Ένας εθελοντής για μεταφορά γατιού;

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
:(ζήτα συγγνώμη σας είπα ότι προσπαθώ... σας παρακαλώ δοκιμάστε να με πάρετε λίγο στα σοβαρά

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:(ζήτα συγγνώμη σας είπα ότι προσπαθώ... σας παρακαλώ δοκιμάστε να με πάρετε λίγο στα σοβαρά

Ποιός δεν σε παίρνει καλέ στα σοβαρά?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τελικά το θέμα του Άγγελου το λύσαμε;; (απο προσωπικο ενδιαφερον ρωτώ):P

Καλά ρε Έμιλυ τον άντρα σου δεν τον βλέπεις καθόλου? Όλο εδώ μου βρίσκεσαι.:hmm:

emilycat δεν ξέρω ακριβώς πόσο χρονών είσαι αλλά καλά θα κάνεις να μάθεις από τώρα να σέβεσαι τον εαυτό σου κ να μην επιδιώκεις να γίνεσαι ο παλιάτσος της παρέας.
Νομίζω ότι η όλη ιστορια με τον συγκεκριμένο χρήστη ο οποίος για κάποιο λόγο επιδιώκει την προσοχή έστω κ με αρνητικό τρόπο έχει γίνει αρκετά κακόγουστη. Εντάξει να ψιλοκάνουμε πλάκα όλη μας αλλα να την πέφτει ολόκληρο το φορουμ σε ένα άτομο που είτε ειναι μικρό σε ηλικία είτε έχει τα χ ψυχολογικά προβλήματα δεν το βρίσκω καθόλου κομψό από μέρους μας

Νομίζω ότι η όλη ιστορια με τον συγκεκριμένο χρήστη ο οποίος για κάποιο λόγο επιδιώκει την προσοχή έστω κ με αρνητικό τρόπο έχει γίνει αρκετά κακόγουστη.

Συμφωνώ, αν και τα όποια ψυχικά ποβλήματα που μπορεί να έχει κάποιος δεν με αφορούν. Όλοι έχουμε τα προβλήματά μας, αυτό δεν μας δίνει δικαίωμα να κάνουμε μπάχαλο τα διάφορα φόρουμ. Γι' αυτό είπα παραπάνω:

η τακτική είναι απλή: μην ταΐζετε τα τρολ. Όσο τους δίνουμε σημασία με σχόλια και απαντήσεις, τόσο συνεχίζουν.;)

Έχεις απόλυτο δίκιο ruko συμφωνώ οπότε η αδιαφορία μάλλον :hmm:είναι η καλύτερη λογική σε αυτά τα φαινόμενα

Δηλαδή εγώ τώρα να μην απαντήσω στο παρακάτω ερώτημα που μου έθεσε η πράσινη εξουσία; :cry: :P. Να την αφήσω με την απορία; Κρίμα δεν είναι; Και αν θυμώσει και με μπανάρει; :P
:blink:Πώς την έλεγαν πριν;;; :blink::blink::blink::lol::lol::lol::lol:

ΓΜΤΟ!!!!!!!!!!!!

Γμτη γκαντεμιά μου, τις δουλειες μου και την ΖΕΣΤΗ που με αναγκάζει να ξημεροβραδιάζομαι στην ξαπλώστρα, με το φρέντο μου... :mad::mad:

Το κινητό δεν κλείνει ποτέ.... το λαπι θα κλείνει συχνότερα πλέον (είχαμε και πανσέληνο...):D:up:

Άντε να μαυρίσει και κάνας άλλος.. βγείτε λίγο έξω!!!:cool:

Γατούνι...έχω και εγώ μία φίλη Θανάση!!!!:lol: Μήπως να τους γνωρίσουμε!!!:lol:

Εγώ πιστεύω ότι οι admin έπρεπε ήδη να έχουν πάρει θέση.. απ την άλλη είναι και αυτοί στο "μπλοκ" της κοροϊδίας! Αν είναι δυνατόν. Δεν υπάρχει σοβαρότητα από μέρους τους.. και λυπάμαι γι αυτό. Σε άλλες περιπτώσεις ξέρουν να κάνουν παρατηρήσεις! Εδώ είναι κι αυτοί μέσα σε αυτούς που "κοροιδεύουν" και "χλευάζουν".. Συγγνώμη που σας είχα πάρει έστω για λίγο στα σοβαρά !!! Μόνοι σας δίνετε δικαιώματα :)

