anthoulaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η anthoulaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 170 μηνύματα.
28-12-09
02:11
καλησπεραα! εχω ηδη μια γατουλα και δοξα τω θεο εδω και καιρο της εχουν περασει κατι δερματικα που ειχε (για οσους θυμουντε..)
τωρα ομως υπαρχει κατι αλλο που μας προβληματιζει! ενας γατος που'ρχεται και απαιτει να μπει μεσα! χεχε, ειναι γλυκυτατος ομως, ε και μεις με τετοιο καιρο δε μπορουμε να τον αφηνουμε απεξω... εχω ρωτησει κιολας εδω στη γειτονια ποιανου ειναι το γατι και οντως ειναι απ το παραδιπλα σπιτι, αλλα απ ο,τι φαινεται δεν τον εχουν και σε μεγαλη εκτιμηση... αφου γενικως τον αφηνουν ελευθερο να τριγυρναει και στ αλλα σπιτια, οχι μονο στο δικο μας (απ οσο εμαθα).. θα ηθελα να ρωτησω κατα ποσο ειναι επικυνδυνο για τη δικια μας γατουλα να κολλησει καποια ασθενεια? δεν ερχονται σε ιδιαιτερη επαφη παρα μονο κατα τυχη, εξω απ το σπιτι μας συνηθως που κι αυτη η επαφη ειναι βρισιματος (χχχχχχχ απ τη γατα μας) και νιααρ νιααρ νιααου απ το γατουλη..... και αυτος δε φαινεται να χει κατι, καποια πληγη ή καποιο δερματικο να πεις οτι μπορει να τη κολλησει. επισης μιας κ τον βαζουμε μεσα.. ειναι επικυνδυνο να τη κολλησει? αααν εχει κατι. κι ακομα υπαρχει περιπτωση να την επηρεαζει ψυχολογικα και να στεναχωριεται? παντως το μονο που δειχνει ειναι νευρα ή αδιαφορια οταν τον βλεπει.. αυτα! ευχαριστω για την προσοχη σας και 1000σορυ για το κατεβατο!
τωρα ομως υπαρχει κατι αλλο που μας προβληματιζει! ενας γατος που'ρχεται και απαιτει να μπει μεσα! χεχε, ειναι γλυκυτατος ομως, ε και μεις με τετοιο καιρο δε μπορουμε να τον αφηνουμε απεξω... εχω ρωτησει κιολας εδω στη γειτονια ποιανου ειναι το γατι και οντως ειναι απ το παραδιπλα σπιτι, αλλα απ ο,τι φαινεται δεν τον εχουν και σε μεγαλη εκτιμηση... αφου γενικως τον αφηνουν ελευθερο να τριγυρναει και στ αλλα σπιτια, οχι μονο στο δικο μας (απ οσο εμαθα).. θα ηθελα να ρωτησω κατα ποσο ειναι επικυνδυνο για τη δικια μας γατουλα να κολλησει καποια ασθενεια? δεν ερχονται σε ιδιαιτερη επαφη παρα μονο κατα τυχη, εξω απ το σπιτι μας συνηθως που κι αυτη η επαφη ειναι βρισιματος (χχχχχχχ απ τη γατα μας) και νιααρ νιααρ νιααου απ το γατουλη..... και αυτος δε φαινεται να χει κατι, καποια πληγη ή καποιο δερματικο να πεις οτι μπορει να τη κολλησει. επισης μιας κ τον βαζουμε μεσα.. ειναι επικυνδυνο να τη κολλησει? αααν εχει κατι. κι ακομα υπαρχει περιπτωση να την επηρεαζει ψυχολογικα και να στεναχωριεται? παντως το μονο που δειχνει ειναι νευρα ή αδιαφορια οταν τον βλεπει.. αυτα! ευχαριστω για την προσοχη σας και 1000σορυ για το κατεβατο!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα.
28-12-09
03:45
της γατας σας της κανατε εξετασεις για κολλητικες ασθενειες οπως aids, λευχαιμια και λοιμωδη περιτονιτιδα? αυτα, ειναι κολλητικα στα γατια και μπορει ή η δικια σας γατουλα να τα εχει ή το αλλο γατακι..οποτε για να ειστε σιγουροι πρεπει να εχουν κανει εξετασεις και τα 2.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anthoulaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η anthoulaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 170 μηνύματα.
29-12-09
03:15
η δικια μας ειναι στειρωμενη και δε τσακωνεται.. οποτε για το aids ελπιζω πως οχι, απ οσο ξερω απο τσακωμους ή σεξουαλικη επαθη μεταφερεται...για το αλλο δε ξερουμε τπτ, αλλα θα ρωτησω τους πιθανους ιδιοκτητες να μαθω. ομως οι αλλες ασθενειες που μου ανεφερες πως μεταδιδονται? υπαρχει καποιο αρθρο εδω να διαβασω, ή ξερεις εσυ? ευχαριστω και παλι
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum