατε ήδη και δεύτερο γατί και σκύλο. Θα βρεθεί σπιτάκι και για αυτόν, αρκεί να κάνεις λίγη υπομονή μέχρι τότε. Τελικά ο γνωστός σας δεν τον θέλει? Για τις μέρες του Πάσχα κάτι θα βρεθεί από εδώ μέσα. Γράψε μας ποιες μέρες θα λείπετε και όλο και κάποιος θα βρεθεί.
Σκέψου θετικά!!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back