Ένας γάτος στο πτυχίο

indrilgon

Δραστήριο μέλος

Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα.
Ο Γατούλης της φωτογραφίας έχει εγκατασταθεί τους τελευταίους δυο μήνες σε τμήμα του πανεπιστημίου ιωαννίνων. Αρχικά φόραγε λουράκι με κουδουνάκι το οποίο το έβγαλε προσφατα μια κυρία για να μην πνιγεί μεγαλώνοντας. Μοιάζει να είναι από σπίτι, είναι τρομερά χαδιάρης ήρεμος και κοιμάται πραγματικά οπού βρει. Το εντυπωσιακό είναι πως δίνει ιδιαίτερη προτίμηση στην σχολή που είμαι. Συγκριμένα πιγενοέρχετε από το εργαστήριο ζωγραφικής σε αυτό της γλυπτικής(που είναι σε διαφορετικά κτίρια) και ξαπλάρει όσο εμείς δουλεύουμε. Τρώει από τα αποφάγια της λέσχης. Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι μετά τα Χριστούγεννα κάποιος «φολαρε» μερικά από τα σκυλάκια που μαζεύονταν στο πανεπιστήμιο και από ότι ακούσαμε μετά από αυτό μαζέψανε τα υπόλοιπα.

Στο εργαστήριο της ζωγραφικής:
DSC00063.JPG
DSC00066.JPG
DSC00068.JPG
DSC00062.JPG

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Όμορφος!!!! :) Ελπίζω να τον φροντίζουν εκεί, ναι;
Τα σκυλάκια ποιος τα έστειλε, που να του/της μαραθεί ό,τι θεωρεί πολυτιμότερο στη ζωή του/της;;;; :mad: Κινδυνεύει κι ο γατούλης;;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν ξέρω αν κινδυνεύει, είναι πολύ τρυφερούλις και αγαπησιάρης, όλοι την μέρα τον χαϊδεύουν και τον έχουν αγκαλιά αλλά οι προθέσεις από άνθρωπο σε άνθρωπο διαφέρουν…:/:

Καλε τι κουκλος ειναι αυτος :inlove:και καλιτεχνης το μαναρακι μου;)
Μηπως καποιος απο τους φοιτητες θα ενδιαφεροταν να τον υοθετησει μια και θα ειχαν ιδια ενδιαφεροντα?:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back