Εγώ πιστεύω ότι οι admin έπρεπε ήδη να έχουν πάρει θέση.. απ την άλλη είναι και αυτοί στο "μπλοκ" της κοροϊδίας! Αν είναι δυνατόν. Δεν υπάρχει σοβαρότητα από μέρους τους.. και λυπάμαι γι αυτό. Σε άλλες περιπτώσεις ξέρουν να κάνουν παρατηρήσεις! Εδώ είναι κι αυτοί μέσα σε αυτούς που "κοροιδεύουν" και "χλευάζουν".. Συγγνώμη που σας είχα πάρει έστω για λίγο στα σοβαρά !!! Μόνοι σας δίνετε δικαιώματα :)
Όλοι μας έχουμε κάνει λάθη στη συμπεριφορά irene marga κανένας δεν είναι άσφαλτος που λέει κ η Αντζελα :D και όλοι μας σε μια κοινότητα έχουμε χρέος να επισημαίνουμε τα λάθη αυτά για να γίνει καλύτερη οι κοινότητα, δεν νομίζω ότι με τσιτάτα κ αφορισμούς επιτυγχάνουμε κάτι τέτοιο. Με πειράζει πάρα πολύ λοιπόν από ένα άτομο που ούτε καν με γνωρίζει να μου λέει ότι δεν με παίρνει σοβαρά

Όλοι μας έχουμε κάνει λάθη στη συμπεριφορά irene marga κανένας δεν είναι άσφαλτος που λέει κ η Αντζελα :D και όλοι μας σε μια κοινότητα έχουμε χρέος να επισημαίνουμε τα λάθη αυτά για να γίνει καλύτερη οι κοινότητα, δεν νομίζω ότι με τσιτάτα κ αφορισμούς επιτυγχάνουμε κάτι τέτοιο. Με πειράζει πάρα πολύ λοιπόν από ένα άτομο που ούτε καν με γνωρίζει να μου λέει ότι δεν με παίρνει σοβαρά

Καλή μου δεν αναφέρθηκα σε σένα :):):) !!
Σταματάω την κουβέντα εδώ. Ότι είχα να πω το είπα.

ΓΜΤΟ!!!!!!!!!!!!

Γμτη γκαντεμιά μου, τις δουλειες μου και την ΖΕΣΤΗ που με αναγκάζει να ξημεροβραδιάζομαι στην ξαπλώστρα, με το φρέντο μου... :mad::mad:

Το κινητό δεν κλείνει ποτέ.... το λαπι θα κλείνει συχνότερα πλέον (είχαμε και πανσέληνο...):D:up:

Άντε να μαυρίσει και κάνας άλλος.. βγείτε λίγο έξω!!!:cool:

Γατούνι...έχω και εγώ μία φίλη Θανάση!!!!:lol: Μήπως να τους γνωρίσουμε!!!:lol:

Όχι δε τον γνωρίζω σε κανένα τον Άγγελο.... τέλος :mad:. Επειδή τα είπα όλα φόρα νευρίασε και με έδειρε....
:lol: :lol: :lol:
Και αυτά περί φρέντο, μπάνια κλπ. να μην τα λες έτσι.... εντάξει; Ζηλεύω!!!!
Θα βάλω τον Άγγελο να σε δείρει και σένα :lol: :lol: :lol:

Λυπάμαι που το βλέπεις έτσι, γιατί συντονιστές και admin αυτή τη στιγμή ψάχνουμε σαν τους μαλάκες να βρούμε μια λύση στο πρόβλημα. Προφανώς δεν ξέρεις τι σημαίνει επίμονο τρολ που κάνει συνέχεια εγγραφές παρά τα αλλεπάλληλα μπαν. Ξέρεις πόσο καιρό κρατάει αυτό το βιολί;

Απ' την άλλη, εγώ έχω πει επανειλημμένα και εδώ και σε άλλες περιστάσεις ότι οι χρήστες δεν πρέπει να απαντάνε στα τρολ. Μόνη μου τα λέω μόνη μου τ' ακούω. Για να μην παρεξηγηθώ, δεν κατηγορώ κανέναν κι ούτε έχω αξιώσεις να ακολουθούν τις συμβουλές μου τόσα άτομα. Αλλά μη λες ότι δεν κάνουμε τίποτα.

Τέλος πάντων, αυτή τη στιγμή έχουμε βρει κάτι που ελπίζουμε να μας προστατέψει απ' αυτό και από άλλα τρολ άπαξ και δια παντός. Το βάζουμε σε εφαρμόγή τώρα και θα δούμε πώς θα πάει.

Το θέμα θα κλειδωθεί σε λίγο.

τι ακριβως ειναι τα troll?Απο οτι εχω καταλαβει ειναι ενα ατομο το οποιο τοθ αρεσει να ποσταρει παντου ....αλλα τι κερδιζει με αυτο;που αποσκοπει;

Εκτός από όλα αυτά που πολύ σωστά αναφέρει η Ρούλα, εγώ έχω να απαντήσω στην irene_marga με δύο links:
Αυτό και αυτό.

Οι διαχειριστές του φόρουμ δεν είναι ούτε ασφαλίτες, ούτε κυκλοφορούν με μαστίγια. Ούτε χάνουν την αίσθηση του χιούμορ τους επειδή το όνομά τους είναι κόκκινο, μπλε ή πράσινο.
Οπότε, ας συγκεκριμενοποιήσουμε πρώτα τη δική μας συμπεριφορά και ας αφήσουμε τους άλλους για αργότερα :)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back