Ένας εθελοντής για μεταφορά γατιού;

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

emilycat

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η emilycat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 160 μηνύματα.
Γεια σας έχω βρει και συμφωνήσει με ένα άτομο από εδώ δώσει ένα γατάκι. Ακουστέ πως έχουν τα πράγματα… λοιπόν το γατάκι θα το παραλάβουν από τις συκιές δυο κορίτσια 12 και 13 χρονών και έπειτα θα το πάνε στην μάνουλα τους… μετά για να αποδείξουν ότι είναι καλά θα μαθαίνετε κάθε μέρα νέα του…. Έτσι λοιπόν βρήκαμε ποιο γατάκι το πρόβλημα είναι η μεταφορά πρέπει κάποιος να το παραλάβει από το κτλ και να το πάει στις συκιές στην εκκλησία του αγίου Βασιλιού μια βοήθεια κάνεις? Εγώ θα το έκανα με χαρά αλλά δεν θα είμαι εδώ εκείνο το καιρό θα γίνει αν βρεθεί εγκαίρως εθελοντής πριν τις 20 του μηνός αν δεν βρεθεί κατά τις 26 περιμένω απαντήσεις :cool:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

συγνωμη,αλλα ειναι εντελως ακαταλαβιστικο το μηνυμα σου:hmm::hmm::hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

οκ τότε να το ξαναπώ Απλά θέλω έναν εθελοντή να μεταφέρει ένα γατάκι από το κτελ που θα το παραλάβει ως τον άγιο βασιλιά στις συκιές κατανοητό τώρα?

κανενας εθελοντης?ξερψ ειναι δυσκολο αλλα τουλαχιστον καποια ιδεα αν βρεθει εθελοντης ας με Ειδοποιήσει
καποιος θα περιμένω

για δευτερη φορα δεν το καταλαβαινω.θελετε να πατε ενα γατακι απο τι συκιες στον αγιο βασιλι οπως λες και μετα παλι στις συκιες;;;;;

Ονομα παραληπτη υπαρχει??
Ομολογω μπερδευτηκα!! :rolleyes:

Και εγώ λίγο τα έχασα.Θέλετε να πάτε γατάκι από τα κτελ στον Άγιο Βασίλιο;

Ακουστέ ο άγγελος μπορεί να το πάει μέχρι το κτελ Θεσσαλονίκης οκ μέχρι εδώ? Μετά όμως δεν μπορούμε να βρούμε άτομο που να το πάρει από το κτελ και να το φέρει στον άγιο Βασίλειο στις συκές που θα περιμένουν 2 κορίτσια να το πάρουν να το παν σπίτι τους κατανοητό τώρα?

Ακουστέ ο άγγελος μπορεί να το πάει μέχρι το κτελ Θεσσαλονίκης οκ μέχρι εδώ? Μετά όμως δεν μπορούμε να βρούμε άτομο που να το πάρει από το κτελ και να το φέρει στον άγιο Βασίλειο στις συκές που θα περιμένουν 2 κορίτσια να το πάρουν να το παν σπίτι τους κατανοητό τώρα?
Να στείλουν τους γονείς τους. Ή, ακόμα καλύτερα, να προσφερθείς να κάνεις εσύ τη μεταφορά. 26 χρονών γυναίκα είσαι, δεν πιστεύω σ' αυτή την ηλικία να παίρνεις καραμέλες από αγνώστους.

ΥΓ Και ποιος είναι ο Άγιος Βασιλιάς; Απ' όσο ξέρω, κανένας βασιλιάς δεν είναι άγιος...

μα.................πιως ινε ο αγγελως??????????????????????????????:hmm::hmm::hmm::hmm:

Συγνωμη που επεμβαινω, αλλα δυο κοριτσια τετοιας ηλικιας ειχαν παρει αλλο γατακι με το ιδιο προβλημα μεταφορας πριν δυο τρεις μηνες και ακολουθησε μια περιεργη ιστορια εαν ημουν στη θεση σου επειδη δεν δινουν τηλεφωνο και λειτουργουν ανεξαρτητα απο μαμαδες και γονεις δεν θα εδινα γατακι γιατι απλουστατα δεν μπορεις να εισαι σιγουρη τι θα γινει. Χρειαζεται απαραιτητα να συμφωνουν και να εμπλεκονται οι γονεις εαν θελεις να ειναι σοβαρη η υιοθεσια και εσυ σιγουρη που θα παει το γατακι. Διαφορετικα μπορει οι γονεις να μη συμφωνουν και να βρεθει στο δρομο. Εχοντας αρκετη πειρα στις υιοθεσιες δεν εχουν παει καλα οσα δωθηκαν σε παιδια σκετα γι αυτο και εμεις δεν δινουμε ετσι

Καλά θα δώσεις γατάκι σε κορίτσια 11 και 13 χρονών;; Αν το ήξεραν οι γονείς τους νομίζω θα είχαν κανονήσει αυτοί οι ίδιοι να το παραλάβουν και όχι να στείλουν τα κοριτσάκια τους.
Μην κάνεις γρήγορες κινήσεις. Υπομονή!
Το γατάκι αυτό ποιο είναι; Έχεις βάλει αγγελία;; Εσύ δεν μπορείς να τους το πας;;

Αν δεν μπορείς εκείνη την μέρα παρτους το την επόμενη!

Ακουστέ τα παιδιά μένουν απέναντι μου εγώ εκείνη την περίοδο θα λείπω και δεν θα μπορώ να έρθω έτσι και αλλιώς ο άγγελος συμφώνησε και έτσι και αλλιώς θα μαθαίνει νέα του κάθε μέρα μέσα από το my cat αν υπάρχει πάντως κάποιος που μπορεί να τα μεταφέρει από το κτελ ως τον άγιο βασιλιο στις συκές θα μας κάνει χάρη

Συγγνωμη που θα επεμβω αλλα μαθε να βαζεις τελειες και κομματα στα κειμενα σου. Ειναι πολυ κουραστικο και δυσκολευομαστε να καταλαβουμε τι θελεις να πεις ...(καλα για τη συνταξη δεν σχολιαζω )

Καλά συγγνώμη αλλά γράφω βιαστικά. Δεν μπορώ να ασχολούμαι με τέλειες και κόμματα.

Σας παρακαλώ από εδώ και μπρος θέλω μονό βοήθειες όχι αρνητικά σχόλια !

Δεν γίνετε να μην βρεθεί κάνεις, είναι αδύνατον κάποιος θα μπορεί να μας βοηθήσει

Καλά συγγνώμη αλλά γράφω βιαστικά. Δεν μπορώ να ασχολούμαι με τέλειες και κόμματα.

Είναι υπεράνω!:D

Δεν ηταν αρνητικοσχολιο,....Μια συμβουλη ηταν γιατι. Διαβαζα και ξαναδιαβαζα τα ποστ σου μεχρι να καταλαβω τι θελεις να πεις. Και αλλοι δυσκολευτηκαν...

Εντάξει σας εξήγησα γιατί το κάνω και αυτό το (καλά για τη σύνταξη δεν σχολιάζω )

Σκέψου λίγο αν προσβάλεις τους άλλους

Σκέψου λίγο αν προσβάλεις τους άλλους
Κι εσύ προσβάλλεις ελαφρώς τη νοημοσύνη μας αλλά δεν το κάνουμε δα και θέμα...

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back