Ένας γάτος διαισθάνεται πότε θα πεθάνουν οι ασθενείς

κι εμενα μου κανουν κατι τετοια τρελα...επισης εχω παρατηρησει οτι οταν ποναω καπου ερχονται και καθονται επανω μου εκει που ποναω.... !!!για να μη πω οτι μου ψιλοπερναει κιολλας...μουρλαινομαι???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πάντως εγώ όταν έχω πυρετό και νοιώθω κρυάδες, το Φρουνάκι μου είναι η πιό ζεστή "κουβέρτα":P :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

επισης εχω παρατηρησει οτι οταν ποναω καπου ερχονται και καθονται επανω μου εκει που ποναω.... !!!για να μη πω οτι μου ψιλοπερναει κιολλας...μουρλαινομαι???
Καθόλου δεν μουρλαίνεσαι! :D Οι γάτες είναι σαν ζωντανές θερμοφόρες, ένα κι ένα για τους μυϊκούς πόνους. Και η πίεση που ασκεί το βάρος τους στο πονεμένο σημείο βοηθάει επίσης ;)

Κούκλος όμως ο Όσκαρ, ε; :inlove:

Κούκλος ο Όσκαρ, αλλά σε αυτή την περίπτωση παρακαλάς να μην σε πλησιάσει!:P :P :lol: :lol:

Τώρα που το λέμε δεν θα με χάλαγε καθόλου να δω τους παππούδες μου και τις γιαγιάδες μου. Όσο για τον μπαμπά μου ούτε λόγος!:( Λες εφ'όσων οι γάτες έχουν 6η αίσθηση να στείλω χαιρετίσματα σε κανα-δυό μέσω Χιόνη?:hmm: :confused: :rolleyes:
δεν νομιζω να ηταν και πολυ καλη ιδεα... το εχω σκεφτει και εγω αλλα αν το φιλοσοφισεις λιγο, κανεις τους δεν θα ηταν πλεον... "ευπαρουσιαστος":/: Θα ηταν τρομαχτικο!
και τα δικα μου γατια κολλανε παντως σε καποια σημεια που δεν εχει τιποτα.. κοιταζουν στην σκαλα σαν να ειναι καποιος εκει και ακομα και αν τις σκουντηξω μενουν εκει και κοιτανε! ειναι τρελες αυτες οι γατες...

σημερα το εδειξε και στην τηλεωραση ε;:up: :lol: :) :happy:
κουκλος ο οσκαρ!:up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back