ZOIPAP
Νεοφερμένο μέλος
Η ZOIPAP αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 50 μηνύματα.
27-07-07
18:11
κι εμενα μου κανουν κατι τετοια τρελα...επισης εχω παρατηρησει οτι οταν ποναω καπου ερχονται και καθονται επανω μου εκει που ποναω.... !!!για να μη πω οτι μου ψιλοπερναει κιολλας...μουρλαινομαι???
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα.
27-07-07
18:13
Πάντως εγώ όταν έχω πυρετό και νοιώθω κρυάδες, το Φρουνάκι μου είναι η πιό ζεστή "κουβέρτα"

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα.
27-07-07
18:35
Καθόλου δεν μουρλαίνεσαι!επισης εχω παρατηρησει οτι οταν ποναω καπου ερχονται και καθονται επανω μου εκει που ποναω.... !!!για να μη πω οτι μου ψιλοπερναει κιολλας...μουρλαινομαι???
Οι γάτες είναι σαν ζωντανές θερμοφόρες, ένα κι ένα για τους μυϊκούς πόνους. Και η πίεση που ασκεί το βάρος τους στο πονεμένο σημείο βοηθάει επίσης 
myrtos
Δραστήριο μέλος
Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα.
28-07-07
08:10
Μου στείλανε και αυτό με mail
https://www.dailymail.co.uk/pages/live/articles/news/news.html?in_article_id=470906&in_page_id=1770
Μπρρρρρ
https://www.dailymail.co.uk/pages/live/articles/news/news.html?in_article_id=470906&in_page_id=1770
Μπρρρρρ
aretha
Περιβόητο μέλος
Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα.
28-07-07
08:12
Κούκλος όμως ο Όσκαρ, ε; 

mimikaki
Διάσημο μέλος
Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα.
28-07-07
10:49
Κούκλος ο Όσκαρ, αλλά σε αυτή την περίπτωση παρακαλάς να μην σε πλησιάσει!

Mplimpliki
Νεοφερμένο μέλος
Η Mplimpliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 45 μηνύματα.
28-07-07
12:33
δεν νομιζω να ηταν και πολυ καλη ιδεα... το εχω σκεφτει και εγω αλλα αν το φιλοσοφισεις λιγο, κανεις τους δεν θα ηταν πλεον... "ευπαρουσιαστος"Τώρα που το λέμε δεν θα με χάλαγε καθόλου να δω τους παππούδες μου και τις γιαγιάδες μου. Όσο για τον μπαμπά μου ούτε λόγος!Λες εφ'όσων οι γάτες έχουν 6η αίσθηση να στείλω χαιρετίσματα σε κανα-δυό μέσω Χιόνη?
![]()
![]()
![]()
Θα ηταν τρομαχτικο!και τα δικα μου γατια κολλανε παντως σε καποια σημεια που δεν εχει τιποτα.. κοιταζουν στην σκαλα σαν να ειναι καποιος εκει και ακομα και αν τις σκουντηξω μενουν εκει και κοιτανε! ειναι τρελες αυτες οι γατες...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
Λες εφ'όσων οι γάτες έχουν 6η αίσθηση να στείλω χαιρετίσματα σε κανα-δυό μέσω Χιόνη?